2019. július 18. csütörtök

júl. 18
0:00
Focirajongók figyelem: ekkortól lehet megvenni a jegyeket a magyar–szlovák meccsre (Blikk)
Augusztus 9-én indul a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott következő, a szlovákok elleni Európa-bajnoki selejtezőjére, amelyre szeptember 9-én 20.45 órától kerül sor a Groupama Arénában.
júl. 18
0:04
Az olasz élvonalba frissen feljutott Leccébe igazolhat Nagy Ádám (Blikk)
Az olasz élvonalba feljutó Lecce futballcsapatában folytathatja pályafutását Nagy Ádám.
júl. 18
0:08
Műfüvön kell kivívnia a továbbjutást a Honvédnak az El-ben (Blikk)
A Mol Fehérvárnak, a DVSC-nek és a Budapest Honvédnak is reális esélye van a továbbjutásra a labdarúgó-Európa-ligában.
júl. 18
0:12
Bomba üzletet kötött a Juve: megérkezett Torinóba De Ligt (Blikk)
Az olasz Juventus labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását a holland Matthijs de Ligt, az Ajaxtól érkező 19 éves védő szerdán esett át Torinóban az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.
júl. 18
0:16
Itt minden a gyorsaságról szól: így cserélnek kereket 1,9 másodperc alatt a Forma-1-ben – Új rekordot állítottak fel a Red Bull szerelői Silverstone-ban (Blikk)
A Forma–1-ben minden a sebességről szól, de nem csak a pilótáknál: a kerékcserék közben a stáb gyorsaságán is sok múlhat.
júl. 18
0:20
Aranyéremért vív Szatmári és Szilágyi a budapesti vb-n: akár házicsata is összejöhet a kard fináléjában (Blikk)
Összejön a nagy találkozás a férfi kardozók főtáblájának döntőjében? A budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokságon csütörtökön Szilágyi Áron (29) és Szatmári András (26) hazai közönség előtt szállhat harcba, s akár az is előfordulhat, hogy a fináléban éppen egymás ellen lépnek pástra az aranyért.
júl. 18
0:24
Bl-selejtező – Őrült mérkőzésen jutott tovább a Fradi Bulgáriában: öt gól esett, a Ludogorec tizenegyest is rontott (Blikk)
Óriási a tét a Ferencváros számára Bulgáriában, a Ludogorec elleni BL-selejtező visszavágóján!
júl. 18
0:24
Csütörtöki sportműsor: pályán a Vidi, a Honvéd, a Dvsc és a Dac az El-ben (She)
Mind a három csapatunk, azaz a Budapest Honvéd, a Debrecen és a Fehérvár FC  is jó helyzetből várja a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének visszavágóját. A vizes világbajnokságon a női vízilabda-válogatottunk a csoportelsőségért játszik Oroszországgal, hajnalban a műúszó együttesünknek, valamint magyar úszóknak drukkolhatunk. A bud
júl. 18
2:18
Vizes vb: német győzelem, a magyar váltó a 8. a csapatversenyben (She)
A dél-koreai Kvangdzsuban zajló vizes világbajnokság nyílt vízi úszók 5 kilométeres vegyes váltójában a német csapat diadalmaskodott, a második helyről célfotó döntött Olaszország és az Egyesült Államok között az olaszok javára. A Rohács Réka, Gyurta Gergely, Olasz Anna, Rasovszky Kristóf összeállítású magyar váltó a 8. helyen zárt.
júl. 18
2:42
Nyolcadik a magyar nyíltvízi váltó – eszeveszett befutó után német győzelem (m4sport.hu)
Az elvárásoknak megfelelően teljesített a magyar csapat.
júl. 18
4:24
Vizes vb: csoportelső a spanyol és az olasz női pólóválogatott (She)
A dél-koreai Kvangdzsuban zajló vízilabda-világbajnokság női tornáján a csoportkör utolsó fordulójában eldőlt, hogy Spanyolország és Olaszország is hibátlan mérleggel egyből a negyeddöntőbe kerül. Görögország legyőzte Kazahsztánt és a C-csoport második helyén végzett, míg a D jelű négyesben Ausztrália lett a második a nagyot küzdő Japán legyőzéséve
júl. 18
4:54
Mls: Nikolics nélkül játszott döntetlent a Chicago (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) csütörtök hajnali mérkőzésén a Chicago Fire a kispadon ülő Nikolics Nemanja szerepvállalása nélkül játszott 2–2-es döntetlent a Columbus Crew ellen hazai pályán. Ezzel a Fire-nak 22 mérkőzésen 23 pontja van, amivel a Keleti Konferencia 10. helyén áll – az első hét helyezett jut a rájátszásba.
júl. 18
6:06
Sós Csaba: Hosszú Katinka csak mondja meg, hogy akar-e úszni vagy nem (Infostart)
A két vegyesúszószámban aranyesélyes, és akár egy-két további számban is a dobogóra kerülhet Hosszú Katinka a kvangdzsui világbajnokságon - fogalmazott az InfoRádió Aréna című műsorában Sós Csaba szövetségi kapitány, aki szerint öt vállalt egyéni szám még egy háromszoros olimpiai bajnoknak sem könnyű.
júl. 18
6:36
Vizes vb: történelmi magyar döntő a műúszók szabadkombinációjában (She)
A magyar női műúszó válogatott a 12. helyen zárta a dél-koreai Kvangdzsuban zajló vizes világbajnokság szabad kombináció selejtezőjét, ami azt jelenti, hogy bejutott a 12 csapat részvételével zajló döntőbe, amit szombaton rendeznek meg. A selejtező élén az orosz válogatott végzett, megelőzve a címvédő kínaiakat és az ukránokat.
júl. 18
6:39
Továbbjutott az FTC a BL-ben (Behaviour)
Bravúros meccsen nemcsak megtartotta előnyét a Ferencváros a Bajnokok Ligájában, de azt még meg is fejelte, és kiejtette esélyesebb ellenfelét.
júl. 18
6:42
Nyolcadik helyen a magyarok a nyíltvízi úszók csapatversenyében (Infostart)
A nyolcadik helyen végeztek a magyarok a nyíltvízi úszók 5 kilométeres csapatversenyében a dél-koreai világbajnokságon.
júl. 18
6:42
Vizes vb: nyolcadik helyen végeztek a magyarok a nyíltvízi úszók csapatversenyében (Blikk)
A nyolcadik helyen végeztek a magyarok a nyíltvízi úszók 5 kilométeres csapatversenyében a Koreai Köztársaságban zajló világbajnokság csütörtöki napján.
júl. 18
6:48
Döntőbe jutott a magyar szinkronúszó csapat a vizes vb-n (m4sport.hu)
Ez az első alkalom, hogy magyar csapat, versenyző döntőbe jutott felnőtt világbajnokságon.
júl. 18
6:54
Nyolcadikak lettek a magyarok a nyíltvízi úszók csapatversenyében (HírTV)
Az aranyérem óriási harcban dőlt el, végül a németek mindössze két századdal nyertek az olaszok és hárommal az amerikaiak előtt
júl. 18
7:00
Ftc: a BL-negyeddöntőstől érkezett védő a női csapathoz (She)
Újabb külföldi játékost szerződtetett a Ferencváros Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő női labdarúgócsapata: a bosnyák válogatott Melisa Hasanbegovic a BL-negyeddöntős Slavia Prahától érkezett a zöld-fehérekhez – adta hírül a magyar klub hivatalos honlapja.
júl. 18
7:18
Rasovszky: Mégiscsak könnyebb úgy ünnepelni, hogy itt vannak azok, akik a legfontosabbak (m4sport.hu)
„Talán nem sikerült meghozni a legjobb döntést, de azért olyan tragikus döntést sem hoztam.”
júl. 18
7:30
Döntős a szinkronúszó csapat szabad kombinációban (Azenpenzem)
A magyar csapat a 12. helyen bejutott a döntőbe szinkronúszók szabad kombinációs versenyszámában a kvangdzsui világbajnokságon.
júl. 18
7:33
Előre tudta, így védte ki a 11-est a Fradi kapusa (Ripost)
Szenzációs védéssel járult hozzá a Ferencváros továbbjutásához Dibusz Dénes.
júl. 18
7:36
Icc: hajrában szerzett góllal verte meg a Bayernt az Arsenal (She)
Túl vagyunk az első rangadón a Nemzetközi Bajnokok Kupája (ICC) felkészülési torna idei kiírásában: az Arsenal Eddie Nketiah 88. percben szerzett góljával 2–1-re legyőzte a Bayern Münchent.
júl. 18
7:48
Hegyes a penge, forr a víz, magyarok az Európa-ligában (Infostart)
Igen bőséges a csütörtöki tévés sportkínálat - vizes-vb-től vívó-világbajnokságon át magyar focivizsgáig.
júl. 18
8:00
Vizes vb: legyen szorosabb meccs, mint Budapesten! (She)
A magyar női vízilabda-válogatott a csoportelsőségért száll vízbe magyar idő szerint csütörtök délután fél kettőtől Oroszország ellen. Az oroszok egy hónappal ezelőtt a világliga budapesti nyolcas döntőjében 14–9-re legyőzték a mieinket. Bíró Attila szövetségi kapitány együttesének most itt a visszavágás lehetősége, ám ha „csak” szorosabb lesz a ma
júl. 18
8:00
Izgultak, de levetkőzhettek a nők (Azenpenzem)
A női kardozóknál csak két továbbjutásban bízhattunk, hiszen Márton Anna és Pusztai Liza a világranglista hetedik, illetve tizenegyedik helyezettjeként automatikusan felkerült a 64-es főtáblára.
júl. 18
8:06
Négyből négy? Biztató helyzetben a magyar csapatok az EL-visszavágók előtt (m4sport.hu)
A DVSC, a Fehérvár és a DVSC is követheti a BL-ben már továbbjutó Fradit.
júl. 18
8:12
Szerbia: történelmi meccsre készül az élvonalban bemutatkozó Topolya (She)
Mérföldkő lesz július 19-e a topolyai TSC Labdarúgóklub életében, hiszen az együttes pénteken 20 órakor mutatkozik be a Szuperligában, vagyis a szerbiai első osztályban. A topolyai csapat idegenben, a belgrádi FK Vozsdovac ellen lép pályára azzal a céllal, hogy a tőle telhető maximumot nyújtsa, ami a vezetőség reményei szerint elég lesz egy pozitív
júl. 18
8:36
Bl: magyaros rémálom Razgradban – a bolgár sajtó a Fradi-sikerről (She)
A magyarok újabb rémálmot hoztak Razgradba, Jakub Swierczok az antihős, kegyetlen és szerencsés Ferencváros – címszavakban így lehet összefoglalni a bulgáriai sajtó reakcióit az FTC szerda esti, Ludogorec elleni sikerét követően.
júl. 18
8:38
Kisvárda: Felipét nem kedvelik a társak; Grozavot a Fradi hívja (She)
A Nemzeti Sport szerdán a fővárosban megrendezett Kisvárda–Kaposvár (3–2) felkészülési meccsen járt, amely után a kisvárdaiak vezetőedzője, Miriuta László, valamint Révész Attila is beszélt a nyári felkészülésről, a csapattal kapcsolatos hírekről és persze a Felipe-ügyről.
júl. 18
8:42
Vizes vb: német győzelem, a magyar váltó a 8. a csapatversenyben (She)
A dél-koreai Kvangdzsuban zajló vizes világbajnokság nyílt vízi úszók 5 kilométeres vegyes váltójában a német csapat diadalmaskodott, a második helyről célfotó döntött Olaszország és az Egyesült Államok között az olaszok javára. A Rohács Réka, Gyurta Gergely, Olasz Anna, Rasovszky Kristóf összeállítású magyar váltó a 8. helyen zárt.
júl. 18
9:06
Mancini a Romában (Infostart)
A 23 éves Gianluca Mancini már a válogatottban is megfordult, 2 millió euróért cserélhetett kenyéradót.
júl. 18
9:06
Juventus: Torinóban folytatja pályafutását De Ligt – hivatalos (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus bejelentette Matthijs de Ligt szerződtetését. Az Ajaxtól érkező védő 2024 nyaráig írt alá a torinói együttesnél.
júl. 18
9:06
Matthijs de Ligt a Juventus játékosa - hivatalos (m4sport.hu)
75 millió euróért szerezte meg a Juve.
júl. 18
9:24
Liverpool: Jürgen Klopp aggódik klasszisa fittsége miatt (She)
Míg a Liverpoolnál már az új idényre készülnek, Sadio Mané számára az előző sem fejeződött be: a szenegáli támadó pénteken az Afrikai Nemzetek Kupája fináléjában lesz érdekelt, és mivel Mané klubcsapatában 50 tétmeccsen lépett pályára, Jürgen Klopp aggódik, hogy játékosa nem lesz eléggé kipihent az augusztusi rajtra.
júl. 18
9:24
Nem a tankolás, a könnyebb autók mellett lobbiznak a versenyzők (m4sport.hu)
Szerintük számos pozitív hatása lenne a tömegcsökkentésnek, ám Ross Brawn nem tud megoldást.
júl. 18
9:36
Női kézi: Olyan volt az esküvőm, ahogy azt már rég megálmodtam – Klivinyi (She)
Mozgalmas nyári szünetet tudhat maga mögött Klivinyi Kinga, aki először Dubajban pihente ki az elmúlt idény fáradalmait, majd férjhez ment szintén kézilabdázó párjához, Debreczeni Dávidhoz. Az FTC-Rail Cargo Hungaria balátlövőjének ráadásul barátnői leánybúcsút is tartottak a nagy nap előtt. Ezekről beszélt az NSO Tv-nek.
júl. 18
9:36
Ibrahimovic porrá oltotta Carlos Velát és a kérdező riportert (m4sport.hu)
A svéd csatárkolosszus ismét hozta a formáját.
júl. 18
9:38
Klivinyi Kinga – Olyan volt az esküvőm, ahogy azt már rég megálmodtam (She)
.
júl. 18
9:48
Kékszalag - Elrajtolt a mezőny Balatonfüredről (HírTV)
Elrajtolt az 51. Kékszalag Nagydíj mezőnye csütörtök reggel Balatonfüredről, 561 hajó nevezett a versenyre.
júl. 18
9:54
Felkészülés: nyolcéves kapus védett a Dortmund ellen (She)
Életre szóló élményben volt része Bheem Goyalnak, aki a Seattle Sounders színeiben bemutatkozott a felnőttek között a Borussia Dortmund elleni felkészülési mérkőzésen.
júl. 18
10:00
Mls: pompás sarkazós gólt lőtt a 115-szörös válogatott (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) csütörtök hajnali mérkőzésén a Toronto FC a 115-szörös amerikai válogatott csatár, Jozy Altidore remek sarkazós góljával szerzett vezetést a New York Red Bulls ellen. Íme, a találat!
júl. 18
10:00
Elrajtolt a Kékszalag mezőnye Balatonfüredről (BorsOnline)
Elrajtolt az 51. Kékszalag Nagydíj mezőnye csütörtök reggel Balatonfüredről, a szervezők tájékoztatása szerint 561 hajó nevezett a versenyre.
júl. 18
10:06
Átigazolás: a Vasas-legenda unokája, Puskás Zsombor Dániába igazolt (She)
A Midtjylland és a Vasas Kubala Akadémia bejelentette, a 16 éves Puskás Zsombor Dániában folytatja pályafutását.
júl. 18
10:12
Kiborultak a drukkerek, mert az MTK kiretusálta Torghellét a tavalyi év legjobb góllövői közül (444.hu)
De kiderült, hogy mégsem szovjet típusú futballcenzúra áll a a háttérben.
júl. 18
10:18
Gazdag bevállalja az újabb büntetőt (BorsOnline)
Az új tizenegyesrúgó, Gazdag Dániel kihagyott büntetője miatt lehet félnivalója a Honvédnak. De a fiatal középpályás újra odaállna egy mindent eldöntő rúgáshoz.
júl. 18
10:24
Tenisz: Balázs Attila az utolsó pillanatig hitt a sikerben (She)
Balázs Attila az utolsó pillanatig érezte a győzelem lehetőségét az 524 ezer euró (168 millió forint) összdíjazású umagi salakpályás férfi tenisztorna szerdai nyolcaddöntős mérkőzésén, amelyen nagy csatában győzte le a 6. helyen kiemelt szerb Filip Krajinovicsot.
júl. 18
10:24
A Mercedes jelenlegi szintjét vette célba 4. motorjával a Honda (m4sport.hu)
A nyári szünet után érkezik a Red Bull által már nagyon várt erőforrás.
júl. 18
10:30
Női kézi: nem folytatja a munkát Rasmussen segítője a válogatottnál (She)
Változás lesz a magyar női kézilabda-válogatott szakmai stábjában, ugyanis Kim Rasmussen szövetségi kapitány segítője, Kristian Kristensen új munkát kapott Dániában, amivel már nem tudja összeegyeztetni a nemzeti csapatnál ellátott feladatait.

Keresés