2019. július 8. hétfő

júl. 8
0:00
Kiesett a címvédő Kamerun az Afrika-kupán (Blikk)
Sorra buknak el a csoportkör legjobbjai a labdarúgó-Afrika-kupán. Marokkó, Kamerun és Egyiptom sem kapott gólt a csoportkör során, ám a nyolcaddöntőkben egyaránt búcsúzott.
júl. 8
0:03
Copa América: Brazília 12 év után ismét Dél-Amerika trónján (m4sport.hu)
A brazilok hatodik alkalommal hódították el Copa-serleget.
júl. 8
0:04
Majdnem elmaradt Babosék meccse, de aztán nagy sikert arattak a megrázó jelenet után (Blikk)
Magabiztosan jutott be a Babos Tímea (26) és Kristina Mladenovic (26) alkotta magyar, francia kettős a wimbledoni tenisz-Grand Slam-torna női páros küzdelmének harmadik fordulójába.
júl. 8
0:06
Copa América: a házigazda Brazília nyerte meg a tornát! (She)
A házigazda Brazília nyerte meg a 2019-es Copa Américát, miután a döntőben 3–1-re megverte Perut, a mérkőzést emberhátrányban végleg eldöntve.
júl. 8
0:08
Egy életre elege lett a bírókból Messinek a Copa Américán: 14 évvel a budapesti piros lapja után állították ki újra a válogatottban (Blikk)
Már nem csak Vanczák Vilmos (36) mondhatja el magáról, hogy „róla” állították ki Lionel Messit (32) válogatott mérkőzésen.
júl. 8
0:12
Ünnepel a Fehérvár: kis híján nézőcsúcsot döntött a Hidegkúti stadionban a Hungarian Bowl fináléja (Blikk)
A hazai amerikai futball ünnepét és a Fehérvár Enthroners első sikerét hozta az idei Hungarian Bowl, azaz a magyar bajnokság (HFL) fináléja. A székesfehérvári gárda és a sorozatban meghívottként szereplő ukrán Kijev Capitals csatáját (14-12) 4300 néző előtt rendezték meg az MTK labdarúgócsapatának otthont adó új Hidegkuti stadionban.
júl. 8
0:16
Áll a bál Kisvárdán: ezt üzente a brazil focikapus, aki „elfelejtett” visszatérni a szabadságáról – Mindent felforgathatnak a szavai? (Blikk)
Váratlan konfliktus árnyékolja be a labdarúgó-NB I-ben szereplő Kisvárda felkészülését.
júl. 8
0:20
Felfoghatatlan összeg: nem mindennapi ajánlatot kapott Mourinho, de ő nem kér Kínából (Blikk)
Mesés kínai ajánlatot utasított vissza José Mourinho.
júl. 8
0:24
Copa: a kiállított Gabriel Jesus majdnem feldöntötte a Var-állomást (She)
Mint beszámoltunk róla, a házigazda Brazília nyerte meg a 2019-es Copa Américát, miután a döntőben 3–1-re legyűrte Perut. Az utolsó húsz percet már a második gólt jegyző Gabriel Jesus nélkül játszották le a brazilok, a támadó pedig nehezen fogadta el, hogy a kiállítás sorsára jutott.
júl. 8
0:24
Nem jutottunk ki az olimpiára, mégis büszke csapatára a magyar női kosárlabda-válogatott kapitánya (Blikk)
A nemzeti csapatunk a hetedik helyen zárta a szerb–lett közös rendezésű Európa-bajnokságot, miután a szombati helyosztóján vereséget szenvedett a belga válogatottól (72-56). Az olimpiai kvalifikációs tornára így nem jutott ki a gárda. Székely Norbert, a női kosárválogatott szövetségi kapitánya válaszolt a kérdéseinkre.
júl. 8
4:06
Végre „hazatért”: megkönnyezte Mészöly Kálmán, amikor őt ünnepelték a Vasas új stadionjában (Blikk)
Vastaps a legendának! Nemcsak a Vasas-győzelemmel felavatott új Illovszky Rudolf stadiont, de a hosszú idő után ismét mérkőzésre kilátogató Mészöly Kálmánt (77) is ünnepelték az angyalföldi szurkolók.
júl. 8
5:00
Rettenetes tragédia történt az éjszaka Fejér megyében (Ripost)
Két emberen nem tudtak segíteni a mentők.
júl. 8
6:09
Élőben jelentkezett be a Fox News egy francia sportbárból, az amerikai szurkolók Fuck Trump-kórusban törtek ki (444.hu)
A negyedszerre világbajnok amerikai női fociválogatott nincs jóban az elnökkel, a gólkirály Rapinoe Twitter-párbajba is keveredett vele a vb közben.
júl. 8
6:21
Brazília 12 év után diadalmaskodott a Copa Americán (Azenpenzem)
A házigazda brazil válogatott nyerte az idei labdarúgó Copa Americát, miután vasárnap este a Maracana Stadionban rendezett fináléban 3-1-re legyőzte Perut.
júl. 8
7:06
Arany-kupa: nem lett újabb Usa-arany, Mexikóé a trófea (She)
Csupán egyetlen gól született a labdarúgó Arany-kupa magyar idő szerint hétfő hajnali, chicagói döntőjében, azt Mexikó szerezte, így megnyerte az észak- és közép-amerikai, valamint a karibi válogatottak tornáját – a házigazda és címvédő Egyesült Államoknak az ezüstérem jutott.
júl. 8
7:06
Váratlan fordulat, magyar focista vallott Messi balhéjáról (Ripost)
Vanczák Vilmos tizennégy éves történetet elevenített fel. Nem véletlenül...
júl. 8
7:27
Federer még tudja fokozni (Azenpenzem)
Roger Federer Wimbledonban a harmadik fordulós sikerével a tenisz történetében elsőként a 350. egyéni Grand Slam-mérkőzését nyerte meg.
júl. 8
7:54
Roma: Kínában folytatja az olasz válogatott támadó – hivatalos (She)
A kínai élvonalbeli Sanghaj Senhua hivatalos közleményben tudatta, hogy megegyezett a Romával Stephan El Shaarawy átigazolásáról. Az olasz válogatott támadó hétfőn érkezik meg Sanghajba, és várhatóan még aznap aláírja szerződését.
júl. 8
8:09
Botrány a döntőben, szétverte a berendezést a világsztár (Ripost)
Meglepetés nem született, de így is csak tátottuk a szánkat. Rendesen megfeledkezett magáról a csatár.
júl. 8
8:18
Újabb drámai összecsapások Wimbledonban - Sport a tévében (Infostart)
A focirajongók az Afrikai Nemzetek Kupája nyolcaddöntőit nézhetik, de lesz Tour de France és lóverseny is.
júl. 8
8:45
Mexikó lett Észak-Amerika bajnoka (m4sport.hu)
Története során nyolcadszor.
júl. 8
8:51
Kínába igazolt a Roma válogatott támadója (m4sport.hu)
20 millió eurót kapott érte az olasz klub.
júl. 8
8:54
Copa: Dani Alves olyan határt ért el, amit futballista még soha (She)
Dani Alves, az idei Copa América legjobbjának megválasztott labdarúgó a 40. nagy trófeáját szerezte meg vasárnap, amikor a brazil válogatott megnyerte a dél-amerikai válogatottak tornáját. A világsajtó méltán ünnepli: a nemzetközi élvonalban korábban még egyetlen labdarúgó sem hódított el ennyi serleget csapataival.
júl. 8
9:06
Copa América: Messinek több tiszteletet kell mutatnia – Tite (She)
Mint megírtuk, a házigazda Brazília nyerte meg a 2019-es Copa Américát, miután a döntőben 3–1-re megverte Perut. A mérkőzés után Tite szövetségi kapitány elsősorban Lionel Messi szavaira reagált, akárcsak a torna legjobbjának megválasztott Dani Alves.
júl. 8
9:12
Kiesőből lehet a Fradi BL-hőse (Ripost)
Csatárgondokkal küzd a Ferencváros a Ludogorec elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező előtt. A Haladástól visszatérő Priskin Tamás lehet Szerhij Rebrov vezetőedző csodafegyvere.
júl. 8
9:15
Még várni kell az örömre (Azenpenzem)
A magyar női kosárlabda-válogatott a 7-8. helyen végzett az Eb-n, amit előre boldogan elfogadtunk volna, mégis, a csapat némi hiányérzettel utazhat haza.
júl. 8
9:18
Nagyon durva következménye lehet Messi kirohanásának (Infostart)
Korrupciót emlegetett és a játékvezetőt szidta Az argentin labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a Chile elleni győztes bronzmérkőzésen a Copa Américán.
júl. 8
9:21
Kiderült, mikor rajtol a 2020-as F1-es idény (m4sport.hu)
A Forma–1 hivatalosan megerősítette a jövő évi bajnokság nyitó futamának időpontját, miközben kezd összeállni a 2020-as teljes versenynaptár is.
júl. 8
9:23
Az EJ-ezüstérmes Torba Erik két fontos céllal utazik a birkózó-vb-re (m4sport.hu)
A sportoló szerint sok múlhat a formaidőzítésen.
júl. 8
9:36
F1: „A Ferrari elvesztette a lendületét a bahreini vereség után” (She)
A Ferrarinak hiába volt lehetősége többször is nyerni a Formula–1 2019-es kiírásában, végül nem a maranellóiak, hanem a Red Bull szakította meg a Mercedes diadalmenetét az idény kilencedik versenyén. Az „ezüstnyilak" csapatfőnöke, Toto Wolff úgy véli, az olaszok lendületét a Bahreini Nagydíjon elszenvedett vereség törte meg, miközben teljesen
júl. 8
9:38
A 2019-Es Vízilabda-Világbajnokság Programja És Eredményei (She)
Július 12–28. között a dél-koreai Kvangdzsuban rendezik az idei vizes világbajnokságot, amelyen a magyar férfi és női vízilabda-válogatott is részt vesz.
júl. 8
9:40
A 2019-Es Úszó Világbajnokság Programja És Eredményei (She)
Július 12–28. között a dél-koreai Kvangdzsuban rendezik az idei vizes világbajnokságot, amelyen a nyílt vízi úszók az első, az 50 méteres medencében úszók a második héten versenyeznek majd. Íme, a részletes program.
júl. 8
9:54
Nb I: Nem tudom, mi ez, valami fekete mágia? – Szivics (She)
Nagy segítség az edzőnek – mondja Tomiszlav Szivics –, hogy a legnehezebb pillanatokban Böde Dániel fut legelöl. Interjú a paksi zöld-fehérek szakvezetőjével.
júl. 8
10:00
Golf: az amerikai egyetemi bajnok győzött a Us Pga-n (She)
A húszéves Matthew Wolff, az idei amerikai egyetemi bajnok nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA) Minnesota állambeli Blaine-ben rendezett versenyét, a 6.4 millió dollár összdíjazású 3M Opent.
júl. 8
10:06
ezt nagyon eltalálta – Roberto Carlost idéző gól Japánból (She)
Óriási gólt rúgott Koike Juta, a Kasima Antlers játékosa az Ivatával szemben 2–0-ra megnyert mérkőzésen a japán élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (J-League) 18. fordulójában. Bár a szög korántsem volt annyira éles, a 22 éves balhátvéd találata valamelyest hasonlít Roberto Carlosnak, a Real Madrid korábbi klasszisának góljára a Tenerife ellen 1998-ból
júl. 8
10:08
Nb Ii: megfogta a családias légkör, Vácról Dorogra igazolt (She)
A legutóbbi idényben Vácon futballozó Csillag Dárius a szintén NB II-es Dorogban folytatja a pályafutását – tudtuk meg utóbbi klub hivatalos honlapjának hétfői híréből.
júl. 8
10:12
InzÁgi, a csinos bloggerlány, akit Gera és a Manchester United hoz tűzbe (She)
Az egyik legnépszerűbb fociblogger egy ifjú, csinos hölgy, László Ági, akivel a labdarúgás iránti rajongásról, a nagy kedvencekről, világ- és Európa-bajnokságról, Gera Zoltán nagyszerű góljáról, a budapesti női Bajnokok Ligája-döntő élményeiről, egy elcserélt mezről és az így kapott becenévről beszélgettünk.
júl. 8
10:15
Rejtély a Mercedes számára a Ferrari stabil egyenesbeli fölénye (m4sport.hu)
Valtteri Bottasék nem értik, hogy nem változik e különbség a pályák és az egyenesek hosszával.
júl. 8
10:18
Asztalitenisz: örökifjú pingpongosok – Budapesten rendezték a veterán Eb-t (She)
Az áprilisi egyéni asztalitenisz-vb után újabb nagy eseménynek adott otthont Budapest. Igaz, a BOK-csarnokban asztalhoz állók kicsivel korosabbak voltak, ám a lelkesedésük felért a jelenlegi menőkével.
júl. 8
10:24
Birkózás: Sastin Marianna ezüstérmes a Spanyol Nagydíjon (She)
Egy magyar birkózó, a 2013-as világbajnok, idén az Eb-n bronzérmes Sastin Marianna vett részt a hagyományos Spanyol Nagydíjon. Klasszisunk az egyik legsűrűbb olimpiai súlycsoportban, 62 kilogrammban két vállra fektette a kétszeres ötkarikás bronzérmes kolumbiai Jackeline Renteríát, legyőzött még egy-egy kanadai és spanyol riválist, és bejutott a dö
júl. 8
10:26
Autósport: szépségversenyt rendeznek klasszikus autóknak (She)
Szépségverseny jó karban lévő „öreglányoknak” vagy inkább „csinos idős hölgyeknek”. A július 12. és 14. között esedékes Hungaroring Classic keretében – amelyen a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas évek versenyautói száguldanak az aszfalton – a két évvel ezelőtti esemény sikerén felbuzdulva az idén is megrendezik a veteránautó-szépségversenyt.
júl. 8
10:30
Dél-Amerika: Brazília 11 trófeát nyert Argentína előző aranya óta (She)
A brazil labdarúgó-válogatott tizenkét év után ült fel ismét Dél-Amerika trónjára, mivel vasárnap a hazai rendezésű Copa América döntőjében 3–1-re legyőzte Perut. A selecao kilencedik Copa-aranyát szerezte meg, az ötödiket azóta, hogy Argentína legutóbb kupagyőztes lett.
júl. 8
10:36
Légiósok: „Erős fehérvári érdeklődés Balogh iránt” (She)
Ciprusi kölcsönjátéka után visszatért Balogh Norbert az olasz Palermóhoz, de egybehangzó helyi lapértesülések szerint nem marad ott sokáig – most a Mol Fehérvár FC érdeklődéséről írnak.
júl. 8
10:51
Sastin Marianna ezüstérmet szerzett a spanyol birkózó nagydíjon (m4sport.hu)
Egyedüli magyar induló volt a viadalon.
júl. 8
10:54
Boksz: februárban csap össze egymással ismét Wilder és Fury (She)
Február 22-én mérkőzik meg egymással ismét a két nehézsúlyú ökölvívó, Tyson Fury és Deontay Wilder.
júl. 8
10:56
Pl: januárban maradt, most Kínába megy a londoni támadó (She)
Az angol élvonalbeli West Ham United hivatalos oldalán tudatta, hogy Marko Arnautovic a kínai bajnok Sanghaj SIPG-nél folytatja a pályafutását.
júl. 8
11:03
A triplázó Alisson a legnagyobb kapuslegendákat is felülmúlta (m4sport.hu)
Talán nem kérdés, ki a szezon kapusa.
júl. 8
11:03
Vanczák: Ellenem sem érdemelt Messi pirosat (BorsOnline)
Pályafutása második piros lapját kapta Lionel Messi a Chile elleni bronzmeccsen. Első „áldozata”, Vanczák Vilmos szerint az argentin egyik esetben sem érdemelt kiállítást.
júl. 8
11:12
Wimbledon után meghalni, avagy hivatás ez a javából! (She)
Az önkéntes felügyelők vezetője szerint nincs szükség fizikai erőre, mert az udvarias viselkedés, a megfelelő hangnem és a tekintély elegendő a szurkolók rendszabályozásához. Interjú a wimbledoni teniszversenyt 2001 óta szolgáló Nick Pearce-szel.
júl. 8
11:18
Nagy változás a Fradi stadionjában, ez tetszeni fog a szurkolóknak (Ripost)
A Ferencváros az előző szezonban szerezte meg története 30. bajnoki címét a labdarúgó NB I-ben.

Keresés