2019. július 25. csütörtök

júl. 25
0:03
Ember a félholdon – Berta Mihály publicisztikája (She)
Egyébként ezt kitalálhatta volna már korábban is valaki, elismert PR-guru vagy dörzsölt marketinges, mert az addig oké, hogy az ember a saját ho...
júl. 25
0:51
Darts: Wright hengerelt, White öt meccsnyílról bukott (She)
Esélyeshez méltó teljesítménnyel jutott be a legjobb nyolc közé Rob Cross és Peter Wright a világbajnokság utáni legrangosabb dartsversenyen, a blackpooli World Matchplayen. A 2018-as világbajnok angol a lengyel Krzysztof Ratajskit győzte le 11–5-re, míg a „Kígyómarás” becenévre hallgató skót az ausztrál Simon Whitlockot verte meg 11–2-re.
júl. 25
4:51
Vizes vb: a női 200-as gyorsváltó (She)
A dél-koreai Kvangdzsuban zajló vizes vb csütörtök hajnali úszó időfutamaiban Telegdy Ádám a férfi 200 méteres hátúszásban a hatodik helyen jutott az elődöntőbe. A női 100 méteres gyorson Verrasztó Evelyn visszalépett. A férfi 200 mell selejtezőjében Horváth Dávid futamában a 9. lett, végeredményben a 29. helyen zárt.
júl. 25
5:03
Vizes vb: a női 4x200-as gyorsváltó döntős, és olimpiai kvótát szerzett! (She)
A dél-koreai Kvangdzsuban zajló vizes vb csütörtök hajnali úszó előfutamaiban Telegdy Ádám a férfi 200 méteres hátúszásban a 6. helyen jutott az elődöntőbe. A női 100 méteres gyorson Verrasztó Evelyn visszalépett. A férfi 200 mell selejtezőjében Horváth Dávid futamában a 9. lett, végeredményben a 29. helyen zárt. A női 4x200-as gyorsváltó futamában
júl. 25
5:33
Döntős és olimpiai induló a 4x200 méteres női gyorsváltó (m4sport.hu)
A délutáni fináléban kicsit feljebb is úszhatják magukat szép lányaink.
júl. 25
6:24
Huhú, mit üzent Phelps a magyar kölyöknek, miután ugrott a világcsúcsa (Ripost)
Reagált a 23-szoros olimpiai bajnok csodaúszó Milák Kristóf szenzációs úszására. Kalapot emel a tárnoki tini előtt.
júl. 25
6:27
"Le a kalappal, Kristóf" - megszólalt Michael Phelps egykori mestere is (ATV)
A 19 éves Milák 1:50.73-as idejével közel nyolc tizedet vert Phelps tízéves rekordjára (1:51.51), amelyet még a 2009-es római világbajnokságon állított fel cáparuhában. Minden idők legeredményesebb olimpikonja azt nyilatkozta a trónfosztás kapcsán, hogy "ennek a kölyöknek az utolsó száz métere egyszerűen hihetetlen volt." De a legenda egykori meste
júl. 25
6:33
Világszenzáció Milák Kristóf úszása, így gratulált Michael Phelps (Infostart)
A New York Times érte el a 2016-os riói olimpia után visszavonult, 23-szoros olimpiai bajnokot, akinek 2009-es világcsúcsát megdöntve diadalmaskodott a magyar úszó szerdán 200 méter pillangón, a kvangdzsui világbajnokságon.
júl. 25
6:45
Vívó-vb: bejött a csipetnyi varázslat, elkápráztatták a világot (She)
Új irányt mutatott a rendezésben a budapesti világbajnokság, amelynek résztvevői bármikor szívesen versenyeznének újra Magyarországon. A szövetségi kapitány és a szövetség elnöke is büszkén értékelte az eseményt.
júl. 25
6:57
Phelps is lelkesen gratulált Miláknak a világcsúcs után (Behaviour)
Tízéves rekordot döntött meg, ráadásul nagyon.
júl. 25
7:03
Vizes vb: az Egyesült Államok zárt a 9., Japán a 11. helyen (She)
A dél-koreai Kvangdzsuban zajló vízilabda-világbajnokságon az Egyesült Államok lett a 9., miután szoros mérkőzésen 15–14-re legyőzte Montenegrót, míg Japán végzett a 11. helyen, köszönhetően a Dél-Afrikai Köztársaság elleni 15–5-ös sikerének a helyosztón.
júl. 25
7:09
A Fehérvár több gólos előnyre hajt, a Lokinak bravúr kéne az EL-selejtezőben (m4sport.hu)
A Honvédnak is nagyon nehéz dolga lesz román ellenfelével szemben.
júl. 25
7:15
Vizes vb: az Egyesült Államok zárt a 9., Japán a 11. helyen (She)
A dél-koreai Kvangdzsuban zajló férfi vízilabda-világbajnokságon az Egyesült Államok lett a 9., miután szoros mérkőzésen 15–14-re legyőzte Montenegrót, míg Japán végzett a 11. helyen, köszönhetően a Dél-Afrika elleni 15–5-ös sikerének a helyosztón.
júl. 25
7:21
Dajka keserves Honvéd-sikert tippel (BorsOnline)
A nemzetközi focikupák előző köréből mindegyik magyar csapat továbbjutott, ám most sokkal nehezebb dolguk lesz. A Honvédnak már csak azért is, mert otthon is idegenben lesz.
júl. 25
7:27
Megmutatni a nemzet erejét (Azenpenzem)
A budapesti vb éremtábláján az oroszok zártak az élen (3, 3, 1), megelőzve a franciákat (2, 3, 0) és a dél-koreaiakat (2, 0, 2), a negyedik helyen pedig mi következünk (1, 2, 0).
júl. 25
7:33
Nagyon nagyot úsztak, döntősök Hosszú Katinkáék (Infostart)
A női 4x200 méteres gyorsváltó bejutott a döntőbe, egyben olimpiai kvótát szerzett csütörtökön a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek ötödik napján.
júl. 25
7:33
"Emelem kalapom" - üzente a rekordját megdöntő Miláknak Michael Phelps (444.hu)
Az amerikai* úszólegenda szerint "a srác utolsó száz métere hihetetlen volt". A 19 éves magyar úszó 78 századot javított Phelps évtizedes világrekordján.
júl. 25
7:39
Ligák Kupája: Giovani dos Santos döntött; macska a pályán (She)
Mexikói sikereket hozott a Ligák Kupája negyeddöntőjének csütörtök hajnali két meccse, a Club América tizenegyespárbajban – egészen pontosan annak a hetedik körében, a korábbi Barcelona-játékos Giovani dos Santos találatával – győzte le a rendes játékidő hajrájában egyenlítő Houston Dynamót, a Tigrest pedig a pályára berohanó macska sem zavarta meg
júl. 25
7:45
„Megemelem a kalapom előtte” - Michael Phelps áradozva gratulált a rekordját megdöntő Milák Kristófnak (SzMo)
Az úszólegenda az egekig magasztalta az ifjú tehetséget, aki az ő világcsúcsát túlszárnyalva lett világbajnok a vizes vébén.
júl. 25
7:57
Felkészülés: Mignolet potyázott, nem bírt ellenfelével a Liverpool (She)
A Bajnokok Ligája-címvédő Liverpool felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott a Sporting CP-vel az Egyesült Államokban.
júl. 25
8:21
Bl: „Nem kényelmesedtünk el, inkább elfogyott az erő a végére” (She)
A Ferencváros 3–1-re nyert a máltai Valletta FC ellen a Bajnokok Ligája második selejtezőkörének első mérkőzésén, amely után Dibusz Dénes, Sigér Dávid és a két gólt szerző Davide Lanzafame értékelt az NSO Tv-nek.
júl. 25
8:21
Hosszú Katinka: Kristóf világcsúcsa inspiráció az egész nemzetnek! (Azenpenzem)
Egyet aludtunk Milák Kristóf aranyérmére, egyszersmind az úszás történetének legfantasztikusabb 200 méter pillangójára, de ez még nem volt elég ahhoz, hogy az úszóvilág kijózanodjon a mámorból.
júl. 25
8:21
Beletört a kard Gémesi Csanád csontjába (BorsOnline)
Óvták az égiek Gémesi Csanádot: a budapesti vb-n olasz riválisának kardja eltört, a csonk szerencsére vívónk szegycsontját érte, és nem lágy részt.
júl. 25
8:23
Sigér Dávid – Nem kényelmesedtünk el, inkább elfogyott az erő a végére (She)
.
júl. 25
8:30
Ez durva lesz: Hosszú Katinka elárulta, mire készül ma 4 magyar úszónő (Ripost)
A női 4x200 méteres gyorsváltó bejutott a döntőbe, egyben olimpiai kvótát szerzett csütörtökön a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek ötödik napján.
júl. 25
8:45
Phelps is fejet hajtott Milák Kristóf előtt (888.hu)
A 23-szoros olimpiai bajnok Michael Phelps is gratulált Milák Kristófnak azt követően, hogy a magyar úszó az ő 2009-es világcsúcsát megdöntve diadalmaskodott szerdán 200 méter pillangón a kvangdzsui világbajnokságon.
júl. 25
8:45
Hosszú Katinka Milák Kristófról: "szeretnék újra az ő helyében lenni" (ATV)
Pihenten, frissen versenyez Hosszú Katinka a kvangdzsui úszó-világbajnokságon, ahol a háromszoros olimpiai bajnok 200 méter vegyesen már begyűjtötte sorozatban negyedik vb-elsőségét, Milák Kristóf szerdai világcsúcsa pedig még inkább motiválja a folytatásra.
júl. 25
8:45
Hosszú Katinka: „Óriási motiváció Milák Kristóf, szeretnék a helyében lenni” (SzMo)
Az úszónő nem talált szavakat a fiatal tehetség világcsúcsot érő teljesítményére, akit ő is ellátott egy-egy jótanáccsal.
júl. 25
9:03
Magyar éremeséllyel indul a csütörtök délutáni program az úszóknál (m4sport.hu)
Akikért szurkolhatunk: Kapás Boglárka, Szilágyi Liliána, Németh Nándor, Telegdy Ádám, Késely Ajna, Verrasztó Evelyn, Jakabos Zsuzsanna és Hosszú Katinka.
júl. 25
9:15
A fiataloknak kell letépni a gatyát (She)
Visszatér a fiatalszabály és a magyarszabály az NB I-be: most majd kiderül, hogy a töltött káposzta mellett az MLSZ ajánlásai is jók-e felmelegítve.
júl. 25
9:15
Visszatérhet a Ferrarihoz a Mercedes sikerkovácsa? (m4sport.hu)
Aldo Costa érkezését vizionálja az olasz sajtó – a Ferrari eközben az egy éve elhunyt Sergio Marchionnére emlékezik.
júl. 25
9:21
El: „A Dvsc-től semmi esetre sem kell félni, de alábecsülni sem szabad” (She)
Egy koncert miatt nem a Stadio Olimpicóban, hanem a Serie C-s Alessandria sporttelepén fogadja ellenfelét a Torino, amely Marco Rossitól és Giuseppe Sanninótól is igyekezett tájékozódni vetélytársáról.
júl. 25
9:27
Tenisz: a címvédő Isner 19 játékot nyert meg, mégis kiesett (She)
Az amerikai Reilly Opelka nagy csatában bizonyult jobbnak első helyen kiemelt honfitársánál, John Isnernél az atlantai kemény pályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjének szerdai játéknapján.
júl. 25
9:29
Kép: Milákról posztolt Michael Phelps az Instagramon, és üzent (She)
Mint beszámoltunk róla, a New York Times azonnal megszólaltatta a 23-szoros olimpiai bajnok Michael Phelpset, miután Milák Kristóf szerdán a kvangdzsui vizes világbajnokságon megdöntötte a csúcsát, s 1:50.73-as időt repesztett 200 méter pillangón. Az amerikai legenda azonban most Instagramon is posztolt a magyar úszóról!
júl. 25
9:31
Vizes vb: a szerb klasszis a magyar pólósoknak szurkol (She)
Andrija Prlainovics, a Szolnoki Dózsa szerb vízilabdázója igazi pólót remél a dél-koreai világbajnokság elődöntőjében, amelyben Magyarország az olaszokkal küzd meg, míg a címvédő horvátok Spanyolországgal csapnak össze.
júl. 25
9:33
Vizes vb: Kristóf világcsúcsa engem is motivál – Hosszú Katinka (She)
Pihenten, frissen versenyez Hosszú Katinka a kvangdzsui úszó-világbajnokságon, ahol a háromszoros olimpiai bajnok 200 méter vegyesen már begyűjtötte sorozatban negyedik vb-elsőségét, s Milák Kristóf szerdai világcsúcsa még inkább motiválja a folytatásra.
júl. 25
9:33
Tárnok büszkesége: graffiti készült Milák Kristófról (Ripost)
Ilyesmi a legendákkal is ritkán fordul elő. Szűkebb otthonában már rég világsztár a magyar úszósport szupertinije.
júl. 25
9:35
Vizes vb: irritáló rivális jön a férfi póló elődöntőjében (She)
Zalánki Gergő már jól van, az ausztrálok ellen kapott egy puklit a fejére. A balkezes játékos szerint le lehet győzni a nyávogós, verekedős olasz csapatot, ehhez mindenkinek jól kell pólóznia. Az olaszok kapitánya úgy látja, a sportágnak nagy szüksége van Varga Dénesre.
júl. 25
9:39
Argentína: megműtötték Maradonát, célja a visszatérés (She)
Diego Maradona legendás argentin futballista szerdán térdműtéten esett át.
júl. 25
9:51
Megműtötték az argentin futballegendát (Infostart)
Az 58 éves Diego Maradona térdműtéten esett át egy Buenos Aires-i magánklinikán.
júl. 25
9:51
Ártatlannak vallja magát a dopping miatt eltiltott Takács Tamara (SzMo)
A világbajnok magyar kajakost akár négy évre is eltilthatják. A sportolót nemrég megműtötték, most kezdődött meg a rehabilitációja. Bízik benne, hogy büntetését enyhítik és hamarosan újra sportolhat.
júl. 25
9:57
Mick Schumacher apja Ferrarijában: Ez borzongató élmény lesz! (m4sport.hu)
Izgatottan várja a különleges időutazást, annál is inkább, mert 2004-ből az udvarban vívott csatákon kívül nem sokra emlékszik...
júl. 25
10:03
Hosszú Milákról: A legnagyobb úszó világcsúcsát döntötte meg (m4sport.hu)
„Csak az, hogy én ott lehettem és élőben láthattam, már ez elképesztően jó érzés.”
júl. 25
10:09
Vizes vb: szerb–ausztrál meccs lesz az ötödik helyért (She)
A dél-koreai Kvangdzsuban zajló férfi vízilabda-világbajnokságon eldőlt, hogy Szerbia és Ausztrália játszik az 5. helyért, míg Németország–Görögország mérkőzésen dől el a 7. hely sorsa.
júl. 25
10:21
Férfi kézi: „A pályán legyetek gyilkosok, azon kívül igaz barátok!” (She)
A többi NB I-es csapathoz hasonlóan a legutóbb bronzérmes Grundfos Tatabánya is megkezdte már a felkészülést a következő idényre. Vladan Matics vezetőedző nyitó beszédéből a klub Facebook-oldala közölt részleteket, ebből többek között kiderült, hogy ezentúl a magyar lesz a hivatalos nyelv az öltözőben.
júl. 25
10:21
Egy szükséges műtéten átesett, egy még vár Maradonára (m4sport.hu)
Több edzői ajánlat közül válogathat majd, amint befejezi az orvosi kezeléseket.
júl. 25
10:33
Nyári szabadegyetem: idén is része a sport a programnak (She)
Nem kímélte az időjárás az erdélyi Tusnádfürdőt, a kiadós esőzés alaposan feláztatta a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor területét is, de az érdeklődőknek a sárdagasztás sem szegte kedvét. A programoknak az idén is fontos része a sport.
júl. 25
10:36
Szokatlan helyszín, sok magyar utazott ebbe a külföldi városba (Ripost)
A Debrecen csütörtökön a Torino ellen játszik a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörében. Sok szurkoló kísérte el a csapatot.
júl. 25
10:45
Nba: kétszeres bajnok centert szerződtetett a Portland (She)
Pau Gasol az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Portland Trail Blazersben folytatja pályafutását.
júl. 25
10:47
Tokió 2020: repülő autó szállítja majd a lángot a megnyitón? (She)
Japán technikailag minden idők legfejlettebb olimpiáját akarja megrendezni jövőre, ezt kedden megjelent négyoldalas mellékletünkben is rögzítettük, de a mínusz egyéves évfordulóra Tokióba érkező NOB-elnök, Thomas Bach is kapott ízelítőt abból, mi vár ránk 2020-ban.

Keresés