2019. július 28. vasárnap

júl. 28
0:03
Darts: döbbenetes feltámadás után Cross döntős a World Matchplayen (She)
A 2018-as világbajnok Rob Cross és az idei döntős Michael Smith jutott be a vb utáni legrangosabb dartsverseny, a blackpooli World Matchplay vasárnapi fináléjába.
júl. 28
6:09
Vizes vb: Hosszú Katinka óriási fölénnyel döntős 400 vegyesen (She)
Hosszú Katinka a legjobb, Jakabos Zsuzsanna a nyolcadik idővel, Bernek Péter pedig egy visszalépésnek köszönhetően jutott döntőbe 400 méter vegyesen a kvangdzsui vizes vb utolsó napján.
júl. 28
6:39
Mls: Nikolics sem tudott segíteni a Chicagón (She)
Gól nélküli döntetlennel ért véget a Chicago Fire és a D. C. United mérkőzése az MLS legutóbbi játéknapján. A hazaiaknál Nikolics Nemanja a kezdőcsapatban kapott helyet, a 70. percben cserélték le.
júl. 28
6:51
Lassan kihívás hazajönni, elismerés magyar csapat mezét felvenni – Dzsudzsák (She)
Dzsudzsák Balázs Zalaegerszegen járt. A magyar válogatott csapatkapitánya az al-Ittihad Kalba színeiben lépett pályára a ZTE ellen, és ha már így tett, egy bődületes szabadrúgásgóllal szórakoztatta a magyar közönséget. A hatalmas jégeső miatt félbeszakadt felkészülési mérkőzés előtt beszélgettünk a szélsővel jelenlegi klubjáról, átigazolási pletyká
júl. 28
6:53
Dzsudzsák – Lassan kihívás hazajönni, elismerés magyar csapat mezét felvenni (She)
.
júl. 28
7:21
Hosszú a legjobb idővel döntős, Verrasztó összeomlott (444.hu)
Maradt magyar aranyesély a kvangdzsui úszó vébé utolsó napjára is.
júl. 28
7:54
Bemutatták, minden sportoló erre vágyik majd jövőre (Ripost)
Egy év múlva kezdődik a 2020-as tokiói olimpia. A szervezőbizottság (TOCOG) pedig bemutatta az érmeket.
júl. 28
8:21
Hosszú, Jakabos és Bernek is döntőzik 400 méter vegyesen, Verrasztó búcsúzot (ATV)
Hosszú Katinka a legjobb, Jakabos Zsuzsanna a nyolcadik idővel, Bernek Péter pedig egy visszalépésnek köszönhetően jutott döntőbe 400 méter vegyesen a kvangdzsui úszó-világbajnokság utolsó napján, vasárnap.
júl. 28
8:33
"Most megnősülök és megműttetem magam" - szavak és számok a vizes-vb zárónapján (Infostart)
Verrasztó Dávid nagyon elszámolta magát 400 vegyesen, Hosszú Katinka viszont aranyért küzd, ahogy Jakabos Zsuzsanna és Bernek Péter is döntőzik délután.
júl. 28
8:45
Real Madrid: Zidane reakciójából látszik, mennyire nagy a baj… (She)
Mint azt valószínűleg már sokan tudják, a Real Madrid óriási meglepetésre 7–3-as, megalázó vereséget szenvedett az Atlético Madridtól a Nemzetközi Bajnokok Kupája (ICC) nevű felkészülési tornán. És a meccset látva nemcsak a szurkolóknál, hanem Zinédine Zidane-nál is betelt a pohár.
júl. 28
8:57
Agyoncsapott egy villám egy futónőt verseny közben (Ripost)
A szerencsétlenül járt nőt helikopterrel vitték kórházba, de nem tudták megmenteni az életét.
júl. 28
9:15
Milák Kristóf: "remélem, nem fogok itt megállni" (ATV)
Még nem tudta feldolgozni Milák Kristóf, hogy világcsúccsal nyert 200 méter pillangón a kvangdzsui világbajnokságon, és nem is az ott úszott 1:50.73-as időhöz méri magát a jövőben.
júl. 28
9:21
Vizes vb: Remélem, nem fogok itt megállni – Milák Kristóf (She)
Még nem tudta feldolgozni Milák Kristóf, hogy világcsúccsal nyert 200 méter pillangón a kvangdzsui világbajnokságon, és nem is az ott úszott 1:50.73-as időhöz méri magát a jövőben.
júl. 28
9:27
Vizes vb: Ezt csúnyán benéztem, sajnos ez van – Verrasztó Dávid (She)
Bár az idei világranglistán a harmadik legjobb idővel rendelkezett, nem jutott be a 400 méteres vegyes úszás döntőjébe Verrasztó Dávid a a kvangdzsui vizes vb-n. A magyar sportoló az előfutamok során 4:16.95 percet úszott, és csupán a 13. helyen végzett.
júl. 28
9:29
F1: tombol a retró láz a Mercedesnél (She)
A Formula–1-es Német Nagydíj a Mercedesnek köszönhetően a múltidézés jegyében zajlik. A német csapat több jeles évfordulót is ünnepel, így munkatársait korabeli ruhába öltöztette.
júl. 28
9:33
Nhl: a 99 éves nagymama is megkapta a Stanley-kupát – kép (She)
Családi társasjátékok dobozaira szokták ráírni viccesen, hogy „Ajánlott: egytől 99 éves korig”, de Ryan OReilly most új értelmet adott a szlogennek.
júl. 28
9:33
Nem estek a pad alá (Azenpenzem)
Mikor Virth Balázst 2015-ben Kapás Boglárka megkereste, hogy vele szeretne dolgozni, új, dicsőséges korszak kezdődött a pályafutásában. Amit itt, Kvangdzsuban világbajnoki aranyérem koronázott meg.
júl. 28
9:45
Vizes vb: „Azt vettük észre, egyszer csak elkezdtünk zuhanni” (She)
Mint beszámoltunk róla, a vizes világbajnokságon szereplő magyar női vízilabda-válogatott tagjai is ott voltak abban az éjszakai klubban, ahol beomlott a galéria, és emiatt két dél-koreai állampolgár az életét vesztette. A játékosok az esetről elmondták, a gyors reakciójuk és egymás kisegítése is kellett ahhoz, hogy ne essen semmi bajuk, és még a p
júl. 28
10:03
Dzsudzsák: Akkor lennék boldog, ha az Eb-n dönteném meg a rekordot (She)
A gyerekek által körülrajongott középpályás, Dzsudzsák Balázs a kinti megbecsülésről, a nyugodt nyárról, a motivációról és az esetleges hazatérésről is beszélt lapunknak.
júl. 28
10:09
Kézilabda: Gyurka János értékeli az U21-es vb 15. helyét (She)
A spanyolországi U21-es világbajnokságot a 15. helyen zárt magyar juniorválogatott felemás teljesítményt nyújtott. A szövetségi edzőt, Gyurka Jánost kértük meg, hogy összegezze honlapunknak a „legidősebb” korosztálynak rendezett utánpótlástorna tanulságait. A szakvezető többek között az átrendeződött kézilabdatérképről, valamint a magyar csapat bet
júl. 28
10:33
Rasovszky Kristóf elmondta, hogy volt az éremodaadós sztori (Infostart)
Mohamed Ibrahim megkapta a kvangdzsui vizes-vb 5 kilométeres nyílt vízi úszószámában világbajnok magyar aranyérmét, de csak egy fotó erejéig. Rasovszky Kristóf azóta már túl van még egy versenyen, ahol részben osztozott a szudáni sorsán. Minderről az InfoRádiónak adott interjújában beszélt.
júl. 28
10:57
Sokkolta a Ferrarit, majd visszavitte a csúcsra (She)
Az autósport legendája, Niki Lauda életéről szóló sorozatunk harmadik részében leírjuk, milyen kommunikációs trükkel hosszabbította meg Formula–1-es karrierjét, hogy aztán az 1973-as Monacói Nagydíjon nyújtott teljesítménye után lecsapjon rá a Ferrari, amelyet két évvel később világbajnoki győzelemre is vezetett.
júl. 28
11:03
Sevilla, Valencia: nem az oroszlánokat, egymást akarják megelőzni (She)
Újra itt a nyár, monszunos, viharveréses, szupercellás, nyaralás közben anyagi csődös, és a nemzetközi futballvilágban is végigsöpör menetrend szerint a pénzeső. Ez elől valahogy senki sem akar elrejtőzni, sőt… És hol van még a lubickolás vége? Immár tizenegy éve fut szokásos pillanatfelvételes transzfer-összefoglalónk, a
júl. 28
11:03
Milák Kristóf elvérzett, nehezen kezeli a sztárságot (Ripost)
Világcsúcsa óta óriásit fordult a világ Milák Kristóffal. A magyar úszó bevallotta, egyelőre nehezen kezeli a népszerűséget.
júl. 28
11:03
Milák Kristóf: „Remélem, nem fogok itt megállni” (SzMo)
A 19 éves úszó még nem tudta feldolgozni, hogy világcsúccsal nyert 200 méter pillangón a kvangdzsui világbajnokságon, és nem is az ott úszott 1:50.73-as időhöz méri magát a jövőben.
júl. 28
11:33
50 válogatottságot tékozolt el Tieber (BorsOnline)
Hetvenedik születésnapja előtt vallott ballépéseiről.
júl. 28
12:03
Dzsudzsák Balázs pályára lépett Zalaegerszegen, majd mezítláb távozott (Infostart)
Leszakadt az ég a Zalaegerszeg és az al-Ittihad Kalba edzőmérkőzésén, ami így félbe is szakadt. Dzsudzsák Balázs elképesztő gólja nyitotta a meccset.
júl. 28
12:03
Rp gyorskorcsolya: Bormióban edzőtáborozott az utánpótlás-válogatott (She)
Kőkemény kéthetes alapozást végzett a magyar utánpótlás-válogatott a short track fellegvárának számító Bormióban, ahol szűk fél év múlva élet-halál harc dúl a junior-világbajnoki érmekért és helyezésekért. A fiatalok vezetőedzője, Szabó Krisztián osztotta meg honlapunkkal az észak-olaszországi edzőtábor kulisszatitkait, valamint szólt arról is, mir
júl. 28
12:06
Megrázó részletek: a magyar női pólósok is ott voltak a tragikus koreai diszkóbalesetnél (Ripost)
Csak a szerencsének és a gyors reagálásuknak köszönhetően nem esett komolyabb bajuk.
júl. 28
12:08
Dárdai Pál Tusványoson: egyetlen útja van a magyar futballnak (Ripost)
Dárdai Pált, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitányát Tusványoson faggatták.
júl. 28
12:09
Vizes vb: Kenderesit szexuális zaklatás vádjával előállították, nem hagyhatja el Dél-Koreát (She)
Szexuális zaklatás vádjával letartóztatta, de később el is engedte a dél-koreai rendőrség Kenderesi Tamást, az olimpiai bronzérmes magyar úszó azonban tíz napig nem hagyhatja el Dél-Koreát, írja a New York Times.
júl. 28
12:33
Női kézi: Nze Minko nem is gondolhatott volna jobb győri kezdésre (She)
Estelle Nze Minko tavaly decemberben Európa-bajnokságot nyert a francia női kézilabda-válogatottal, majd az idény végén a Siófokkal az EHF-kupát is a magasba emelhette, hogy egy mozgalmas nyári szünet után már Győrben kezdje meg a felkészülést. A 27 éves irányítónak eddig nem volt gondja a beilleszkedéssel, ráadásul több barátja is az ETO-ban játsz
júl. 28
12:33
Miniszterelnökre vigyázott Solymosi Ernő (BorsOnline)
Ha létezett valaha a magyar labdarúgásban kiváló fedezet és középhátvéd, az egyk
júl. 28
12:39
Légiósok: Nikolics nem lát esélyt a varsói visszatérésre (She)
A hírek szerint szerződésének lejártával nem hosszabbít a Chicago Fire labdarúgócsapatával Nikolics Nemanja. A magyar válogatott csatárt visszavárnák korábbi sikerei színhelyére, a lengyel Legia Warszawához, de ő azt üzente, erre nem lát nagy esélyt.
júl. 28
13:03
Hosszú feltette az i-re a pontot – ismét világbajnok, öt aranyéremmel zártunk (She)
Vasárnap, magyar idő szerint kora délután befejeződött a dél-koreai Kvangdzsuban a vizes-vb. A hátralévő úszódöntőkben három magyar versenyzőért szoríthattunk. Hosszú Katinka a kilencedik nagymedencés vb-aranyáért szállt vízbe 400 vegyesen és nagy fölénnyel győzött. Ugyanabban a számban Jakabos Zsuzsanna a 7. lett, míg 400 férfi vegyesen Bernek Pét
júl. 28
13:21
F1: Vettelt és Norrist is megbüntették az időmérő után (She)
Erőforráselemek cseréje miatt kapott rajtbüntetést Sebastian Vettel és Lando Norris is – igaz, ez az előbbi esetében ennek nincs nagy jelentősége, hiszen amúgy is a rajtrács végéről várhatta volna a piros lámpák kialvását.
júl. 28
13:27
Vizes vb: a Músz közleményt adott ki Kenderesi ügyében (She)
Mint beszámoltunk róla, a dél-koreai rendőrség megtiltotta, hogy Kenderesi Tamás elhagyja az országot, mert vizsgálat indult az olimpiai bronzérmes ellen szexuális zaklatás ügyében. Az alábbiakban a Magyar Úszószövetség közleményét olvashatják az ügyről.
júl. 28
14:21
Vizes vb: a „beugró” Bernek az 5. helyen zárt 400 vegyesen (She)
Az egy visszalépés miatt döntőbe jutó Bernek Péter az ötödik helyen végzett 400 méter vegyesen a kvangdzsui vizes világbajnokság úszóversenyeinek záró napján.
júl. 28
14:27
Vizes vb: a „beugró” Bernek az 5. helyen zárt 400 vegyesen (She)
Az egy visszalépés miatt döntőbe jutó Bernek Péter az ötödik helyen végzett 400 méter vegyesen a kvangdzsui vizes világbajnokság úszóversenyeinek záró napján. A 27 éves magyar versenyző 4:13.83 perces idővel ért célba.
júl. 28
14:29
Németország: Marozsánt választották az év legjobb női labdarúgójának (She)
Marozsán Dzsenifert, a német válogatott magyar származású labdarúgóját választották meg Németországban az év legjobb női labdarúgójának.
júl. 28
14:33
Világbajnok Hosszú Katinka 400 vegyesen (Infostart)
Világ- és olimpiai bajnoki címvédőként magabiztosan nyerte egyik fő számát a kvangdzsui vizes-világbajnokságon. Bernek Péter ugyanebben a számban a férfiaknál 5. lett.
júl. 28
14:33
Bernek Péter szuper tökös úszással ötödik lett 400 méteres vegyesúszásban (444.hu)
Szerencsével került be a döntőbe, ahol viszont remek teljesítményt nyújtott.
júl. 28
14:33
Beckenbauer sztrájkra buzdította társait (BorsOnline)
Franz Beckenbauer eredménysora frenetikus. Legkiemelkedőbb bravúrja: az 1974-es NSZK-be
júl. 28
14:39
Az év versenye: Verstappen nyert, Vettel a 2., a Mercedes nullázott (She)
A holland Max Verstappen nyerte meg a kaotikus Német Nagydíjat, így idei második, pályafutása hetedik futamgyőzelmét aratta – ezzel Juan Pablo Montoyát, René Arnoux-t és Daniel Ricciardót beérve a 37. helyen áll a vonatkozó örökranglistán. A második a 20. helyről induló német Sebastian Vettel lett, a dobogó harmadik fokára pedig az orosz Danyii
júl. 28
14:41
Vizes vb: Hosszú ötödik vb-aranyát nyerte 400 vegyesen (She)
Az olimpiai bajnok és világcsúcstartó Hosszú Katinka nyerte a 400 méter vegyest a kvangdzsui vizes világbajnokság úszóversenyeinek záró napján. Sorozatban negyedik elsőségét szerezte ebben a számban, összességében pedig az ötödiket, míg a 200 vegyes négy aranyával már kilenc első hely van a tarsolyában.
júl. 28
14:45
Szexuális zaklatás gyanúja miatt nem engedik ki Kenderesi Tamást Dél-Koreából (888.hu)
A dél-koreai rendőrség megtiltotta, hogy Kenderesi Tamás elhagyja az országot, mert vizsgálat indult az olimpiai bronzérmes ellen szexuális zaklatás ügyében – jelentették be a helyi hatóságok vasárnap.
júl. 28
14:45
Hosszú Katinka a 400 vegyes világbajnoka (444.hu)
Igen simán, laza úszással nyerte a legnehezebb számot.
júl. 28
14:45
Hosszú Katinka történelmi sikere 400 méter vegyesen (HírTV)
Hosszú Katinka aranyérmet nyert 400 méter vegyesen a kvangdzsui úszó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
júl. 28
14:51
Magyar játékost választottak az év legjobbjának Németországban (ATV)
Marozsán Dzsenifert, a német válogatott magyar származású labdarúgóját választották Németországban az Év legjobb női labdarúgójának.
júl. 28
14:57
Hosszú Katinka ismét világbajnok 400 vegyesen (SzMo)
A háromszoros olimpiai bajnok úszó így duplán is történelmi sikert aratott.

Keresés