2019. július 2. kedd

júl. 2
0:00
„A csapat nagyon motivált és sikerre éhes” – Főnixként támadtak fel a nemzeti csapat lányai (Blikk)
A magyar női nemzeti csapat, bár utolsó csoportmeccsén 59-58-ra kikapott a törököktől, minden előzetes várakozást felülmúlva csoportelsőként jutott a negyeddöntőbe az Európa-bajnokságon.
júl. 2
0:04
246 nap után ért véget a Mercedes uralma (Blikk)
Vasárnap nyolc hónap után véget ért a Mercedes egyeduralma a Forma–1-ben, egészen pontosan 246 napot és 10 versenyhétvégét követően ünnepelhetett rivális csapat versenyzője futamgyőzelmet!
júl. 2
0:08
Csúcsformában a Fradi és a Ludogorec, magabiztosan várják a mérkőzést (Blikk)
Magabiztosan várhatja a Ferencváros focicsapata és a bolgár Ludogorec gárdája is a július 10-én a Groupama Arénában rendezendő Bajnokok Ligája-selejtező első mérkőzését, hiszen mindkét gárda kiváló formában van.
júl. 2
0:12
A szívrohama után újra edzésbe állt Iker Casillas (Blikk)
A 38 éves kapuslegendának a korábbi híresztelésekkel ellentétben úgy tűnik nem áll szándékában visszavonulni.
júl. 2
0:16
Véget érhet az adósságprobléma? Megerősödhet anyagilag a Haladás (Blikk)
Megoldódhat az élvonalból kiesett Haladás helyzete: a hírek szerint a több százmilliós adóssággal küszködő focicsapatot működtető kft. új többségi tulajdonosa Homlok Zsolt, a Haladás VSE egyesület társadalmi elnöke lehet.
júl. 2
0:20
Gratulálunk! Nem akárhol kérte meg a szerelme kezét a felcsúti Radó (Blikk)
Eljegyezte kedvesét Radó András (25), a labdarúgó NB I-ben legutóbb hetedik helyen végzett Puskás Akadémia focistája: a támadó párja nem más, mint Gyurom Natália (25), aki korábban Szikora Róbert (65) legendás együttese, az R-GO egyik „gidája" is volt.
júl. 2
0:24
Elhunyt az MTK korábbi edzője (Blikk)
Hosszan tartó, súlyos betegség után 80 évesen elhunyt Popovics Sándor labdarúgóedző.
júl. 2
0:28
Kisebb vagyont ér: a legértékesebbek közé tornázta fel magát Szoboszlai (Blikk)
A világ legértékesebb 18 éves vagy annál fiatalabb játékosai közé került az osztrák Red Bull Salzburg magyar válogatott labdarúgója, Szoboszlai Dominik.
júl. 2
0:32
Fradi-balhé: két hónap után üzent a szurkolóknak a viharosan távozó szélső (Blikk)
Ivan Petrjak az átigazolása ellenére is a szívébe zárta a Fradi-szurkolókat.
júl. 2
3:06
Ország-világ előtt felvállalta: komolyra fordult Katinka és új szerelmének kapcsolata – Az édesapja is támogatja őket (Blikk)
Nem titkolja többé a boldogságát Hosszú Katinka (30)! A háromszoros olimpiai bajnok úszó a Facebook- és Instagram-oldalán posztolt közös képet a párjával, a korábban úszó, majd modellként is ismert Gelencsér Mátéval (33).
júl. 2
4:06
Történelmi tettre készül Európában az NB I két élcsapata (Ripost)
A Vidinek az előző évben sikerült a labdarúgó Európa-liga csoportkörébe jutnia, ezt ismételné meg újra. A Ferencváros pedig régóta vár egy főtáblás szereplésre. Idén a jelek szerint minden feltétel adott a két klubnál a sikerhez. A jelenlegi kuparendszerben most először van esély egyszerre két magyar csapat őszi szereplésére.
júl. 2
6:42
Nb Iii: Erdei Zsolt korábbi edzője lett az Eger új trénere (She)
Az egykoron az MLSZ-ben is dolgozó Klink Zoltán lett a labdarúgó NB III-ban szereplő Eger SE új vezetőedzője – számolt be róla a klub honlapja.
júl. 2
7:00
Női kézi Nb I: a Hypóból igazolt balátlövőt a Kisvárda (She)
Bárány Krisztina személyében győri nevelésű balátlövőt igazolt a női kézilabda NB I rajtjára készülő Kisvárda – tudtuk meg a klub hivatalos honlapjáról.
júl. 2
7:12
Vasárnapi sportműsor (07.07.) (She)
Az Afrikai Nemzetek Kupája még csak a nyolcaddöntős szakaszánál tart, a női világbajnokságon, a Copa Américán és az Arany-kupán már a finálét rendezik. Véget ér a női kosárlabda Európa-bajnokság is. Folytatódik a Tour de France és a wimbledoni tenisztorna. A WTCR pilótái Spanyolországban versenyeznek, a MotoGP-sorozat újabb futamait Németországban
júl. 2
7:14
Szombati sportműsor (07.06.) (She)
Az Afrikai Nemzetek Kupáján folytatódik a nyolcaddöntő, a Copa Américán és a női labdarúgó-világbajnokságon a harmadik helyért játszanak. Újabb fontos mérkőzésen lép pályára válogatottunk a női kosárlabda Európa-bajnokságon. Megkezdődik a Tour de France, a hatodik napja következik a wimbledoni tenisztornának. A WTCR-sorozat pilótái Spanyolors
júl. 2
7:16
Pénteki sportműsor (07.05.) (She)
Vasas–Dunaszerdahely mérkőzéssel avatják a felújított Ilovszky Rudolf Stadiont. Az Afrikai Nemzetek Kupáján megkezdődik az egyenes kieséses szakasz. Folytatódik a wimbledoni tenisztorna. A pénteki programban még: atlétika, cselgáncs, darts és a MotoGP.
júl. 2
7:18
Csütörtöki sportműsor (07.04.) (She)
Tizennyolc év után Európa-bajnoki negyeddöntőt játszik a női kosárlabda-válogatottunk: Studer Ágnesék útja Nagy-Britannián át vezethet a legjobb négy közé. Befejeződnek a labdarúgó Európa-liga előselejtezős párharcai. Folytatódik a wimbledoni tenisztorna. A darts szerelmesei a Las Vegas-i World Series of Dartsra figyelnek.
júl. 2
7:20
Szerdai sportműsor (07.03.) (She)
A női labdarúgó-világbajnokságon már szerda éjjel, a Copa Américán és az Arany-kupán csak másnap hajnalban alakul ki a finálé párosítása. Folytatódik a wimbledoni tenisztorna. Íme, a szerdai sportműsor!
júl. 2
7:21
Nem indul a Babos, Fucsovics vegyes páros Wimbledonban (Behaviour)
Közleményükben az áll, hogy a szakmai szempontokat mérlegelve, teljes egyetértésben hozták meg a döntést.
júl. 2
7:24
Nba: a magyar válogatott volt a Lakers legjobb pontszerzője (She)
Allen Rosco 13 pontos produkcióval mutatkozott be a Los Angeles Lakersben az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság nyári ligájában (NBA Summer League).
júl. 2
7:24
Szüneteltetik a vegyes párost (Azenpenzem)
Az év első két Grand Slam-tornája után Wimbledonban már nem indul vegyes párosban Fucsovics Márton és Babos Tímea.
júl. 2
7:24
Mégsem indul Wimbledonban a Babos, Fucsovics páros (m4sport.hu)
Mindketten saját feladataikra koncentrálnak.
júl. 2
7:36
Nba: egy kép, ami tökéletesen bemutatja a Knicks felsülését (She)
Óriási várakozás előzte meg a New York Knicks holt szezonját. Persze ez nagyjából minden évben így van, de most a szurkolók nagyon reménykedtek benne, hogy sikerül kellően megerősíteni a csapatot, hogy végre ismét az NBA bajnoki címéért küzdhessen az együttes. A nagy várakozások közepette azonban sikerült lecsúszni Kyrie Irvingről és Kevin Durantrő
júl. 2
8:18
Egy medencében a magyar és a görög válogatott - Sport a tévében (Infostart)
Lesz még labdarúgás, kosárlabda, lóverseny és tenisz is a közvetítések között.
júl. 2
8:18
Félti az életét, Mo Szalah miatt retteg a topmodell (Ripost)
Pár nap alatt jókorát változott egy brit-egyiptomi topmodell élete, miután kellemetlen helyzetbe hozott egy futballistát.
júl. 2
8:21
Ferrari: Leclerc-t megedzi ez a döntés! (BorsOnline)
Habár a Ferrarinál nem értenek egyet azzal, hogy Max Verstappen megtarthatta a győzelmét Ausztriában, úgy vélik, pilótájukat, Charles Leclerc-t megedzi a szituáció.
júl. 2
8:24
Férfi kézi: Vártam már ezt a pillanatot – Mikler (She)
Hétfőtől hivatalosan is újra a Mol-Pick Szeged játékosa Mikler Roland – a szegedi kézilabdacsapat hivatalos honlapja ez alkalomból készített interjút a Veszprémből visszatérő kapussal.
júl. 2
8:30
Monaco: végleg megvették az Atlético portugál válogatott játékosát (She)
A francia élvonalbeli AS Monaco bejelentette Gelson Martins szerződtetését. Az Atlético Madrid portugál labdarúgója 2024-ig írt alá.
júl. 2
8:48
Wimbledon: súlyos döntést hozott Babos Tímea és Fucsovics Márton (Infostart)
Nem indul a londoni nyílt teniszbajnokságon a Babos, Fucsovics vegyes páros. A két MTK-s játékos ebben az évben az Australian Openen és a Roland Garroson is szerepelt együtt, mindkétszer a vegyes páros második fordulójában búcsúztak.
júl. 2
8:54
Nem jött rendbe rutinos pólósa sérülése – nem változik a női keret a vb-re (m4sport.hu)
Ugyanaz a 13 játékos utazik, aki a Diapolo Kupán részt vett.
júl. 2
9:00
Szégyelli magát a Ferrari az F1 kihagyott lehetősége miatt (m4sport.hu)
Mattia Binotto szerint a sportág magának ártott az év közbeni gumicseréről való lemondással.
júl. 2
9:06
Női vízi: Szücs sérülése nem jött rendbe – íme, Bíró Attila vb-kerete! (She)
Bíró Attila, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya ugyanazzal a kerettel utazik a kvangdzsui világbajnokságra, mint amellyel ezüstérmes lett a budapesti Diapolo-kupán – számolt be róla a waterpolo.hu.
júl. 2
9:06
Ausztrál támadót igazolt a Puskás Akadémia (m4sport.hu)
Kétéves szerződést kötöttek vele.
júl. 2
9:08
Ftc: „Sziporkázni nem az osztrák edzőpályákon kell” (She)
A görög tengerparton egy hét alatt kipihente magát Varga Roland, a Ferencváros szélsője, aki most még a kemény munkára koncentrál, s csúcsformába a Ludogorec elleni labdarúgó BL-selejtezőre akar kerülni.
júl. 2
9:18
Mu: Rooney mindenkit meglepett, nem Ferguson nála a top (She)
A Manchester United korábbi támadója, a jelenleg az MLS-ben szereplő D. C. Unitedben futballozó Wayne Rooney sokakat meglepett legújabb kijelentésével. Az angol támadótól talán mindenki arra számított, hogy az útját kilenc éven át egyengető Sir Alex Fergusont nevezi meg, mint a vele dolgozó legjobb edzőt. Rooney azonban másképp gondolja…
júl. 2
9:21
Halálos bukás, elhunyt a csúcstartó motoros legenda (Ripost)
Tragikus baleset történt egy motorversenyen, ahol egy korábbi csúcstartó volt az áldozat.
júl. 2
9:21
Agüero a Copa Américáról: Messi miatt kell nyernünk (BorsOnline)
Újabb kudarc küszöbén az argentin zseni?
júl. 2
9:23
Eldőlt, ők várnak a magyar lányokra (Ripost)
Nem lesz könnyű a csütörtöki negyeddöntő.
júl. 2
9:36
Megdöbbentő! Így néz ki a bombázó vb-nagykövet édesanyja (She)
A júliusban a 36. születésnapját ünneplő Viktorija Lopirjovát már korábban bemutattuk olvasóinknak, ezúttal a Marca az orosz szépség édesanyjára, Irinára hívta fel a figyelmet.
júl. 2
10:12
Dortmund: 9 műtét után talpra állt, visszavonul a fiatal (She)
Csaknem három évvel ezelőtt mi is beszámoltunk arról, hogy a Dortmund fiatal játékosa, Dario Scuderi brutális sérülést szenvedett a Legia Warszawa elleni ifjúsági labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A most 21 éves olasz – aki eddig a Borussia második csapatához tartozott – felépült sérüléséből, ám most úgy döntött, visszavonul.
júl. 2
10:14
Psg: Neymar apja szerint fia visszatér Párizsba (She)
Ellentmondó hírek keltek szárnyra Brazíliából Neymarral kapcsolatban: nem sokkal azt követően, hogy egy lap megjövendölte a PSG-labdarúgó édesapjának Barcelonába utazását és keddi tárgyalását a katalán klub képviselőjével, az érintett cáfolta, hogy ilyesmire készülne.
júl. 2
10:16
Olimpia 2032: az ausztrál miniszterelnök Queenslanddel pályázna (She)
Scott Morrison ausztrál miniszterelnök támogatja a 2032-es nyári olimpia rendezési jogának megpályázását, egyben felkérte a Queensland államot vezető kormányt, hogy álljon a kandidálás mögé.
júl. 2
10:21
Vízilabda VB - Kemény szerint az érem tuti meglesz! (BorsOnline)
A jövő évi tokiói olimpiai rajthoz az érmesek között kell végeznie férfi vízilabda-válogatottunknak a vb-n. Kemény Dénes szerint ez meglesz.
júl. 2
10:24
Mindenkit meglepett, magyar sztárt ünnepeltek Amerikában (Ripost)
Allen Rosco, a magyar férfi kosárlabda-válogatott kiválósága remek teljesítményt nyújtott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság nyári ligájának (NBA Summer League) első mérkőzésén.
júl. 2
10:24
Szerződést bontott a Zenittel Claudio Marchisio (m4sport.hu)
Sérülés miatt keveset játszott az orosz csapatban.
júl. 2
10:30
Psg: Real Madridban nevelkedő játékossal erősítettek – hivatalos (She)
A francia élvonalbeli Paris Saint-Germain bejelentette Pablo Sarabia szerződtetését. A Sevillától érkező spanyol futballista öt évre írt alá.
júl. 2
10:30
Szalai szerződése meghosszabbodott – de ettől még nem biztos, hogy marad (m4sport.hu)
A Hoffenheimnél kezdte meg a felkészülést.
júl. 2
10:32
Bemutatkozott a türelmes és érett Verstappen – jaj a többieknek? (m4sport.hu)
Türelmes, ésszel versenyez, igazi vezér – főnöke Max Verstappen utóbbi hónapokban mutatott látványos átalakulását méltatta.
júl. 2
10:36
Oroszország: a korábbi Juve-középpályás távozott a Zenittől (She)
Claudio Marchisio közös megegyezéssel szerződést bontott a Zenit labdarúgócsapatával.
júl. 2
10:39
Szakvezető nélkül az U17-es vb előtt álló válogatott (Behaviour)
Az idei év legnagyobb magyar futballsikerét Preisinger Sándor irányításával érte el a csapat, azonban lejárt a szerződése, amit a Magyar Labdarúgó-szövetség

Keresés