2019. július 6. szombat

júl. 6
0:00
Örömhír: Mészöly Kálmán is kint van a Vasas stadionavatóján (Blikk)
– Mészöly Kálmán is szemügyre vette a Vasas új stadionját az avatómeccsen.
júl. 6
0:24
Kapós tehetség – Thury Gábor publicisztikája (She)
Sokat morfondíroztam, jó-e vagy rossz, hogy Szoboszlai Dominik a hiteles transfermarkt.de honlap szerint holtversenyben hetedik a 18 éves és ann...
júl. 6
0:28
Kilencven százalék – Kamler János jegyzete (She)
Ahogy Szalai Ádám a Nemzeti Sportnak adott interjújában fogalmaz, válogatottunknak nincsenek klasszisai, a meccseket bármikor eldönteni képes já...
júl. 6
4:06
Döntött a Vasas Mészölyék lakása ügyében, amit milliós tartozás miatt bocsátottak árverésre (Blikk)
Békét kötött a Vasas SC-vel ifjabb Mészöly Kálmán (54)! A patinás fővárosi egyesületet évtizedeken át futballistaként, majd vezetőedzőként is szolgáló klublegenda, Mészöly Kálmán (77) fia és az angyalföldiek között korábban komoly feszültség alakult ki.
júl. 6
7:06
Galéria: így avatta fel a Vasas az új stadionját (She)
Pénteken a dunaszerdahelyi DAC 2–0-s legyőzésével, egy remek hangulatú estén avatta fel a Vasas az új arénáját. Tekintse meg az új Illovszky-stadion avatásán készült legjobb képeket!
júl. 6
7:21
Készen áll a Honvéd a nagy menetelésre (BorsOnline)
Mesés környezetben készült másfél hétig a Honvéd focicsapata az új szezonra.
júl. 6
7:24
Bl: milyen eredményt ér el az Ftc a Ludogorec ellen? (She)
Ön szerint milyen eredményt ér el a Ferencváros szerdán, a Ludogorec ellen a labdarúgó BL-selejtező első, hazai mérkőzésén?
júl. 6
7:33
Váczi Zoltán a nyilatkozatával futballtörténelmet írt az új Vasas-stadion megnyitója után (444.hu)
“Többé szerintem nem jövök ebbe a stadionba.”
júl. 6
7:51
Nincs baj, Fucsovics Márton még mindig reménykedhet (Ripost)
Fucsovics Márton pontosan tudja, miért bukott el a második fordulóban a wimbledoni teniszbajnokságon.
júl. 6
8:06
Vasas: „A Fradi-szurkoló ismerőseim szerint is nagyon szép lett a stadion” (She)
A Vasas remek mérkőzésen 2–0-ra legyőzte a dunaszerdahelyi DAC-ot az Illovszky Rudolf Stadion avatóján. Az NSO Tv videójában angyalföldi szurkolók mellett az ezúttal vendégként pályára lépő Vasas-nevelés, Vida Máté, illetve a duplázó Birtalan Botond mondja el a véleményét az új létesítményről.
júl. 6
8:08
Vasas – „A Fradi-szurkoló ismerőseim szerint is nagyon szép lett a stadion” (She)
.
júl. 6
8:12
Női foci: távozik a BL-döntős Barcától a csinos angol támadó (She)
Két év után távozik az FC Barcelona spanyol bajnoki ezüstérmes és Bajnokok Ligája-döntős női labdarúgócsapatától Toni Duggan, az együttes angol válogatott támadója – ezt maga a játékos jelentette be a közösségi oldalain.
júl. 6
8:27
Még egy esély az olimpiáért (Azenpenzem)
Egy nagyon fontos, ám nehéz feladat vár még a csapatra: ma Belgium ellen győznie kell (12.30, tv: M4 Sport), hogy a legjobb hatba kerüljön, így kijusson az olimpiai selejtezőre.
júl. 6
8:42
Légiósok: Szalai Ádám a saját értékrendjének megfelelően halad (She)
Hatodik idényére készül a német élvonalban szereplő Hoffenheimnél a magyar középcsatár, a válogatottal pedig arra, ami még sohasem adatott meg a mieinknek.
júl. 6
8:57
Ibrahimovic kihívására Pogba duplán válaszolt (m4sport.hu)
Kicsit továbbfejlesztette.
júl. 6
9:06
Atlétika: Márton Anita erősebbnek érzi magát, mint Rióban volt (She)
A súlylökő Márton Anita eredményei kisebb technikai hiba miatt egy ideje elmaradnak a várttól, amire ráment a Gyémánt Liga, de a világbajnokság a fő cél.
júl. 6
9:12
Tour de France: Brüsszel sárgába öltözött, indul a verseny (She)
Eddy Merckx első sikere után 50 évvel szombaton Brüsszelből rajtol el a Tour de France, a világ legnagyobb országúti kerékpáros körversenye, amelynek a hiányzó sztárok nélkül nem lesz könnyű felülmúlnia az idei Girót.
júl. 6
9:18
Nba: földrengés szakította félbe a mérkőzést Las Vegasban (She)
Földrengés miatt szakították félbe a New York Knicks–New Orleans Pelicans NBA nyári liga-mérkőzést. A kameraképeken látható, ahogyan az épület remegni kezd, az emberek pedig a vészkijáratok felé veszik az irányt.
júl. 6
9:21
Balmazújváros - Szélhámos vevők licitáltak a klubra? (BorsOnline)
Elég zavaros a klub körüli ügymenet...
júl. 6
9:24
Női vízi: edzés hattól – a vb miatti átállásra készül a válogatott (She)
Az átállásra készülve hajnalban edzenek a női vízilabdázók, s bár a korai kezdés senkinek sem a kedvence, remélik, az eredmény nem marad el.
júl. 6
9:26
Fehérvár: szerződtették a Haladás nigériai légiósát – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette az NB II-be kiesett Haladástól távozó Funsho Bamgboyét.
júl. 6
9:30
Győztes meccsel nyitotta meg új stadionját a Vasas (Behaviour)
Az együttes 2-0-ra nyert a szlovák Dunaszerdahelyi AC csapata ellen az új Illovszky Rudolf Stadion pénteki hivatalos nyitómérkőzésén.
júl. 6
9:57
Csodás hangulat, így avatta fel új stadionját a Vasas (Ripost)
Győztes mérkőzéssel nyitotta meg új stadionját a Vasas labdarúgócsapata.
júl. 6
10:00
E-sport: Michelisz csapata a legjobbakkal méreti meg magát (She)
Michelisz Norbertről mindenki tudja, hogy szimulátorbajnokként robbant be az autósportba, így nem meglepő, hogy saját, Bári Dáviddal közösen alapított versenycsapata e-sportolókkal bővült, akik a hétvégén nemzetközi mezőnyben mutatkozhatnak be.
júl. 6
10:03
Lionel Messi két arca (Behaviour)
Az argentin futballzseni a Barcelona csapatában hétről hétre elkápráztatja a szurkolókat, a válogatottban azonban általában gyengébben teljesít, így volt ez a Copa Américán is.
júl. 6
10:06
MotoGp: Rossiékat raportra hívta a versenyigazgatóság (She)
Mindenkinek volt magyarázata arra, hogy miért ment lassan a második szabadedzés végén a Német Nagydíj első edzésnapján, és büntetést sem kaptak most a figyelmetlen pilóták, de biztos, hogy a felügyelőknek megoldást kell találniuk arra, hogy a királykategóriában is rendet tegyenek, hovatovább ne számítson a név, amikor mérlegelésre kerül a sor, hogy
júl. 6
10:08
Kép: nem mindennapi kitüntetésben részesült az Mtva sportriportere (She)
Nem mindennapi kitüntetésben részesült Horváth Gergely Áron, személyesen Aleksander Ceferintől, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnökétől vette át a diplomáját. A két és fél hetes képzés Olaszországban, az U21-es Európa-bajnokság helyszínén zajlott.
júl. 6
10:09
Szombathelyről igazolt a MOL Fehérvár FC (m4sport.hu)
U17-es világbajnokkal erősítettek a fehérváriak.
júl. 6
10:18
Bl: Leandro kimaradt a Ferencváros Ludogorec elleni keretéből (She)
Jövő héten szerdán játssza a Ferencváros a bolgár bajnok Ludogorec elleni első Bajnokok Ligája-selejtezőjét és a találkozó előtt öt nappal az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapjára felkerült a magyar bajnokcsapat kerete. A 22 fős névsorból kimaradt a csapatkapitány Leandro mellett a kétszeres válogatott Otigba Kenneth, Bőle Lukács,
júl. 6
10:30
Dac: kék-sárgába öltözött a tér, megnyitották a törzshelyet (She)
A szurkolók rázendítettek: „Szerdahelyi DAC!” Hangjuk a Petőfi  hídig, a másik irányba a Sasadi útig is elhallatszott. A dunaszerdahelyi futballklub hivatalos sörözője nyílt meg péntek délután a Kosztolányi Dezső tér szomszédságában nem sokkal azelőtt, hogy a futballcsapat pályára lépett a Vasas stadionavatóján.
júl. 6
10:48
Ftc: Nagyon nehéz ellenfelet kaptunk, lehetett volna kegyesebb a sors – Orosz Pál (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezérigazgatója, Orosz Pál interjút adott a klub hivatalos honlapjának, amiben elmondta, lehetett volna kegyesebb is hozzájuk a sors, amikor a Ludogoreccel sorsolták össze a csapatot a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében.
júl. 6
10:51
Djokovicstól egy szettet elcsentek (Azenpenzem)
A világranglista-vezető, első helyen kiemelt és címvédő Novak Djokovics tegnap, a harmadik fordulóban nehezen melegedett be a lengyel Hubert Hurkacz ellen.
júl. 6
11:00
Wtcr: Kristoffersson állt az élre Portugáliában, Michelisz a 2. (She)
Johan Kristoffersson zárt az élen a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének második szabadedzésén. Mögötte a Hyundai magyar pilótája, Michelisz Norbert, illetve Yann Ehrlacher következett. Tassi Attila a 16. helyen zárt.
júl. 6
11:00
Hihetetlen, ekkora távot tesz meg naponta a magyar sztárbringás (Ripost)
A 21. életévét novemberben betöltő magyar kerékpáros, Peák Barnabás a világ egyik legjobb csapatához, az ausztrál Michelton-Scott együtteséhez igazolt.
júl. 6
11:18
F1: korábban lesz a 2020-as idény első versenye (She)
A Liberty Media vezetője, Chase Carey bejelentette, hogy a 2020-as Formula–1-es idény első versenye jövőre is az Ausztrál Nagydíj lesz és március 15-én rendezik meg. A teljes jövő évi versenynaptárat később hozzák nyilvánosságra.
júl. 6
11:30
Tour De France 2019 (She)
A NAGYOBB FELBONTÁSÉRT KATTINTSON A KÉPRE! A 106. TOUR DE FRANCE PROGRAMJA  szakasztáv szakasz jellege szakaszgyőztes...
júl. 6
11:48
Felkészülés: egy góllal verte a Mezőkövesd Nb II-es ellenfelét (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a másodosztályú Kazincbarcikát.
júl. 6
11:54
Nba: Leonard Los Angelesben, még egy sztár követi (She)
Az ESPN és a Yahoo egybehangzó értesülései szerint Kawhi Leonard a Los Angeles Clippersnél folytatja a pályafutását. A Toronto Raptorsszel bajnoki címet nyerő és a nagydöntő MVP-jének megválasztott játékos négy évre, 142 millió dollárért ír alá új csapatához – tudta meg az ESPN az észak-amerikai profi kosárlabdaligához (NBA) közeli forrásokból.
júl. 6
12:18
MotoGp: Márquez a leggyorsabb, Rossi ismét a 10-en kívül (She)
Marc Márquez idén nem bízza a véletlenre. A spanyol zsinórban a tizedik pole pozíciójára és futamgyőzelmére hajt a Sachsenringen. A szabadedzéseket követően jelenleg az élen áll, miután két gyakorlást is megnyert. Fabio Quartararo azonban ott lohol a nyakában. Kettőkor időmérő.
júl. 6
12:24
Női kosár Eb: Belgium–Magyarország élőben az Nso-n! (She)
A női kosárlabda Európa-bajnokságon a mieink Belgiummal meccselnek, a tét az olimpiai selejtező elérése – kövesse a mérkőzést online közvetítésünk segítségével!
júl. 6
12:33
Balhé a láthatáron? – reagált az Atlético a Barca-elnök szavaira (ATV)
A La Ligában szereplő Atlético Madrid labdarúgócsapata hivatalos közleményben reagált a Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu pénteki sajtótájékoztatójára – írja a nemzetisport.hu.
júl. 6
12:42
Wimbledon: megbokrosodott locsoló tette használhatatlanná a pályát (She)
Ritkán látható malőr okozott némi zavart a Wimbledonban zajló füves pályás nemzetközi teniszbajnokság pénteki játéknapján. A vegyes párosok első fordulójában a német Laura Siegemund és az új-zélandi Artem Sitak alkotta duónak a horvát Darija Jurak és a brit Ken Skupski elleni mérkőzését nem várt közjáték szakította meg: váratlanul működésbe lépett
júl. 6
12:51
Súlyos balesete után elhagyhatta a kórházat Chris Froome (m4sport.hu)
Ötödik győzelmére készült az idei Tour de France-on.
júl. 6
12:54
Dárdairól, Gulácsiról, a magyar fociról, a jövőről – Interjú Petry Zsolttal, a Hertha kapusedzőjével (Blikk)
― A középszint egyáltalán nem érdekli, topcsapatnál, akár a spanyol Barcelona kapusedzőjeként is kipróbálná magát, s büszke arra, amit Dárdai Pállal (43) elért a német Herthánál. A magyar labdarúgó-válogatottal 1984-ben ifjúsági Európa-bajnokságot nyerő Petry Zsolt (52) múltról, jelenről és jövőről, a hazai kapusok helyzetéről is beszélt a Vasárnap
júl. 6
12:54
Kerékpár: három hét után kiengedték Chris Froome-ot a kórházból (She)
Három héttel rendkívül súlyos balesete után elhagyhatta a kórházat és hazatérhetett Chris Froome, a négyszeres Tour de France-győztes brit kerékpáros.
júl. 6
12:56
Wtcr: Micheliszé a pole pozíció az első időmérőn Portugáliában (She)
Michelisz Norbert szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének első időmérőjén. A Hyundai magyar pilótája mögött Augusto Farfus és Yann Ehrlacher végzett az első hármasban, míg Tassi Attila a 17. helyen zárt Vila Realban.
júl. 6
12:57
„Amennyi pénze van, kibír egy ütést” - Nick Kyrgios nem kér bocsánatot, amiért direkt mellbe ütötte Nadalt (SzMo)
Bejárta a világot a videó, ahogy a spanyol teniszcsillagot egy kemény tenyeressel mellbe üti a 24 éves ausztrál Wimbledonban. És esze ágában sincs bocsánatot kérni.
júl. 6
13:00
Tenisz: rekordszámú néző előtt játszhat Nadal és Federer (She)
Telt ház, ötvenezer teniszkedvelő néző előtt játszhat bemutató mérkőzést egymással Fokvárosban Rafael Nadal és Roger Federer a jövő évben.
júl. 6
13:06
Ebből egyszer film lesz, nem bírnak a 15 éves csodatinivel (Ripost)
Sikert sikerre halmoz a 15 éves amerikai Cori Gauff a wimbledoni teniszbajnokságon.
júl. 6
13:18
Labdarúgás: U17-es világbajnok játékos érkezett Székesfehérvárra (She)
A MOL Fehérvár FC leigazolta a Haladás együttesétől Funsho Bamgboyet. A 20 esztendős nigériai szélső célja, hogy bekerüljön válogatottja, a szupersasok felnőttkeretébe. A székesfehérváriak új üdvöskéjéről Kovács Zoltán sportigazgató is elismerően nyilatkozott a klub honlapjának.

Keresés