2019. július 30. kedd

júl. 30
0:03
Tenisz: több mint 50 hiba, Babos az első körben kiesett San Joséban (She)
Hiába ütött rengeteg nyerőt, hasonlóan sok ki nem kényszerített hibát is elkövetett, így Babos Tímea három játszmában, 6:2, 3:6, 7:6-ra kikapott a világranglistán 265. japán Hibi Majótól a San José-i kemény pályás WTA-tenisztorna első fordulójában, 2 óra 48 perces mérkőzésen.
júl. 30
6:51
Milák: A vb előtt sokszor elégedetlenül jöttem ki a vízből (She)
Cornel Marculescu, a FINA ügyvezető igazgatója Milák Kristóf 200 pillangón elért világrekordját nevezte az egész vb abszolút csúcspontjának. Más kérdés, hogy a magyar klasszisnak azt is meg kell szoknia, amit ez az 1:50.73 generál hosszú távon, mi több, kezelnie is kell.
júl. 30
6:57
Kenderesi Tamás barátnője: Engem hívott elsőként, miután megtörtént a szerencsétlen eset (BorsOnline)
Az úszó szerelme nem kételkedik párja ártatlanságában.
júl. 30
7:15
Real Madrid: kölcsönadták a spanyol támadót – hivatalos (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kölcsönadta Borja Mayoralt a Levanténak.
júl. 30
7:15
Kubica nyolc év után újra pontot szerzett (Azenpenzem)
A vasárnapi Német Nagydíj után késő este módosították a hockenheimi futam végeredményét, aminek az Alfa Romeo pilótái lettek a kárvallottjai.
júl. 30
7:21
BL-selejtező: Vigyázz, Fradi, még koncentrálni kell! (BorsOnline)
Noha megnyugtatónak tűnő 3-1-es előnnyel utazik a Fradi Máltára, nem árt az óvatosság: többször megégettük már ott magunkat.
júl. 30
7:45
Honvéd: profi szerződést írt alá a fiatal védő – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos honlapján bejelentette, Juhász Zsombor profi megállapodást kötött a kispesti klubbal.
júl. 30
7:51
Psg: a nemi erőszak ügyében nem nyomoznak tovább Neymar ellen (She)
A brazil rendőrség nem talált elég bizonyítékot a vádemeléshez Neymar ellen, akit nemi erőszakkal vádolt meg egy nő még májusban – értesült róla a helyi média, ugyanakkor mivel a futballista nyilvánosságra hozta üzenetváltásait a nővel, ezzel vélhetően megsértette privát szféráját, ezért ebben az ügyben még vizsgálódik a brazil rendőrség.
júl. 30
8:03
Befejezték a nyomozást Neymar ellen (HírTV)
A Paris Saint-Germain játékosát májusban vádolta meg egy brazil modell, azzal, hogy megerőszakolta őt.
júl. 30
8:03
Kenderesi barátnője szerint a dél-koreai lány túlreagálta és felfújta az ügyet (SzMo)
Szilovics Fanni kézilabdázó teljes mértékben hisz párja ártatlanságában, és alig várja, hogy találkozzanak.
júl. 30
8:21
Real Madrid: Courtois-ra egy hónap kihagyás várhat (She)
A Real Madrid belga kapusa, Thibaut Courtois csapata edzésén megsérült: kificamította a bokáját, ami miatt minimum egy hét, de akár egy hónap kihagyás is várhat rá – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.
júl. 30
8:21
Forma–1 - Verstappen narancssárgába borítja Mogyoródot (BorsOnline)
A legjobb időpontban érkezik a Forma–1-es mezőny Mogyoródra, hiszen a legutóbbi három futamból kettőt nyerő Max Verstappen a Hungaroringen is veszélyes lehet a Mercedesekre.
júl. 30
8:27
Sport a tévében: jön a Fradi BL-selejtezős visszavágója (Infostart)
Párhuzamosan a budapesti Maccabi Európa Játékok ünnepélyes megnyitójával. Egyszerre lesznek, választani kell. Sportműsor.
júl. 30
8:33
Vizes vb: A lány alaposan felfújta az ügyet – Kenderesi barátnője (She)
Kenderesi Tamás barátnője, Szilovics Fanni, valamint édesanyja, Kenderesiné Szűcs Ibolya a Blikknek elmondta, mindketten meg vannak győződve arról, hogy a szexuális zaklatással vádolt Kenderesi Tamás ártatlan, s remélik, hogy ez hamarosan be is bizonyosodik.
júl. 30
8:39
Fellélegezhet a modell miatt bajba került világsztár labdarúgó (Infostart)
Nemi erőszakkal vádolták a brazil Neymart, nincs ellene bizonyíték.
júl. 30
8:39
Vizes vb: Az egyik végső esélyesként tekintettek ránk – Märcz (She)
A szövetségi kapitány szerint nagy önbecsapás lenne azt hinni, azért nem nyerték meg a vb utolsó két meccsét, mert nem játszott Varga Dénes.
júl. 30
8:45
Edzősors: az afrikai edzőlegenda Ázsiában lett szövetségi kapitány (She)
A kétszeres Afrika-kupa-győztes, francia Hervé Renard lett Szaúd-Arábia labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya – adta hírül az ázsiai ország szövetsége.
júl. 30
9:33
Vizes vb: Hosszú Katinka megköszönte az Ns címlapját – kép (She)
Mint beszámoltunk róla, a legszebb reményeink szerint alakult a vizes világbajnokság záró napja, 400 vegyesen Hosszú Katinka meggyőző fölénnyel utasította maga mögé a mezőnyt, megszerezve kilencedik világbajnoki címét, ezzel a magyar küldöttség öt aranyéremmel zárt Kvangdzsuban. A hétfői Nemzeti Sport címlapján a háromszoros olimpiai bajnokunk kile
júl. 30
9:33
Kedden kezdődik Magyarország legnagyobb multisporteseménye (888.hu)
Indul a Maccabi Európa Játékok.
júl. 30
9:35
Bobál Gergely, Devecseri Szilárd, Radó András – most aztán bizonyíthatnak! (She)
A labdarúgó NB I-ben régen volt olyan hosszú a nyári szünet mint idén, hiszen két és fél hónap telik el az utolsó, májusi és az új idény első, augusztusi fordulója között. Az őszi szezont szokásunkhoz híven négyszeres sorozatban vezetjük fel, az első részben az NB I-be hét év után visszatérő Zalaegerszeggel és az öt esztendőt követően újra élvonalb
júl. 30
9:39
Férfi futsal Nb I: rangadóval indul az új idény (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elkészítette a férfi futsal NB I 2019–2020-as idényének sorsolását. Az első fordulóban máris igazi rangadót láthatunk, megismétlődik a legutóbbi bajnoki döntő, azaz a címvédő Berettyóújfalu a Haladást fogadja – írja a futsalhungary.hu.
júl. 30
9:45
Bl, El: az év legjobb belga bírójának választott spori fúj a Fradinak (She)
A hétközi nemzetközi kupameccseken a Bajnokok Ligája selejtezőjében érintett Ferencváros máltai mérkőzésén belga, az Európa-ligában a DVSC-nek horvát, a Honvédnak északír, a Fehérvárnak litván játékvezető vezeti a találkozóját.
júl. 30
10:03
Rasovszky: Jó vébét zártam, bár nem vagyok maradéktalanul elégedett (She)
A nyílt vízi úszás első magyar világbajnoki aranyérmét szerezte, mellette begyűjtötte a tokiói kvótát is, kis hiányérzet mégis maradt benne.
júl. 30
10:09
Úszás: Gyárfás hazajött a vb-ről, vádat emeltek ellene (She)
Vádat emelt Fenyő János megölése ügyében Gyárfás Tamás, korábbi úszószövetségi elnök ellen felbujtóként, előre kitervelten elkövetett emberölés miatt a Fővárosi Főügyészség.
júl. 30
10:11
F1: Marko tisztázta a Gasly jövőjével kapcsolatos kérdéseket (She)
Pierre Gasly nem teljesített jó hétvégét az F1-es Német Nagydíjon, miközben márkatársa, Max Verstappen idénybeli második győzelmét aratta a Red Bull-lal. Már eddig is sok híresztelés jelent meg azzal kapcsolatban, hogy a francia pilóta szerződését idő előtt felbonthatják a „vörös bikák", Danyiil Kvjat dobogója pedig még inkább felerősített
júl. 30
10:13
Edzősors: Kínában kapott munkát Nagy Ádám korábbi edzője (She)
A kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság újoncánál folytatja edzői pályafutását Roberto Donadoni, akinek elsődleges feladata a Sencsen FC benntartása lenne.
júl. 30
10:15
Spanyolország: Piqué fizetett, klubja két osztályt ugrott (She)
A spanyol ötödik ligából egy idény alatt a harmadosztályba került az FC Andorra – amelynek a Barcelona labdarúgója, Gerard Piqué a tulajdonosa –, mivel a klub kifizette a 452 ezer eurós licencdíjat – írja a BBC.
júl. 30
10:18
Nagyon ciki, súlyos probléma a Real Madridnál (Ripost)
Komoly problémáról írnak a Real Madrid új szerzeménye, Eden Hazard kapcsán.
júl. 30
10:21
Tenisz: Andy Murray akár már két hét múlva egyest játszhat (She)
A teniszező Andy Murray azt mondta, ideális esetben a jövő szombaton kezdődő cincinnati versenyen újra elindulhat az egyesek mezőnyében is.
júl. 30
10:21
Roberto Donadoni a kínai élvonal újoncánál vállalt munkát (HírTV)
Az olasz Roberto Donadoni lett a kínai labdarúgó-bajnokságban újonc Sencsen FC vezetőedzője.
júl. 30
10:27
Haladás: Látjuk, hogy van jövőképe a klubnak – maradt a licenc (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC, valamint a Haladás is a hivatalos honlapján tudatta az MLSZ döntését, mely szerint a szövetség nem vonta vissza a két klub licencét, így elindulhatnak a másodosztályban a 2019–2020-as idényben.
júl. 30
10:33
Usa: a nő labdarúgók több pénzt kaptak, mint a férfiak (She)
Az Egyesült Államok női labdarúgó-válogatottjának tagjai a 2010 és 2018 közötti időszakban több pénzt kaptak a sportági szövetségtől, mint a férfiak.
júl. 30
10:35
Psg: csökkent az ár, ennyit kérnek a Barcelonától Neymarért (She)
A spanyol Sport napilap információja szerint a Paris Saint-Germain csökkentette az árat, így a korábban emlegetett 300 millió euró helyett immár 180 millió euróért is hajlandó elengedni Neymart a Barcelonához.
júl. 30
10:45
Psg: 32 millióért igazoltak középpályást Angliából (She)
A Paris Saint-Germainnél folytatja pályafutását Idrissa Gueye, aki az előző három évadban az Evertonban játszott.
júl. 30
10:47
Öttusa: kezét törte Alekszejev Tamara, nem indul az Eb-n (She)
Az öttusa-válogatott párizsi edzőtáborozása során kezét törte Alekszejev Tamara, aki nem tud részt venni a jövő heti bathi Európa-bajnokságon. A májusi székesfehérvári világkupa győztesét kedd reggel meg is műtötték az orvosok.
júl. 30
10:51
„Szerződtesd újra!” – ismét találkozott Cr és a Real elnöke (She)
Cristiano Ronaldo hétfőn átvette a Marca Leyenda-díjat, amelyet a spanyol sportnapilap a legkiemelkedőbb profi sportolóknak ítél oda 1997 óta. A portugál futballista tiszteletére rendezett gálán megjelent Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke is.
júl. 30
11:03
Motorsport: a friss Eb-győztes Bódis indulhat Magny-Cours-ban (She)
A gyorsaságimotoros Bódis Richárd a Superstock 600-as kategóriában megnyert Európa-bajnoki címének is köszönhetően a Pirelli gumigyár támogatásával rajthoz állhat a Superbike-világbajnokság franciaországi Magny-Cours-ban szeptember végén sorra kerülő versenyhétvégéjén a Supersport géposztályban.
júl. 30
11:09
Légiósok: Gyurcsóval nem számol az új edző, távozhat – sajtóhír (She)
Horvát sajtóhírek szerint nem számol a Hajduk Split labdarúgócsapatának vezetőedzője Gyurcsó Ádámmal, így a magyar légiós távozhat a klubtól.
júl. 30
11:27
Szombathely: a Hertha delegációja látogatott a Király Sportlétesítménybe (She)
A Hertha labdarúgócsapatának delegációja, Michael Preetz sportigazgató, Nello Di Martino segédedző, valamint Petry Zsolt kapusedző meglátogatta a szombathelyi Király Sportlétesítményt.
júl. 30
11:29
Kép: bemutatták a 2020-as Pro Evolution Soccer borítóját (She)
A Konami hivatalosan is bemutatta a Pro Evolution Soccer 2020-as verziójának borítóját, valamint ezzel egy időben a játék demója is megjelent több platformon.
júl. 30
11:45
Újpest Fc: „Nem oldódott meg a probléma” – az új idény előtt nem lesz címerváltozás (She)
Egyelőre nem változik a lila-fehér mez,  az UTE gesztusa önmagában nem oldotta meg az évek alatt felgyülemlett gondokat, az Újpest FC a bajnoki rajt előtt nem változtatja meg a címerét.
júl. 30
11:51
ötből öt tizenegyest védett a kapus a döntőben (She)
A 2019-es Óceániai Játékok labdarúgótornájának döntőjében Réunion 1–1 után tizenegyesekkel győzte le a házigazda Mauritiust. Ez minden bizonnyal kevés sportszeretőt hoz lázba, a réunioni kapus teljesítménye azonban mindenképp elismerésre méltó: Mathieu Pelops ötből öt tizenegyest hárított a párbajban – számolt be róla a BBC.
júl. 30
11:57
Játékszabályzat (She)
A jelen játékban a Szervező, illetve a szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai...
júl. 30
12:03
Vitorlázás: értékes hetedik hely az ifjúsági vb-n (She)
A 29er magyar menője, Jeney Máté és De Jonghe Artúr 7. helyen végzett az ifjúsági világbajnokságon, de a lány 420-as páros is futott második helyezést futamban – számol be a történetekről a szövetség honlapja.
júl. 30
12:15
Légiósok: Vélhetően ő a legerősebb személyiség – Rossi Szoboszlairól (She)
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, miben látja a legnagyobb erősségét Szoboszlai Dominiknak, a Salzburg tehetségének.
júl. 30
12:27
Máshol csökken, nálunk tíz-tizenöt százalékkal nő az F1-es nézőszám (She)
Immár 34. alkalommal látja vendégül a Hungaroring a világ legjobb autóversenyzőit – a jövő hétvégén újra hazánkba látogat a száguldó cirkusz. A Magyar Nagydíj rendezési hátteréről, a kiegészítő programokról, az újításokról és a várható nézőszámról is kérdeztük Gyulay Zsolt elnök-vezérigazgatót.
júl. 30
12:29
Edzősors: Hiányzik a futball, ég bennem a tűz – Mourinho (She)
Készen áll a visszatérésre José Mourinho, ugyanakkor leszögezte: vár a megfelelő ajánlatra. A portugál futballedzőt decemberben menesztette a Manchester United, azóta nem ült kispadon, többnyire televíziós szakértőként dolgozott.
júl. 30
12:31
Úszás: Kenderesit elengedték, csütörtökön érkezhet – Sós Csaba (She)
A dél-koreai Kvangdzsuban rendezett vizes világbajnokságról hazatérő úszóválogatott szövetségi kapitánya, Sós Csaba a Duna Arénában tartott sajtótájékoztatón elmondta, a szexuális zaklatás vádja miatt az ázsiai országban „marasztalt” Kenderesi Tamást információi szerint elengedték, s valószínűleg csütörtökön érkezik haza – számolt be róla a hvg.hu.
júl. 30
12:33
Újpest: folytatódik az üzengetés címerügyben – újabb Ute-közlemény (She)
Az UTE újabb közleményt adott ki címerügyben, melyben azt nehezményezi az egyesület, hogy nem kaptak választ Berta Csabától, az Újpest FC ügyvezetőjétől, hogy a klub elfogadja-e az egyesület felajánlását, mely szerint öt évre ingyen lemond a logóval kapcsolatos használati, értékesítési és hasznosítási jogokról.
júl. 30
12:45
Férfi kosár: nyári összetartáson a válogatott, Hanga is a keretben (She)
Nyári összetartáson vesz részt keddtől a magyar férfi kosárlabda-válogatott Kecskeméten.

Keresés