2019. augusztus 17. szombat

aug. 17
13:09
Honvéd: „ünneplőben” játszik a csapat a Kisvárda ellen (She)
Az idén 110 éves Budapest Honvéd egyedi szerelésben lép pályára szombaton a Kisvárda elleni bajnoki mérkőzésen.
aug. 17
13:21
Dinamo Kijev: egy olimpiai bajnok lett Kádárék új edzője (She)
Mint beszámoltunk róla, a Bajnokok Ligájából történt kiesést követően a Dinamo Kijev szerdán menesztette Aljakszandr Hackevics vezetőedzőt, sőt a teljes szakmai stábot. A Kádár Tamást is foglalkoztató klub hamar megtalálta az új szakvezetőt: a csapatot 17 évvel ezelőtt egyszer már irányító Olekszij Mihajlicsenko lett a Dinamo vezetőedzője.
aug. 17
13:27
Az ismételt doppingolás sem ért örökös eltiltást az orosznál (Infostart)
Nyolc évnyi büntetése mindazonáltal pályafutása végét is jelentheti a 24 éves súlyemelőnőnek.
aug. 17
14:15
A Bayern botlott a nyitányon, de máris vigasztalódik (Infostart)
Minden előzetes, a múltra alapozott jóslat téves volt: nem tudta megnyerni első mérkőzését a Bayern München az új bajnoki idényben. A bajorok egy pontot szereztek a Hertha ellen – viszont azóta szerződtettek egy világsztárt.
aug. 17
14:33
Érdi Máriának ennyire ízlik az olimpia helyszíne (Infostart)
Japánban ötkarikás tesztverseny zajlik, a két nyitófutam közül az egyiket megnyerte, a másikon második lett.
aug. 17
14:33
Gyász: elhunyt a legendás bringás, akihez csak hat hasonló volt (She)
Elhunyt a kerékpársport legnagyobbjai közé tartozó olasz Felice Gimondi, egyike annak a hét klasszisnak, aki képes volt megnyerni mind a három nagy körversenyt, a Giro dItaliát, a Tour de France-t és a Vuelta a Espanát egyaránt.
aug. 17
14:39
Bayern: a Celtictől igazoltak tehetséges védőt – hivatalos (She)
Az FC Bayern München hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Celtic utánpótlás-válogatott védőjét, Liam Morrisont. A 16 éves futballista egyelőre a bajor klub korosztályos csapataiban kap majd szerepet.
aug. 17
15:06
Meghalt a klasszis kerékpáros Felice Gimondi (HírTV)
A 76 éves sportemberrel Szicíliában, úszás közben szívroham végzett.
aug. 17
15:09
Úszó-vk: Hosszú győzelemmel, Jakabos kettő, Szabó egy ezüsttel zárt (She)
Hosszú Katinka aranyéremmel fejezte be szereplését az úszók világkupa-sorozatának szingapúri állomásán, emellett a szombati záró napon Jakabos Zsuzsanna két, Szabó Szebasztián egy ezüstöt szerzett.
aug. 17
15:21
Mindent megnyert, amit megnyerhetett - meghalt Felice Gimondi (Infostart)
A profi kerékpáros győzött a Girón, a Touron és a Vueltán is a hatvanas években.
aug. 17
15:33
Pl: négy meccs, hét gól – Aubameyang lett ismét a Burnley veszte (She)
Az Arsenal a második bajnokiját is megnyerte az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2019–2020-as kiírásában, miután hazai pályán 2–1-re győzött a Burnley ellen. Pierre-Emerick Aubameyang a negyedik bajnokiján már hetedszer volt eredményes a lancashire-i klub ellen.
aug. 17
15:39
Eltűnt Török Zsolt a Fogarasi-havasokban, megtalálták a holttestét (Infostart)
Török Zsolt az egyik legeredményesebb romániai hegymászó volt. Ő vezette 2013-ban azt a romániai expedíciót, amely felvitte a román zászlót a Himalájában a Nanga Parbat 8125 méter magas csúcsára.
aug. 17
15:54
Úszóink ismét remekeltek (888.hu)
Hosszú Katinka aranyéremmel fejezte be szereplését az úszók világkupa-sorozatának szingapúri állomásán, emellett a szombati zárónapon Jakabos Zsuzsanna két, Szabó Szebasztián pedig egy ezüstöt szerzett.
aug. 17
15:54
Még csak 24 éves a súlyemelő, de máris nyolcéves eltiltást kapott (Ripost)
Az orosz női súlyemelőt doppingolás miatt büntették meg, és ez már nem az első eset.
aug. 17
15:56
Hatalmas magyar siker, Hosszú Katinka aranyérmes (Ripost)
Hosszú Katinka aranyéremmel fejezte be szereplését az úszók világkupa-sorozatának szingapúri állomásán, emellett a szombati zárónapon Jakabos Zsuzsanna két, Szabó Szebasztián pedig egy ezüstöt szerzett.
aug. 17
16:27
Biztos, ami biztos, Hosszú Katinka leakasztott még egy aranyat Szingapúrban (Infostart)
200 vegyesen volt legyőzhetetlen a háromszoros olimpiai bajnok úszónő. Jakabos Zsuzsannának és Szabó Szebasztiánnak sincs mit szégyellnie.
aug. 17
16:33
Tokió 2020: a fertőzött víz miatt elmarad az egyik tesztviadal (She)
A Nemzetközi Triatlonszövetség (ITU) törölte a paratriatlonosok olimpiai tesztversenyének szánt tokiói viadal szombati úszószámát a színhelyül szolgáló Odaiba Marinapark vizének rossz minősége miatt.
aug. 17
16:42
13 ezer méter szintkülönbség, 330 kilométeres táv – Lubics Szilvia teljesítette az egyik legkeményebb futóversenyt (SzMo)
Viharos esőzés, alvásmegvonás, hallucináció – ezekből mind kijutott a magyar versenyzőnek a Bigfoot 200-on, élete legnagyobb próbatételén.
aug. 17
16:51
Kosár: a 14. helyen zárt fiú U16-os csapatunk a B divíziós Eb-n (She)
Az U16-os magyar kosárlabda-válogatott szombaton lejátszotta utolsó mérkőzését a montenegrói B divíziós Európa-bajnokságon. A 13. helyért vívott meccsen Váradi Attila együttese 30 pontos vereséget szenvedett a finnektől.
aug. 17
16:57
Ötgólos mérkőzésen nyert a Debrecen az újonc ellen (She)
A mérkőzés előtt és a mérkőzés közben is hatalmas hibákat követett el a Zalaegerszeg, így 3–2-re kikapott a Debrecen otthonában.
aug. 17
16:59
Kroos-bomba, Modric-piros – Real Madrid-hármas kezdésnek (She)
A Real Madrid 3–1-es győzelemmel kezdte az új spanyol bajnoki idényt: Karim Benzemáék a Celta Vigót győzték le a Balaídosban.
aug. 17
17:09
Suáreznak ugyanaz fáj, mint Messinek (Infostart)
A Barcelona kikapott Bilbaóban, ez önmagában is meglepetés, de érte nagyobb veszteség is a katalánokat: Luis Suárez hasonló sérülést szenvedett, mint korábban Lionel Messi.
aug. 17
17:09
Kézi: könnyed spanyolverés a vb-n az U19-es fiúktól (She)
Esélyt sem adott a spanyoloknak a magyar válogatott a fiú U19-es kézilabda-vb helyosztómeccsén, Szkopjéban. Kárpáti Krisztián együttese öt góllal verte a spanyolokat, így vasárnap a franciákkal mérkőzhet az ötödik helyért.
aug. 17
17:11
Légiósok: Bese gólt fejelt, csapata szép győzelmet aratott (She)
Bese Barnabás góllal járult hozzá ahhoz, hogy csapata, a Le Havre 3–1-re győzzön az eddig veretlen Lens otthonában a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 2) szombati játéknapján.
aug. 17
17:15
Birkózás, junior-vb: Vitek a bronzért, Takács elődöntős (She)
Megkezdték szereplésüket a tallinni junior birkózó-világbajnokság utolsó, kötöttfogású szereplői. Szombaton délelőtt kiderült, hogy az esti programban Vitek Dáriusz (130 kg) bronzmeccsén és Takács István (82 kg) elődöntőjén is szurkolhatunk magyarért a Tondiraba jégcsarnokban. Bak Gergely (72 kg) és Szőke Alex (97 kg) a vigaszágra vár, Váncza Istvá
aug. 17
17:24
Marad az AS Románál a sztárcsatár (ATV)
Edin Dzeko három évvel, 2022 nyaráig meghosszabbította szerződését olasz futballklubjánál, az AS Románál.
aug. 17
17:33
Anglia: Nagy Ádám belőtte első gólját, majd megsérült (She)
Nagy Ádám góljával szerezte meg a vezetést a Bristol City az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) szombati játéknapján a QPR ellen 2–0-ra megnyert mérkőzésen.
aug. 17
17:35
Bundesliga: fél perc alatt gólt kapott, majd hengerelt a Dortmund (She)
Az Augsburg elleni 5–1-es hazai győzelemmel kezdte a Borussia Dortmund a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 2019–2020-as idényét. A vendégek harminc másodperc után megszerezték a vezetést, de a házigazda nem sokkal később egyenlített, majd a fordulás után tíz perc alatt eldöntötte a mérkőzést.
aug. 17
17:42
Sok E. coli baktériumot találtak ott, ahol jövőre az olimpia nyíltvízi úszószámai lesznek (444.hu)
Emiatt most töröltek is egy paratriatlonos versenyt Japánban.
aug. 17
17:45
Koronglövő-vk: Romano Mario Imre 17. lett trapban Lahtiban (She)
Legjobb magyarként Romano Mario Imre a 17. helyen végzett férfi trapban a Lahtiban zajló olimpiai kvalifikációs koronglövő világkupaversenyen.
aug. 17
17:48
Még a nagymamák is megállítják (Azenpenzem)
Jövő keddtől ifjúsági úszó-világbajnokság tölti meg ismét nézőkkel a Duna Arénát, de az érdeklődés fókuszában változatlanul a kvangdzsui felnőtt-vb aranyérmese és világrekordere, Milák Kristóf áll.
aug. 17
17:57
elképesztő potya, hatalmasat hibázott a Pool kapusa! (She)
Úgy tűnt, a Liverpool viszonylag simán, két góllal legyőzi a Southamptont az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2. fordulójában, ám a vendégek második számú kapusa, Adrián gondoskodott róla, hogy izgalmas legyen a végjáték. A spanyol ugyanis egyszerűen odapasszolt a labdát Danny Ingsnek, aki ki is használta az ajándékba kapott l
aug. 17
18:03
Négyesfogathajtó Eb: Dobrovitz József 9. maratonhajtásban (She)
Dobrovitz József a kilencedik helyen végzett maratonhajtásban szombaton a németországi Donaueschingenben zajló négyesfogathajtó Európa-bajnokság második versenynapján.
aug. 17
18:09
Pl: klubrekordot állított be a Pool a „szentek” legyőzésével (She)
A Premier League 2. fordulójának szombat délutáni mérkőzésdömpingjéből kiemelkedett a Liverpool Southampton otthonában aratott 2–1-es sikere, amivel a friss európai Szuperkupa-győztes vendégek sorozatban a 11. bajnoki mérkőzésüket is megnyerték, és beállították a vonatkozó klubcsúcsot. Külön említést érdemel a Norwich City finn csatára, Teemu Pukki
aug. 17
18:18
Döbbenetes gólt hozott össze a Liverpool kapusa (444.hu)
Adrián mögött elég sűrű hetek állnak.
aug. 17
18:21
Góllal jelentkezett be az angol másodosztályba Nagy Ádám, majd jött a rossz hír (Infostart)
A Bristol City új szerzeményét sérülés miatt még az első félidőben le kellett cserélni a QPR elleni bajnokin.
aug. 17
18:33
A Man. City pazarolt, a Spurs Var-segítséggel pontot csent! (She)
Az angol labdarúgó Premier League 2. fordulójának rangadóján az Etihad Stadionban 2–2-es döntetlent játszott egymással a bajnoki címvédő Manchester City és a Tottenham Hotspur. A Spurs tulajdonképpen valamennyi lehetőségét gólra váltotta, a City bő kézzel pazarolta helyzeteit – és megfizetett érte.
aug. 17
18:39
Bristol: „Jövőre már nem lesz itt…” – elképesztő dolgokat írnak Nagy Ádámról (She)
Mint arról beszámoltunk, Nagy Ádám a második bajnoki mérkőzésén megszerezte első gólját a Bristol City színeiben, és ahogy az első meccsen, most is csapata egyik legjobbja volt. A szurkolóknak pedig ennyi elég is volt, hogy „beleszeressenek” a magyar futballistába!
aug. 17
18:45
Fft: a hét legkerekebb has a futballvilágban (She)
A FourFourTwo legújabb összeállításában ezúttal a pocakos futballisták közül válogatott.
aug. 17
18:54
Hosszú Katinka vezet a világkupa-sorozatban, Szingapúrban is arannyal zárt (SzMo)
Jakabos Zsuzsanna és Szabó Szebasztián is jól állnak. Októberben folytatják Budapesten az úszók pénzdíjas versenysorozatát.
aug. 17
18:57
Nb I: ötgólos mérkőzésen verte meg a Loki a Zalaegerszeget (She)
A mérkőzés előtt és a mérkőzés közben is hatalmas hibákat követett el a Zalaegerszeg, így 3–2-re kikapott a Debrecen otthonában.
aug. 17
19:03
La Liga: kezdésnek két góllal nyert a Real Madrid (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) első fordulójában a Real Madrid 3–1-re nyert a Celta Vigo vendégeként.
aug. 17
19:09
Ausztria: Szoboszlai gólokat készített elő, kiállítást harcolt ki (She)
Szoboszlai Dominik két gól előkészítésével járult hozzá a Salzburg kiütéses, 6–0-s győzelméhez a St. Pölten otthonában az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának szombati játéknapján. A címvédő továbbra is százszázalékos.
aug. 17
19:21
Nb I: Ferencváros–Kaposvár bajnoki élőben az Nso-n! (She)
FTC–Kaposvár találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
aug. 17
19:23
nagyon eltalálta, itt van Nagy első gólja a Bristolban (She)
Mint arról beszámoltunk, Nagy Ádám góljával szerezte meg a vezetést a Bristol City az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) szombati játéknapján a QPR ellen 2–0-ra megnyert mérkőzésen. Íme, a magyar középpályás találata!
aug. 17
19:27
Harmadik meccsén is kikapott a Honvéd, most a Kisvárdától (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójában a Budapest Honvéd a Kisvárdát fogadta és szenvedett 3–1-es vereséget, így az előző idényben negyedik helyen záró kispestiek háromból három bajnoki mérkőzésüket is elveszítették.
aug. 17
19:29
A Pafc ellen is Cseri Tamás volt a Mezőkövesd nyerőembere (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójában a Mezőkövesd Cseri Tamás bombagóljának köszönhetően hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Puskás Akadémiát.
aug. 17
19:33
Kriminális a tokiói olimpiai helyszín vízminősége (Infostart)
Egy egész mezőnynyi paratriatlonistával szúrtak ki felkészületlenségükkel a japánok.
aug. 17
19:39
Tenisz: Piros Zsombor az elődöntőben búcsúzott (She)
Piros Zsombor kikapott a legjobb négy között az olaszországi Cordenonsban zajló, 69 ezer euró (22.5 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán.
aug. 17
20:03
Férfi kosár: a mieink legyőzték a vb-résztvevő lengyeleket (She)
Helyenként látványos játékkal, a hajrát kontroll alatt tartva 80–75-re legyőzte a világbajnoki résztvevő Lengyelországot a remek magyar válogatott a Hamburgban zajló férfi felkészülési kosárlabdatorna szombati játéknapján.

Keresés