2019. augusztus 27. kedd

aug. 27
0:00
Két meccs után oda a második élet is (Azenpenzem)
Sima, 3:0-s vereséget szenvedett Azerbajdzsántól a magyar női röplabda-válogatott az Európa-bajnokság C csoportjában, így már csak akkor juthat tovább, ha holnap legyőzi Horvátországot.
aug. 27
0:03
Mi az +36?! – Vincze András jegyzete (She)
Újpest–Honvéd – régebben a meccspárosítás kapcsán azon törtem a fejem, netán Tóth András parádés szabadrúgása vagy Pintér Sándor lendületes elf...
aug. 27
0:07
Rózsaszín világ – Bobory Balázs publicisztikája (She)
Volt egy pad Torinóban, a Corso Re Umberto utcában, itt gyűlt össze rendszeresen a Massimo D’Azeglio Gimnázium diákjainak egy csoportja, hogy m...
aug. 27
0:09
Női röpi Eb – „Ha hamarabb elhisszük, hogy van keresnivalónk, szorosabb lett volna” (She)
.
aug. 27
0:11
A Fradiban már nem bírná a terhelést a szerb klasszis; Rossi és az Ádámok (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
aug. 27
4:30
Lindsey Vonnt eljegyezték, az esküvő dátuma még bizonytalan (Síelők)
Lindsey Vonn igent mondott, és a jelek szerint másodszor is férjhez mehet. A választott ezúttal egy kanadai jégkorongozó, P.K. Subban.
aug. 27
4:42
Átlátszó ruhában villantott mellbimbót a méretes keblű színésznő (Ripost)
Merész fotóval jelentkezett a népszerű modell.
aug. 27
7:03
Us Open: S. Williams hengerelt, Federer négy játszmában nyert (She)
Látványos megnyitóünnepség vezette fel a 2019-es US Open első esti programját a világ legnagyobb teniszstadionjában, az Arthur Ashe-ben. A szervezők kitettek magukért, de azért szerencséjük is volt a sorsolással, hiszen Serena Williams és Marija Sarapova első fordulóbeli mérkőzésénél aligha találhattak volna jobb nyitóprogramot.
aug. 27
7:12
Kopasz Bálint jövőre akár duplázhat (Azenpenzem)
Öt arany-, négy ezüst- és három bronzérem, az olimpiai futamokra szűkítve ugyanez a számsor kettő-egy-egy, az éremtáblázaton a harmadik, illetve az első hely; és persze tizenkét tokiói kvóta.
aug. 27
7:48
Felforgatott középpályával készül Rossi (BorsOnline)
Teljesen új középpályát kénytelen összerakni a magyar fociválogatott soron következő meccseire Marco Rossi szövetségi kapitány.
aug. 27
7:48
Mányoki Attila világrekorddal zárta a világ egyik legkeményebb versenyét (SzMo)
Káprázatos idővel úszta át az Északi-csatornát, és ezzel teljesítette az Ocean’s Seven sorozatot.
aug. 27
7:51
Cselgáncs-vb: Ungvári Miklós, Szabó és Karakas is kiesett (She)
Ungvári Miklós, Szabó Frigyes és Karakas Hedvig is helyezetlenül zárt a tokiói olimpiai kvalifikációs világbajnokság keddi versenynapján.
aug. 27
7:51
Váratlan, ennél a sztárcsapatnál folytathatja Szalai Ádám (Ripost)
A 31 éves Szalai Ádám elhagyja a német Hoffenheimet. A válogatott csatár országot is válthat.
aug. 27
8:39
Inter: Marotta is kiakadt Wanda Narára, unja már Icardiékat (She)
Giuseppe Marotta, az Inter labdarúgócsapatának vezérigazgatója a gárda hétfői, 4–0-s bajnoki nyitánya előtt felháborodva beszélt Wanda Nara és férje, Mauro Icardi helyzetéről.
aug. 27
8:45
Női röplabda Eb: a pályán kívül is zajlik az élet (She)
Lelkes szurkolók, biztató üzenetek, látványos meccsek – a pályán kívül is zajlik az élet a részben hazai rendezésű női röplabda Európa-bajnokságon.
aug. 27
8:51
Foci minden szinten kedden (Infostart)
Crvena zvezda-Young Boys Bajnokok Ligája-playoff a képernyőn, az odavágó múlt héten parázsmeccset hozott.
aug. 27
8:51
A sokkoló bejelentés árnyékában – 58 millió dollárról mondott le az egészségéért az Nfl-sztár (She)
Mint ismert, Andrew Luck, az NFL-ben szereplő Indianapolis Colts irányítója bejelentette, felhagy a profi amerikai futballal. A sztár döntése a sportvilág egyik legsokkolóbb lépése volt, ám ha a színfalak mögé betekintünk, láthatjuk, hogy jócskán benne volt ez a pakliban.
aug. 27
8:53
Budapest Urban Games: rekordnevezés az utcalimpián (She)
Minden eddiginél több nevezővel négy helyszínen, hat sportággal, köztük a versenybe újonnan bekerülő falmászással rajtol szombaton a negyedik Budapest Urban Games (BUG). Az utcalimpiát a Budapest 2019 Európa Sportfővárosa évad részeként rendezik meg augusztus 31-én, s célja a városi sportélet népszerűsítése, valamint a helyi sportkollektívák ö
aug. 27
9:03
Két hete vonult vissza, máris szörnyen pocakos Wesley Sneijder (Infostart)
Durva, ahogy kinéz a holland válogatott korábbi pengés középpályása - alig 35 évesen.
aug. 27
9:03
Válogatott: „Dibusz mondta Zágrábban, fejeltem magamnak egy meghívót” (She)
Először kapott meghívót a magyar labdarúgó-válogatottba Sigér Dávid, a Ferencváros 28 éves középpályása. A debreceni származású futballistát meglepte, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány nevezte a bő keretbe.
aug. 27
9:15
Nb I: a Honvédban egyetlen fiatal sem kezdett, nem úgy a Fradiban (She)
A 21 éven aluli fiatalokat szerepeltető NB I-es futballcsapatok listájára a 4. fordulót követően a Ferencváros és a DVTK is felkerült, míg az összesített rangsorban a DVSC és a kisvárdai Kovácsréti Márk állt az élre, miközben a Honvédban ezúttal már egyetlen U21-es labdarúgó sem volt a kezdőcsapat tagja.
aug. 27
9:33
Légiósok: Feyenoord vagy Besiktas? Ezt a két klubot emlegetik Szalaival (She)
Miután Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya hétfőn elmondta, hogy a Hoffenheim csatára, Szalai Ádám már kedden klubot válthat, a nemzetközi sajtóban azonnal elkezdődött a találgatás, hol folytathatja. Mint arról beszámoltunk, az érdeklődök között van a Feyenoord és a török Besiktas is, holland és török sajtóhírek szerint jó eséllye
aug. 27
9:33
Társat keres Milák Kristóf (Infostart)
Nem könnyű edzőpartnert találni az újdonsült világbajnoknak, de úgy tűnik, megvan az esélyes. Konkrétumok derültek ki a pénzdíjas versenykörútról is.
aug. 27
9:39
Úszás: Mányoki világrekorddal zárta az Oceans Seven sorozatot (She)
Mányoki Attila hosszútávúszó sikeresen átúszta az Északi-csatornát, ezzel teljesítette az Oceans Seven sorozatot.
aug. 27
9:41
Kajak-kenu vb: „A magyar csapatban ennél több van” (She)
Hüttner Csaba szövetségi kapitány szerint maradt tartalék a magyar csapatban, amely a hazai kajak-kenu világbajnokságon öt arany-, négy ezüst- és három bronzérmet nyert és tizenkét olimpiai kvótát szerzett.
aug. 27
9:45
nem adták meg a gólját, mégis a feleségével ünnepelt, miközben a játék folytatódott (She)
Gól nélküli döntetlent játszott a hétvégén a címvédő Ludogorec a bolgár első osztályban. A Szlavija Szófia elleni mérkőzésen Wanderson betalált, ám les miatt nem adták meg a gólját. A brazil támadó ezt azonban nem vette észre, és széles mosollyal feleségéhez rohant ünnepelni.
aug. 27
9:51
BL-sorsolás: Túlélni a csoportkört! – Gulácsi Péter (She)
A héten teljes lesz a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének mezőnye, csütörtökön elkészül a csoportbeosztás – a német sajtó Gulácsi Pétert, a Leipzig kapusát is megkérdezte, milyen céllal futnak neki történetük második BL-idényének.
aug. 27
9:57
Barcelona: Piqué 116, Vidal 44 milliót nyert egy pókerversenyen (She)
Gerard Piqué 353 ezer eurót, átszámítva kicsivel több mint 116 millió forintot, míg Arturo Vidal 134 ezer eurót, azaz nagyjából 44 millió forintot nyert egy barcelonai pókerversenyen.
aug. 27
9:57
Dönteni kell, fontos lépés előtt áll a Fradi (Ripost)
Habár a Ferencváros a hazai és a nemzetközi porondon is szeretne helytállni, látszólag az Európa-liga idén elsőbbséget élvez.
aug. 27
10:03
Női röpi Eb: a hollandok kapitánya olimpiai éremben bízik (She)
A holland női röplabda-válogatottat irányító Jamie Morrison szerint csapata a jövő nyári olimpián az érmekért harcolhat, igaz, ehhez előbb ki kell jutnia Tokióba.
aug. 27
10:09
Amerikai futball: Európa-bajnoki meccsekre készül a válogatott (She)
A Grátz Vilmos vezette magyar amerikaifutball-válogatott idén ősszel két B-csoportos Európa-bajnoki mérkőzésen lép pályára. Előbb 2019. október 12-én az Új Hidegkuti Nándor Stadionban fogadja Spanyolország legjobbjait, míg két héttel később, 2019. október 26-án Belgiumban szerepel.
aug. 27
10:15
Így csapott le Milánóra a szelíd óriás (Infostart)
Tökéletes rajtot vett az „új” Inter az olasz bajnokság hétfői mérkőzésén. Antonio Conte csapata 4-0-ra kiütötte a Leccét. A sztáredző így ünnepelte a mérkőzés hősét: „Ezért vettük meg Lukakut.” Mutatjuk a gólokat.
aug. 27
10:15
Atp-vb: Federer 17-edszer jutott ki az évzáró tornára (She)
Roger Federer 17. alkalommal jutott ki a férfi teniszezők évzáró ATP-világbajnokságára.
aug. 27
10:17
Bundesliga: megműtötték Szalai vb-ezüstérmes csapattársát (She)
Térdműtéten esett át Andrej Kramaric, a Hoffenheim világbajnoki ezüstérmes horvát labdarúgója.
aug. 27
10:18
Kajak-kenu VB: Édesanyja edzi és eteti Kopasz Bálintot (BorsOnline)
Izomkolosszusokat győzött le a 22 éves Kopasz Bálint a szegedi vb kajak egyes 1000 méteres távján, és ebben óriási szerepe van edzőjének, édesanyjának, Demeter Irénnek. Vele beszélgettünk fia győzelméről.
aug. 27
10:19
Nb Ii: megoperálták a Vasas nyáron igazolt szélsőjét (She)
Megműtötték Tóth Lászlót, az NB II-es Vasas térdsérülést szenvedő szélsőjét. A nyáron igazolt játékos reméli, hogy egy hónap múlva újra a pályán lehet – írja keddi hírében az angyalföldiek hivatalos honlapja.
aug. 27
10:27
Futsal Nb I: a címvédő nyerte a nyitó forduló rangadóját (She)
A futsal NB I első fordulójában az előző idényben aranyérmes MVFC Berettyóújfalu hazai pályán 7–4-re legyőzte a legutóbb ezüstérmes Haladás VSE-t.
aug. 27
10:51
F1: Bergert nem lepné meg, ha Vettel visszavonulna (She)
Sebastian Vettel jövőjével kapcsolatban már sok találgatás látott napvilágot a gyengébb teljesítménye és a Ferrari nyeretlensége miatt a Formula–1 2019-es idényében. Legutóbb Gerhard Berger nyilatkozott úgy, nem lepődne meg, ha a német nemcsak a maranellóikaknak, hanem a „száguldó cirkusznak" is hátat fordítana.
aug. 27
10:57
Cselgáncs-vb: Fénykoromban sem lett volna kegyes – Ungvári (She)
Az olimpiai ezüstérmes Ungvári Miklós részben a nehéz sorsolást okolta azért, hogy második mérkőzésén kikapott, így helyezetlenül zárt kedden a tokiói olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokságon.
aug. 27
10:59
La Liga: a Bosman-szabály álomcsapata (She)
Bizonyára sokak feje zümmög már a Barcelona, a Real és Atlético Madrid körül röpködő százmillió euróktól, és sokan még mindig csodálkoznak, hogy százmilliós befektetéssel harcol a Valencia és a Sevilla a Bajnokok Ligájáért. Jean-Marc Bosman óta alaposan átrendeződtek az átigazolások, megnéztük, hogy össze lehetne-e hozni a La Ligában egy Európa-lig
aug. 27
11:00
Furcsa viseletben pózolnak a csinos magyar röpislányok (Ripost)
A szombathelyi női csapat játékosai a Savaria Történelmi Karneválon öltöztek be nem mindennapi szerelésbe.
aug. 27
11:01
Légiósok: sem Feyenoord, sem Besiktas – Szalai visszatér volt csapatához (She)
Az elmúlt hetekben már szóba került, hogy Szalai Ádám visszatér korábbi német csapatához, a Mainzhoz, az élvonalbeli klub a Twitter-oldalán közölte, a Hoffenheim csatára orvosi vizsgálatokra érkezett a klubhoz.
aug. 27
11:06
Tokió 2020 - Kartonágyak és személyre szabott matracok várják a sportolókat (HírTV)
Először engedtek be vendégeket az olimpiai faluba, amelyet októberben adnak át.
aug. 27
11:15
Fft: öt játékos, aki még a nyáron elhagyhatja a PL-t (She)
A Nagy-Britannián kívüli európai klubok a héten még igazolhatnak játékosokat, ami több fontos futballistát is érinthet a Premier League-ből.
aug. 27
11:33
Szalai Ádám hazatér (Infostart)
A válogatott csatár ingyen hagyja el a Hoffenheimet, és korábbi Bundesliga-klubjához szerződik.
aug. 27
11:33
Légiósok: „Ha nem használod ki a helyzeteket, akkor kikapsz” (She)
Nem alakult jól a hétvége Eppel Márton csapatának, a Kajrat Almati otthon hamar hátrányba került, és bár a második félidőben mindent megtett a fordításért, erőfeszítéseit nem koronázta siker.
aug. 27
11:35
Liga 1: sportszerűségből jelesre vizsgázott a Sepsi Osk (She)
Mint megírtuk, a Sepsi OSK 1–1-es döntetlent játszott az újonc Academica Clinceni átmeneti otthonában a román élvonal 7. fordulójában, így László Csaba együttese továbbra is veretlen az idényben. A szekelyhon.ro a találkozó kapcsán arról ír, hogy a Sepsiszentgyörgy játék nélkül megkaphatta volna a három pontot, ám a klub inkább a sportszerűség
aug. 27
11:36
Suduva-veréssel békítene Lovrencsics (BorsOnline)
Számon kérték a Fradi-ultrák a Puskás Akadémia elleni csúfos zakó (4-1) után Lovrencsics Gergőt. A csapat kapitánya megígérte, a Suduva elleni EL-meccsen kiköszörülik a csorbát.
aug. 27
11:42
Messi hároméves fia máris kifejlett troll, most a Betis gólját ünnepelte látványosan a Barca ellen (444.hu)
Messi korábban már lenyilatkozta, hogy Matteo otthon a tévé előtt a Realnak szurkol, hogy szívassa.
aug. 27
11:45
Szobrot emeltek a stadionban a Barcelona legendájának (Infostart)
Szobrot avattak a Camp Nouban. Ki az, aki Kubala László közelébe jöhet?

Keresés