2019. augusztus 28. szerda

aug. 28
0:03
Us Open: Babos Tímea egy szett után jutott a második körbe (She)
Váratlanul gyorsan véget ért Babos Tímea első mérkőzése a US Open főtábláján, miután spanyol ellenfele, Carla Suárez Navarro a 6:2-re elvesztett első játszmát követően sérülésre hivatkozva föladta a további küzdelmet. Babosra az Anasztaszija Potapova–Cory Gauff találkozó győztese vár a második fordulóban a legjobb 64 között.
aug. 28
1:57
Us Open: Thiem, Cicipasz és a wimbledoni elődöntős is kiesett (She)
Négy top 10-es játékos, a wimbledoni elődöntős Roberto Bautista Agut, az Australian Openen legjobb négy közé jutó Sztefanosz Cicipasz, a kilencedik kiemelt Karen Hacsanov és a Roland Garros-döntős Dominic Thiem is kiesett az amerikai nyílt teniszbajnokság (US Open) első fordulójában. A hölgyeknél a címvédő és világelső Oszaka Naomi, valamint Simona
aug. 28
2:01
Us Open: a Wimbledonban berobbant Cori Gauff lesz Babos ellenfele (She)
A US Open első fordulójában a tornán szabad kártyával induló, az idei wimbledoni teniszbajnokságon a 4. fordulóig jutó 15 éves amerikai Cori Gauff játszmahátrányból fordítva győzött a 18 éves orosz Anasztaszija Potapova ellen, és bejutott a második fordulóba, ahol Babos Tímea lesz az ellenfele, aki a spanyol Carla Suárez Navarro ellen jutott tovább
aug. 28
4:51
Benézel a lábai közé? Apró bugyiban terpeszt a kebelcsoda (Ripost)
Abby Dowse-t a hálószobájában fotózták. A nagy mellű szőke szépség bevállalós pózban mutatta meg magát.
aug. 28
6:45
Us Open: Másképpen gondolkozom a teniszről – Babos Tímea (She)
Babos Tímea edzője sokat segített abban, hogy a magyar teniszező bátrabban játszik fontosabb helyzetekben, és a US Open selejtezőjében, illetve 1. fordulójában Carla Suárez Navarro ellen aratott győzelme az önbizalmát is meghozta.
aug. 28
7:09
Us Open: Nadal nem járt úgy, mint tavaly Federer (She)
A spanyol Rafael Nadal az ausztrál John Millman legyőzésével kezdte meg szereplését a 2019-es US Openen. A második napon férfi egyesben az első tíz kiemeltből négyen is kiestek New Yorkban.
aug. 28
7:12
Fucsovics elköszönt Olivier Taumától (Azenpenzem)
Még hogy az ember nem léphet kétszer ugyanabba a folyóba! Fucsovics Márton az idei Australian Openen korábbi edzője, Sávolt Attila nélkül versenyzett.
aug. 28
7:18
Megmentőként várják Szalai Ádámot (BorsOnline)
Marad a Bundesligában, és hat év után visszatér korábbi sikerei helyszínére, a Mainzhoz Szalai Ádám. Feladata: góljaival elmozdítani a csapatot az utolsó helyről.
aug. 28
7:33
Cselgáncs-vb: Ungvári Attila a legjobb 32 közé jutott (She)
A 81 kilogrammos Ungvári Attila bejutott a 32 közé szerdán a tokiói olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokságon.
aug. 28
7:57
Budapest Honvéd: a Mol Fehérvártól érkezhet erősítés (She)
Már beszámoltunk róla, a Lefkovits Robi sérülése miatt kapust kereső Honvéd labdarúgócsapatánál több jelölt is képbe került, közülük a fehérvári Tomás Tujvel érkezhet Kispestre.
aug. 28
8:00
Nagy magyar siker született New Yorkban, amíg aludtál (Ripost)
Rangos ellenfélen jutott túl a US Open első fordulójában Babos Timi. Riválisa sérülése is a malmára hajtotta a vizet, de...
aug. 28
8:09
Anglia: nincs megegyezés, kizárták a kétszeres FA-kupa-győztes klubot (She)
Az Angol Futball Liga (EFL) kedden kizárta az 1885-ben alapított, harmadosztályban induló Bury FC-t, mivel a megadott határidőig nem született megegyezés a tulajdonosváltásról.
aug. 28
8:15
Pályán az Ajax és a Brugge, valamint a magyar női röplabdások (Infostart)
BL-selejtező play off-meccsek, Angol Ligakupa, francia bajnokság a focikínálat, magyar meccsel folytatódik a budapesti röplabda Eb, és lesz még cselgáncs, lóverseny, tenisz és sportlövészet.
aug. 28
8:18
Pofozóbajnokság: Egymilliót bukott a főiskolás szervező (BorsOnline)
Az orvosi papírok miatt marad el a verseny.
aug. 28
8:33
Férfi kosár Nb I: új időszámítás kezdődik Szolnokon (She)
Nemcsak az arcok, a stílus is más lesz: dinamikus, pörgős játék jellemzi majd az újjáalakuló Szolnokot.
aug. 28
8:36
Hirscher szeptember 4-én bejelenti a visszavonulását? (Síelők)
Marcel Hirscher az utóbbi idők legjobb síelője a világon. Az osztrák már mindent megnyert, amit lehetett. Mióta fia megszületett, egyre többször merült fel, hogy abbahagyja a versenysportot. Egy hét múlva, szeptember 4-én, sajtótájékoztatón jelenti be terveit.
aug. 28
8:39
Megszólalt Babos a nagy siker után (Infostart)
Pályafutása során harmadszor jutott a főtáblán a második fordulóba a US Openen. Nagy meccs vár rá.
aug. 28
8:45
Cselgáncs-vb: Ungvári Attila a legjobb 32 között búcsúzott (She)
A 81 kilogrammos Ungvári Attila a legjobb 32 között búcsúzott szerdán a tokiói olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokságon.
aug. 28
9:03
Kajak-kenu: Bármilyen nehéz helyzetből ki tudok keveredni – Bodonyi (She)
Minden létező rossz megtörtént a Szegeden két vb-aranyérmet szerző Bodonyi Dórával, aki azáltal, hogy a „lesajnált” négyessel és K–1 5000 méteren is nyert, a kajak örökös bajnoka lett.
aug. 28
9:05
El: a Fehérvár védőjének már adott piros lapot a Fradi–Suduva játékvezetője (She)
Az olasz Marco Guida vezeti a Ferencváros csütörtöki, Suduva elleni Európa-liga-mérkőzését.
aug. 28
9:18
Babos a második fordulóba jutott a US Openen (Behaviour)
A spanyol Carla Suárez Navarró az első játszma után sérülés miatt feladta a mérkőzést, így Babos Tímea bejutott a második fordulóba jutott az amerikai nyílt teniszbajnokságon. Következő ellenfele a Wimbledonban szenzációt keltő, amerikai tinédzser lesz.
aug. 28
9:18
Edzői gondoktól szenved Fucsovics Márton (BorsOnline)
Már az első fordulóban búcsúzott a US Opentől Fucsovics Márton, aki arra panaszkodott, hogy nincs mellette az edzője. Megtudtuk, Olivier Taumának vízumproblémája van.
aug. 28
9:27
Seha-liga: a Spíler Tv közvetíti a Veszprém mérkőzéseit (She)
A Spíler Tv csatornái közvetítik szeptembertől a férfi kézilabda SEHA-liga mérkőzéseit.
aug. 28
9:45
Kiss Gergely: Az utolsó „nyugdíjas” is kiszáll a medencéből (She)
Befejezi pályafutását a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely, de a Honvéd vízilabdázója még azért utoljára kiváltja a sportorvosiját.
aug. 28
9:51
Barca: zseniális videó terjed Messi fiáról, de nem ekkora troll! (She)
Mint beszámoltunk róla, a spanyol bajnokság 2. fordulójában a Lionel Messi és Luis Suárez nélkül felálló FC Barcelona 5–2-re kiütötte a 41. percig vezető Betist. Aztán elkezdett terjedni egy videó a közösségi oldalakon a nézőtérről…
aug. 28
9:57
Jégkorong Mk: új lebonyolítás, elkészült a sorsolás is (She)
A Magyar Jégkorongszövetség (MJSZ) hivatalos honlapján közölte, hogy megváltoztatta a Magyar Kupa lebonyolítását. Az első körben hat csapat vesz részt, az oda-visszavágós párharcok győztesei jutnak a második fordulóba. Itt csatlakozik a bajnok FTC, valamint a szlovák Tipsport Ligában szereplő MAC és DVTK, majd a címvédő Hydro Fehérvár a négyes dönt
aug. 28
10:06
Furcsa döntést hozott az olimpiai bajnok magyar sztár (Ripost)
Képtelen elszakadni a profi vízilabdázástól a 41 éves Kiss Gergely.
aug. 28
10:09
Roma: egy év után megválnak a horvát tehetségtől (She)
Az AS Roma labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évre kölcsönadta Ante Coricot a spanyol másodosztályú Almeríának.
aug. 28
10:18
Kiss Gergő: Végre hét közben is mehetek színházba (BorsOnline)
A három olimpiai bajnoki címet szerzett magyar vízilabda-válogatott utolsó tagja, a 41 éves Kiss Gergő is felhagy az aktív sporttal. Lányai örökébe lépnek.
aug. 28
10:21
Zte: megjött Stieber engedélye, szombaton bemutatkozhat az Nb I-ben (She)
Immár csak Dobos Barna vezetőedzőn múlik, hogy Stieber Zoltán mikor mutatkozik be a Zalaegerszegi TE-ben. A 30 éves válogatott támadónak megérkezett a játékengedélye, így akár már szombaton pályára léphet új klubjában.
aug. 28
10:27
Gyász: 35 évesen elhunyt az La Galaxy korábbi labdarúgója (She)
Harmincöt éves korában szívroham következtében elhunyt Colin Clark egyszeres válogatott amerikai labdarúgó, a Los Angeles Galaxy, a Colorado Rapids és a Houston Dynamo korábbi játékosa.
aug. 28
10:57
Us Open: Az Atp korrupt, ezért nem izgatom magam – Kyrgios (She)
Bár három szettben legyőzte az amerikai Steve Johnsont, nem múlt el botrány nélkül a US Open legutóbbi napja Nick Kyrgios ausztrál teniszező számára. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón korruptnak nevezte az ATP-t.
aug. 28
10:57
Úgy tűnik, az MLSZ-nek még nincs igazi koncepciója a fiatalok bevonására (Behaviour)
Évente változó rendeletekkel próbálja ösztönözni utánpótlás korú labdarúgók szerepeltetését az MLSZ, ami egyrészt tanácstalanságot jelez, másrészt alig vannak tehetségek a hazai futballban.
aug. 28
10:59
Dopping: fennakadt a teszten az egyik legtehetségesebb sprinter (She)
Fennakadt egy doppingvizsgálaton Briana Williams U20-as világbajnok jamaicai sprinter, aki így minden bizonnyal lemarad az idei felnőtt-világbajnokságról.
aug. 28
11:00
Szalai csak klubot váltott (Azenpenzem)
Bár képbe került a török Besiktas és a holland Feyenoord is, Szalai Ádám csak klubot váltott, országot nem: visszatért korábbi sikereinek a helyszínére, Mainzba.
aug. 28
11:09
Fogadási csalás: beismerte, csaknem 500 meccsre fogadott az angol futballista (She)
Fogadási csalással vádolják az angol ötödosztályú (National League) Bromley futballistáját, George Portert, aki beismerte tettét – írja a BBC.
aug. 28
11:09
A magyar sportlegenda 91 évesen is a lelátón szurkol (Ripost)
Nehéz helyzetben van a magyar női röplabda-válogatott az Európa-bajnokságon, miután egy győzelemmel és két vereséggel áll a csoportjában a horvátok elleni mai, budapesti mérkőzés előtt.
aug. 28
11:11
Gyászol az amerikai futball, fiatalon hunyt el a korábbi válogatott (Ripost)
Szívroham végzett a 35 éves férfivel.
aug. 28
11:21
Nb Ii: a kevés játéklehetőség miatt távozik az Mtk U-válogatott játékosa (She)
A labdarúgó NB II-ben öt forduló után az ötödik helyen álló MTK a hivatalos honlapján bejelentette, közös megegyezéssel szerződést bontott a 21 éves Vogyicska Bálinttal.
aug. 28
11:30
„Egy ördögi körbe kerültem” – 29 évesen visszavonult az Indianapolis Colts irányítója (Behaviour)
Andrew Luck, a profi amerikaifutball-ligában
aug. 28
11:39
Légiósok: Szalai edzésbe állt régi-új csapatánál (She)
Edzésbe állt régi-új csapatánál, a német élvonalbeli Mainznál Szalai Ádám. Mint ismert, a Hoffenheimtől távozó válogatott labdarúgó visszatérését kedden jelentették be, a rutinos futballista 2013 után lett újra a Mainz játékosa.
aug. 28
11:45
Nb Iii: egyre több a szurkoló, 20 gól, 12 pont – megállíthatatlan a Pécs? (She)
Egyelőre megállíthatatlannak tetszik a Pécsi MFC – Vas László együttese ugyanis eddigi négy bajnokija közül, az NB III-ban egyedüli csapatként valamennyit megnyerte, szerzett húsz gólt, s mindössze kettőt kapott.
aug. 28
11:57
Babos Tímea: remegett a kezem (Infostart)
Négy mérkőzést nyert sorozatban a magyar játékos. A US Openen a második körbe jutó sportoló azt mondja, a mentalitása változott leginkább.
aug. 28
11:57
Férfi kosár Nb I: Sopronba szerződött az alapszakasz pontkirálya (She)
Jászberényből Sopronba szerződött Damier Erik Pitts amerikai kosárlabdázó.
aug. 28
12:21
Szalai: Eddig is sok munkát fektettem a céljaim elérésébe, ezután is így lesz (She)
A Hoffenheimet elhagyva visszatért a Mainzhoz Szalai Ádám, és a hétvégén már pályára is léphet – méghozzá a címvédő Bayern München otthonában.
aug. 28
12:27
Barca: a Camp Nou mellett kapott szobrot Johan Cruyff – kép (She)
E sorok írója is szemtanúja volt annak, hogy az FC Barcelona szurkolói mekkora becsben tartják Kubala László szobrát, amelynél a legutóbbi bajnokavatás előtt egy drukker gondosan elrendezgette a jelenlegi játékosok kicsinyített bábuit.
aug. 28
12:33
Nfl: óriási rúgása után „üldözik” a csapatok a vb-győztes női labdarúgót (She)
Carli Lloydot, az amerikai női labdarúgó-válogatott támadóját több NFL-csapat is megkereste.
aug. 28
12:36
Sorsdöntő meccs jön a női röplabdásoknak (Behaviour)
Az azeri vereség nem csak a nézőkben okozott kellemetlen élményeket.
aug. 28
12:45
Birkózás: Bácsi Péter hivatalosan is visszavonult (She)
Hivatalosan is visszavonult a versenyzéstől a kétszeres világ- és Európa-bajnok, olimpiai ötödik Bácsi Péter – közölte a Magyar Birkózószövetség. A 36 éves sportoló a szervezet szakmai igazgatói posztján folytatja a nyár közepén megkezdett munkáját.
aug. 28
12:51
Nb Ii: szerda este avatják fel a szegedi Szent Gellért Fórumot (She)
Elkészült Magyarország legújabb sportkomplexuma, amelynek a Szeged-Csanádi Egyházmegye a fenntartója. Kiss-Rigó László püspök társaságában bejártuk a létesítményt, amelynek három avatóünnepsége is lesz: az első szerda este a sztártenor, Plácido Domingo fellépésével.

Keresés