2019. augusztus 31. szombat

aug. 31
0:03
Olvad az internet, olyan megható szavakkal búcsúzik barátja Szalaitól (Ripost)
Öt év után vált szét a nagy páros. Nem csak a pályán értették meg jól egymást a Hoffenheimnél.
aug. 31
0:07
Mészöly Kálmán nyaralni készül, ide utazna a feleségével (Ripost)
Az egykori 61-szeres magyar válogatott labdarúgó, Mészöly Kálmán felépült betegségéből, már utazna is.
aug. 31
0:15
La Liga: a Bilbao nyerte a baszk derbit, utolérte a Sevillát (She)
Az Athletic Bilbao hazai környezetben 2–0-ra legyőzte a Real Sociedadot a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 3. fordulójának baszk rangadóján, ezzel utolérte a tabella élén a Sevillát, amely nem bírt a Celta Vigóval, ezzel búcsút mondhatott hibátlan mérlegének.
aug. 31
3:06
Spanyol edző a Fradi titkos fegyvere az Espanyol ellen (BorsOnline)
Szerhij Rebrov segítője, Alberto Bosch jól ismeri a barcelonai klubot, ahol 8 évig dolgozott
aug. 31
5:18
Böde Dánielnek nem megy a játék, amióta újra szerelmes (Ripost)
Böde Dániel a nyáron hét év után tért vissza a Ferencváros labdarúgócsapatától korábbi sikerei helyszínére, Paksra. A 31 éves támadótól rengeteget vártak a tolnai klubnál.
aug. 31
6:18
Se bugyi, se más: meztelenül pucsít a parton nudizó álomnő (Ripost)
Anna nem csak a ruháit, a gátlásait is ledobta. Be is ment a homok a lába közé.
aug. 31
6:20
Nehéz lesz jegyet szerezni, a fél ország élőben szurkolna a Fradinak (Ripost)
Tizenöt éve várt erre minden fradista: a zöld-fehérek idén ősszel, s akár jövő tavasszal is elhozzák Európa legjobbjait a Groupama Arénába. A korábbi példák alapján garantált: a fél ország élőben akarja majd látni a Fradit az Európa-liga három hazai csoportmeccsén. Ugye idén senkinek nem kell éjszakáznia sorban állva a jegyekért?
aug. 31
6:30
Us Open: Djokovics válla rendben, Medvegyev összekapott a nézőkkel (She)
A világelső szerb Novak Djokovics három játszmában legyőzte az amerikai Denis Kudlát a tenisz US Open harmadik fordulójában. Danyiil Medvegyev a nap utolsó mérkőzésén a közönséggel is összeveszett, de legyőzte a spanyol Feliciano Lópezt. A nap kiemelt áldozata a férfiaknál Nisikori Kei volt. A nőknél a horvát Petra Marticnak a lett Anastasija Sevas
aug. 31
6:54
Ftc: Óvatosan ünnepeltük meg a csoportkörbe jutást – Botka (She)
A Ferencváros Európa-liga csoportkörbe jutásánának másnapján Botka Endrével beszélgetett az NSO Tv a zöld-fehérek sikeréről, annak megünnepléséről, illetve a csoportkörös ellenfelekről. Emellett arra is kitértünk, hogyan látja jelenleg a helyzetét a hátvéd, aki az elmúlt idényben sérüléssel küzdött.
aug. 31
7:00
Ftc: Óvatosan ünnepeltük meg a csoportkörbe jutást – Botka (She)
A Ferencváros Európa-liga-csoportkörbe jutásának másnapján Botka Endrével beszélgetett az NSO Tv a zöld-fehérek sikeréről, annak megünnepléséről, illetve a csoportkörös ellenfelekről. Emellett arra is kitértünk, hogyan látja jelenleg a helyzetét a hátvéd, aki az elmúlt idényben sérüléssel küzdött.
aug. 31
7:18
Nagy Antal: A helyzet kétségbeejtő (BorsOnline)
Hiába figyelmeztetett Nagy Antal, a Honvéd sodródik a szakadék felé! A labdarúgó NB I-ben négy forduló után pont nélkül 11. helyezett kispestiek ma az Újpest ellen sem esélyesek.
aug. 31
7:54
Férfi kosár-vb: szereplők, helyszínek, eddigi érmesek – infografika (She)
Szombaton nyolc mérkőzéssel kezdetét veszi a férfi kosárlabda-világbajnokság Kínában. Harminckét csapat nyolc csoportban küzd meg a továbbjutásért, a négyesekből az első kettő a második csoportkörbe jut, ahová az egymás elleni eredményüket magukkal viszik. A négy négyes csoportból az első kettő jut a negyeddöntőbe, amelytől egyenes kieséses rendsze
aug. 31
7:56
Botka Endre – Méltóképpen, de csak óvatosan ünnepeltük meg az El-csoportkörbe jutást (She)
.
aug. 31
8:12
El: nem lehet gond az orosz határon az Ftc ukránjaival (She)
Amikor a Ferencváros az Európa-liga csoportkörének sorsolásán egy csoportba került a CSZKA Moszkvával, felvetődött a kérdés: mennyiben befolyásolhatja a politika a három ukrán légióst és ukrán vezetőedzőt foglalkoztató magyar klub oroszországi útját? Jelen állás szerint úgy tűnik, semennyire.
aug. 31
8:18
Kimi Räikkönen: A piálás biztonságosabb a sportolásnál (BorsOnline)
A finn pilóta megsérült szabadsága alatt.
aug. 31
8:24
Túl jó volt a jenki szupertini (Azenpenzem)
Babos Tímea 6:2, 4:6, 6:4 arányban kikapott a 15 éves amerikai Cori Gaufftól az Egyesült Államok nyílt teniszbajnoksága női versenyének második fordulójában.
aug. 31
8:30
Olasz rangadó, Szalai a Bayern ellen - sport a tévében (Infostart)
Elkezdi a bajnokságot az FTC női kézilabdacsapata, fővárosi futballderbit is rendeznek. Játszik a Chelsea és a Barcelona is.
aug. 31
8:36
Úszás: Sajnos ki kell mondani, Tokióban aranyesélyes vagyok – Milák (She)
Milák Kristóf a kvangdzsui úszó-világbajnokság után már újra munkába állt, de kissé elege van az „idióta” 200 pillangóból, így a következő hónapokban inkább a gyorsúszásra koncentrál. Tokióról egyelőre hallani sem akar.
aug. 31
8:42
Vízilabda Ob I, Alapszakasz 2019–1920 (She)
A férfi vízilabda-bajnokság lebonyolítása megegyezik az előző idénybelivel: a tizenhat csapat az alapszakaszban két nyolcas csoportban játszik körmérkőzéses rendszerben, majd a középszakaszban a csoportok 1–4. és 5–8. helyezettjei mérkőznek egymással, aztán következik a rájátszás az 1–4., az 5–8., a 9–12. és 13–16. helyekért. Az alapszakasz a t
aug. 31
9:12
Benyitottak a fiatalok – indul a nagyüzem a férfi kézi Nb I-ben (She)
Noha a szerepek többnyire le vannak osztva a magyar férfi kézilabda-bajnokságban, örömteli, hogy a kipróbált klasszisok mellett egyre több klub szavaz bizalmat a feltörekvő magyar játékosoknak.
aug. 31
9:24
Psg: Leonardo megszólalt, tisztázta Neymar helyzetét (She)
Az átigazolási időszak hajrájának egyik legfelkapottabb kérdése, hogy mi lesz a Paris Saint-Germainnél futballozó Neymar sorsa. Nos, a párizsi klub sportigazgatója, Leonardo a Metz elleni pénteki bajnoki (2–0) után tisztázott néhány részletet a brazil helyzetével kapcsolatban.
aug. 31
9:30
Real Madrid: az igazi CR-utód? 70 millióért érkezhet gólvágó! (She)
Sajtóhírek szerint a Real Madrid mindenben megegyezett a portugál élvonalbeli Sportinggal Bruno Fernandes átigazolásáról.
aug. 31
10:06
Presztízsrangadóval folytatódik az NB I. (888.hu)
Szombaton öt, vasárnap egy mérkőzés lesz a labdarúgó NB I-ben.
aug. 31
10:12
Egyedülálló tettre készül a három hibátlan Nb I-es csapat (She)
A válogatott mérkőzések miatti szünet előtt még egy kört lebonyolítanak a labdarúgó NB I-ben. A hétvégén – öt szombati és egy vasárnapi mérkőzéssel – az 5. forduló következik. A három százszázalékos csapat megőrizheti hibátlan mérlegét, hiszen a Mezőkövesd, a Mol Fehérvár FC és a Debreceni VSC egyaránt hazai pályán játszik. A forduló két rangadója
aug. 31
10:24
Cselgáncs-vb: Szigetvári nem szerzett pontot, befejezték a magyarok (She)
A +78 kilogrammos Szigetvári Mercédesz két győzelem után, a nyolcaddöntőben búcsúzott szombaton az olimpiai kvalifikációs tokiói cselgáncs-világbajnokságon.
aug. 31
10:30
Arsenal: hat és fél év után hazatér a védő – hivatalos (She)
Az Arsenal a hivatalos oldalán tudatta, hogy Nacho Monreal hat és fél év után távozik a klubtól. A labdarúgó hazatér Spanyolországba, ahol a Real Sociedad játékosa lesz.
aug. 31
10:30
Dzsudzsák gólt szerzett, de újabb csapás érte (Ripost)
Vesztes meccsen talált a hálóba klubjában a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.
aug. 31
10:42
US Open: Stollár is továbbjutott párosban (Behaviour)
A magyar, tunéziai kettős meglepetésre a tizedikként rangsorolt Lucie Hradecka, Andreja Klepac cseh, szlovén duót múlta felül két játszmában.
aug. 31
10:44
Szalai a Bayern ellen tér vissza (Behaviour)
A magyar válogatott támadó kedden tért vissza korábbi csapatához, ahol 2010-13 között játszott.
aug. 31
10:54
World Urban Games: hat sportágban 3000 nevező Budapesten (She)
Csaknem háromezer nevezővel indul szombaton a Budapest Urban Games, a résztvevők hat sportágban tehetik próbára magukat – mondta Tóth Diána, a rendezvény kommunikációs vezetője az M1 aktuális csatorna szombat délelőtti műsorában.
aug. 31
10:56
Aranycsapat – Czibor Zoltán lányai élvezték a Fradi-meccset, fényes jövőt jósolnak a Honvédnak (She)
.
aug. 31
10:58
Aranycsapat: Czibor Zoltán lányai fényes jövőt jósolnak a Honvédnak (She)
Czibor Zoltán két legidősebb lánya, Erzsébet és Írisz is részt vett a Czibor Zoltán-emlékév ünnepélyes megnyitóján a komáromi Monostori erődben. Az eseményen beszélgetett velük az NSO Tv édesapjukról, a Ferencváros csütörtöki Európa-liga-selejtezőjéről, amit a Groupama Arénában szurkoltak végig, valamint szóba került a Bp. Honvéd jövője is.
aug. 31
11:06
Milan: a Torino kölcsönvette az uruguayi védőt – hivatalos (She)
Az olasz élvonalban szereplő Torinónál folytatja pályafutását Diego Laxalt, aki az idény végéig, kölcsönbe kerül új csapatához a Milantól.
aug. 31
11:08
Czibor Zoltán és Kocsis Sándor: az Üllői úti fiúk (She)
Kilencven évvel ezelőtt, egymástól mintegy kilencven kilométer távolságra, 29 nap különbséggel született meg a magyar és az egyetemes futballtörténelem két korszakos csatárzsenije. Czibor Zoltán és Kocsis Sándor személyisége nem is különbözhetett volna jobban, de pályafutásuk már-már kísérteties hasonlóságot mutatva haladt egymással összefonódva.
aug. 31
11:24
Inter: Ferrarik, Bugattik a parkolóban, és akkor a védő megérkezett ezzel… (She)
Az olasz élvonalbeli Internazionale együttesénél megtartották a szokásos, idény eleji közös vacsorát, melyen a beszámolók szerint Mauro Icardin kívül a klub összes futballistája részt vett.
aug. 31
11:30
Inter: Icardi 1.5 millió euró kártérítést követel a klubtól (She)
Olasz sajtóhírek szerint Mauro Icardi 1.5 millió eurót követel az Internazionalétól, amelynek vezetői nem engedik a labdarúgónak az edzések látogatását.
aug. 31
11:33
Döntöttek a jegyárakról, ennek örülni fognak a szurkolók (Ripost)
Felső határt szabott a jegyáraknak az Európai Labdarúgó Szövetség.
aug. 31
11:36
Czibor-emlékév: „Akkor szólj, ha Komárom következik – akkor otthon vagyok!” (She)
A komáromi Monostori erődben nyitotta meg Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Czibor 90 elnevezésű rendezvénysorozatot, amely az augusztus 23-án kilencven éve született Czibor Zoltán nagysága előtt tiszteleg.
aug. 31
11:38
Ferrari-fölény a 3. szabadedzésen is; Hamilton összetörte a Mercedest (She)
Charles Leclerc zárt az élen a Belga Nagydíj harmadik szabadedzésén, mögötte csapattársa, Sebastian Vettel következett, a Ferrari így mind a három tréningen kisajátította az első két pozíciót. A maranellóiak mögött Valtteri Bottas végzett a Mercedesszel, míg a negyedik Daniel Ricciardo lett a Renault-val. Max Verstappen tréningje ezúttal sem a
aug. 31
11:48
a 16 éves tehetség gólját az edzésen látni kell! (She)
A Real Betis ellen az FC Barcelona felnőttcsapatánál is bemutatkozó, de még mindig csak 16 éves Ansu Fati nevét lassan elkezdhetik memorizálni a katalánok drukkerei. Úgy tűnik ugyanis, a fiatal futballista nemcsak elképesztően tehetséges, de az önbizalmával sincs gond. Ezt most az edzésen mutatta meg egy különleges trükkel…
aug. 31
11:48
Gyengélkedő pestiek csatája az ötödik fordulóban (Behaviour)
Az első négy fordulóban mindössze egy mérkőzést nyerő Újpest fogadja ideiglenes otthonában az eddig valamennyi bajnokiját elveszítő Honvédot.
aug. 31
12:36
Végre döntöttek, eladja Neymart a PSG (Ripost)
Hónapok óta Neymar átigazolása a téma a nemzetközi sajtóban. Klubja, a Paris Saint-Germain reagált az ügyre.
aug. 31
13:00
Evezős-vb: utolsó lett női kétpárban a magyar egység (She)
Preil Vivien és Gadányi Zoltána a 21., utolsó helyen végzett női kétpárban a Linzben zajló olimpiai kvalifikációs evezős-világbajnokságon.
aug. 31
13:02
Férfi kézi Nb I: egygólos sikerrel kezdte az idényt az Ftc (She)
A férfi kézilabda NB I 1. fordulójában az FTC 26–25-re legyőzte a Komlót.
aug. 31
13:04
újabb bizarr CR-reklám jelent meg, most Neymarral… (She)
Bár valószínűleg a legutóbbi reklámjában bemutatott „Shopee-táncot” soha, semmi nem fogja überelni, Cristiano Ronaldo újabb őrült videóval jelentkezett az Instagramon. A Juventus portugál klasszisa most Neymarral került egy reklámba egy portugál telekommunikációs vállalat segítségével. És a végeredmény most is… Fogalmazzunk úgy, érdekes lett.
aug. 31
13:06
Románia: meccs helyett lagziban a csapat, vállalja a 0–3-at (She)
Csapattársuk esküvője miatt a játék nélküli vereséget is vállalták egy román megyei bajnokságban szereplő együttes játékosai, miután sem az ellenfél, sem a szövetség nem fogadta el, hogy másik napon rendezzék meg a szombatra kiírt találkozót.
aug. 31
13:12
F1: a Ferrari párosa zárt az élen a 3. szabadedzésen is Spában (She)
Charles Leclerc zárt az élen a Belga Nagydíj harmadik szabadedzésén, mögötte csapattársa, Sebastian Vettel következett, a Ferrari így mind a három tréningen kisajátította az első két pozíciót. A maranellóiak mögött Valtteri Bottas végzett a Mercedesszel, míg a negyedik Daniel Ricciardo lett a Renault-val. Max Verstappen tréningje ezúttal sem alakul
aug. 31
13:30
Ftc: Évről évre elhangzott, de komolyan is gondoltam – Orosz (She)
Mint megírtuk, kisorsolták az Európa-liga 2019–2020-as idényének csoportbeosztását: a magyar bajnok Ferencváros a negyedik kalapból várhatta a sorsolást. A zöld-fehérek a H-csoportba kerültek a CSZKA Moszkva, a Ludogorec és az Espanyol mellé. Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a fradi.hu-nak értékelt a sorsolás után.
aug. 31
13:42
A harmadik szabadedzést is uralta a Ferrari (Infostart)
Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője bizonyult a leggyorsabbnak a Forma-1-es Belga Nagydíj szombati, harmadik szabadedzésén.
aug. 31
13:48
Ellentétes félidők után nyert az FTC (Infostart)
A Ferencváros hazai pályán 26-25-re legyőzte a Komló csapatát a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

Keresés