2019. szeptember 1. vasárnap

szept. 1
14:06
Nb I: a Honvéd védője le akarta locsolni a játékvezetőt (She)
Mint arról beszámoltunk, hiába szerzett gyorsan vezetést az Újpest, az addig pont nélkül álló Honvéd fordított, és 3–2-re nyert a labdarúgó NB I 5. fordulójában. A nagy hőségben rendezett találkozón a kispestiek védője, Tonci Kukoc kétszer is le akarta locsolni Iványi Zoltán játékvezetőt, aki mosolyogva utasította vissza a lehetőséget.
szept. 1
14:06
Bombázó erőnléti edzőnőt alkalmaz Lőrinczi (BorsOnline)
Mer nagyot álmodni Lőrinczi György, és tesz is érte. Úgy véli: az általa edzett dunaharaszti úszók közül Gyurinovics Fanni és Kurdi Zsófia egyaránt indul a 2020-as tokiói olimpián.
szept. 1
14:42
Hamilton nyomás alá helyezte, de Leclerc nem roppant össze, először nyert (She)
Hatalmas csatában megszerezte első Formula–1-es futamgyőzelmét Charles Leclerc, a Ferrari pilótája kevesebb mint egy másodperccel előzte meg Lewis Hamiltont. A harmadik helyen a címvédő brit mercedeses csapattársa, Valtteri Bottas zárt. A monacói a 108. pilóta, aki F1-es futamot tudott nyerni, Hamilton előnye az összetettben 65 pontra nőtt.
szept. 1
14:44
Női kézi: ritkán látható sportszerűtlenség a dán edzőtől – újra megtenné (She)
Nagy felzúdulást keltett a Nyköbing és a Köbenhavn mérkőzése péntek este a dán női kézilabda-bajnokság 1. fordulójában, miután a vendégek direkt akkor kértek időt a hajrában, amikor erre nem lett volna módjuk, hátha így még megmenthetnek egy pontot.
szept. 1
14:46
„Elfelejteni ezt sem lehet” – a szlovák–magyar futballviszony múltja (She)
Hosszabbítás mellékletünk felvidéki futballsorozatában az Ivan Kmotrík Slovan-elnökkel, Miklós Béla tanácsnokkal, Molnár Pál vb-ezüstérmes pozsonyi csatárral és Vencel Sándor Eb-győztes kapussal készült interjú után most a magyar–szlovák futballkapcsolatokra összpontosítunk – a pályán és azon kívül.
szept. 1
14:48
Belehúzott a Fehérvár, kettőt is igazolt (Infostart)
Zsóri Dániel és a szerb Danilo Pantic a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.
szept. 1
14:48
Csupasport: ki tud futni 500 kilométert az év végéig? (She)
Honlapunk kihívása folyamatosan tart, augusztusban is sokan elérték az 500 kilométeres mérföldkövet. Továbbra is megéri csatlakozni a dicsőségfalért, az értékes nyereményekért!
szept. 1
15:06
3x3-as kosár Eb: drámai meccsen, ráadásban buktunk el (She)
A debreceni 3x3-as kosárlabda Európa-bajnokság férfi negyeddöntőjében a litván válogatott 21–9-re legyőzte a magyar csapatot. A női csapat jóval drámaibb módon, de szintén alulmaradt végül.
szept. 1
15:06
A Chelsea-től vett kölcsön játékost a Fehérvár (444.hu)
2,75 millió euróra becsülik a 22 éves szerb középpályás értékét. A székesfehérváriak jövőre meg is vehetik.
szept. 1
15:18
Eurofutball: a Celtic idegenben megnyerte a 418. Old Firmöt (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premiership) 4. fordulójának rangadóján a Celtic idegenben 2–0-ra legyőzte a Rangerst.
szept. 1
15:36
Torna ob: Sheppard hét éremmel zárt (She)
Az amerikai-magyar kettős állampolgárságú Ryan Macleod Sheppard hét éremmel zárta a tornászok Budapesten rendezett egyéni országos bajnokságát.
szept. 1
15:54
Súlyemelés: elfelejtették nevezni a versenyre a szegedi olimpikont (She)
A szeptemberi, thaiföldi súlyemelő-világbajnokságra készülő Nagy Péter erre a hétvégére egy németországi világkupa-fordulót tervezett a felkészülésébe, azonban a szövetség elfelejtette nevezni a versenyre – számolt be róla a szegedma.hu.
szept. 1
16:00
Fft: a játékosnevelés jövője, avagy az Ajax-iskola titkai (She)
Híres utánpótlásforrása kiapadni látszott, ezért az amszterdami óriás az űrkorszakba lépett, hogy visszaszerezze elveszített renoméját. A FourFourTwo most megmutatja az játékosnevelés jövőjét.
szept. 1
16:06
Csillagsakk-vb – Polgár László unokája triplázott (BorsOnline)
A nagy­papa kitalálta – az unoká­ja pedig klasszissá nőtte ki magát benne. Polgá
szept. 1
16:30
Női kézi Nb I: Győri Audi Eto Kc–Siófok Kc – Élő (She)
A címvédő Győri Audi ETO KC a Siófok KC-t fogadja a női kézilabda NB I nyitó fordulójának záró mérkőzésén. Kövesse figyelemmel a találkozó alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 1
16:36
Különleges díjat kapott Ungvári Miklós (Infostart)
A tokiói cselgáncs-világbajnokságon a sportág történetében először adták át a nemzetközi szövetség (IJF) Fair Play-díját, amelynek első két díjazottja az osztrák Sabrina Filzmoser és Ungvári Miklós lett.
szept. 1
16:36
Cselgáncs-vb: Ungvári Miklós fair play díjat kapott (She)
A tokiói cselgáncs-világbajnokságon a sportág történetében először adták át a nemzetközi szövetség (IJF) fair play díját, amelynek első két díjazottja az osztrák Sabrina Filzmoser és Ungvári Miklós lett.
szept. 1
16:38
Nb Ii: eredménykövető a 7. forduló mérkőzéseiről – Élő (She)
Vasárnap rendezik meg a labdarúgó NB II 7. fordulóját. Kísérje figyelemmel a mérkőzések alakulását a Nemzeti Sport Online élő eredménykövetője segítségével, majd olvassa el az összefoglalókat, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsekről!
szept. 1
16:40
Juventus: a Bayerntől érkezik világbajnok játékos – sajtóhír (She)
Jérome Boateng az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventusnál folytathatja pályafutását – írja a Bild.
szept. 1
16:48
F1: Spában már összejött Leclerc első futamgyőzelme (She)
Hatalmas csatában megszerezte első Formula–1-es futamgyőzelmét Charles Leclerc. A Ferrari pilótája kevesebb mint egy másodperccel előzte meg Lewis Hamiltont (Mercedes). A harmadik helyen a címvédő brit csapattársa, Valtteri Bottas zárt. A monacói a 108. pilóta, aki F1-es futamot tudott nyerni, Hamilton előnye az összetettben 65 pontra nőtt.
szept. 1
17:00
Leclerc történelmi győzelme, mégsem teljes a Ferrari öröme (Infostart)
Charles Leclerc, a Ferrari monacói pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Belga Nagydíjat, ezzel pályafutása első győzelmét aratta az elitkategóriában.
szept. 1
17:06
Pl: gyors gólváltások után győzött az Everton (She)
Az Everton 3–2-re legyőzte odahaza a Wolverhamptont az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 4. fordulójában.
szept. 1
17:30
Padlón volt az Arsenal, ám felkelt és ikszelt a derbin (She)
Az angol labdarúgó Premier League 4. fordulóját az észak-londoni derbi zárta: az Arsenal 0–2-ről felállva ért el 2–2-es döntetlent az Emirates Stadionban a Tottenham Hotspur ellen.
szept. 1
17:36
Bundesliga: Oszako duplázott, megvan a Werder első győzelme (She)
A Werder Bremen hazai pályán 3–2-re legyőzte az Augsburgot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 3. fordulójában.
szept. 1
17:38
Férfi kosár-vb: 21 pontos sikerrel kezdett az Egyesült Államok (She)
Az amerikai kosárlabda-válogatott 21 pontos sikerrel kezdte meg a férfi világbajnokságot, a csehek voltak a szenvedő felek, míg a görögök gyakorlatilag megfojtották a montenegrói csapatot, a szünetben csupán 16 pont állt utóbbi neve mellett.
szept. 1
17:40
Ligue 1: kikapott az utolsó hibátlan csapat, élen a Psg (She)
Az eddig hibátlan Rennes hazai pályán 2–1-re kikapott a Nice-től a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 4. fordulójának vasárnapi játéknapján, így már nincs százszázalékos csapat a mezőnyben. Ez azt is jelenti, hogy a meccsét pénteken győzelemmel letudó Paris Saint-Germain a tabella élén maradt.
szept. 1
17:42
Ungvári Miklós Fair Play-díjat kapott (HírTV)
Ungvári Miklós a pályafutása során a dzsúdó legnagyobb értékeit képviselve érdemessé vált a díjra.
szept. 1
17:45
Leclerc rajt-cél győzelmet húzott be a Belga Nagydíjon (Behaviour)
Charles Leclerc, a Ferrari monacói pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Belga Nagydíjat, ezzel pályafutása első győzelmét aratta az elitkategóriában.
szept. 1
17:48
Leclerc pályafutása első sikerét aratta a Belga Nagydíjon (Azenpenzem)
Charles Leclerc, a Ferrari monacói pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Belga Nagydíjat, ezzel pályafutása első győzelmét aratta az elitkategóriában.
szept. 1
18:00
Serie A: Lazio–Roma – élőben az Nso-n! (She)
Mindjárt a második fordulóban fővárosi rangadó az olasz Serie A-ban, ugyanis a Lazio lesz a pályaválasztó a Stadio Olimpicóban az AS Roma ellen. A bajnokság jobban kezdődött a Laziónak, amely idegenben nyert, míg a Roma otthon döntetlenezett. Egy Derby della Capitalén viszont bármi megtörténhet, az előzetes esélyek nem számítanak. Tartsanak velünk,
szept. 1
18:00
Leclerc pályafutása első Forma-1-es győzelmét aratta (HírTV)
A Ferrari csapatnak ebben az idényben ez volt az első futamgyőzelme.
szept. 1
18:02
A szinte 90 perces emberhátrány ellenére is nyert a Ferencváros (She)
A szinte a teljes mérkőzést emberhátrányban töltő Ferencváros 1–0-ra nyert odahaza a tabella utolsó helyére süllyedő Diósgyőri VTK  ellen a labdarúgó NB I 5. fordulójának záró mérkőzésén.
szept. 1
18:06
Sohasem szexelt Londonban Borg (BorsOnline)
A 63 éves skandináv excsillag éle­tének hét érdekességére emlékeztetünk.
szept. 1
18:12
Női kézi Nb I: a Siófok megszorongatta az Eto-t Győrben (She)
A címvédő Győri Audi ETO KC hazai pályán 27–24-re győzött a Siófok KC ellen a női kézilabda NB I nyitó fordulójának záró mérkőzésén.
szept. 1
18:14
Légiósok: Holender gólpassza ellenére Lugano-vereség (She)
Három magyar légiós is ott volt a kezdőcsapatban, de ez sem segített a Luganón, amely a papírformának megfelelően 2–1-re kikapott az FC Basel vendégeként a svájci labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 1
18:18
Kajak-kenu: válogatott mezőny a Városligetben (She)
Budapest szívében mutatták meg a kajak-kenu sport hazai és nemzetközi klasszisai, hogy maradt bennük kraft a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokság után is. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnokok a Red Bull Vízisprint elnevezésű viadalon villámgyors húzásokkal búcsúztatták vasárnap a szezont.
szept. 1
18:24
Runway Run 7.0: több mint 1100 futó a jótékonysági versenyen (SzMo)
A befolyt összeget a sérült és fogyatékkal élő emberek sportolását támogató SUHANJ! alapítványnak, és a leukémiás gyermekek gyógyulását segítő brit Anthony Nolan alapítványnak ajánlották fel.
szept. 1
18:30
Nb Ii: Tiszakécskén nyert az Mtk, Dorogon ikszelt a Haladás (She)
A labdarúgó NB II 7. fordulójában az MTK Budapest 3–0-ra győzött a Tiszakécske otthonában, míg a Haladás ikszelt a Dorog vendégeként. A Kazincbarcika egy pontot otthon tartott a Szpari ellen.
szept. 1
18:42
Nb I: a Paksról távozó Bobál Dávid a Zte-hez igazolt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő ZTE FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Paksról távozó Bobál Dávidot. A védő így ismét egy csapatban futballozhat ikertestvérével, Bobál Gergellyel.
szept. 1
18:48
Megszorongatták a Győrt a rangadón (Infostart)
A címvédő Győri Audi ETO KC házigazdaként 27-24-re legyőzte a Siófok KC csapatát a női kézilabda NB I első fordulójának vasárnapi rangadóján.
szept. 1
18:48
az 5. percben kiállították Isaelt a Dvtk ellen (She)
A labdarúgó NB I 5. fordulójában, a Ferencváros–Diósgyőr mérkőzésen Bognár Tamás játékvezető az 5. percben kiállította Isaelt, a zöld-fehérek támadóját. A brazil játékos Vági Andrásnak lépett oda, egyből piros lapot kapott. A borsodiak játékosát hordágyon vitték le az eset után, le is kellett cserélni.
szept. 1
18:48
Leclerc Hubert-nek ajánlotta első győzelmét (Behaviour)
Tragikus haláleset árnyékolta be a monacói pilóta pályafutásának első Forma-1-es futamgyőzelmét, amellyel megszakadt a Ferrari nyeretlen szériája.
szept. 1
18:54
Vuelta: szlovén szakaszsiker, Quintana az élen összetettben (She)
Tadej Pogacar nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny kilencedik szakaszát vasárnap, míg összetettben Nairo Quintana átvette a vezetést.
szept. 1
19:00
Nb Ii: ötöt gurított az Ajka, simán nyert a Budafok Csabán (She)
A labdarúgó NB II 7. fordulójában az Ajka 5–1-re kiütötte a Vácot, a Budafok Békéscsabán három gólt szerezve győzött. A Csákvár legyőzte a Siófokot, így nincs már veretlen csapat a másodosztályban.
szept. 1
19:12
az év mentését mutatta be az orosz védő – kétszer (She)
Könnyen lehet, hogy Jevgenyij Csernov, az FK Rosztov védője az orosz élvonal 8. fordulójában a Lokomotiv Moszkva elleni mérkőzésen az év mentését mutatta be. Előbb egy fejesnél segítette ki borzalmasan kimozduló kapusát, és húzta ki a labdát a gólvonalról, majd gólvonal mögül kikecmeregve az ismétlésbe is belevetődött néhány másodperc múlva.
szept. 1
19:14
La Liga: Parejo duplán büntetett, már nem nyeretlen a Valencia (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 3. fordulójában megszerezte első győzelmét a BL-szereplő Valencia. A Mallorca elleni meccsen Dani Parejo az első félidőben a kapu bal, a másodikban a jobb oldalába lőtt büntetőből.
szept. 1
19:24
F1: Leclerc minden idők harmadik legfiatalabb futamgyőztese lett (She)
Az F1-es Belga Nagydíjon a Ferrarival versenyző Charles Leclerc nyert – először diadalmaskodott a királykategóriában, amelynek történetében ő lett a 108. futamgyőztes, egyben az első monacói győztes, valamint minden idők harmadik legifjabb versenyzője, aki nyerni tudott.
szept. 1
19:24
Anthoine Hubert Forma-2-es versenyző búcsúztatása (BorsOnline)
[lead_kep] Anthoine Hubert francia Forma-2-es autóversenyzőt búcsúztatják a spa-fr
szept. 1
19:30
Nb Iii: hat góllal hengerelt a Pmfc, rangadót nyert a Kerület (She)
A PMFC 6–0-ra győzött vendége, az eddig veretlen RKSK ellen a labdarúgó NB III 5. fordulójának vasárnapi játéknapján, és továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a Közép-csoportot. A III. kerületi TVE 3–0-ra nyert a Nagykanizsa vendégeként a nyugati rangadón, és átvette az első helyet az ikszelő Érdtől, míg a Keleti csoport első négy
szept. 1
19:42
Pl: pontosztozkodás az észak-londoni derbin (She)
Az angol labdarúgó Premier League 4. fordulóját az észak-londoni derbi zárta: az Arsenal 0–2-ről felállva ért el 2–2-es döntetlent az Emirates Stadionban a Tottenham Hotspur ellen.

Keresés