2019. szeptember 25. szerda

szept. 25
1:00
Férfi röplabda Eb: a franciák és a szerbek is elődöntőben (She)
Kialakult az elődöntő párosítása a belga–francia–holland–szlovén közös rendezésű férfi röplabda Európa-bajnokságon.
szept. 25
3:27
Otthonában provokálja Katinkát a volt férje (BorsOnline)
Válásuk óta először néz farkasszemet a háromszoros olimpiai bajnok  Hosszú Katinka és korábbi edző-férje, Shane Tusup. Jövő hétvégén a Duna Arénában találkoznak.
szept. 25
6:42
Nb Ii: térdműtét után lábadozik az U20-as világbajnoki ezüstcipős (She)
Február közepén igazolt a labdarúgó NB II-ben szereplő Budafokhoz Mervó Bence, azonban azóta egyetlen tétmérkőzésen sem lépett pályára, mivel térdműtétje után még a rehabilitációját végzi – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
szept. 25
7:12
Együtt aludt a Puskás-díjjal (Azenpenzem)
Bár jó negyven percet késett a milánói járat, hatalmas médiaérdeklődés fogadta Zsóri Dánielt, a Puskás-díj első magyar nyertesét az egyik vecsési szállodában.
szept. 25
7:21
Magyarországnak nyerte a Puskás-díjat Zsóri Dániel (BorsOnline)
„Megtiszteltetés a legnagyobb magyar játékosról elnevezett díjat első magyarként megnyerni” – mondta a FIFA-gálán a Puskás-díjas Zsóri Dániel. A románok is magukénak érzik a focista sikerét.
szept. 25
7:42
El: határon túli kedvezmény a Ferencváros hazai meccseire (She)
Mindhárom hazai Európa-liga mérkőzésére 200-200 jegyet tart fent és értékesít fél áron határon túli szurkolóknak a Ferencváros, olvasható a klub hivatalos honlapján.
szept. 25
7:44
Válogatott: Harcban kell maradni! – Kádár Tamás (She)
Kádár Tamás, a Dinamo Kijev labdarúgója újabb meglepetéseket remél Eb-selejtező csoportunkban, és örülne, ha az Azerbajdzsán elleni mérkőzésen legalább a gyerekek ott lennének a Groupama Aréna lelátóján.
szept. 25
7:51
El a kezekkel Zsóri Dánieltől, románul sem tud a csatár (Ripost)
Egyel több ország vallja magáénak a Puskás-díjas labdarúgót. Ő is megszólalt az ügyben.
szept. 25
7:54
Puskás-díj: Bódi beismerte, nem is Zsórinak szánta a gólpasszt! (She)
A Puskás-díjas Zsóri Dániel mozdulatát már az egész  világ ismeri, a gólt minden földrészen mutatják – ahogy száll a labda, és  a csatár felugrik a levegőbe... De mi a helyzet a gólt megelőző átadással?
szept. 25
8:06
Milan: három meccse van Giampaolónak a bizonyításra (She)
A Calciomercato exkluzív értesülései szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan vezetősége három mérkőzést adott Marco Giampaolo vezetőedzőnek a bizonyításra.
szept. 25
8:18
Pályán a Real Madrid, a Liverpool és a PSG - Sport a tévében (Infostart)
Női kézilabdázóink Európa-bajnoki selejtezőt játszanak a litván válogatottal, emellett jégkorong, sznúker és tenisz is szerepel a kínálatban.
szept. 25
8:21
Megszenvedett Baji Balázs a tűzoltó-felszerelésben (BorsOnline)
Baji különböző gyakorlatokon és bevetésen is részt vett a súlyos felszerelésben.
szept. 25
8:24
Koplárovics, Torghelle, Kleinheisler – melyik úton indul tovább Zsóri Dániel? (She)
Egy gól és más semmi, vagy egy felejthetetlen gól, ami egyben egy nagyszerű pályafutás kezdetét is jelenti? Most még nem tudjuk megmondani, hogy Zsóri Dánielt évek múltán is csak a DVSC-ben a Ferencváros ellen lőtt Puskás-díjas, ollózós gólja vagy az azt követő sikeres pályafutása révén fogjuk emlegetni. Alábbi gyűjtésünkben láthatunk példát arra i
szept. 25
8:30
Torna-vb: Berki Krisztián edzője szerint csoda kell a kvótához (She)
Berki Krisztián két és fél éves kihagyás után a jövő héten kezdődő világbajnokságon tér vissza, ott szeretné megszerezni lólengésben az olimpiai kvótát. A tornász edzője, Kovács István bízik tanítványában, de vannak kétségei.
szept. 25
8:42
két óriási bombagól is született a Barca meccsén (She)
Mint arról beszámoltunk, az FC Barcelona 2–1-re legyőzte a Villarrealt a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 6. fordulójában kedd este. Ez a bajnoki pedig nem a kis gólok mérkőzése volt, ugyanis a katalánoknál Arthur, a vendégeknél Santi Cazorla rúgott óriási bombagólt!
szept. 25
8:44
Tottenham: Pochettino már várja a téli átigazolási időszakot… (She)
Óriási meglepetésre kedd este az angol élvonalbeli Tottenham kiesett a Ligakupából, mivel a negyedosztályú Colchester United tizenegyesekkel búcsúztatta. Mauricio Pochettino, a londoni Premier League-együttes menedzsere szerint néhány játékosa fejben nincs együtt a csapattal.
szept. 25
8:48
Súlyemelő-vb: Szuromi Tímea országos csúcsot lökött (She)
Szuromi Tímea ötödik lett összetettben a thaiföldi Pattayában zajló súlyemelő-világbajnokságon a 81 kilogrammos kategória B-csoportjának szerdai versenyén, amelyen lökésben országos csúcsot állított fel.
szept. 25
8:51
Először találkozhat Shane Tusuppal Hosszú Katinka a válásuk után (SzMo)
A budapesti úszó Világkupán futhatnak össze, ahol Tusup többek közt épp Katinka egyik ellenfelét irányítja majd.
szept. 25
8:54
Rossz hírt kaptak a szurkolók, Messi ismét megsérült (Ripost)
Először volt kezdő az idei szezonban Lionel Messi, a Barcelona argentin szupersztárja.
szept. 25
9:06
Atlétikai vb: felfüggesztették az olimpiai bajnok kalapácsvetőt (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség dopping- és korrupcióellenes küzdelemért felelős testülete (AIU) ideiglenesen felfüggesztette a tádzsik Dilsod Nazarovot, a riói olimpiai férfi kalapácsvetésének aranyérmesét.
szept. 25
9:12
Puskás-díj: „a román győztes” – bukaresti reakció (She)
Bár a román sajtó többsége egyszerűen csak Romániában született futballistaként méltatta Zsóri Dánielt, a Puskás-díj nyertesét, volt olyan lap is, amely egyenesen román győztesről beszélt a milánói FIFA-gála után.
szept. 25
9:18
Barcelona: elővigyázatosságból cserélte le Messit Valverde (She)
Ernesto Valverde, a Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője a keddi bajnoki mérkőzésen elővigyázatosságból cserélte le a megsérülő Lionel Messit.
szept. 25
9:54
Fifa-gála: C. Ronaldo sosem szavazott még Messire – kép (She)
Mint ismert, Lionel Messit választották meg az év legjobb futballistájának a hétfői FIFA-gálán, az argentin így megelőzte Virgil van Dijkot és Cristiano Ronaldót is. Igaz, ez nem a portugál klasszison múlt, aki persze az első pillanattól nagyon komolyan vette a rivalizálást Messivel: ez abból is látszik, hogy soha, egyetlen díjnál sem szavazott még
szept. 25
10:00
Hatszázezer fát ültetne az Uefa a rendező városokban (HírTV)
Városonként 50 ezer fát ültetne a jövő nyári, 12 országban, köztük Magyarországon sorra kerülő kontinensviadal helyszínein.
szept. 25
10:06
Rögbi-vb: megszületett a torna első nagy meglepetése (She)
Uruguay nagy csatában, de az első félidő közepétől végig vezetve 30–27-re legyőzte a Fidzsi-szigetek válogatottját a Japánban zajló rögbi-világbajnokság szerdai mérkőzésén.
szept. 25
10:30
Honvéd: a Kispesti Futball Ház vendége volt Bozsik Lajos (She)
Hazatért Bozsik Lajos. Az Aranycsapat fedezete, a 101-szeres válogatott Bozsik József (1925–1978) 77 éves öccse 1969 óta Párizsban él, kispesti kötődéseit azonban sohasem felejtette el.
szept. 25
10:32
Eb 2020: 600 000 fát ültetne az Uefa a torna helyszínein (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) összesen 600 ezer, városonként 50 ezer fát ültetne a jövő nyári, 12 országban, köztük Magyarországon rendezendő kontinensviadal helyszínein.
szept. 25
10:36
Vízimentők: 3 érmet nyert az olimpikonokkal tömött válogatott (She)
A Magyar Élet- és Vízimentő-szakszövetség elnöke Batházi Tamás, a szövetségi kapitány Zubor Attila, a csapat tagja többek között Verrasztó Dávid, Takács Krisztián, Balog Gábor, Keresztes Mátyás, Gyárfás Bence és Jakabos Zsuzsanna.
szept. 25
10:38
Kép: Zsóri ollózása nem csak a Puskás-díjat nyerte meg (She)
A Testnevelési Egyetem szervezésében október 2-án és 3-án rendezik meg a 3. Sport és innováció nemzetközi konferenciát, amelynek keretében második alkalommal írtak ki fotókiállítást a Németh Ferenc-díjért.
szept. 25
10:48
Juventus: Cristiano Ronaldo ismét edzésbe állt (She)
Ismét edzésbe állt Cristiano Ronaldo, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus portugál világklasszisa.
szept. 25
11:00
Serie A: „A bírók mindig összesz*rják magukat a Juve ellen” (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Juventus 2–1 győzelmet aratott a Brescia otthonában. A hazaiak színeiben először léphetett pályára Mario Balotelli, aki a lefújás utáni pillanatokban feldúltan fejezte ki elégedetlenséget a játékvezetőkkel szemben.
szept. 25
11:00
Komoly biztonsági intézkedések várják a fradistákat (Ripost)
A Ferencváros az NB III-as Iváncsa vendége lesz ma a labdarúgó Magyar Kupában. A találkozóra 1000 nézőt várnak a közel 3 ezer fős Fejér megyei településen.
szept. 25
11:12
zseniálisan szörnyű klip került elő a Salzburg gólvágójával (She)
Erling Haaland még csak 19 éves, de a nevét már így is sokan megjegyezték köszönhetően annak, hogy ontja a gólokat az osztrák Red Bull Salzburgban, sőt, még a Bajnokok Ligájában is mesterhármassal mutatkozott be! Szoboszlai Dominik csapattársáról most az osztrákok előtúrtak egy videót: Haaland ekkor még csak 16 éves volt, és valamiért a barátaival
szept. 25
11:30
Mls: szimulálás miatt büntetik Nikolics Nemanját (She)
Az Egyesült Államok profi labdarúgó-bajnokságának (MLS) fegyelmi bizottsága úgy találta, hogy Nikolics Nemanja (Chicago Fire) szimulálással próbált az indokoltnál súlyosabb büntetést kicsikarni ellenfelének, ezért elmarasztalták.
szept. 25
11:32
Anglia: rendőrlóra támadt egy elvetemült szurkoló (She)
A Portsmouth–Southampton (0–4) angol Ligakupa-mérkőzés előtt az egyik hazai szurkoló egy lóra támadt rá, meg is ütötte az állatot, miközben egy rendőr éppen rajta ült. Az elkövetőt pár másodperccel később le is tartóztatták, állatbántalmazás miatt indított eljárást ellene a rendőrség. Az esetről videó is készült.
szept. 25
11:36
Ötvenezer fát ültetne Budapesten az UEFA (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) összesen 600 ezer, városonként 50 ezer fát ültetne a jövő nyári, 12 országban, köztük Magyarországon sorra kerülő kontinensviadal helyszínein.
szept. 25
11:42
F1: jogi lépésekkel késleltetnék a Holland Nagydíj előkészületeit (She)
Jövő év május 3-án 35 év után újra rendeznek Formula–1-es Holland Nagydíjat – legalábbis a dolgok hivatalos állása szerint. Ugyanakkor jelenleg több környezetvédő csoport is nagy erőkkel munkálkodik azon, hogy különböző jogi lépésekkel hátráltassa a Zandvoortba 1985 után visszatérő futam megrendezésének előkészületeit – számolt be róla a holland De
szept. 25
11:54
Atlétikai-vb: a kenyaiak két legjobb 5000-es futója nem lesz ott Dohában (She)
A doppingellenes szabályok megsértése miatt nem indulhat a pénteken kezdődő dohai atlétikai világbajnokságon a kenyaiak két legjobb 5000 méteres futója.
szept. 25
11:54
A választás (Azenpenzem)
A legolvasottabb román sportlap Zsóri Dániellel kapcsolatos felvetése megmosolyogtató.
szept. 25
12:00
Újra randevúzik Hosszú Katinka és Shane Tusup (Infostart)
Válásuk óta először találkozik a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka és korábbi edző-férje, Shane Tusup: a Duna Arénában az úszó Világkupán.
szept. 25
12:00
A Milan nászutat ígért Sztáninak, a magyar edző aranylabdást rejtett el (She)
Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkó
szept. 25
12:00
Rasmussen még türelmes (Behaviour)
Elvileg komoly Eb-selejtezőt játszik a női kézilabda-válogatott szerdán, de a fókusz már a decemberi világbajnokságon van, ahol az olimpiai kvalifikáció a tét.
szept. 25
12:06
Iaaf: újraválasztották a szövetség elnökének Sebastian Coe-t (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) dohai kongresszusán szerdán újabb négy évre Sebastian Coe-t választotta meg elnöknek. Ugyanitt született döntés arról is, hogy a rendszerszintű doppingolás miatt az egyszer már lebukott orosz sportolók nem indulhatnak a világbajnokságon.
szept. 25
12:12
Unortodox spanyol forgatókönyv (Azenpenzem)
Jóllehet még csak a spanyol labdarúgó bajnokság elején járunk, de az első hat közé bekéredzkedett a jelenleg az élen álló Granada, a Real Sociedad és az Athletic Bilbao.
szept. 25
12:18
Man. City: Guardiola megvédte a „rasszista” Bernardo Silvát (She)
A Manchester City labdarúgócsapatának két játékosa Bernardo Silva és Benjamin Mendy Twitter-üzengetéséről Pep Guardiolát kérdezték, aki megvédte portugál játékosát. A spanyol tréner szerint hiba lenne, ha megbüntetnék Silvát, mivel nem volt rasszista a poénja.
szept. 25
12:20
Olaszország: ismét válogatott lehet a vb-győztes legenda – sajtóhír (She)
Lapértesülés szerint a nyáron a Boca Juniorshoz szerződő Daniele De Rossi meghívót kap az olasz válogatott októberi mérkőzéseire.
szept. 25
12:42
Real: előkerült egy edzésvideó, óriási balhé van belőle (She)
Elképesztő sérüléshullám söpört végig az utóbbi hetekben, hónapokban a Real Madridnál, amelynek első keretéből jelenleg Ferland Mendy, Marcelo, Luka Modric és Marco Asensio szenved sérüléssel. A szurkolók pedig egy friss videó alapján megfejtették, mi lehet a baj…
szept. 25
12:48
Bayern: Hoeness bojkottal fenyeget, ha le merik váltani Neuert (She)
Uli Hoeness, a Bayern München novemberben leköszönő elnöke bojkottal fenyeget, ha a német válogatottban nem Manuel Neuer, hanem Marc-André ter Stegen lesz az első számú kapus.
szept. 25
13:06
Ragyogó Ronaldo (Behaviour)
A brazil világklasszis volt Pelé mellett a futballtörténelem legzseniálisabb játékosa, aki még sikeresebb lehetett volna, ha elkerülik a sérülések.
szept. 25
13:06
Ezt most nem ússzák meg, itt találkozik egymással Katinka és Tusup (Ripost)
Másfél éve kerülik egymást a nyilvánosság előtt, ennek most vége.

Keresés