2019. szeptember 28. szombat

szept. 28
5:09
Szoboszlai egy dologban már veri Ronaldót (Ripost)
Ki hinné, hogy Szoboszlai Dominik valamiben máris hatékonyabb Cristiano Ronaldónál? Ha a szabadrúgásokat nézzük, akkor a Salzburg 18 éves magyar futballistája jóval eredményesebb a Juventus ötszörös aranylabdás világsztárjánál az utóbbi időben.
szept. 28
5:11
A konyhában dobta le a melltartót a dús keblű üzletasszony (Ripost)
Tina Louise ezúttal is bevállalós képpel jelentkezett Instagram-oldalán.
szept. 28
7:12
Spartathlon: óriási magyar siker, Bódis és Maráz is bajnok (She)
Hatalmas siker a legendás görögországi Spartathlonon: a 246 kilométeres versenyen huszonnyolc magyar futó indult, és talán mondhatjuk, a legszebb álmokat is felülmúlta a szereplés, hiszen kettős magyar siker született – az első helyen Bódis Tamás ért a célba, a másodikon pedig Csécsei Zoltán! A nőknél reggel kilenc után lett meg a győztes, méghoz
szept. 28
7:15
Puskás-díj: Zsóri Dánielnek még várnia kell a válogatottságra (Ripost)
Egyelőre nem léphetne pályára a magyar labdarúgó-válogatottban Zsóri Dániel.
szept. 28
7:36
Atlétikai vb: a mezőny majdnem fele kidőlt a női maratonin (She)
Mint várható volt, sokan nem bírták az extrém körülményeket a dohai atlétikai világbajnokság női maratoni versenyszámában, amely így több szempontból is történelmi viadal lett.
szept. 28
8:18
Kiderült, Shane Tusup magyar focistáért rajong (Ripost)
Hosszú Katinka korábbi férje és trénere megosztotta Instagram-oldalán Szoboszlai Dominik zseniális szabadrúgásgólját.
szept. 28
8:21
Máris Ronaldóhoz hasonlítják Rodrygót (BorsOnline)
Ördöngös cselek, kemény belépők és végletekig feszült hangulat jellemzi általában a madridi derbiket, ahol a gólparádé nem mindig ga­rantált, de ezúttal csoda lenne, ha egyszer sem rezdülne meg a háló. Várhatóan ugyanis mindkét oldalon életerős, kiismerhetetlenül cselező fiatal futballisták rohamozzák majd a kapukat.
szept. 28
8:30
Forma-1-től a madridi derbiig - sport a tévében (Infostart)
Folytatódik az OTP Bank Liga és az atlétikai vb, rangadót játszik a Szeged a BL-ben.
szept. 28
8:39
Taroltak a magyar ultrafutók a Spartathlonon (444.hu)
Az Athén és Spárta közötti 246 kilométeres távon a nőknél Maráz Zsuzsa, a férfiaknál Bódis Tamás nyert. A férfiaknál a második és az ötödik is magyar lett.
szept. 28
8:42
Nekik 40? Modern kori klubrekordot állíthat be az Ftc (She)
Kupahétvége után ismét bajnoki hétvége: szombaton és vasárnap a 7. fordulóval folytatódik az NB I-es labdarúgó-pontvadászat. A százszázalékos teljesítménnyel listavezető Fehérvár az Újpesttel mérkőzik meg, a második helyezett Mezőkövesd a Budapest Honvédot fogadja, a Ferencváros pedig a Kisvárda ellen zárja a fordulót.
szept. 28
8:48
Labdarúgás: Nedved nem haragszik rám, lepacsiztunk – Cafu (She)
Kétszer nyerte meg a világbajnokságot, egyszer a Bajnokok Ligáját: a brazil válogatott, az AS Roma és az AC Milan korábbi labdarúgója, Cafu Carles Puyollal a teqball nagyköveteként érkezett Magyarországra, hogy népszerűsítse hazánkban a magyar fejlesztésű sportágat. Előbb sajtótájékoztatón beszélt többek közt Zsóri Dániel Puskás-díjas góljáról, maj
szept. 28
8:50
Cafu – Nedved nem haragszik rám, már lepacsiztunk (She)
.
szept. 28
8:51
Egymást támogatva erősek (Azenpenzem)
Sportdiplomáciában egyenesen verhetetlenek vagyunk: eldőlt, hogy a tavalyi budapesti vb és a jövőre nálunk esedékes euró­pai olim­piai kvalifiká­ciós torna után 2022-ben Eb-t rendezünk.
szept. 28
8:54
Hihetetetlen dolog történt magyarokkal Görögországban (Infostart)
1991 után nyerte meg újra magyar férfi futó az Athén és Spárta közötti 246 kilométeres ultafutást. Bódis Tamás élete második Spartathlonján magabiztosan nyert.
szept. 28
9:03
A Magyar Kupa miatti szünet után folytatódik az NB I (888.hu)
Székesfehérvárra látogat az Újpest, Mezőkövesdre a Honvéd, míg a Fradi vasárnap játszik.
szept. 28
9:12
Nics meglepetés: Kenyáé az első arany az atlétikai vb-n (Infostart)
A kenyai Ruth Chepngetich nyerte a női maratont a dohai atlétikai világbajnokságon szombaton hajnalban.
szept. 28
9:21
Ötvenezer fát ültetne az UEFA Budapesten (Ripost)
A klímavédelem mellett többek között faültetéssel is ünnepelnék az Európa-bajnokságok 60. évfordulóját.
szept. 28
9:54
Barca: Edzésen sem lehetett megállítani – Puyol Messi titkát is elárulta (She)
Ha ő még mindig aktív lenne és fénykorát élné, biztosan nem kapott volna hat meccs alatt tíz gólt a Barcelona a spanyol bajnokságban, de Carles Puyol jelenleg Cafuhoz hasonlóan a magyar sportág, a teqball nagyköveteként tevékenykedik, így hazánkba látogatott. Sajtótájékoztatón beszélt Zsóri Dániel szépségdíjas találatáról, a Nemzeti Sportnak adott
szept. 28
9:56
Puyol – Edzésen sem lehetett megállítani Messit (She)
.
szept. 28
10:00
F1: a McLaren újra összeáll a Mercedesszel – hivatalos (She)
A McLaren és a Renault a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy nem hosszabbítják meg a 2020 végén lejáró szerződésüket. A wokingiak pedig azt is felfedték, hogy a 2021-es F1-es idénytől újra a Mercedes erőforrásait fogják használni.
szept. 28
10:18
Legendás helyszínen lehet bajnok a magyar motoros (Infostart)
A hétvégén Hockenheimben nyerheti meg pályafutása első felnőtt nemzetközi bajnoki címét Kovács Bálint, a H-Moto Team 18 éves gyorsaságimotorosa, aki a német bajnokság (IDM) Suzuki Cup kategóriájának összetett elsőségéért száll harcba a Forma-1-es pályán.
szept. 28
10:21
Fehérvári harc folyik a gólkirályságért (BorsOnline)
Az Újpest ellen folytatná páratlan sorozatát Armin Hodzic és Futács Márkó: az NB I-es góllövőlistát vezető fehérvári csatárpáros legalább egyik tagja eddig minden fordulóban bevette a kaput.
szept. 28
10:24
Teqball: Messi maga a szinte tökéletes futballista – Puyol (She)
A Barcelona korábbi klasszisa a Puskás-stadion avatójáról, Lionel Messi hozzáállásáról és karrierje két legfontosabb góljáról is beszélt a Nemzeti Sportnak.
szept. 28
10:24
Talmácsi Gábor csupa boldogság, örömhírt közölt (Ripost)
Az egykori motoros világbajnok szerelme gyermeket vár.
szept. 28
10:36
Teqball: A legszívesebben Ronaldinhót választanám csapattársamnak – Cafu (She)
A kétszeres brazil világbajnok jobbhátvéd bízik abban, hogy hazája válogatottja már Katarban visszatér a csúcsra, és elmondta, Zsóri Dániel megérdemelten kapta meg a Puskás-díjat.
szept. 28
10:39
Megcsinálta az alázást, amit a grundon sem illik, meg is kergették (444.hu)
Jött a labda, a chilei letérdelt, befejelte a gólvonalon. Aztán jöttek az ellenfél játékosai.
szept. 28
10:42
A Ferrari visszaállt az élre Szocsiban – Leclerc-é a harmadik edzés (She)
Charles Leclerc zárt az élen az F1-es Orosz Nagydíj harmadik szabadedzésén, mögötte csapattársa, Sebastian Vettel következett, a Ferrari így kisajátította az első két pozíciót az időmérő előtt. A 3–4. helyen Lewis Hamilton vezérletével a Mercedes kettőse érkezett, míg az ötödik Max Verstappen nem teljesített gyors kört a lágy keveréken. Folyta
szept. 28
10:48
Férfi kézi Bl: megsérült a Psg irányítója a „hazai” meccs előtt (She)
Sérülés miatt négy hétre kidőlt Sander Sagosen, a Paris Saint-Germain férfi kézilabdacsapatának norvég válogatott irányítója – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
szept. 28
11:06
Atlétikai vb: negatív csúcsok a hajnali maratonon (Infostart)
A látványos külsőségek mellett megrendezett női maratonfutást a 68 indulóból 28 feladta a dohai atlétikai világbajnokságon. A szombat hajnali verseny így két negatív rekordot is hozott.
szept. 28
11:06
Röplabda Eb: a szerbek a nők után a férfiaknál is döntősök (She)
Szerbia lesz a szlovén válogatott ellenfele a belga–francia–holland–szlovén közös rendezésű férfi röplabda Európa-bajnokság fináléjában, miután a pénteki elődöntőben öt szettben legyőzte Párizsban a franciákat.
szept. 28
11:42
Súlyemelő-vb: thaiföldi csúcsverseny thaiok nélkül (She)
A pénteken zárult súlyemelő-világbajnokságot a thai szövetség nagyszerűen megrendezte, annak ellenére, hogy egyetlen thai versenyző sem indulhatott rajta – mondta Aján Tamás, a sportág nemzetközi szövetségének (IWF) magyar elnöke az MTI-nek adott értékelésében.
szept. 28
11:54
Angol Ligakupa: adminisztratív hiba, kizárhatják a Liverpoolt (She)
A Liverpoolt kizárhatják az angol Ligakupából, miután egy olyan labdarúgó lépett pályára az MK Dons ellen, aki nem volt nevezve a mérkőzésre.
szept. 28
11:57
Hihetetlen magyar győzelmek a Spartathlonon (ATV)
1991 után nyerte meg újra magyar férfi futó az Athén és Spárta közötti 246 kilométeres ultafutást. Bódis Tamás élete második Spartathlonján magabiztosan nyert. A távot 23 óra 28 perc 37 másodperc alatt teljesítette.
szept. 28
12:00
Veszély leselkedik a magyarokra a tokiói olimpián (Infostart)
Fontos lenne megfordítani az elmúlt évtizedek trendjeit, és a rióinál nagyobb magyar sportolói létszámmal szerepelni jövő nyáron Tokióban – fejtette ki az InfoRádiónak Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.
szept. 28
12:06
F1: Leclerc behúzta a haramdik edzést Szocsiban (She)
Charles Leclerc zárt az élen az F1-es Orosz Nagydíj harmadik szabadedzésén, mögötte csapattársa, Sebastian Vettel következett, a Ferrari így kisajátította az első két helyet az időmérő előtt. A 3–4. helyen Lewis Hamilton vezérletével a Meredes kettőse érkezett, míg az ötödik Max Verstappen nem teljesített gyors kört a lágy keveréken. Folytatás 14 ó
szept. 28
12:09
Berki újabb sérülése: vége? (Azenpenzem)
„Nem így akarom zárni a pályafutásomat, de ha ez a vége, ezt is el kell fogadnom” – jegyezte meg Berki, aki még bízik a csodában. Alighanem már tényleg csak ez segíthetne rajta.
szept. 28
12:12
F1: Leclerc behúzta a harmadik edzést Szocsiban (She)
Charles Leclerc zárt az élen az F1-es Orosz Nagydíj harmadik szabadedzésén, mögötte csapattársa, Sebastian Vettel következett, a Ferrari így kisajátította az első két pozíciót az időmérő előtt. A 3–4. helyen Lewis Hamilton vezérletével a Mercedes kettőse érkezett, míg az ötödik Max Verstappen nem teljesített gyors kört a lágy keveréken. Folytatás 1
szept. 28
12:12
NB I: Meglepetéscsapatok csatája (Behaviour)
Az eddigi két legnagyobb meglepetést okozó csapat találkozik egymással az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában. A Mezőkövesd minden előzetes várakozást felülmúlva, öt győzelemmel és egy vereséggel második a tabellán, ilyen jó kezdésre talán még a borsodiak sem számítottak. Ellenfelük, a Honvéd pont fordított mérleggel rendelkezik, a
szept. 28
12:14
Birkózó-vb: rangos elismerést kapott a marosvásárhelyi bíró (She)
A birkózásban elérhető legrangosabb bírói kitüntetést, aranysípot kapott ifj. Gyarmati Ferenc. A 2019 legjobbjának járó elismerést a Nur-Szultanban rendezett világbajnokságon vehette át a marosvásárhelyi bíró – számolt be róla a Marosvásárhelyi Rádió.
szept. 28
12:30
Nagy a baj, semmit sem tudnak Messiről (Ripost)
Ismét sérüléssel bajlódik a Barcelona ötszörös aranylabdás labdarúgója.
szept. 28
12:39
Fantasztikus magyar siker a Spartathlonon: Maráz Zsuzsanna és Bódis Tamás is győzött (SzMo)
A Görögországban rendezett 246 kilométeres ultrafutó versenyen nagyszerű eredmények születtek.
szept. 28
12:45
Régi ismerősök jönnek Szegedre a BL csoportmeccsre (Behaviour)
Korábbi csapattársaival szemben lép pályára Bogdan Radivojevic, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának szerb légiósa a Flensburg elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen.
szept. 28
12:54
Man. City: Nem vásárolunk, nincs annyi pénz – Guardiola (She)
Pep Guardiola, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere nem tervez játékost vásárolni a télen.
szept. 28
13:15
Fájdalmai miatt nem tudta meghódítani a magyar hegymászó a világ 8. legmagasabb csúcsát (SzMo)
Lengyel Ferenc 7100 méterről fordult vissza. Varga Csaba - aki a hetedik legmagasabb csúcsot akarja megmászni - egyelőre az alaptáborban vesztegel.
szept. 28
13:24
A Liverpool potya góllal győzte le az újoncot (She)
Bár a Premier League-be 2007 után visszatérő Sheffield United kiválóan helytállt a Bajnokok Ligája-győztes Liverpool ellen a 7. forduló nyitó meccsén, egy potya góllal mégis vereséget szenvedett hazai pályán. Ezzel a vendégek hétből hét meccset nyertek eddig, és biztosan vezetik a tabellát.
szept. 28
13:36
Dübörgő Zidane-kultusz, brazil „csodatinik”– helyzetjelentés Madridból (She)
Villogó brazil „csodatinik”, pozitív szurkolói hangulat és profi marketing – ezzel a három jellemzővel lehet összefoglalni a Real Madrid hétközi bajnoki mérkőzését közelről megélve. A PSG elleni zakó ellenére a helyszíni szurkolók továbbra is megadják a türelmet Zinédine Zidane felé, aki a sevillai diadal után a tartalékokkal is sima győzelmet arat
szept. 28
13:38
34. Budapest Maraton: „A lényeg, hogy mindenki kezdjen el valamennyit mozogni” (She)
Nem az a lényeg, hogy az ember milyen távot fut le, hanem az, hogy kezdjen el mozogni – hangsúlyozta Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, miután az Aktív Magyarország csapat tagjaként lefutotta a szombat délelőtti tíz kilométeres távot a 34. Spar Budapest Maraton keretében.
szept. 28
13:39
Fehérváron a rapszodikus Újpest FC (Azenpenzem)
Az elmúlt hét végén szünetelt a bajnokság, csupán egy összecsapást rendeztek: az Európa-liga csoportkörében érdekelt Ferencváros pótolta a második fordulóból elhalasztott zalaegerszegi mérkőzését.
szept. 28
13:40
Leclerc megállíthatatlan – Szocsiban is a Ferrari indulhat az élről (She)
Charles Leclerc indulhat az élről a vasárnapi Formula–1-es Orosz Nagydíjon, a Ferrari monacói pilótája mellől pedig a világbajnoki címvédő Lewis Hamilton rajtolhat. Leclerc sorozatban negyedszer, pályafutása során hatodszor szerezte meg a pole pozíciót, ráadásul mindet idén – 2019-ben ezzel ő a legjobb edzésmenő eddig. Az olasz istállónál legutóbb
szept. 28
14:00
Ajax: új szerződést kap a Real Madrid kiszemeltje (She)
Holland lapértesülés szerint a holland labdarúgó-bajnokság élvonalának (Eredivisie) címvédője, az Ajax hamarosan új szerződést köt kiváló középpályásával, Donny van de Beekkel.

Keresés