2019. szeptember 20. péntek

szept. 20
0:06
Megható pillanat: sírva fakadt a 17 éves magyar sportolólány az Eb-n – Ezért (Blikk)
Bajos Gitta a bolognai olimpiai kvalifikációs sportlövő Európa-bajnokság hétfői napján lett harmadik lett az 50 méter puska fekvő versenyszámban. Mikor megtudta, hogy dobogós, elsírta magát - első érmét nyerte felnőtt indulóként
szept. 20
0:10
Végleg vége a karrierjének? Kiszáll az F1-ből Kubica (Blikk)
Távozik a Forma-1-es istállótól Robert Kubica a 2019-es idény végén.
szept. 20
0:14
Teltház előtt csapnak össze a Fradival a Zte játékosai (Blikk)
Minden jegy elkelt, így telt ház, 11 200 néző előtt fogadja vasárnap a Zalaegerszeg a Ferencváros együttesét a labdarúgó-NB I-ben. A hazaiak saját nevelésű játékosa győzelmet remél a második fordulóból elhalasztott mérkőzésen.
szept. 20
0:18
Egészen bizarr módszerrel készíti fel magát a futamra az F1 pilótája (Blikk)
Szingapúr ― Különleges körülmények között készült Sergio Pérez (29) a pénteki szabadedzésekkel kezdődő szingapúri Forma–1-es hétvégére.
szept. 20
0:18
Európa-liga: az 1. forduló összes eredménye egy helyen (She)
Csütörtökön lejátszották a labdarúgó Európa-liga 2019-es csoportkörének első fordulóját. Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros értékes döntetlent (1–1) ért el az Espanyol vendégeként. Íme, az összes mérkőzés eredménye!
szept. 20
0:22
Példátlan interjú: közösen meséltek a gyermekkorukról a Gyurta fivérek (Blikk)
Közös interjút adtak a Gyurta testvérek.
szept. 20
0:26
Mindenkit visszavár az idei Fitbalance fesztivál: nem akárki lesz a házigazda! (Blikk)
Újra megnyitja kapuit október 13-án a sportolni vágyók előtt Magyarország legnagyobb sport- és életmód fesztiválja, a Fitbalance.
szept. 20
0:30
Madzsarisztánért – Deák Zsigmond jegyzete (She)
Már a tréfás magyar neve is megvan: Muszbek István. Tavaly még legfeljebb halványan sejtette, merre is van Венгрия, most meg a koronás címeres m...
szept. 20
0:30
15 év után focizik főtáblán a Fradi (Blikk)
A spanyol Espanyol vendégeként kezdte meg szereplését a labdarúgó-Európa-liga csoportkörében a Ferencváros.
szept. 20
0:34
Európa-liga: bravúros Fradi-pontszerzés az Espanyol otthonában (Blikk)
Barcelona – Bravúros, 1-1-es döntetlent ért el az Espanyol vendégeként a Ferencváros labdarúgócsapata az Európa-liga csoportkörének nyitófordulójában. A Fradi a 10. percben Javi López öngóljával sokáig vezetett, ám a második félidőben az Espanyol nagy erőket mozgósított, aminek eredményeként a 64. percben Matías Vargas révén egyenlített.
szept. 20
0:38
Courtois lett a királyi klub bohóca (Blikk)
Nehéz napokat él a belga Thibaut Courtois (27), a spanyol Real Madrid futballkapusa. Február óta, azaz majdnem nyolc hónapja nem tudott kapott gól nélkül lehozni egyetlen mérkőzést sem a klubjában.
szept. 20
0:42
Digitális erőd – Moncz Attila publicisztikája (She)
Nem tudom, szándékosan vagy sem, de Csurka Gergely kollégám előző nap ugyanezen hasábokon megjelent anyagának címe („Jön a brék”) kellő áthallás...
szept. 20
0:42
Barcelonai döntetlennel indult a Fradi Európa-liga kalandja (Blikk)
A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott az Espanyol vendégeként a labdarúgó Európa-liga csoportkörének csütörtöki nyitányán.
szept. 20
4:00
Visszatért: privát edzőként segíti a legnagyobb sztárokat az egykori Nagy Ő (Blikk)
Nem fog az idő a 80-as, 90-es évek hazai teniszcsillagán, Noszály Sándoron (47)! Az egykori olimpikon és Davis-kupa-játékos profi pályafutását a 2000-es évek elején fejezte be, de még próbára teszi a tudását – a napokban az ob-n indult el.
szept. 20
5:00
Lebukott, félmeztelenül fotózták le a vízben a sportolónőt (Ripost)
A skandináv szépség, Natasha Thomsen rendszeresen jógázik. Rengeteg tetoválás tarkítja a testét.
szept. 20
6:03
Szexuális életéről vallott Cristiano Ronaldo (Ripost)
Cristiano Ronaldo, a Juventus labdarúgója szerelméről, Georgina Rodriguezről beszélt.
szept. 20
6:42
Az Espanyol edzője is dicsérte a Fradi játékát (Infostart)
Sigér Dávid szerint bánkódni nem kell, hogy az Espanyol kiegyenlített, inkább örülni lehet annak, hogy a Ferencváros 1-1-es döntetlennel pontot szerzett Barcelonában a labdarúgó Európa-liga csoportkörének nyitányán.
szept. 20
7:06
Nyolcadikos gólkirály: 14 éves tehetséggel erősített a Honvéd (Ripost)
Feltűnően fiatalon kapott profi szerződést a kispestiek sokra hivatott csatára. A Dortmund ellen is lőtt győztes gólt.
szept. 20
7:18
Mls: Ibrahimovic visszatérhet Európába – az idény végén dől el a sorsa (She)
Dennis te Kloese a Los Angeles Galaxy általános igazgatója egy interjúban árulta el: egyelőre nem folynak tárgyalások a klub és a Zlatan Ibrahimovic között, akinek szerződése az idény végén lejár az MLS-csapatnál. Az ESPN megjegyzi, a 37 éves labdarúgó visszatérhet Európába.
szept. 20
7:21
Erdei cáfolja távozását (BorsOnline)
Az egyik napilap azt írta: Erdei Zsolt távozik a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöki tisztéből, és utódának várhatóan dr. Bajkai Istvánt választják meg. Ezt hallva Erdei meglepetésének adott hangot.
szept. 20
7:36
Újabb F1-es csapatösszetétel vált véglegessé (Infostart)
A Haas Forma-1-es csapata szerződést hosszabbított a francia Romain Grosjeannal, így változatlan felállással szerepel a 2020-as idényben.
szept. 20
7:48
Karius megint óriásit bakizott, nyilvánosan kért bocsánatot (She)
Mint arról beszámoltunk, a Slovan Bratislava 4–2-es győzelmet aratott a Besiktas ellen az Európa-liga első csoportkörében. A találkozó hat gólja közül vélhetően az első marad a legemlékezetesebb: a vendégcsapat kapusa, Loris Karius kapujából kifutva alászaladt az előreívelt labdának, majd saját védőjével is ütközött, ezt használta ki Andraz Sporar.
szept. 20
7:51
Zidane távozását követelik a szurkolók (BorsOnline)
Gyenge já­tékkal, kaput eltaláló lövés nélkül szenvedett 3-0-s vereséget a PSG o
szept. 20
7:54
El: Nem szabad átesnünk a ló túloldalára – Sigér (She)
Mint ismert, a Ferencváros labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent ért el az Espanyol vendégeként az Európa-liga csoportkörének 1. fordulójában. A találkozó az után az FTC hivatalos honlapján Sigér Dávid és Isael értékelt, utóbbi futballista tulajdonképpen elárulta, hogy nem kapura lövésnek szánta azt a szabadrúgását, melyet követően a labda a kapufán c
szept. 20
7:57
Sem Ronaldóval, sem nélküle (Azenpenzem)
A szerda történéseit figyelve a labdarúgó Bajnokok Ligájában levonhatjuk a következtetést: Cristiano Ronaldo ez idő szerint még megkerülhetetlen tényező az európai klubfutball legmagasabb szintjén.
szept. 20
8:09
Kiakadtak a fradisták a bravúr ellenére, megszólalt a leütött társuk (Ripost)
Örülnek a barcelonai pontnak, de... Felemás érzésekkel beszéltek a nagy meccsről a zöld-fehérek futballistái.
szept. 20
8:21
Kártérítési pert indít a Győr Gulyás ellen (BorsOnline)
Forrnak az indulatok Győrben, miután a nyíregyházi Gulyás Máté páros lábbal szállt bele Szimcso Viktorba, akinek elszakadtak a térdszalagjai, és emiatt egyéves kihagyás vár rá.
szept. 20
8:24
Szingapúrban az F1, visszatérnek a topligák - sport a tévében (Infostart)
Két magyar is éremért küzd a birkózó-vb-n, jégen a MAC, nagyüzem a teniszvilágban.
szept. 20
8:36
El: Az Espanyol gólja előtt meg kellett volna állítani a játékot – Dibusz (She)
Mint ismert, a Ferencváros labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent ért el az Espanyol vendégeként az Európa-liga csoportkörének 1. fordulójában. A találkozó az után az FTC hivatalos honlapján Sigér Dávid értékelt, aki úgy véli, a balszerencsés kapott gól ellenére nem lehetnek elégedetlenek az egy ponttal. A Sport Televíziónak nyilatkozó Dibusz Dénes úgy
szept. 20
9:00
Nfl: csoportriválisa ellen nyert először a Jacksonville (She)
A Jacksonville Jaguars hazai pályán 20–7-re nyert csoportriválisa, a Tennessee Titans ellen a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) alapszakasza harmadik játékhetének csütörtöki nyitó mérkőzésén.
szept. 20
9:18
Inter: balhé az öltözőben, szét kellett választani Lukakuékat? (She)
Szét kellett választani Romelu Lukakut és Marcelo Brozovicot az Inter öltözőjében a Slavia Praha elleni döntetlen (1–1) után. A nyugodt beszélgetéssel kezdődő, feszült veszekedéssel végződő csetepaté Alexis Sánchez közbelépésével ért véget.
szept. 20
9:24
Férfi kézi válogatott: a serdülőktől a felnőttekig egységes stílust akar a kapitány (She)
A serdülőktől az első csapatig ugyanazt a kézilabdát kell játszania a nemzeti együtteseknek – jelentette ki Gulyás István, a magyar kézilabda-válogatott júliusban kinevezett szövetségi kapitánya, aki ennek szellemében már meg is kezdte az átszervezést a korosztályos csapatoknál. A kapitány megbízatása első hetven napját értékelte a Nemzeti Sport me
szept. 20
9:26
Inter: balhé az öltözőben, szét kellett választani Lukakuékat? (She)
Szét kellett választani Romelu Lukakut és Marcelo Brozovicot az Inter öltözőjében a Slavia Praha elleni döntetlen (1–1) után. A nyugodt beszélgetéssel kezdődő, feszült veszekedéssel végződő csetepaté Alexis Sánchez közbelépésével ért véget.
szept. 20
9:28
Úszás: Jobban izgultam a testvérem versenyein – Gyurta Dániel (She)
A Gyurta testvérek, az olimpiai bajnok Dániel és a vb-bronzérmes Gergely voltak a Családvarázs című műsor vendégei. Többek között az edzéseken egymás mellett úszásról, az egymásnak való szurkolásról és a családi vitákról is szó esett.
szept. 20
9:30
Vitorlázás – Litkey Farkaséknak az Atlanti-óceánt kell legyőzniük a vb-címért (She)
.
szept. 20
9:32
Vitorlázás: Litkey Farkaséknak az Atlanti-óceánt kell legyőzniük a vb-címért (She)
Szeptember 21-én rajtol a franciaországi La Baule-ban a 2019-es soling-világbajnokság, amelyen természetesen Litkey Farkas is részt vesz. A háromszoros világbajnok új csapattal veszi fel a versenyt az ellenfelekkel és az Atlanti-óceánnal. Az NSO Tv a vb előtt tíz nappal beszélgetett a neves vitorlással Balatonfüreden.
szept. 20
9:36
El: Nincs értelme azon bánkódni, mi lett volna, ha bemegy – Isael a szabadrúgásáról (She)
Mint ismert, a Ferencváros labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent harcolt ki az Espanyol vendégeként az Európa-liga csoportkörének 1. fordulójában. A mérkőzés után az FTC egyik legjobbja, Isael értékelt a Nemzeti Sport helyszíni tudósítójának.
szept. 20
9:42
Birkózó-vb: Kuramagomedov és Ligeti is győzelemmel kezdett (She)
A szabadfogásúak 125 kilogrammos kategóriájában szereplő Ligeti Dániel, illetve a 74 kilóban érdekelt Kuramagomedov Murad is megnyerte első mérkőzését, ezzel előbbi a nyolcaddöntőbe, utóbbi a legjobb 32 közé jutott be pénteken a nur-szultani olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon.
szept. 20
10:15
Súlyos vádak, tényleg folyt az alkohol a magyar sztárcsapatnál? (Ripost)
A kézilabdázók korábbi edzője sértetten vádaskodott, most megszólalt a legenda.
szept. 20
10:18
Egyre fontosabb – Federerrel és Nadallal kezdődik a Laver-kupa (She)
Az ATP először levegőnek nézte a Laver-kupát, most már eltiltani sem mer az érdekében – Roger Federer rendezvényének harmadik felvonása következik.
szept. 20
10:30
Mu: Szoboszlai triplázó csapattársát vinné a United (She)
Angol lapértesülések szerint a Manchester United komolyan fontolgatja a Red Bull Salzburgban futballozó Erling Haaland szerződtetését. A 19 éves norvég támadó kedden triplázott a Bajnokok Ligájában, s összességében is szenzációs statisztikákat tudhat magáénak, például a 2019–2020-as évadban kilenc tétmérkőzésen 17 gólnál jár. Az El Mundo Deportivo
szept. 20
10:32
Verstappen az élen, Bottas a falban, Leclerc Ferrarija tönkrement (She)
Max Verstappen volt a leggyorsabb a Red Bull-Hondával az F1-es Szingapúri Nagydíj első szabadedzésén, megelőzve a ferraris Sebastian Vettelt és a mercedeses Lewis Hamiltont. A legutóbbi két futamot megnyerő Charles Leclerc Ferrarija váltóhiba miatt leállt, így a monacói a mezőny hátsó felében zárt. A másik nagy vesztes Valtteri Bottas, aki az
szept. 20
10:36
Birkózó-vb: Ligeti kikapott, Kuramagomedov nyolcaddöntős (She)
A szabadfogásúak 74 kilogrammos kategóriájában szereplő Kuramagomedov Murad második mérkőzését is megnyerte, így bejutott a legjobb 16 közé, a nehézsúlyú (125 kg) Ligeti Dániel viszont tusvereséget szenvedett, így már csak a vigaszági folyatásban reménykedhet a nur-szultani olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon.
szept. 20
10:45
Szmogban bőgnek fel a motorok a Szingapúri Nagydíjon (Behaviour)
A rendezők a megoldást keresik a problémára, a futam törlése egyelőre nem szerepel az opciók között.
szept. 20
10:48
Edzősors: nem látták a koncepciót, kirúgták Hiddinket (She)
Menesztették posztjáról Guus Hiddinket, a kínai U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, akinek feladata az lett volna, hogy kivezesse a 2020-as tokiói olimpiai játékokra a csapatot.
szept. 20
10:50
El: Képtelen voltam futni, olyan fájdalmat éreztem – Botka (She)
Balszerencsés földet érést követően kellett lecserélni. Botka Endre hiába játszott jól a védelem jobb szélén, a hajrára le kellett cserélni, hiszen kis túlzással csillagokat látott.
szept. 20
10:54
luxusszobák a stadionban, innen nézik majd a vb meccseit (She)
Nem mindennapi körülmények várják majd a szurkolókat a 2022-es katari világbajnokság egyik arénájában. Az al-Horban található al-Bajt Stadionban luxuskivitelű hotelszobák is várják majd a tehetősebb futballszurkolókat, akik akár a szünetben is lepihenhetnek a kényelmes ágynak köszönhetően.
szept. 20
11:39
A köztévé Híradójában bemondták, hogy a Fradi bravúros 11-11-et játszott az Español otthonában (444.hu)
Rebrov mester eszerint a legmodernebb támadófutballt is sikeresen honosította meg, bár a védekezésen lenne mit csiszolni.
szept. 20
11:42
Mls: a Manchester Citytől érkezhet Beckhamék első sztárjátékosa (She)
Az Independent beszámolója szerint David Silva a David Beckham által életre hívott Inter Miamiban folytathatja pályafutását. A 33 éves spanyol középpályás korábban már bejelentette, az idény végén elhagyja a Manchester Cityt, a kérdés csupán az, hol lesz a következő állomáshelye.
szept. 20
11:48
„átvette” a labdát a kapus, öngól lett belőle (She)
Hihetetlen öngóllal „szépített” a Saint-Étienne a Gent elleni Európa-liga-mérkőzésen csütörtök este. A francia alakulatnak igazából csak végig kellett néznie a belgák előadását: a hazaadott labdát Thomas Kaminski kapus olyan szerencsétlen mozdulattal vette át, hogy a labda a kapu felé gurult tovább, és már menteni sem sikerült.

Keresés