2019. szeptember 17. kedd

szept. 17
0:06
Hoppá: Szalayék a Marson terepraliznak (Blikk)
Baja a Marson – így nevezik a hét végén rendezendő jordániai sprint tereprali-Világkupa-futamot, amelyen rajthoz áll a Szalay Balázs (54), Bunkoczi László (54) kettős.
szept. 17
0:10
Remek kezdés: legyőzte az ukránokat a Telekom Veszprém férfi kézisei (Blikk)
Kiütéses győzelemmel kezdte meg szereplését a Bajnokok Ligája 2019–20-as kiírásában a Telekom Veszprém férfikézilabda-csapata. A magyar együttes hazai pályán 40-28-ra múlta felül az ukrán Motor Zaporizzsját.
szept. 17
0:14
Ezt nagyon túltolta: rasszista poénja miatt rúgták ki az idős sportújságírót (Blikk)
A sportújságíró szerint, a feketék figyelmét könnyű elterelni néhány banánnal.
szept. 17
0:18
Magyar Bl-rekorder lehet Szoboszlai: 18 évesen és 327 naposan debütálhat a futballista (Blikk)
Magyar rekorddöntéssel indulhat a Bajnokok Ligája 2019–2020-as szezonja! Szoboszlai Dominik (18) az osztrák Red Bull Salzburg színeiben 18 évesen és 327 naposan léphet pályára a belga Genk elleni hazai csoportmérkőzésen, s a sorozat 1992 óta íródó történetének legfiatalabb magyar futballistája lehet.
szept. 17
0:22
1,4 milliárd kínai szurkolhat a Fradi ellen: a légiós miatt népszerű Ázsiában az Espanyol (Blikk)
A föld lakosságának körülbelül egyötöde egész biztosan nem a Ferencváros focicsapatának sikerét reméli csütörtökön.
szept. 17
0:26
Lőrincz Viktor ezüstérmes a birkózó vb-n (Blikk)
Döntőbe jutott a Kazahsztánban zajló birkózó-világbajnokságon Lőrincz Viktor a 87 kilogrammos súlycsoport fináléjában az ukrán Zsan Belenyuktól.
szept. 17
0:30
A kórházból üzent csapatának a betegeskedő Mihajlovics (Blikk)
Csodás módon támadt fel az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában a Bologna a Brescia otthonában. A vendégek kispadján betegsége miatt most nem tudott ott lenni a leukémiával küzdő szerb Szinisa Mihajlovics (50), helyét az olasz Riccardo Bigon (48) foglalta el ideiglenesen.
szept. 17
0:34
Siker: legyőzte az ukránokat a magyar férfi teniszválogatott (Blikk)
Sikerrel vívta meg az ukránok elleni Davis-kupa-osztályozót (3:2) a magyar férfitenisz-válogatott, miután Balázs Attila (30) hétfőn megnyerte az Illja Marcsenko (32) elleni, vasárnap sötétedés miatt félbeszakított összecsapást (6:4, 7:5). A párharc sorsáról döntő találkozót hétfő délelőtt 6:4, 5:5-ös magyar vezetésről folytatták a felek, a világran
szept. 17
0:38
Eddig tartott a pihenő? Máris megvan, mikor térhet vissza a balhés Conor McGregor (Blikk)
Váratlan bejelentést tett az ír bunyós, aki 2018 októbere után léphet újabb ketrecbe.
szept. 17
0:42
Dárdai nélkül szenved a Hertha: négy forduló után az utolsó helyen áll a csapat (Blikk)
Úgy tűnik, Dárdai Pál (43) hiánya jobban megviseli a Hertha futballcsapatát, mint azt előzetesen a klubvezetők gondolták volna. Talán már megbánták, hogy megváltak a magyar edzőtől, hiszen a német élvonal negyedik fordulóját követően a berliniek – egyetlen ponttal – az utolsó helyen állnak.
szept. 17
6:42
Nhl: 2022-ig érvényben marad a kollektív szerződés (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) és a játékos-szakszervezet (NHLPA) között fennálló kollektív szerződésből egyik fél sem lépett ki a megadott határidőig, így az NHL működése további három évre biztosított.
szept. 17
7:06
Nfl: a Browns tönkreverte a Jetset, TD-rekord Beckhamtől (She)
A Cleveland Browns 23–3-ra győzött a New York Jets vendégeként a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) magyar idő szerint kedd hajnali mérkőzésén, így múlt heti súlyos hazai veresége után elkönyvelte szezonbeli első sikerét.
szept. 17
7:12
Akasztják a manchesteri gyilkost? (Azenpenzem)
Visszafogott játékkal, a lehető legkisebb különbséggel, de 1-0-ra nyert a hét végén odahaza a Manchester United a Premier League-ben. A középszerű helyzetben mégis bizakodók a szurkolók.
szept. 17
7:18
Ezért nem jött ajánlat Szoboszlaiért – a piaci folyamatok, belülről (She)
Miközben a nemzetközi sajtóban még mindig téma, hol folytathatja a pályafutását hosszú távon Szoboszlai Dominik, a Red Bull Salzburg légiósa nagyon fontos időszakot él meg, hiszen azok után, hogy a szlovákok ellen megszerezte első gólját a felnőttválogatottban, kedden bemutatkozhat a Bajnokok Ligájában a Genk ellen. Szoboszlai menedzserével, Esterh
szept. 17
7:18
Ötször lett világbajnok, és még csak 22 éves Hölle Martin (BorsOnline)
Háromévesen már pónival gyakorolt Hölle Martin, a legfiatalabb fogathajtó világbajnok. Titka, hogy a versenyek előtt egy órával már egyedül, fejben készül fel.
szept. 17
7:42
Örülhetnek a magyarok, rég volt ilyen a Bajnokok Ligájában (Ripost)
Kedden négy magyar résztvevővel rajtol a legnépszerűbb nemzetközi labdarúgó kupasorozat.
szept. 17
8:24
A falkavezér szerepre készül Szoboszlai (BorsOnline)
Fekete farkas fejét tetováltatta az alkarjára a ma­gyar futball legnagyobb tehetsége, Szo­boszlai Dominik. A Salzburg szabadrúgás-specialistája vezérszerepre
szept. 17
8:36
Bl: először találkozik a Dortmund és a Barca; játszik-e Messi? (She)
Lucien Favre, a Borussia Dortmund vezetőedzője szerint minden forgatókönyvre fel kell készülniük a kedd esti, FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés kapcsán. A vendégeknél Ernesto Valverde fantasztikus hangulatra számít a dortmundi közönségtől.
szept. 17
8:42
Tenisz: Babos magabiztosan verte Ostapenkót Szöulban (She)
Babos Tímea két játszmában legyőzte a lett Jelena Ostapenkót a 250 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás szöuli WTA-verseny első fordulójának keddi játéknapján, és bejutott a legjobb 16 közé.
szept. 17
8:48
Pályán a Barca, a Chelsea és a Liverpool (Infostart)
A Bajnokok Ligája csoportkörei mellett kosárlabda, jégkorong és tenisz is lesz a tévében.
szept. 17
9:06
Bl: megvan a következő kiírás első résztvevője (She)
A reykjavíki KR nyerte meg a 2019-es izlandi labdarúgó-bajnokságot, ezzel elsőként jelentkezett be a Bajnokok Ligája 2020–2021-es kiírásának mezőnyébe.
szept. 17
9:09
Babos nyolcaddöntős Szöulban (Behaviour)
Babos Tímea a legjobb tizenhat közé jutott a 250 ezer dollár
szept. 17
9:18
Dunaiék 35 éves bulit ismételtek meg (BorsOnline)
Tizenéves megszeppent vidéki fiúként érkezett 1965-ben az Újpest focicsapatához a k
szept. 17
9:24
Labdarúgás: Banó-Szabó és Kusnyír újra kezdett, nőtt a fiatalok játékperce (She)
Alighanem emlékezetes: a labdarúgó NB I 5. fordulójában az új idényben a legkevesebb időt töltötték a pályán a 21 év alatti magyar játékosok, 195 percet. Ehhez képest a 6. fordulóban nőtt ez a szám, hét játékos 383 percet játszott.
szept. 17
9:36
Zte: telt ház és 20 milliós, rekord jegybevétel várható a Fradi ellen (She)
Vasárnap játsszák Zalaegerszegen a 2. fordulóbeli, ZTE–Ferencváros elhalasztott bajnokit, a hazaiak a  nagy várakozásra alapozva rekordjegybevételre számítanak.
szept. 17
9:48
Magyar focista érhet el rekordot a Bajnokok Ligájában (Ripost)
Végre a nemzetközi elitben, a Bajnokok Ligájában is bemutatkozhat Szoboszlai Dominik.
szept. 17
9:54
Zte: telt ház és 20 milliós, rekordjegybevétel várható a Fradi ellen (She)
Vasárnap játsszák Zalaegerszegen a 2. fordulóból elhalasztott ZTE–Ferencváros bajnoki mérkőzést. A hazaiak a  nagy várakozásra alapozva rekordjegybevételre számítanak.
szept. 17
9:56
Minden eddiginél többen futottak a Bridgestone Budaörs Félmaratonon (She)
1550-an álltak rajthoz a szeptember 15-én, vasárnap hatodik alkalommal megrendezett Bridgestone Budaörs Félmaraton futóversenyen. A helys...
szept. 17
10:06
Nb I: „Csak annyit mondtam a bíróknak, gyávák vagytok” (She)
A kiállítások, a dulakodás és a Cseri Tamást fenyegető drukkerek miatt az MLSZ fegyelmi bizottsága előtt folytatódik a Kisvárda–Mezőkövesd bajnoki meccs.
szept. 17
10:18
Ő a jövő vagy csak az új Krkic? A La Masia új gyémántja, a rettenthetetlen Ansu Fati (She)
Ha nincs Luis Suárez és Ousmane Dembélé sérülése, lehet, hogy az U19-es csapatnál marad, most viszont a nevétől hangos a spanyol sajtó: Ansu Fati hétről hétre dönti meg az FC Barcelona különféle rekordjait. Az új Lionel Messi? Vagy „csak” még egy Bojan Krkic? A katalánok vezetőedzője, Ernesto Valverde szerint korai bárkihez is hasonlítani. Nevelő
szept. 17
10:24
Ő a jövő vagy csak az új Krkic? A La Masia új gyémántja, a rettenthetetlen Ansu Fati (She)
Ha nincs Luis Suárez és Ousmane Dembélé sérülése, lehet, hogy az U19-es csapatnál marad, most viszont a nevétől hangos a spanyol sajtó: Ansu Fati hétről hétre dönti meg az FC Barcelona különféle rekordjait. Az új Lionel Messi? Vagy „csak” még egy Bojan Krkic? A katalánok vezetőedzője, Ernesto Valverde szerint korai bárkihez is hasonlítani. Nevelő
szept. 17
10:24
Fucsovics kibékül a szövetséggel? (BorsOnline)
Balázs Attila tegnapi sikerével a magyar Davis Kupa-csapat 3-2-re legyőzte az ukránokat, és jövôre a fináléba jutásért játszik. Fucsovics Márton jövője azonban kérdéses.
szept. 17
10:30
Birkózó-vb: Dénes Mercédesz kikapott a kétszeres világbajnoktól (She)
Dénes Mercédesz második mérkőzésén nem tudott bravúrt bemutatni és kikapott a kétszeres vb-győztes fehérorosz riválisától a nur-szultani olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság keddi versenynapján.
szept. 17
10:42
Bl: az edzőváltás miatt a Valencia-játékosok nem nyilatkoznak (She)
Cseppet sem tűnik rózsásnak a helyzet a Valencia öltözőjében. A spanyol alakulat kedd este a Chelsea ellen kezdi meg Bajnokok Ligája-szereplését, ám a játékosokat leginkább az izgatja, miért kellett nemrég megválni Marcelino García Toral vezetőedzőtől…
szept. 17
10:44
Ecuador: fapados módszerrel működött a Var (She)
Az ecuadori élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban finoman szólva fapados módszert találtak arra, hogy visszanézzenek egy esetet a „videobíróval”. Az El Nacional–Técnico Universitario mérkőzés 16. percében egy tizenegyesgyanús esetnél az egyik operatőr segítségét kérte a negyedik játékvezető. A büntetőt megítélték, amit értékesített a hazai csapat.
szept. 17
10:48
Női kézi: a Győr hosszabbított Hansennel – sajtóhír (She)
A dán Tv2 információja szerint Anne Mette Hansen 2023-ig szerződést hosszabbított a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatával.
szept. 17
10:48
Szuterénurak (Behaviour)
Magyar labdarúgócsapatok számára elérhetetlen távolságra van a Bajnokok Ligája csoportköre.
szept. 17
11:06
Nfl: a Miami tovább tankol, meglepő húzás a Steelerstől (She)
Tovább tankol a Miami Dolphins, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő együttes ezúttal fiatal védőjét, Minkah Fitzpatricket cserélte el.
szept. 17
11:07
Balázs tizenhét perc alatt befejezte a partit (Azenpenzem)
Balázs Attila a vasárnap megnyert első játszma után tizenhét percet töltött a pályán Ilija Marcsenko ellen, ezalatt nyert két játékot, és lezárta a találkozót.
szept. 17
11:30
Kosár: a spanyol királyi pár is köszöntötte Madridban a vb-aranyérmes spanyolokat (She)
VI. Fülöp spanyol király és felesége, Letizia Ortiz is köszöntötte a spanyol férfi kosárlabda-válogatott tagjait, akik vasárnap megnyerték a kínai rendezésű világbajnokságot.
szept. 17
11:36
Bl: a Barcelona és Luis Suárez is megtörné rossz szériáját (She)
A Barcelona a Dortmund otthonában kezdi meg a Bajnokok Ligája 2018–2019-es idényét. A katalánok az idénybeli első idegenbeli sikerükre hajtanak, az Athletic Bilbao vendégeként 1–0-ra kikaptak, az Osasuna ellen pedig 2–2-re végeztek.
szept. 17
11:38
Nba: Dirk Nowitzki előtt tiszteleg a Dallas Mavericks (She)
A következő idényben Dirk Nowitzki előtt tiszteleg az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Dallas Mavericks.
szept. 17
11:48
Férfi kézi: Most sokkal jobban értékelem a rangadókat – Lauge (She)
Ljubomir Vranjes külön kérésére érkezett Veszprémbe, a svéd tréner menesztése után akár ki is bújhatott volna szerződéséből Rasmus Lauge, de inkább a kihívást és az új környezetet választotta – minderről a dán olimpiai bajnok maga beszélt egy hazájában adott interjúban.
szept. 17
11:50
Németország: egy hiányzó Dárdai-kép lett a csapat veszte (She)
Dárdai Pál hosszú idő után ismét pályára lépett a Hertha öregfiúkcsapatában (Ü40), a pályán meg is nyerték a minap lejátszott kupamérkőzést, csakhogy egy adminisztratív baki miatt végül elbuktak.
szept. 17
11:54
Real Madrid: Benzema Cristiano Ronaldo-módba kapcsolt (She)
Karim Benzema bombaformában kezdte az idényt, a Real Madrid francia csatára négy spanyol bajnoki után négy góllal áll.
szept. 17
12:00
Atlétikai vb: Kácser Zita és a férfi 1500 címvédője sem indul (She)
Kácser Zita nem indul a jövő pénteken kezdődő dohai világbajnokságon, így jelenleg 14 fős a magyar atlétaválogatott, de a létszám még nőhet.
szept. 17
12:27
Rangadóval rajtol a csoportkör a BL-ben (Behaviour)
A Borussia Dortmund a Barcelonát fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapján. Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik is lehetőséget kaphat csapatában.
szept. 17
12:30
Rali: a „Marson” indulnak versenyen Szalayék (She)
Baja a Marson – így vezetik fel a hétvégén tartandó sprint tereprali világkupafutamot, amelyen rajthoz áll a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős.
szept. 17
12:32
Bl: a Cas döntött, csökkentette Neymar hárommeccses eltiltását (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) két mérkőzésre csökkentette a Paris Saint-Germainben futballozó Neymar Bajnokok Ligájára vonatkozó eltiltását.
szept. 17
12:34
Gulácsitól Szalahig – a Bl legerősebb kapus-védő-támadó triói (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének nyitánya alkalmából összeszedtük a főtábla 14 legértékesebb kapus-védő-támadó hármasát. A sorrendet a triók értéke szerint állítottuk fel, az összeállítás alapjául a transfermarkt.de szolgált – az értékeket millió euróban tüntetjük fel. Holtverseny esetén a kisebb szórást vettük kedvező tényezőnek, a súlyos sérüléss

Keresés