2019. szeptember 19. csütörtök

szept. 19
0:00
Férfi kézi Bl: nyert a Flensburg a Szeged csoportjában, hat magyar gól a Sävehofban (She)
A Flensburg az utolsó negyedórát megnyomva 26–19-re legyőzte az Elverumot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája Szegedet is a felvonultató A-csoportjában.
szept. 19
0:06
Megműtötték a teniszezőnőt, idén már nem játszik (Blikk)
Csuklóműtétje miatt idén már nem lép pályára Marketa Vondrousova, a francia nyílt teniszbajnokság döntőse.
szept. 19
0:10
43 évesen elhunyt a volt válogatott labdarúgó: évek óta küzdött a ritka, gyilkos betegséggel (Blikk)
43 éves korában elhunyt Fernando Ricksen, a skót Rangers FC, és a holland válogatott egykori játékosa.
szept. 19
0:14
Kiderült: ő váltja Erdeit a Magyar Ökölvívó Szakszövetségnél (Blikk)
Leváltják Erdei Zsoltot a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöki posztjáról.
szept. 19
0:18
Megdőlt a rekord: a Ferencváros a televíziós nézettségben is bajnok (Blikk)
Az Európa-ligában főtáblára jutott Ferencváros nemzetközi kupamenetelése országszerte lázba hozta a futballszurkolókat, amit a televíziós nézettségi mutatók is tükröznek!
szept. 19
0:22
A Fradi ijesztő közleménye ellenére nekivágtak a barcelonai túrának a szurkolók (Blikk)
Barcelona – A Ferencváros labdarúgócsapatának szurkolói Barcelonába, az Espanyol elleni csütörtöki Európa-liga-csoportmeccsre (Sport1, 20) is szép számmal kísérik el kedvenceiket. Az útnak annak ellenére vágtak neki, hogy a klub figyelmeztette szimpatizánsait, a spanyol városban az utóbbi időben sokat romlott a közbiztonság.
szept. 19
0:26
1029 nap után magyar gól a Bajnokok Ligájában (Blikk)
Magyar labdarúgó nevétől hangos a Bajnokok Ligája keddi fordulója. Szoboszlai Dominik (18) góllal debütált a sorozatban, az élete első főtáblás találkozóját játszó magyar válogatott középpályás a belga Genkkel szemben 6-2-re megnyert összecsapáson volt eredményes.
szept. 19
0:30
A Ferencváros az Európa-liga Hamupipőkéje (Blikk)
A spanyol Espanyol vendégeként kezdi meg szereplését a Ferencváros labdarúgócsapata ma este az Európa-liga csoportkörében (Sport1, 21), a zöld-fehérek szurkolói remélik, a gárda Barcelonában továbbfolytatja meseszerű nemzetközi menetelését!
szept. 19
0:34
Döbbenetes átalakulás: 41 kilótól szabadult meg a sportriporter (Blikk)
Elképesztő átalakuláson ment keresztül Méhes Gábor (45), a Sport TV kommentátora, aki ma az Espanyol–Ferencváros mérkőzést közvetíti a labdarúgó-Európa-liga csoportkörében (Sport1, 20). A jellegzetes orgánumáról ismert sportriporter március óta 41 kilogrammot fogyott.
szept. 19
0:38
Ajjaj: természeti katasztrófa fenyegeti az F1-es futamot (Blikk)
Természeti katasztrófa veszélyezteti a hét végi Forma–1-es Szingapúri Nagydíj megrendezését. A szomszédos Indonéziában erdőtüzek pusztítanak, amely hatalmas füstje gondokat okozhat a futam helyszínén is, ezért óvintézkedéseket vezettek be Szingapúrban – értesült a BBC.
szept. 19
0:42
Csobbanjunk a videójátékok világában: itt a V4 Future Sports Festival teljes programja! (Blikk)
A versenyszerű videójáték, vagyis, ahogy egyre gyakrabban emlegetjük, az e-sport népszerűsége a világ országaiban mára vitathatatlan. Ehhez a trendhez Magyarország, illetve a Visegrádi országok évről évre egyre erősebben felzárkóznak, aminek eredményeképpen idén is megrendezik a régió legjobb játékosait megversenyeztető V4 Future Sports Festivalt!
szept. 19
1:18
Bl: Tuchel és Zidane szerint is az intenzitás döntött (She)
A PSG hazai pályán megérdemelten győzte le 3–0-ra a Real Madridot a labdarúgó Bajnokok Ligája A-csoportjának rangadóján, nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!
szept. 19
4:51
Szégyentelen terpesz, apró bugyiban villant a nagymellű szurkolólány (Ripost)
Toochi Kash egy medence mellett keltett figyelmet.
szept. 19
5:42
Megy az üzengetés a Fradi és az Espanyol között (Infostart)
Az edzők ki is teregették kártyáikat meg nem is a szerdai sajtótájékoztatón a csütörtöki labdarúgó Európa-liga-csoportmérkőzés előtt.
szept. 19
5:54
Jó hír, Rebrov kétszer is a frászt hozta Barcelonára (Ripost)
Szerhij Rebrov örömmel tér vissza Barcelonába. A Ferencváros vezetőedzője 1997-ben játékosként két gólt lőtt a katalán sztárcsapatnak.
szept. 19
6:12
Ikarus-telep: csak a kínai kultúrközpont biztos, a helyiek egyre jobban aggódnak (Behaviour)
A környéken élők egyre türelmetlenebbek, mert senki nem mondja meg nekik, mit terveznek az egykori mátyásföldi buszgyár helyén.
szept. 19
6:51
Bajnokok Ligája: Kikapott Párizsban a Real Madrid (ATV)
A Real Madrid 3-0-s vereséget szenvedett a Paris Saint-Germain otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek nyitófordulójában, szerdán.
szept. 19
7:06
Atlético: beszólt Simeonénak a Juve elleni BL-meccs hőse (She)
Amint arról beszámoltunk, az Atlético Madrid a 90. percben mentett pontot a Juventusszal szemben. A találatot a nyáron szerződtetett, s eddig a bajnokságban még pályára nem küldött Héctor Herrera szerezte – aki ezt követően nem felejtett el kiszaladni a kispadhoz.
szept. 19
7:12
Elrontotta az angyalföldiek ünnepét az MTK (Azenpenzem)
Az időzítés tökéletes volt. Az összes lehetőség közül alighanem ez számít a legillőbbnek: egy olyan legenda, mint Illovszky Rudolf, kiemelt fontosságú meccsen érdemel tisztelgést.
szept. 19
7:18
A Párizs nyerte a gigászok csatáját, előnyből bukott pontokat a Ronaldo vezette Juventus és a tavalyi Bl-döntős (Blikk)
Tartogatott meglepetéseket a Bajnokok Ligája szerdai játéknapja.
szept. 19
7:18
Játékossors: Ausztráliába igazol a Bundesliga-gólkirály (She)
A Western Sydney Wanderers szerződteti a Bundesliga 2014–2015-ös idényének gólkirályát, Alexander Meiert. A 36 éves támadó szerződése nyáron lejárt a hamburgi St. Paulinál, így ingyen érkezett Ausztráliába, ahol a napokban esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon – írja az smh.com nevű helyi lap.
szept. 19
7:21
Fradisták százai veszik be Barcelonát (BorsOnline)
Tizenöt év után lép pályára nemzetközi kupa csoportkörében a Fradi. Az ünnepi alkalomra több száz szurkoló utazott Barcelonába, az Espanyol napokig készült a drukkerek fogadására.
szept. 19
7:24
Rebrov: nem szabad kishitűnek lennünk (888.hu)
Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője a katalán Espanyol elleni Európa-liga-csoportmérkőzés előtt elmondta: azt szeretné, ha csapata a saját játékára koncentrálna.
szept. 19
7:30
Egy bizonyos személy brutálisan belenyúlt a mérkőzésbe – Szanyó (She)
.
szept. 19
7:32
Nb Ii: Egy bizonyos személy brutálisan belenyúlt a mérkőzésbe – Szanyó (She)
A labdarúgó NB II  9. fordulójában az MTK a hajrában szerzett góloknak köszönhetően 4–1-re legyőzte a Vasast. Szanyó Károly szerint a játékvezető brutálisan belenyúlt a mérkőzésbe azzal, hogy kiállította Ivan Radost. Az NSO Tv kamerája előtt a kapus is hasonlóan vélekedett, de Schön Szabolcs úgy érzi, elérte őt a mérkőzést döntően befolyásoló esetn
szept. 19
7:33
Rebrov: Nem szabad kishitűnek lennünk (HírTV)
A Ferencváros ma este az Espanyol ellen kezdi meg szereplését az Európa-liga csoportkörében.
szept. 19
7:51
Kikapott a Real Madrid, az Atlético az utolsó percben egyenlített a Juventus ellen (Behaviour)
A Ferencvárost is búcsúztató Dinamo Zagreb pedig 4-0-ra kiütötte az Atalantát.
szept. 19
8:00
Hazatértek a magyar hősök, a repülőtéren köszöntötték őket (Ripost)
A nurszultáni birkózó-világbajnokságon remek teljesítményt nyújtó magyar küldöttség, szerdán késő éjszaka érkezett haza Magyarországra.
szept. 19
8:12
Légiósok: Szeretném megnyerni a Bajnokok Ligáját – Szoboszlai (She)
Az első Bajnokok Ligája-csoportmeccsén gólt szerző Szoboszlai Dominik bizonyított a kétkedőknek: kitartással és szorgalommal el lehet jutni erre a szintre.
szept. 19
8:21
Szíve vitte sírba Horváth Gábort (BorsOnline)
Életének 61. évében elhunyt Horváth Gábor, a Videoton futballistája, aki az 1984–1985-ös UEFA Kupa-idényben ezüstérmes fehérvári szupercsapat erősségének számított.
szept. 19
8:36
A focirajongóknak legkésőbb 20.45-kor be kell kapcsolniuk a készülékeket (Infostart)
Jön az Espanyol-Fradi Európa-liga-csoportmeccs, de akit érdekel, megnézheti, mit tud a Kolozsvár. Lesz birkózás, jégkorong, kézilabda, lósport, kerékpár és tenisz is.
szept. 19
8:36
Honvéd: 14 éves játékos érdemelt ki profi szerződést – hivatalos (She)
A Budapest Honvéd a hivatalos honlapján bejelentette, a 2005-ben született László Máté profi szerződést kapott.
szept. 19
8:38
Birkózó-vb: tömeg várta az éjfélkor landoló érmeseket – galéria (She)
Szerdán éjfél körül Nur-Szultanból Budapestre érkezett az „aranygép”, amely az olimpiai kvalifikációs vb-ről hozta haza a kötöttfogású birkózó-válogatott tagjait, köztük a világbajnok Lőrincz Tamást, az ezüstérmes Lőrincz Viktort és a bronzérmes Korpási Bálintot. A kései óra ellenére a repülőtéri fogadáson ott volt többek között Németh Szilárd,
szept. 19
8:48
Birkózó-vb: Muszukajev győzelemmel mutatkozott be (She)
A magyar színekben most bemutatkozó Muszukajev Iszmail minimális erőbedobással is könnyed győzelmet aratott a szabadfogásúak 65 kilogrammos kategóriájában a nur-szultani birkózó-világbajnokság csütörtöki versenynapján, és bejutott a legjobb 32 közé.
szept. 19
8:54
Ifi Bl: két magyar fiatal játszott az 1. fordulóban – egymás ellen (She)
A héten a felnőtt Bajnokok Ligája mellett az ifi BL, hivatalos nevén az UEFA Ifjúsági Liga is kezdetét vette , az 1. fordulóban két magyar játékos is pályára lépett.
szept. 19
8:56
Tenisz: Babos a tizenhat között búcsúzott Szöultól (She)
Babos Tímea a nyolcaddöntőben 6:2, 6:3-as vereséget szenvedett a cseh Karolíná Muchovától a 250 ezer dollár (74.8 millió forint) összdíjazású szöuli kemény pályás női tenisztornán, ezzel búcsúzott.
szept. 19
9:03
Szoboszlai már most kenterbe veri a világsztárokat (Ripost)
Villámkarriert épít a magyar focista. Hol van még a vége? Összehasonlítottuk őket: nemcsak Dzsudzsák, de többek között De Bruyne is elbújhat mögötte.
szept. 19
9:03
Bajnokok Ligája - Tuchel: ne kérdezzenek a Bl-győzelemről (HírTV)
Thomas Tuchel vezetőedző megtiltotta az újságíróknak, hogy a Paris Saint-Germain esetleges Bajnokok Ligája-diadaláról kérdezzék szerdán, a Real Madrid labdarúgócsapatával szemben 3-0-ra megnyert csoportmérkőzés után.
szept. 19
9:06
Tenisz: Babos a tizenhat között búcsúzott Szöulban (She)
Babos Tímea 1 óra 13 perc alatt 6:2, 6:3-as vereséget szenvedett a cseh Karolína Muchovától a 250 ezer dollár (74.8 millió forint) összdíjazású szöuli kemény pályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében, ezzel búcsúzott a versenytől.
szept. 19
9:08
Pafc: majd fél év után ismét a társakkal edz a válogatott középpályás (She)
Néhány hét múlva pályára léphet Varga József, a Puskás Akadémia 31 esztendős labdarúgója, akit a nyáron kétszer kellett megműteni.
szept. 19
9:21
Létminimum alatt tengődik az Eb-győztes birkózó (BorsOnline)
Húsz négyzetméteres, málló vakolatú szobában él az 59 éves Bíró László. De az Eb-aranyérmes egykori birkózó ennek is örül.
szept. 19
9:24
El: 700 Fradi-drukker Barcelonában – együtt vonulnak (She)
A hírek szerint mintegy hétszáz magyar szurkoló kíséri el a Ferencváros labdarúgócsapatát, hogy az Espanyol elleni, csütörtökön 21 órakor kezdődő Európa-liga-mérkőzés alkalmával a helyszínen szurkolhasson kedvenceinek.
szept. 19
9:30
Gyász: gyertyagyújtással búcsúztak a Vidi-szurkolók Horváth Gábortól (She)
Horváth Gábor 60 évesen, kedd éjszaka hunyt el. Sóstón emlékeztek rá a szurkolók és egykori játékostársai, játékosai, kollégái – számolt be a fehérvári klub honlapja.
szept. 19
9:30
Babos kikapott a második fordulóban Szöulban (Behaviour)
Babos Tímea búcsúzott a nyolcaddöntőben a 250 ezer dollár
szept. 19
9:32
Bl: A kedd esti játékunk messze volt a tökéletestől – Gulácsi (She)
Csapata, az RB Leipzig hatékony támadójátékát dicsérte a Benfica elleni idegenbeli győzelem után Gulácsi Péter, ám a sikeres rajt ellenére is látja a hibákat.
szept. 19
9:36
Kerékpár: Geraint Thomas két számban indul a vb-n (She)
A 2018-as Tour de France-győztes Geraint Thomas az időfutamban és a mezőnyversenyben is rajthoz áll a vasárnap kezdődő nagy-britanniai országúti kerékpáros világbajnokságon.
szept. 19
9:42
Birkózó-vb: Muszukajev olimpiai és világbajnokot verve menetel (She)
A frissiben honosított dagesztáni szabadfogású, Muszukajev Iszmail egy szürreális és egy parádés győzelem után, a világ egyik legjobbját, Vladimer Hincsegasvilit is legyőzve a legjobb 16 közé jutott a 65 kilogrammos súlycsoportban. A nyolcaddöntőben és a negyeddöntőben újabb könnyed győzelmeket aratott, így olimpiai kvótát szerzett, és elődöntős.
szept. 19
10:21
Szoboszlai Dominik a legfiatalabb magyar BL-gólszerző (BorsOnline)
Vincze Ottó szerint Dominik többet dolgozik a hasonló korú társainál.
szept. 19
10:24
Birkózó-vb: Sastin Marianna elődöntős és olimpiai kvótás (She)
Egyetlen női világbajnokunk visszavágott az olasz Aurora Campagnának az idei kontinensviadalon elszenvedett vereségért, izgalmas mérkőzésen 7:2-re múlta felül Eb-ezüstérmes ellenfelét. Második és harmadik riválisát is legyőzve elődöntős, és olimpiai kvótát szerzett.
szept. 19
10:36
F1: változatlan pilótapárossal szerepel jövőre a Haas (She)
A Haas Formula–1-es csapata szerződést hosszabbított a francia Romain Grosjeannal, így változatlan felállással szerepel a 2020-as idényben.

Keresés