2019. szeptember 6. péntek

szept. 6
0:00
„Én megmondtam…!” – N. Pál József publicisztikája (She)
A sportot, e – hitem szerint – Istentől való, ám kezdetektől a sátán szándékától fenyegetett, azzal is hadakozó csodát szőröstül-bőröstül szeretem,...
szept. 6
0:06
1.36 milliárdot hozott a sportfogadóknak a Ferencváros menetelése az európai kupaporondon (Blikk)
Megérte a Ferencváros sikerére pénzt tenni az európai kupaporondon.
szept. 6
0:10
Lázban ég egész Milánó: óriási bulival hangolt a Ferrari a Forma-1-es Olasz Nagydíjra (Blikk)
Utcai parádéval kezdte az ünneplést a Ferrari, és a vasárnapi Forma–1-es Olasz Nagydíj megnyerésével zárná le születésnapi „buliját”. A márka alapításának és a monzai futam kilencvenedik évfordulójának tiszteletére milánói partit rendeztek a vörösök: a különleges eseményt a belvárosban, a Piazza Duomo és a Piazza Cordusio körüli terülen tartották m
szept. 6
0:14
Sikeres akció: eltűnt gyerekek megtalálásában segédkezett az As Roma az új igazolásaival (Blikk)
Sikerrel járt az olasz élvonalbeli AS Roma labdarúgócsapatának kezdeményezése: a klub a nyári igazolásokat bemutató videókba olyan gyermekek fényképét csempészte, akik eltűntek. A gárda tizenegy focistát szerződtetett a nyáron, vagyis ennyi fiatal fotóját mutatta be – az egyesület közleménye szerint két csellengőt már meg is találtak.
szept. 6
0:18
Szívszorító üzenet, előtörtek az emlékek: így búcsúzik az elhunyt magyar focilegendától a válogatott kapus (Blikk)
A 20-szoros magyar válogatott kapus is elbúcsúzott a Vasas elhunyt legendájától.
szept. 6
0:21
Elfocizgattak egymással (Behaviour)
Hiába vezetett a második percben a magyar labdarúgó-válogatott, végül 2-1-es vereséget szenvedett idegenben a Montenegró elleni felkészülési mérkőzésen.
szept. 6
0:22
Elnöki pozícióját is elvesztette a gyermekpornográfiával megvádolt sportoló (Blikk)
Botránya miatt elnöki posztjáról is lemondani kényszerült az egykori német válogatott focista, igaz, egyelőre csak ideiglenesen.
szept. 6
0:26
Családi vállalkozást indított Cipruson Hosszú Katinka (Blikk)
Hosszú Katinka (30) birodalma újabb céggel gyarapodott. Az Iron International Kft. nevű vállalkozást augusztus 29-én jegyezték be Cipruson. A sportoló nem közvetlenül a tulajdonosa a cégnek, hanem az úszóiskoláját üzemeltető Iron Swim Kft.-n keresztül kapott benne szerepet.
szept. 6
0:30
Megállíthatatlan: sérülése sem vette el Nadaltól a diadalt (Blikk)
Bejött a papírforma, ami mégis bravúr: a második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal (33) bejutott az amerikai US Open teniszbajnokság elődöntőjébe, miután három szettben legyőzte az argentin Diego Schwartzmant (27) 6:4, 7:5, 6:2-re.
szept. 6
0:34
„Ez lesz az idei legfontosabb mérkőzésünk” – Kőkemény összecsapás vár az Eb-selejtezőn a magyarokra (Blikk)
Óriási téttel bíró mérkőzés lesz a magyar labdarúgó-válogatott Szlovákia elleni Európa-bajnoki selejtezője. Ha a mieink, akik csütörtökön játszanak barátságos meccset Montenegróval szemben, győznek a hétfői (Groupama Aréna, M4, 20.45) találkozón, óriási lépést tesznek a jövő évi, részben hazai rendezésű kontinenstornára való kijutás felé. Ellenkező
szept. 6
0:38
Jófejségből jeles: a Chelsea sztárja vendégeskedett drukkere esküvőjén (Blikk)
Az angol Chelsea focicsapatának világbajnok középpályása, N’Golo Kanté bokasérülése miatt nem tudott csatlakozni a szombaton Albánia ellen Eb-selejtezőt játszó francia válogatotthoz.
szept. 6
1:12
Hiába volt jó a Bears védelme, Packers-siker a 100. Nfl-idény rajtján (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2019-es idénye, egyben a 100. kiírás a Green Bay Packers 10–3-as, chicagói győzelmével rajtolt el.
szept. 6
3:54
Us Open: Szvitolinának sem volt esélye Serena Williams ellen (She)
Nehéznek indult, sima lett a vége: Serena Williams 71 perc alatt 6:3, 6:1-re nyert az ukrán Elina Szvitolina ellen, így a tavalyi után ismét bejutott a US Open fináléjába.
szept. 6
5:00
Dögös pózban villant a legjobb fenekű focidrukker lány (Ripost)
Laura Bragato eddig az olasz labdarúgócsapatokat tüntette ki a figyelmével. A popsimodell most Angliában talált új kedvencet.
szept. 6
5:36
Nfl: a Packers chicagói győzelmével indult a 100. idény (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2019-es idénye, egyben a 100. kiírás a Green Bay Packers 10–3-as, chicagói győzelmével rajtolt el.
szept. 6
6:48
A gyors gól összezavarhatta a csapatot (444.hu)
Hiába szerzett vezetést már a 2. percben a magyar válogatott, a házigazda montenegróiak még az első félidőben egyenlítettek, aztán a másodikban 11-esből a győzelmet érő gólt is megszerezték.
szept. 6
7:00
Válogatott: Hétfőn nem vihetik el tőlünk a három pontot! – Holman (She)
Holman Dávid, a magyar válogatott középpályása szerint önkritikusnak kell lenniük a Montenegrótól elszenvedett vereség után, Kovács István pedig csalódást keltő eredményről beszélt a találkozó után.
szept. 6
7:06
Családi vállalkozás, Hosszú Katinka új céget alapított (Ripost)
Az Iron International Kft. nevű vállalkozást augusztus 29-én jegyezték be Cipruson.
szept. 6
7:12
Vereséget szenvedett a magyar válogatott, Rossi csalódott (Blikk)
2-1-es vereséget szenvedett a magyar válogatott Montenegró ellen.
szept. 6
8:00
Kisebbségben a legendák (Azenpenzem)
Rafael Nadalt nem lehet megtörni. Novak Djokovics, majd Roger Federer is kiesett, a 33 éves spanyol viszont bejutott a US Open elődöntőjébe.
szept. 6
8:06
Férfi kézilabda: „Tanulni és fejlődni jöttem Veszprémbe” (She)
Elképesztően nagyokat ugrik, de nem csak a rugói jók, hanem a lövésekre lendülő bal keze is Jahja Omarnak, a Telekom Veszprém új szerzeményének. A védekező játékán ugyan még bőven van javítani valója a 22 éves egyiptomi kézilabdázónak, az viszont már most kijelenthető, hogy kincsre akadt a magyar bajnokcsapat a piramisok országában.
szept. 6
8:09
Hihetetlen számok, rengetegen fogadtak a Fradi meccseire (Ripost)
A Ferencváros európai kupaszereplése pörgeti a Szerencsejáték Zrt. fogadási üzletágát, a litvániai Suduva Marijampole elleni Európa-liga-párharc során 1,44 millió fogadást regisztráltak, amely 261 millió forintos nyereménykifizetéssel párosult – ismerteti a szerdai Világgazdaság.
szept. 6
8:18
Válogatott: A szünet után elvesztettük a ritmust – Németh (She)
A Montenegró–Magyarország (2–1) felkészülési mérkőzés után Németh Krisztián és Nagy Dominik is értékelt a Nemzeti Sportnak.
szept. 6
8:18
Kézilabda-botrány: Egy volt rendőr is bundázott? (BorsOnline)
Letöltendő börtönt kér az Ügyészség négy bundázással vádolt élvonalbeli kézilabda-játékvezetőre.
szept. 6
8:24
Rossi: ehhez hasonló hibákat nem fogadok el (Infostart)
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint tanulságos volt a Montenegró elleni találkozó, amelyet 2-1-re elveszített a csapat.
szept. 6
8:48
Serena Williams bombajátékkal döntős (Infostart)
Serena Williams mindössze négy játékot veszített csütörtökön a Jelina Szvitolina elleni elődöntőben, így pályafutása során tizedszer jutott az amerikai nyílt teniszbajnokság fináléjába.
szept. 6
9:00
Argentína: Maradona újra munkában, élvonalbeli csapat élén (She)
Diego Maradona lett az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Gimnasia La Plata új vezetőedzője – jelentette be hivatalos csatornáin a klub.
szept. 6
9:03
Serena Williams tizedszer döntőzik a US Openen (Behaviour)
Mindössze négy játékot veszített Serena Williams csütörtökön a Jelina Szvitolina elleni elődöntőben, így pályafutása során tizedszer jutott az amerikai nyílt teniszbajnokság fináléjába.
szept. 6
9:06
Felkészülés: nem bírt egymással Chile és Argentína (She)
Gólt nem, viszont kemény játékot láthatott a Los Angeles-i közönség a Chile–Argentína barátságos labdarúgó-mérkőzésen.
szept. 6
9:06
Fontos meccs a magyar csoportban - sport a tévében (Infostart)
Több Európa-bajnoki selejtező is látható lesz. Három magyarért lehet szorítani az öttusa-vb-n. Monzában az F1 mezőnye
szept. 6
9:08
elképesztő öngól, ezzel kapott ki Luxemburg (She)
Ritkán látható öngól esett csütörtök este az Észak-Írország–Luxemburg mérkőzésen. A luxemburgi csapat védője, Kevin Malget egy felpattanó labdára úgy érkezett meg, és úgy fejelte a kapuba, mintha csak az ellenfél tizenhatosánál próbált volna gólt szerezni – ezzel ki is alakította a végeredményt.
szept. 6
9:12
Dvtk: északmacedón válogatott támadót igazoltak – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos oldalán számolt be róla, hogy szerződtette Mirko Ivanovszkit.
szept. 6
9:12
Rossi: ehhez hasonló hibákat nem fogadok el egyetlen mérkőzésen sem (ATV)
Marco Rossi csalódottan értékelt a Montenegróban elszenvedett 2-1-es vereség után, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát elsősorban az bántotta, hogy könnyen elkerülhető gólokat kapott csapata.
szept. 6
9:18
Válogatott: A legfontosabb, hogy hétfőn nyerjünk – Sigér (She)
A válogatott három újoncot is avatott a Montenegró–Magyarország (2–1) felkészülési mérkőzésen, Gazdag Dániel, Sigér Dávid, valamint Ferenczi János is először lépett pályára címeres mezben.
szept. 6
9:18
Messi: Mindhárom fiam Barca-focista lesz (BorsOnline)
Azt taglalja a futballvilág, vajon Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi fia viszi majd többre a jövôben a futballpályán? És gyorsan egészítsük ki a sort Luis Suárez csemetéjével – aki szintén a Barca elsô csapatában akar focizni.
szept. 6
9:42
Asztalitenisz Eb: 19 órától játszunk Ukrajnával az éremért (She)
A nantes-i kontinensbajnokság csoportkörének végére kiderült, hogy az eddig magabiztosan menetelő magyar női válogatott ellenfele a negyeddöntőben Ukrajna lesz.
szept. 6
10:00
Eb 2020: Sergio Ramos a legeredményesebb spanyolok között (She)
A 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F jelű selejtezőcsoportjában Spanyolország megőrizte százszázalékos mérlegét, mivel 2–1-re legyőzte Romániát Bukarestben. A spanyolok első gólját az a Sergio Ramos szerezte tizenegyesből, aki ezzel bekerült a spanyol válogatott történetének tíz legeredményesebb játékosa közé.
szept. 6
10:06
Szlovák–horvát: „Nagyon fontos mérkőzés, a vereség rontana az esélyeinken” (She)
Pénteken rendkívül fontos mérkőzést játszanak az Európa-bajnoki selejtezőcsoportunkban, még az UEFA honlapja is az egyik legszorosabbnak találkozónak minősíti, hozzátéve, hogy a következő napok döntőnek bizonyulhatnak.
szept. 6
10:18
Nba: Vlade Divacs is a Hírességek Csarnokában (She)
Tizenkét új tagot iktatnak be pénteken a kosárlabda Hírességek Csarnokába, köztük Vlade Divacsot.
szept. 6
10:18
Hogyan oldják ezt meg? Nem látják szívesen a tetkós olimpikonokat Tokióban (BorsOnline)
Arra kéri az Új-Zélandi Rögbi Szövetség a válogatott játékosait, hogy takarják e
szept. 6
10:20
F1: „Ő az új Villeneuve” – Rosberg újabb versenyzőt húzott fel (She)
Lewis Hamilton után Max Verstappen is odaszúrt a 2016-os világbajnoknak, Nico Rosbergnek, amiért a YouTube-csatornáján illette kritikával őt. A Red Bull pilótája szerint Rosberg inkább maradt volna a versenyzésnél, és úgy próbálna meg pénzt keresni.
szept. 6
10:24
Fallabda Eb: Farkas Balázs elődöntős a bukaresti tornán (She)
Farkas Balázs bejutott az elődöntőbe a Bukarestben zajló fallabda Európa-bajnokságon.
szept. 6
10:30
Atlétika: tizennégy magyar részvétele biztos a vb-n (She)
Tizennégy magyar atléta részvétele biztos a szeptember 27-én kezdődő dohai világbajnokságon, de a létszám még nőhet.
szept. 6
10:42
F1: Olasz Nagydíj, 1. szabadedzés – élőben az Nso-n (She)
Mindössze egy héttel a belgiumi hétvége után Olaszországban foplytatódik az idény. A helyszín a legendás Monza, amely egyébként a héten hosszabbított szerződést és biztosította be a helyét a versenynaptárban egészen 2024-ig. Az előző hétvégén a Ferrari megszerezte szezonbéli első győzelmét, és a hazai pályájukon mindenképp egy újabb diadalban remén
szept. 6
10:44
Boksz: tízéves a kaposvári szabadtéri ökölvívógála (She)
Idén tizedszerre rendezték meg Kaposváron az id. Süllős Gyula ökölvívó-emlékversenyt, amelynek különlegessége, hogy szabadtéren és éjszakába nyúlóan püföli egymást a mezőny.
szept. 6
10:46
Anglia: sokkoló – közel 20 millió volt egy sör Manchesterben (She)
Egy ausztrál krikettszakírót egészen hatalmas számlával sokkoltak a minap egy manchesteri szállodában. Ez még rendben is lenne, ha a teljes itallapot megrendelte volna, ám Peter Lalor mindössze egyetlen sört rendelt.
szept. 6
10:48
Halott kislány emlékét gyalázták meg a román szurkolók (888.hu)
Bocskoros tempó.
szept. 6
10:54
Motorsport Games: pályázni lehet a magyar válogatottba kerülésért (She)
A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) kiírta a pályázatot a hazai versenyzők részére a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által indított és először október 31. és november 3. között a Róma közelében található Vallelunga versenypályán sorra kerülő Motorsport Games (motorsport játékok) elnevezésű „autósport olimpián” történő részvételre
szept. 6
10:56
Vasas: Ha azzal foglalkoznék, ki mit mond rólam... – Torghelle (She)
A legutóbb az MTK-nál szereplő Torghelle Sándor egyelőre még lemaradással küzd, s ha a korábbi formáját hozza és győztes gólokat szerez, talán Váczi Zoltán is elfogadja majd, hogy Angyalföldre szerződött.
szept. 6
11:00
Válogatott: az ingadozások ellenére elégedett a montenegrói kapitány (She)
Mintegy egy év után sikerült győznie a montenegrói labdarúgó-válogatottnak: a hat mérkőzésből álló nyeretlenségi sorozat a csütörtök esti, Podgoricán megrendezett Magyarország elleni 2–1-es győzelemmel ért véget.

Keresés