2019. szeptember 29. vasárnap

szept. 29
5:18
Letolta a bugyiját, brutál terpeszt vág a nagy mellű szurkolólány (Ripost)
Martina Finocchio a hálószobában okozott meleg pillanatokat.
szept. 29
6:21
Hőségkúp és ingyennézők: nem csak a klímával van baj az atlétikai vb-n (Ripost)
Nem sok jót ígér mindez a szintén katari, 2022-es labdarúgó-világbajnokság tekintetében sem.
szept. 29
6:23
Ezt látni kell, elképesztően szexi kép készült a magyar sportolónőről (Ripost)
Stollár Fanny hajókázás közben, dögös fürdőruhában pózolt.
szept. 29
7:06
Atlétikai vb: Helebrandt feladta az 50 km-es gyaloglást (She)
Venyercsán Bence célba ért, Helebrandt Máténak azonban fel kellett adnia az ötven kilométeres gyaloglás küzdelmeit a dohai atlétikai világbajnokságon, mert 35 kilométer után teljesen elkészült az erejével.
szept. 29
8:24
Spanyolország: a madridi derbi közben törtek be a Real-játékos otthonába (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint betörtek Casemiro otthonába az Atlético Madrid és a Real Madrid labdarúgócsapatának szombat esti rangadója (0–0) közben.
szept. 29
8:39
Kotsisné: Leégtek röplabdázóink (BorsOnline)
A röplabdázás honi kedvelői közül sokan még mindig berzenkednek. Nem megy a fejükb
szept. 29
8:42
Forma-1, atlétika, kézilabda és futball minden mennyiségben - sport a tévében (Infostart)
Szocsiban folytathatja sorozatát a Ferrari, Dohában sülnek a legjobb atléták, Montpellierben a Veszprém - élő sportközvetítések a hazai televíziókban.
szept. 29
9:00
Nb I: Disztl Péter „védte” Simon Krisztián lövését (She)
Mint arról beszámoltunk, nagy meglepetésre az eddig a bajnokságban veretlen Mol Fehérvár FC hazai pályán 2–0-ra kikapott az Újpest FC-től a labdarúgó NB I 7. fordulójában. A mérkőzés 34. percében nem mindennapi jelenet játszódott le: Simon Krisztián lövése után Disztl Péter „védett”.
szept. 29
9:09
A mi díjasunk (Azenpenzem)
Az ember keze ökölbe szorul, kinyílik a bicska a zsebében, hogy mi mindenre képes a sport és ezen belül a labdarúgás megítélésének egyszerre tragikus és komikus méreteket öltő átpolitizálása.
szept. 29
9:36
Nb I: Nem tudom, ezt hogyan lehetne gyakorolni – Szivics (She)
A labdarúgó NB I szombati játéknapján öt mérkőzést rendeztek: lássuk, hogyan értékeltek a vezetőedzők!
szept. 29
9:39
Veretes emlékeiről mesélt utoljára a Videoton-védő (BorsOnline)
Horváth Gábor a Vidi-védelem legmegbízhatóbb tagjának számított.
szept. 29
9:42
Stieber Zoltán megszerezte az első Nb I-es gólját (She)
Mint arról beszámoltunk, a ZTE hazai pályán 3–1-re fordított a Paks ellen a labdarúgó NB I 7. fordulójában. A zalaegerszegiek második gólját Stieber Zoltán jegyezte – a 26-szoros válogatott játékosnak ez volt pályafutása első találata a magyar élvonalbeli bajnokságban.
szept. 29
10:06
Rp. gyorskori: Krueger John-Henryt megműtötték, három hét kihagyás vár rá (She)
Szombaton, a rövid pályás gyorskorcsolyázók országos bajnokságának 1500 méteres fináléjában történt tömeges bukásban megsérült Krueger John-Henryt még aznap este megműtötték az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetben – a beavatkozás során kiderült, hogy a fiatalabbik Krueger szárkapocscsontjából letört egy darab, amelyet két csavarral visszarögz
szept. 29
10:18
Új uszodát adtak át Budapesten (Infostart)
Átadták a főváros II. kerületében a máriaremetei Gyarmati Dezső Uszodát szombaton, a több mint hétmilliárd forintból megvalósított létesítmény, amely kedden nyitja meg kapuit, három medencével, több mint kétezer négyzetméternyi vízfelülettel szolgálja majd a lakosság és a gyereksport igényeit.
szept. 29
11:18
Teqball: gálameccs – amikor Carles Puyol magyaráz Gyurta Dánielnek (She)
Carles Puyol végre győzelmet ünnepelhetett a teqballasztalnál a brazil legenda, Cafu felett, majd a kispályán már egymás oldalán futballoztak.
szept. 29
11:20
óriási baleset, megszakították az F2-es versenyt (She)
Egy óriási baleset miatt az első körben, piros zászlóval szakították meg a Formula–2-es versenyt Szocsiban.
szept. 29
11:24
úgy letalpalták a volt barcást, hogy a húsa is látszódott (She)
Rémisztő, de szerencsére nem annyira súlyos sérülést szenvedett Giovani dos Santos, a Club América több mint 100-szoros válogatott mexikói labdarúgója, akit úgy letalpalt Antonio Briseno, a Guadalajara védője a két csapat vasárnap hajnali mérkőzésén – amelyet az América 4–1-re megnyert –, hogy az FC Barcelona, a Tottenham és a Villarreal korábbi tá
szept. 29
11:27
Ötvenszázalékos vasúti utazási kedvezmény az FTC hazai Európa Liga csoportkör mérkőzéseire (BorsOnline)
A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti utazási kedvezményt biztosít az FTC hazai Európa Liga csoportkör mérkőzéseire belépőjeggyel rendelkező Fradi szurkolók számára.
szept. 29
11:36
Magyar focista volt a hős külföldön, 14 perc alatt tett csodát (Ripost)
A Slovan Bratislava 5-0-ra győzött a szlovák labdarúgó-bajnokságban. Holman Dávid remekelt.
szept. 29
11:42
A Barcelona csillagai visszavonulásuk után már nemigen találták a helyüket (She)
Kilencven évvel ezelőtt, egymástól mintegy kilencven kilométer távolságra, huszonkilenc nap különbséggel született meg a magyar és az egyetemes futballtörténelem két korszakos csatárzsenije. Czibor Zoltán és Kocsis Sándor személyisége nem is különbözhetett volna jobban, de pályafutásuk már-már kísérteties hasonlóságot mutatva haladt egymással össze
szept. 29
12:18
Megműtötték az országos bajnokságon súlyosan megsérült gyorskorcsolyást (Infostart)
A súlyos baleset szombaton történt, két sportolót vittek kórházba, egyiküket meg kellett operálni.
szept. 29
12:36
Vízi Eurokupa: a Miskolc és az Eger is százszázalékosan zárt (She)
A Miskolc mellett az Eger is harmadik mérkőzését is megnyerve jutott tovább a férfi vízilabda Eurokupa második körös selejtezőtornájából.
szept. 29
12:38
Vettel kiesése után Hamilton ölébe hullott a győzelem Szocsiban (She)
Nem tudta győzelemre váltani a pole-pozícóját Charles Leclerc Szocsiban, aki már a rajtnál elveszítette a vezetést a csapattársával szemben, és bár a Ferrari révén később visszakerült Sebastian Vettel elé, a német kiesésének Lewis Hamilton lett a nagy győztese. A Mercedes brit pilótájának a kezére játszott Valtteri Bottas a futam végén, így kettős
szept. 29
12:39
Érdekes hasonlat, Neymar szerint ilyen a viszonya a PSG-szurkolókkal (Ripost)
Az 5. és a 6. forduló után a szombati, 8. játéknapon is Neymar góljával tudott győzni a Paris Saint-Germain a francia labdarúgó-bajnokságban.
szept. 29
12:54
Tenisz: 2017 után nyert ismét tornát a volt Us Open-elődöntős (She)
Több mint két év után ismét tornát nyert az ATP Touron a spanyolok jelenlegi hetedik számú játékosa, Pablo Carreno Busta, aki a csengtui kemény pályás 250-es verseny döntőjében 31 ászt ütve, 2 óra 5 perces csatában (6:7, 6:4, 7:6) legyőzte a kazah Alekszander Bublikot.
szept. 29
13:06
Fft: hogyan változtatta meg a futballt a hazaadásszabály eltörlése (She)
Ki gondolta volna, hogy egy szabály kisebb módosítása forradalmi változásokat okoz a labdarúgásban?
szept. 29
13:12
Újabb sztárfocistát raboltak ki (Infostart)
A Real Madrid játékosának felesége és gyermeke is otthon volt a betörés idején.
szept. 29
13:24
Úszás: Rasovszky Kristóf hivatalosan is világkupagyőztes (She)
A kínai Csunanban zárult a nyílt vízi világkupa-sorozat: Rasovszky Kristófnak gyakorlatilag csak célba kellett érnie a kilencedik viadalon, hogy hivatalossá tegye összetett győzelmét (a szabályok értelmében a rangsoroláshoz a záróversenyen kötelező részt venni). Nos, az 5 km-en világbajnok veszprémi klasszis ezúttal az 5. helyen végzett, és így övé
szept. 29
13:26
Gyorsaságimotor: a 18 éves magyar kategóriagyőztes lett (She)
Kovács Bálint, a H-Moto Team 18 éves versenyzője megnyerte a német gyorsaságimotoros-bajnokság (IDM) Suzuki Cup kategóriájának idei szezonját, miután a Hockenheimben rendezett idényzáró hétvégén egy futamot megnyert, a másik versenyen pedig második lett.
szept. 29
13:30
Rögbi-vb: fontos walesi siker a D-csoport rangadóján (She)
A Japánban zajló rögbi-világbajnokság D-csoportjának rangadóján Wales 29–25-re legyőzte Ausztráliát, így nagy lépést tett a csoportelsőség felé. A játéknap másik mérkőzésén Grúzia könnyed győzelmet aratott Uruguay ellen.
szept. 29
14:00
Nb Ii: a 10. forduló Élő eredménykövetése az Nso-n! (She)
A 10. fordulóhoz érkezett vasárnap a labdarúgó NB II mezőnye. A program a Nyíregyháza Hungária körúti vendégjátékával kezdődött, amely MTK-sikert hozott. A folytatásban az éllovas ETO Csákváron szerepel, a második Siófok a Soroksárt látja vendégül, a Vasas a Vác vendége lesz. Kísérje figyelemmel a mérkőzések alakulását a Nemzeti Sport Online élő er
szept. 29
14:24
Atlétikai vb: Ilyen még sosem történt velem – Helebrandt (She)
Mint arról reggel beszámoltunk, Helebrandt Máténak fel kellett adnia az 50 kilométeres gyaloglás küzdelmeit a dohai atlétikai világbajnokságon, mert 35 kilométer után teljesen elkészült az erejével. A magyar sportoló úgy véli, kimerültségének egyértelműen az időjárási körülmények voltak az okai.
szept. 29
14:30
La Liga: továbbra is hazai pont nélkül az Ftc El-riválisa (She)
Sorozatban a harmadik bajnokiján maradt nyeretlen az Espanyol, amely hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett a Valladolidtól a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 7. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Az Eibar ugyanilyen végereredménnyel győzte le a Celta Vigót.
szept. 29
14:36
Csupasport: a Spartathlon magyar bajnoka holtpont nélkül futott (She)
A nehéz időszakokban a dobogóra és betegeskedő édesanyjára is gondolt Bódis Tamás, aki nagy fölénnyel nyerte meg a Spartathlont, de nem lakott jól, s már eszébe jut a huszonnégy órás világbajnokság, amelyen „all int” mondana.
szept. 29
14:38
Serie A: Balotelli betalált, de a Var nem segített a Brescián Nápolyban (She)
A Napoli hazai pályán 2–1-re legyőzte a Bresciát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 6. fordulójában. A vendégeknél hazatérése óta másodszor kezdett Mario Balotelli, aki hiába szerzett gólt, ez pontot nem ért. Igaz, a Bresciának a videobíróval sem volt szerencséje: a második félidő elején Sandro Tonalli látványos gólját nem adták meg
szept. 29
14:45
Botrány Madridban, Sergio Ramost anyázással vádolják (Ripost)
Ezúttal sem a legnagyobb barátság jegyében zajlott az Atlético Madrid-Real Madrid rangadó.
szept. 29
14:47
Fantasztikus hírt kaptak a vidéki fradisták, sokat spórolhatnak ezzel (Ripost)
A MÁV és az FTC megállapodásának értelmében 50 százalékos kedvezménnyel utazhatnak a hazai csoportmeccsekre a szurkolók.
szept. 29
14:48
Ötödik hellyel lett első Rasovszky Kristóf (Infostart)
Vasárnap hivatalosan is megnyerte a nyíltvízi úszók világkupa sorozatát.
szept. 29
14:54
F1: Hamilton nyerte az Orosz Nagydíjat (She)
Lewis Hamilton győzelmét hozta Szocsiban a Formula–1-es Orosz Nagydíj. A Mercedes ötszörös világbajnoka mögött csapattársa, Valteri Bottas végzett, míg a harmadik helyen a pole-ból induló Charles Leclerc-t intették le. A Ferrari másik pilótája, Sebastian Vettel műszaki probléma miatt kiesett.
szept. 29
15:00
Superbike-vb: Sebestyén pontot szerzett Franciaországban (She)
Sebestyén Péter a pontszerző 10. helyen ért célba a gyorsaságimotoros Superbike-világbajnokság Supersport kategóriájának franciaországi állomásán, az összetettben pedig a 11. pozícióban áll.
szept. 29
15:09
34. Spar Budapest maraton (HírTV)
Vasárnap reggel folytatódott a szombaton indult 34. SPAR Budapest maraton.
szept. 29
15:12
Ajándékgyőzelem Hamiltonnak (Infostart)
Az ötszörös világbajnok és címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Orosz Nagydíjat, kihasználva a lehetőséget, ami Vettel kiesése jelentett neki.
szept. 29
15:21
Durva videó: Hatalmas balesettel indult az Orosz Nagydíj (ATV)
A Forma-1-esek előtt az F2 mezőnye ment ki a szocsi pályára az Orosz Nagydíjon, a vasárnapi futamnál pedig volt egy óriási baleset már az első körben. Nyikita Mazepin indult az élről, ám az egyik kanyart szélesre vette, ezután pedig szabálytalanul akart visszatérni a pályára, így Jack Aitken tehetetlen volt, és nekiment.
szept. 29
15:21
Orosz Nagydíj - Hamilton nyert és növelte előnyét az összetettben (BorsOnline)
Az ötszörös világbajnok és címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Orosz Nagydíjat, ezzel növelte az előnyét az összetettben.
szept. 29
15:24
A Miskolc és az Eger is százszázalékosan jutott tovább (Infostart)
Irány a férfi vízilabda Eurokupa negyeddöntője.
szept. 29
15:30
Tenisz: Fucsovics két hét múlva térhet vissza sérüléséből (She)
Fucsovics Márton két hét múlva térhet vissza izomsérüléséből, amely miatt visszalépett első fordulós selejtezőmérkőzésétől a pekingi kemény pályás tenisztorna 3.5 millió dollár összdíjazású férfiversenyében.
szept. 29
15:33
Két hét múlva térhet vissza Fucsovics (Behaviour)
Pekingben az orvosok megállapították, hogy a magyar játékosnak izomgyulladása és részleges izomsérülése van.
szept. 29
15:54
Tenisz: Csuhaj! De Minaur harmadik Atp-sikerét aratta (She)
Alex De Minaur sikerével zárult a kínai Csuhajban rendezett 931 ezer dollár (284 millió forint) összdíjazású kemény pályás férfi tenisztorna.
szept. 29
16:00
Nb Ii: Jova büntetőből talált be, mégis nyert az Mtk (She)
Az MTK Budapest hazai pályán 2–1-re legyőzte a Nyíregyházát a labdarúgó NB II 10. fordulójának nyitó mérkőzésén. A találkozó érdekessége, hogy a szabolcsiak kapusa, Jova Levente az első félidőben összehozott egy büntetőt, majd a szünet után – ugyancsak tizenegyesből – ő maga egyenlített. A meccset Schön Szabolcs találata döntötte el a hazaiak javár
szept. 29
16:02
A Kisvárda három ziccerig, a Ferencváros egy gólig jutott (She)
A ziccereit sorra elpuskázó Kisvárdát odahaza egy Leandro-góllal 1–0-ra legyőző Ferencváros lett a labdarúgó NB I 7. fordulójának nagy győztese.

Keresés