2019. szeptember 21. szombat

szept. 21
0:06
Visszaszámlálás! Néhány óra múlva elkezdődik az év e-sport eseménye a budapesti Hungexpón (Blikk)
Kevesebb mint 24 óra, és kezdetét veszi a kétnapos V4 Future Sports Festival a Budapesti Hungexpón, ahova a Visegrádi országokból érkeznek a legjobb videójátékosok egy izgalmas és látványos mérkőzésre. A két nap során a versenyek mellett számos program és újdonság is várja a résztvevőket.
szept. 21
0:10
Ezért játszott szürke mezben a Fradi Barcelonában (Blikk)
Barcelona – A Ferencváros futballcsapata meglepte a szurkolóit az Espanyol elleni idegenbeli Európa-liga mérkőzésen. Az 1-1-re végződött összecsapáson eddig nem látott, szürke színű mezben lépett pályára a gárda. Az ok a kontinentális szövetség (UEFA) előírásaiban keresendő.
szept. 21
0:14
Zártkapus lesz a következő válogatott meccs a magyar–szlovákon történtek miatt (Blikk)
A magyar szövetségnek zárt kapuk mögött kell megrendeznie az Azerbajdzsán elleni október 13-i hazai Eb-selejtező mérkőzést, illetve mintegy 20 millió forintos büntetést kell befizetnie az UEFA-nak - közölte az UEFA döntését az MLSZ.
szept. 21
0:18
Hogy hány száz milliót ér Ronaldo Insta-posztja?! (Blikk)
Kaszálnak a közösségi médián a sztársportolók.
szept. 21
0:22
Meneszti Zidane-t a Real? (Blikk)
Spanyol lapok szerint inog a kispad a Real Madridot irányító francia Zinédine Zidane (46) alatt.
szept. 21
0:26
A siker kapujában: 26 év után újra Hatvanban a lilák – Itt az idő a visszavágásra (Blikk)
Huszonhat év után visszavágna a Hatvan futballcsapata az Újpestnek!
szept. 21
0:30
Nem tartozik a Tottenham labdarúgócsapata (Blikk)
Az angol élvonalbeli Tottenham Hotspur labdarúgócsapata hivatalos honlapján közölte, hogy visszafizette az új stadionjának építésére felvett 637 millió fontos (240 milliárd forintos) kölcsönt.
szept. 21
0:34
Megállíthatatlanok: idegenben eddig verhetetlen a Fradi (Blikk)
Folytatta elismerésre méltó idegenbeli sorozatát a nemzetközi porondon a Ferencváros focicsapata.
szept. 21
0:36
Nfl: a Patriots 11 nap után megvált Antonio Browntól (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) címvédő New England Patriots pénteken hivatalos közleményben tudatta, hogy megválik a 11 nappal ezelőtt szerződtetett Antonio Browntól.
szept. 21
0:38
Tevére cserélte az autót Szalay Balázs (Blikk)
Városnézéssel és tevegeléssel hangolódott a jordániai száguldásra Szalay Balázs (54) és Bunkoczi László (54).
szept. 21
0:42
Nem áll meg az élet egy pillanatra sem: fociünnepre készül Egerszeg (Blikk)
A hétvégi Magyar Kupa-forduló mellett sem áll meg az élet az NB I-ben, vasárnap pótolják ugyanis a 2. fordulóból elhalasztott ZTE–Ferencváros találkozót (M4, 17).
szept. 21
5:09
Brutál mellek, álmában lesték meg a vadító kebelcsodát (Ripost)
Allison Parker egy szál tangában tért nyugovóra. Fotó készült róla.
szept. 21
6:30
A háromszoros gólkirály sohasem szerette a rivaldafényt (She)
Negyedszázadot húzott le a Bp. Honvédnál, gólérzékeny volt, mégis tartott attól, hogy kihagyja a helyzeteit. Kozma Mihály vallja: centernek születni kell.
szept. 21
7:00
F2: túl van az életveszélyen a Spában karambolozó Correa (She)
Túl van az életveszélyen Juan Manuel Correa Formula–2-es versenyző, akit három hete tartottak mesterséges kómában, miután súlyos sérüléseket szenvedett a sorozat belgiumi versenyén. A szeptember 3-án történt ütközésben versenyzőtársa, a francia Anthoine Hubert életét vesztette.
szept. 21
7:15
Három évtizedes magyar átkot tört meg a Ferencváros (Ripost)
Olyan eredményt ért el a Ferencváros a nemzetközi kupaporondon, amilyenre magyar csapat 34 éve nem volt képes.
szept. 21
7:18
Teqball: Cafú és Carles Puyol Nyíregyházán tart bemutatót (She)
A spanyol Carles Puyol és a brazil Cafú is szerepet kap jövő héten szombaton Nyíregyházán, a Continental Arénában megrendezésre kerülő Teqball-bemutatón – számolt be róla a labdarúgó NB II-ben szereplő Szpari honlapja.
szept. 21
7:48
Káprázatos képpel üzennek csapattársuknak a szekszárdi kosaras lányok (Infostart)
Május elején leukémiát diagnosztizáltak a női kosárválogatott fiatal szekszárdi tehetségénél, Gereben Líviánál, az alábbi fotót küldte neki a csapat a csarnokból.
szept. 21
7:48
Amerikai futball: 106 éve született az egyik legnagyobb edzőlegenda (She)
Százhat éve született a tengerentúli egyetemi amerikaifutball-liga edzőlegendája, Bear Bryant, aki a világháborúban tengerészgyalogosként mentett életeket, Alabamában pedig lebontotta a szegregáció falait.
szept. 21
7:54
Aranycsapat: Lantos Mihálynak a pacalpörkölt volt a specialitása a konyhában (She)
Ötödször ítélte oda a Puskás Nemzetközi Futball Alapítvány az Östreicher-díjat, amelyet idén Lantos Mihályné Beretvás Mária vehetett át. Az Aranycsapat balhátvédjének, Lantos Mihálynak az özvegye az indoklás szerint a házastársként eltöltött negyed évszázad szeretetteljes családi légkörének megteremtéséért, a férje karrierjéhez mindig alkalmazkodva
szept. 21
7:56
Aranycsapat – Lantos Mihálynak a pacalpörkölt volt a specialitása a konyhában (She)
.
szept. 21
8:12
Sós Csaba elárulta Milák Kristóf nagy titkát (Infostart)
Az egész úszó-világbajnokság legütősebb pillanatának nevezte Milák Kristóf világcsúcsát az úszókapitány, és nem is csak egy edzőpartnerről kell beszélni az úszó esetében, formálódik szerinte az "aranytrió".
szept. 21
8:18
Tenisz: A Laver-kupa segít abban, hogy jobb legyek – Cicipasz (She)
Sztefanosz Cicipasz állítja, a Laver-kupa segít neki abban, hogy jobb legyen, a közösségi médiás applikációkat pedig törölte a telefonjáról. A genfi eseményen beszélgettünk a görög teniszezővel.
szept. 21
8:20
Rg-vb: Pigniczki Fanni 21. helye világjátékok-kvalifikációt ért (She)
A Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) megerősítette, hogy Pigniczki Fanni 21. helye a baki ritmikusgimnasztika-világbajnokság egyéni összetett döntőjében kvótát ért Magyarországnak a 2021-es világjátékokra.
szept. 21
8:21
Kozmáék fénykardot ragadnak a világ ellen (BorsOnline)
Október 18-án, Dallasban rajtol az új pénzdíjas úszó versenysorozat, az ISL, amelyn
szept. 21
8:30
Úszás: újabb magyar edzésmunkáját irányítja Shane Tusup (She)
Ilaria Cusinato és Bujdosó Zsombor után Földházi Dávid csatlakozott Shane Tusup „úszócsapatához”, azaz a 24 éves sportoló is az amerikai edző irányításával dolgozik tovább.
szept. 21
8:36
A kiváló taktika diadala (Azenpenzem)
Arra még megveszekedett drukkerei se nagyon számítottak, hogy a Ferencváros 1-1-es – méghozzá megszolgált! – döntetlent játszik a spanyol Espanyol otthonában.
szept. 21
8:48
Egzotikus sötét nagydíjjal jön a Forma-1, majd jön a milánói csúcsrangadó (Infostart)
Eger futballcsapatát élőben megmutatja az M4 - a Fehérvár ellen -, hazai pályán szerepel a Juventus, idegenben a Barcelona. De sajnos választani kell.
szept. 21
8:54
Játékossors: 19 évesen az Mu alapembere volt, 31 esztendősen befejezte (She)
31 esztendősen bejelentette visszavonulását Anderson Luís de Abreu Oliveira, a Manchester United korábbi középpályása. A brazil labdarúgó legutóbb a török másodosztályban szerepelt, de csak 11-szer lépett pályára a 2018–2019-es idényben.
szept. 21
9:12
Visszatér Shane Tusuphoz korábbi tanítványa (Infostart)
Ifjúsági Európa-bajnok, olimpikon készül tovább az amerikai edző irányításával.
szept. 21
9:12
El: Pozsonyban működött – 6000 gyerek a zárt kapus meccsen (She)
A Slovan Bratislava a zárt kapus büntetés ellenére hatezer néző előtt győzte le a Besiktast az Európa-liga csoportkörének első fordulójában csütörtök este.
szept. 21
9:24
Fehérvár: A játékosok vevők a mentalitásomra – Marko Nikolics (She)
A Vaduz elleni kiesésről, a fiatal magyar játékosokról, Adrian Rusról, az állandó fejlődésről, a megváltozott elvárásokról, valamint saját jövőjéről is beszélt a Nemzeti Sportnak Marko Nikolics, a Fehérvár szerb vezetőedzője.
szept. 21
9:36
Igazi kupahétvége vár ránk! (888.hu)
Ezen a hétvégén kerül sor a Magyar Kupa főtábláján első fordulójára, azaz a legjobb 64 közé jutásért küzdenek a csapatok.
szept. 21
9:48
Birkózó-vb: kicentizett győzelem után Veréb-vereség és vigaszág (She)
Veréb István, a Haladás Eb- és vb-bronzérmes birkózója öt másodperccel a vége előtt végrehajtott akcióval fordította meg ukrán riválisa elleni nyitó meccsét a kazahsztáni világbajnokságon, és jutott ezzel a 86 kilogrammosok nyolcaddöntőjébe. Ott kikapott a nála sokkal esélyesebb iráni ellenfelétől, s mivel Hasszan Jazdani a döntőig menetelt, Veré
szept. 21
9:54
Bl: Szoboszlai csapattársa lett a forduló játékosa (She)
Remek időszakot tudhat a háta mögött a Red Bull Salzburg norvég támadója, Erling Haaland. A 19 éves csatár mesterhármast szerzett az első salzburgi Bajnokok Ligája-meccsén, összességében pedig kilenc tétmérkőzésen már 17 találatnál jár a 2019–2020-as idényben. Haalandot most az UEFA-nál választották meg az első BL-forduló legjobb játékosának.
szept. 21
10:30
A mágikus magyar csatártrió meghódította Barcelonát (She)
Kilencven évvel ezelőtt, egymástól mintegy kilencven kilométer távolságra, huszonkilenc nap különbséggel született meg a magyar és az egyetemes futballtörténelem két korszakos csatárzsenije. Czibor Zoltán és Kocsis Sándor személyisége nem is különbözhetett volna jobban, de pályafutásuk már-már kísérteties hasonlóságot mutatva haladt egymással össze
szept. 21
10:36
Tenisz: Kenin idei harmadik tornagyőzelmét aratta (She)
Az amerikai Sofia Kenin nyerte meg a kantoni női tenisztornát. A döntőben szetthátrányból győzte le a WTA-versenyen két év után ismét döntőt játszó Samantha Stosurt.
szept. 21
10:38
Pl: a Liverpool meghekkelte a City rendszerét, lebuktak, elsikálták az ügyet (She)
A Liverpool még 2013-ban feltörhette a Manchester City megfigyelői hálózatának számítógépes rendszerét – írja a The Times. Az ügy sosem került bíróság elé, s ezért a nyilvánosságot is elkerülte – eddig –, mivel City egy privát informatikai vizsgálat után elég bizonyítékkal állt elő, hogy a Liverpoolt peren kívüli megállapodásra tudja sarkalni. A „v
szept. 21
10:48
Barca: máris tervezgetnek, újra csíkos lesz a mez – kép (She)
Habár még szinte alig kezdődött el a La Liga 2019–2020-as idénye, a Barcelonánál máris a következő hazai dressz tervezésén fáradoznak.
szept. 21
10:54
Komoly vizsga lesz a Derby della Madonnina (Infostart)
Szombat este háromnegyed kilenckor az európai labdarúgás egyik legismertebb, legnagyobb hagyományú városi rangadóját rendezik Milánóban: a Derby della Madonninára idén is elképesztő az érdeklődés.
szept. 21
11:06
Sportlövő Eb: Major és Csonka döntős, a csapat bronzérmes (She)
Major Veronika és Csonka Zsófia is bejutott a döntőbe női sportpisztolyban a bolognai Európa-bajnokságon. Csonkának a két francia versenyzőből egyet kell megelőznie az olimpiai kvótáért a 15.45-kor kezdődő döntőben. Az Egri Viktóriával kiegészülő válogatott bronzérmes lett a csapatversenyben.
szept. 21
11:12
Kosár: a kiválasztás folyamata a kiemelkedő Csata Dse-ben (She)
„Minimum tíz tényezőnek kell megfelelni ahhoz, hogy azt mondjuk valakire: tehetséges. Átlagon felüli fizikai képességekkel kell bírnia, koncentráltnak, motiváltnak lennie, nem is beszélve a kiemelkedő játékkészségről. De függ a sportoló életmódjától, alkati adottságaitól, kreativitásától, az általános értelmi képességeitől és mozgáskoordinációjától
szept. 21
11:18
Zidane-ból Ferguson sem kért, Dárdaiért két Hoeness harcolt (She)
Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava
szept. 21
11:27
Áll a bál Madridban, ők esélyesek a Real kispadjára, ha Zidane repül (Ripost)
Csak úgy röpködnek a nevek. Nagy visszatérő lehet a régi-új edző? Nem akárhogy válaszolt a pletykákra a szóban forgó szakember.
szept. 21
11:42
Vívás: megható gesztussal emlékezett volt olasz klubja Kulcsár Győzőre (She)
Kulcsár Győző Párbajtőr Paganini című életrajzi kötetéből idéz fel néhány emlékezetes momentumot a tavaly szeptemberben elhunyt vívómester olaszországi munkájából a Pro Vercelli. Kulcsár korábbi klubja a közös sikerek mellett megjegyzi: Kulcsár volt az első külföldi edző, aki a Pro Vercelli élén dolgozhatott, miután az akkori elnök, Aldo Vene meggy
szept. 21
11:48
F1: Szingapúri Nagydíj, 3. szabadedzés – élőben az Nso-n! (She)
Lewis Hamilton és Max Verstappen az egész mezőnyt maga mögött hagyta az F1-es Szingapúri Nagydíj pénteki szabadedzésein, a harmadik Sebastian Vettel hátránya is már a 8 tizedet is meghaladta. Arról, hogy miként alakul a harmadik gyakorlás, és hogy valamelyik pilóta közelebb tud-e kerülni a brit, holland kettőshöz, folyamatosan frissülő, élő szövege
szept. 21
12:12
Rögbi-vb: az ausztrálok és a franciák is megizzadtak a nyitányon (She)
Ausztrália nehéz kezdés után fölényes, Franciaország még nehezebben megszerzett győzelemmel kezdte meg szereplését a Japánban zajló rögbi-világbajnokságon.
szept. 21
12:18
Liga 2: Megszerezte első idegenbeli sikerét a Csíkszereda (She)
Először lőtt gól és ezzel először nyert idegenben az FK Csíkszereda a román másodosztályban: a székelyföldi újonc szombat délelőtt a sereghajtó Sportul Snagov otthonában győzött 1–0-ra.
szept. 21
12:24
óriási lelkierő, apja halála után győztes gólt lőtt (She)
Megható videó került ki a közösségi oldalakra pénteken. Az Egyesült Államok másodosztályú labdarúgó-bajnokságában (USL) szereplő Sacramento Republic játékosa, Darek Formella győztes gólt szerzett a 81. percben a Rio Grande Toros elleni múlt heti mérkőzésen, ám egy szomorú esemény miatt különleges jelentősége volt a találatnak.
szept. 21
12:27
Bronzérmes a női pisztolyos csapat a sportlövő Eb-n (Behaviour)
Az ötkarikás programban is szereplő szám egyéni versenyében Csonka, valamint a tokiói kvótával már rendelkező Major is döntőbe jutott.
szept. 21
13:00
Triatlon: Faldum Gábor hatodik lett Vejhajban (She)
Faldum Gábor a legjobb magyarként hatodik lett a triatlonosok világkupa-sorozatának szombati állomásán a kínai Vejhajban.

Keresés