2019. december 19. csütörtök

dec. 19
0:03
Francia Ligakupa: könnyen ment a nyolc közé a Psg és a Lyon (She)
A Francia Ligakupában a legjobb nyolc közé jutásért léptek pályára az érintett csapatok: a PSG és a Lyon egyaránt 4–1-es győzelemmel került tovább, meglepetésre viszont az élvonalban a 4. helyen álló Rennes és a 7. helyen tanyázó Bordeaux is kikapott, így búcsúzott a sorozattól.
dec. 19
0:03
Jó hír: legyűrte a rákot a teniszbajnok (Blikk)
Róma – Állítása szerint legyőzte a rákot Francesca Schiavone olasz teniszezőnő, aki 2010-ben megnyerte a francia nyílt bajnokságot.
dec. 19
0:07
Lecsapott a fegyelmi bizottság! Milliós büntetést kell fizetnie a Fradinak (Blikk)
Megbotránkoztató rigmusok, obszcén és rasszista bekiabálások és pirotechnikai eszközök használata miatt visszaesőként egymillió forintra büntette az FTC-t a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága.
dec. 19
0:09
Muszájfiatalok – Csinta Samu publicisztikája (She)
Hadd szögezzük le mindjárt az elején: minden edző szíve joga, mikor cserél, kit hoz le, illetve kit küld a pályára. Merthogy mindenekelőtt övé a...
dec. 19
0:11
Kiderült: itt csap össze a magyar válogatott a bolgár csapattal (Blikk)
Szófia ‒ A Bolgár Labdarúgó Szövetség bejelentette, hogy nem cserélik fel a március 26-i Bulgária–Magyarország Nemzetek Ligája-playoffmérkőzés pályaválasztói jogát.
dec. 19
0:15
Őrjöngenek a Liverpool szurkolói, ezért akadtak ki! (Blikk)
Őrjöngenek az angol Liverpool labdarúgócsapatának szurkolói: az együttes a zsúfolt versenynaptár miatt kevesebb mint 24 óra leforgása alatt kényszerült két mérkőzést lejátszani, egymástól több mint ötezer kilométerre!
dec. 19
4:09
Így viseli édesapja, hogy a karácsonyt is feláldozza az olimpiáért Hosszú Katinka (Blikk)
Mindent alárendel az olimpiai felkészülésnek Hosszú Katinka (30)!
dec. 19
5:03
A kocsijában dobta le a melltartót a feszes keblű üzletasszony (Ripost)
Tina Louise közösségi oldalán rendre szexi képeket oszt meg, ezúttal is kitett magáért.
dec. 19
6:06
Halászlé helyett Dél-Afrika, őrült tempót diktál Hosszú Katinka (Ripost)
Pillanatnyi lazítást sem enged magának Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő immár egyedül készül, és keményebben hajtja magát, mint bármelyik korábbi trénere.
dec. 19
7:09
Kimi Räikkönennel bulizott a magyar sztár (Ripost)
Az Alfa Romeo Racing buliján találkozott a Forma-1-es klasszis a magyar e-sportolóval.
dec. 19
7:12
Biztos lett a szófiai helyszín (Azenpenzem)
Azután, hogy a Ludogorec csapata razgradi otthonában az 1-1-es döntetlennel kiejtette a Ferencvárost az Európa-ligából, a bolgárok a lefújás után is elhúztak egy mézesmadzagot előttünk.
dec. 19
7:18
Nba: ligatörténelmet írt a Miami; újra nyert a Pelicans (She)
A Miami Heat 108–104-re győzött a Philadelphia 76ers otthonában az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján. A floridai csapat ezzel történelmet írt: a liga első együttese lett, amelyik egy idényben két különböző rivális legalább 9–0-s hazai győzelmi szériáját is megtörte (a Philadelphia 14–0-s, a Toronto 9–0-s szériában volt
dec. 19
7:18
Férfit leckéztetett a vesebeteg anyuka (BorsOnline)
Valósággal felrobbant a londoni Alexander Palace, amikor Fallon Sherrock első nőként meccset tudott nyerni egy férfi ellen a darts-vb-n. A hölgyről kiderült, autista a gyermeke.
dec. 19
7:30
Nhl: hibátlan hazai szériát hozott a nyugati éllovas (She)
Sorozatban negyedik hazai mérkőzését is megnyerte a St. Louis Blues az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszában: a legutóbbi játéknapon az Edmonton Oilerst gyűrte le 2–1-re. A Blues így továbbra is vezet Nyugaton, méghozzá a Chicago Blackhawkst idén harmadszor legyőző Colorado Avalanche előtt. A Colorado hátránya három pont, igaz, k
dec. 19
8:18
El Clásico: 115-en sérültek meg a Camp Nou környékén a tüntetés során (She)
Két katalán rendőr sérülése súlyos, további 113 embert könnyebb sérülésekkel láttak el szerdán az FC Barcelona–Real Madrid rangadó (0–0) után.
dec. 19
8:18
Már csak szerelemből fociznak és jogi karra járnak a Zavadszky ikrek (BorsOnline)
Januárban lesz 14 éve, hogy az akkor Cipruson futballozó, négyszeres válogatott Zavadszky Gábor itthagyott bennünket. Két iker fia, Roland és Norbert azóta édesanyjával él.
dec. 19
8:24
Kocsmasporttól a hódeszkáig - sport a tévében (Infostart)
Nemzetközi csata vár a Vasasra és a DVTK-ra.
dec. 19
8:42
Ftc: A Bajnokok Ligája csoportköre még messze van – Orosz Pál (She)
Jó volt végre örülni: az FTC Zrt. vezérigazgatója elfogadná, ha a következő öt esztendő során háromszor bejutna a csapat az Európa-liga csoportkörébe.
dec. 19
8:54
Szenvedett, de döntőben a Liverpool (Azenpenzem)
.
dec. 19
8:54
Milák Kristóf számára a márciusi ob mérföldkő lesz az olimpiai felkészülésben (BorsOnline)
Milák Kristóf világ- és Európa-bajnok úszó számára az olimpiai felkészülés egyik mérföldköve lesz a márciusi országos bajnokság.
dec. 19
9:12
Liverpool: szerződtették a Salzburg támadóját – hivatalos (She)
Ahogy azt sejteni lehetett, Minamino Takumi a Red Bull Salzburgtól a Liverpoolhoz szerződött – az átigazolást mind a két klub megerősítette honlapján. A japán válogatott labdarúgó öt évre írt alá a Bajnokok Ligája-címvédő angol klubhoz, amelynek hivatalosan január elsejétől lesz a játékosa.
dec. 19
9:18
Majomjelmezbe öltözött Kimivel bulizott a magyar e-sportoló (BorsOnline)
Nagyszabású jelmezes bulival zárta az évet az Alfa Romeo Racing csapata, amelyre nemcsak a Forma–1-es pilóták, Kimi Räikkönen és Antonio Giovinazzi, hanem az e-sport-szakosztály, köztük a magyar versenyző, Bereznay Dániel is meghívót kapott.
dec. 19
9:24
Shane Tusup vékony jégre lép Egerben - négy úszóval dolgozhat (Infostart)
Hosszú Katinka korábbi edző-férje súlyos feltételek mellett használhatja csapatával az egri uszodát.
dec. 19
9:30
Angol Ligakupa: hatalmas löket! Bombagól az utolsó percekben (She)
Mint beszámoltunk róla, az Everton 2–2-es döntetlent követően tizenegyesekkel esett ki a Leicester City ellen az Angol Ligakupából. A liverpooliak a rendes játékidő utolsó perceiben egyenlítettek, és mentették hosszabbításra a találkozót: Leighton Baines bombája élményszámba ment.
dec. 19
9:32
El Clásico: Lenglet stoplijai nyomot hagytak Varane combján (She)
A Real Madrid a hivatalos honlapján két elmaradt tizenegyesről írt a szerdai, FC Barcelona elleni el Clásico kapcsán. Raphaël Varane, a királyi gárda világbajnok francia labdarúgójának combján látszik, Clément Lenglet belépője.
dec. 19
9:34
Finndingi-vb: futamot nyert, már harmadik Berecz (She)
A címvédő Berecz Zsombor a harmadik helyre lépett előre a vitorlázók Finn dingi hajóosztályának Melbourne-ben zajló világbajnokságán, melyen csütörtökön újabb futamgyőzelmet aratott.
dec. 19
9:36
Puskás-díj: kiállították a trófeát a Fifa zürichi múzeumában (She)
Alapításának tizedik évfordulója alkalmából kiállították a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) zürichi múzeumában a legszebb gólért járó Puskás-díjat.
dec. 19
9:36
Kiállították a Puskás-díjat a zürichi Fifa Múzeumban (HírTV)
A futballkaput és benne labdát formázó elismerés január végéig biztosan látható lesz a múzeumban.
dec. 19
9:42
Puskás-díj: kiállították a trófeát a Fifa zürichi múzeumában (She)
Alapításának tizedik évfordulója alkalmából kiállították a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) zürichi múzeumában a legszebb gólért járó Puskás-díjat.
dec. 19
9:48
Kiállították a Puskás-díjat a zürichi FIFA Múzeumban (ATV)
Alapításának tizedik évfordulója alkalmából kiállították a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) zürichi múzeumában a legszebb gólért járó Puskás-díjat.
dec. 19
10:00
Klub-vb: heves szócsata a partvonal mellett, Kloppot kihozták a sodrából (She)
Mint beszámoltunk róla, a Liverpool küzdelmes mérkőzésen az utolsó percekben harcolta ki a győzelmet a Monterrey ellen, és jutott a klubvilágbajnokság döntőjébe. Az összecsapáson nemcsak a pályán, hanem a partvonalon túl is tetőfokára hágott a feszültség: a liverpooliak edzője, Jürgen Klopp igencsak heves szópárbajba keveredett a mexikói klub
dec. 19
10:02
El Clásico: Ramos állítja, a Real Madrid két tizenegyest nem kapott meg (She)
Mint ismert, nem született gól az idény első el Clásicóján, az FC Barcelona és a Real Madrid 0–0-ra végzett egymással a Camp Nouban a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 10. fordulójából szerdán bepótolt mérkőzésen. A két vezetőedző, Ernesto Valverde és Zinédine Zidane nem elégedetlen a döntetlennel, ahogy a fővárosiak csapatkapitánya, Sergio Ram
dec. 19
10:30
Olimpiai bajnokok milliós ajándéka: a nagypapa, az após és a kajaklegenda (Infostart)
Havonta 139,5 millió forintot fizet ki az állam járadékként az olimpiai érmes sportolók edzőinek. A legtöbbet, a havi 3,9 millió forintot Fábiánné Rozsnyói Katalin kajakedző kapja.
dec. 19
10:48
Fifa-világranglista: továbbra is az 52. helyen a magyar válogatott (She)
Az 52. helyen zárta a magyar labdarúgó-válogatott az évet a FIFA világranglistáján.
dec. 19
11:00
Nb I: 3 Ftc-, 2-2 Zte- és Fehérvár-játékos az ősz álomcsapatában (She)
Szokásunkhoz híven elkészítettük posztonkénti rangsorunkat, amelynek eredményeként kialakult az első 16 forduló tizenegye.
dec. 19
11:24
Nb I: Solymosi Péter lett az ősz legjobb játékvezetője (She)
A 47 esztendős Solymosi Péter lett az őszi idény legjobb bírója, aki büszke rá, hogy egyetlen felmérést sem kellett megismételnie.
dec. 19
11:24
Elismerés a vb-aranyakhoz (Azenpenzem)
A hazai szakszövetségek idén is eldöntötték, hogy az esztendőben kik voltak sportáguk legjobbjai. Papírforma szerint az olim­piai számokban idén vb-címet szerző Hosszú Katinka, Lőrincz Tamás, Kopasz Bálint, Milák Kristóf és Siklósi Gergely most is első lett, Kapás Boglárka viszont nem rúghatott labdába a két aranyat begyűjtő Hosszú mellett. A telje
dec. 19
11:30
Philadelphiában is nyert a Heat, nincs már hazai veretlen a ligában (She)
Jimmy Butlerék remek játékkal győzték le a Sixerst az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának hajnali kiemelt rangadóján, ezzel utolsóként a Philadelphia is elvesztette hazai veretlenségét. Dallasban nyert a Boston, újabb két fontos játékos sérült meg a Raptorsnál, óriási fordítással győzött a Thunder és a Bulls is, nem hibázott otthon
dec. 19
11:30
Évente 1,67 milliárd forintot fizet az állam az olimpiai érmesek edzőinek (444.hu)
A legtöbbet a kajakedző-legenda, Fábiánné Rozsnyói Katalin kapja. Vannak sportolók, akik rokonaiknak juttatják a járadékot.
dec. 19
11:36
Dvtk: albán válogatott védő az első téli szerzemény – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben a 9. helyen telelő Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján bejelentette Hysen Memolla szerződtetését.
dec. 19
12:06
Itt tart a magyar labdarúgás, nézze meg a FIFA világranglistáját (ATV)
A magyar válogatott továbbra is 52. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, melynek élén a világbajnoki bronzérmes Belgium maradt.
dec. 19
12:18
Így zárja az évet a magyar futballválogatott (Infostart)
A magyar válogatott továbbra is 52. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, melynek élén a világbajnoki bronzérmes Belgium maradt.
dec. 19
12:18
Férfi kézi: „Szeretném bizonyítani, hogy hasznos tagja lehetek a válogatottnak” (She)
Megkezdte a felkészülést a közelgő Európa-bajnokságra Gulyás István együttese, a kerethez Bartók Donát, a TBV Lemgo jobbátlövője újdonsült apaként később csatlakozik.
dec. 19
12:30
Kiállították a Puskás-díjat a zürichi FIFA Múzeumban (Azenpenzem)
Szöllősi György, a Puskás-ügyek hivatalos nagykövete közösségi oldalán számolt be róla, hogy a futballkaput és benne labdát formázó elismerés január végéig biztosan látható lesz a múzeumban.
dec. 19
12:36
Fehérvár: kétmillió forintos segítséget nyújt a klub (She)
Kétmillió forinttal támogatja a Mol Fehérvár FC labdarúgóklub a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot és a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központot. A székesfehérvári támogatószolgálat és a Tüzér utcai alapítvány munkáját is egy-egy millió forinttal segíti a Vidi – adta hírül hivatalos honlapján a fehérvári egyesület.
dec. 19
12:48
Hosszú Katinka elképesztő sorozatban - de nem ő az egyetlen (Infostart)
A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 55 sportág szövetsége válaszolt
dec. 19
12:48
Dopping: Ellentétes a józan ésszel a Wada határozata – Putyin (She)
Ellentétes a józan ésszel, jogellenes és politikai színezetű a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökségnek (WADA) az a döntése, amelynek értelmében az orosz sportolók nemzeti válogatottként négy évig nem vehetnek majd részt a jelentős nemzetközi versenyeken, így az olimpiákon sem – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtöki moszkvai évértékel
dec. 19
13:12
Tokió 2020: földrengésre is felkészültek a szervezők (She)
A tokiói olimpia szervezői csütörtökön földrengés-szimulációt végeztek az újonnan épült Ariake Arénában, a tornaversenyek helyszínén.
dec. 19
13:24
Már csak ez az egy hiányzik (Azenpenzem)
Az Ftc-Telekom április 16. óta veretlen hazai és nemzetközi színtéren egyaránt, csak egy-egy Osc, illetve Pro Recco elleni döntetlen árnyalja picit a képet.
dec. 19
13:30
A világ 50 legjobb autóversenyzője közé választották Michelisz Norbertet (SzMo)
Több ismert és sikeres pilótát megelőz a listán a túraautó-világkupa magyar bajnoka.

Keresés