2019. november 26. kedd

nov. 26
0:03
Megtörte a csendet Szilágyi Liliána – kemény dolgokat állít a vele történtekről - ezért választotta Tusupot (Blikk)
Csaknem feladta nyáron az úszást, Eb-ezüstérmesként nem tagja a glasgow-i rövidpályás Eb-re induló magyar csapatnak, mostoha körülmények között edz, mégpedig Shane Tusuppal, akit maga választott. Szilágyi Liliána most elmondta, miért választotta Tusupot, sőt, azt is, hogy úgy érzi, épp edzője miatt nem lehetett tagja a magyar csapatnak.
nov. 26
0:07
Máris megvan a Fehérvár új edzője: visszatérő tréner ül a kispadra (Blikk)
Újra Joan Carillo lesz a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapatának vezetőedzője.
nov. 26
0:11
Viharos búcsú után ellenfélként tér vissza Madridba Keylor Navas (Blikk)
Madrid ― Először léphet ellenfélként a spanyol Real Madrid gyepszőnyegére a Costa Rica-i Keylor Navas (32) azóta, hogy a nyáron viharos körülmények között távozott a francia PSG futballcsapatába. Hiába volt népszerű a madridi szurkolók körében a kapus, a tavaly nyári átigazolások után idén távoznia kellett.
nov. 26
0:15
Nincs idő: minél hamarabb dönteni kell a budapesti atlétikai vb sorsáról, nagy az aggodalom a nemzetközi szövetségben (Blikk)
Monte-Carlo ― Sebastian Coe (63), a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke levélben fordult a budapesti rendezésről készült nemzetközi szerződést aláíró magyar felekhez, azaz a magyar szövetséghez (MASZ) és a magyar kormányhoz.
nov. 26
0:19
Lanzafaménak elege lett: elárulta, mi állt botrányos gólöröme hátterében (Blikk)
Az olasz csatár elnézést kért a szurkolóktól sportszerűtlen magatartásáért.
nov. 26
0:23
Tusup elárulta: ő a kedvenc magyar focistája (Blikk)
Barátság szövődött Stieber Zoltán (31), az NB I-ben szereplő Zalaegerszeg focistája és Shane Tusup (31), a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka (30) volt férje és edzője között! A Blikk úgy értesült, közös menedzsmentjükön keresztül ismerkedtek meg, a sportról vallott filozófiájuk igencsak hasonló, emellett elismerik egymás teljesítmény
nov. 26
0:27
Az nem semmi: Varga Dénes lehet a világ legjobb vízilabdázója (Blikk)
Az utolsó szakaszához érkezett a Total Waterpolo szakportál szavazása, amelyen a világ legjobb vízilabdázóit választják ki: a férfiaknál jó esélye van a címre Varga Dénesnek, az eddig leadott voksok alapján ugyanis a Ferencváros olimpiai bajnoka és az olasz Francesco Di Fulvio között dől el a verseny.
nov. 26
0:31
Őrületes összeg: brutális végkielégítést kaphat a Mol Fehérvár kirúgott vezetőedzője, Marko Nikolics (Blikk)
Belebukott a Puskás Akadémia elleni 3-1-es, hazai pályán elszenvedett vereségbe Marko Nikolics (40). A Mol Fehérvár élvonalbeli futballcsapata szerződést bontott a szerb vezetőedzővel, akinek ugyanakkor a hírek szerint tekintélyes, 100 millió forintot elérő végkielégítést ad a klubja.
nov. 26
0:35
Őrületes összeg: brutális végkielégítést kaphat a Videoton kirúgott vezetőedzője, Marko Nikolics (Blikk)
Belebukott a Puskás Akadémia elleni 3-1-es, hazai pályán elszenvedett vereségbe Marko Nikolics (40). A Mol Fehérvár élvonalbeli futballcsapata szerződést bontott a szerb vezetőedzővel, akinek ugyanakkor a hírek szerint tekintélyes, 100 millió forintot elérő végkielégítést ad a klubja.
nov. 26
0:39
Szalai ellenfélként tért vissza a Hoffenheim stadionjába, ám amit a szurkolók tettek, az valami egészen hihetetlen (Blikk)
Versbe foglalt, megható üzenettel lepte meg egykori csapata, a Hoffenheim szurkolótábora Szalai Ádámot (31).
nov. 26
4:21
Vasárnapi sportműsor (12.01.) (She)
A csütörtöki Európa-liga-mérkőzés miatt a Ferencváros ismét vasárnap lép pályára a labdarúgó NB I-ben, méghozzá a Kaposvár otthonában. Az angol Premier League-ben négy mérkőzést is rendeznek a hét utolsó napján, végignézhetjük a Manchester United és az Arsenal találkozóit is. A spanyol La Ligában este 21 órakor Atlético Madrid–Barcelona rangadó! A
nov. 26
4:25
Szombati sportműsor (11.30.) (She)
Szombaton ezúttal is élőben követhetik az NSO-n az NB I-es mérkőzéseket! Kora délután az Alavés otthonában játszik a Real Madrid a spanyol bajnokságban, az angol Premier League-ben pedig pályán a Manchester City, a Liverpool és a Tottenham is. Németországban a televízió képernyőin láthatjuk a Borussia Dortmundot és a Bayern Münchent. Elindul az oli
nov. 26
4:27
Csütörtöki sportműsor (11.28.) (She)
Csütörtök este a Ferencváros hazai pályán mérkőzik meg azzal az Espanyollal, amely már továbbjutott az Európa-liga H-csoportjából. Hazánkban a zöld-fehérekre összpontosul a figyelem, de sztárcsapatok közül pályára lép a Manchester United, az Arsenal, a Roma és a Sevilla is. Amerikában elérkeztünk hálaadás napjához, amelyen három NFL mérkőzés lesz a
nov. 26
4:29
Pénteki sportműsor (11.29.) (She)
Péntek este egy-egy mérkőzéssel jelentkezik a német Bundesliga, a spanyol La Liga és a francia Ligue 1. Reggel 10 órakor és délután 14 órakor Formula–1 szabadedzés Abu-Dzabiból. Az Erste Ligából három meccset láthatunk, a Tipsport Ligában pedig a DVTK Jegesmedvéket nézhetjük a televízió képernyőin. Egy találkozót rendeznek a férfi kézi NB I-ben.
nov. 26
4:31
Szerdai sportműsor (11.27.) (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének szerdai játéknapján két óriási rangadót láthatunk a televízióban: 21 órától Liverpool–Napoli és Barcelona–Borussia Dortmund! A magyarokról sem szabad megfeledkeznünk, Szoboszlai Dominik (Salzburg) a Genk ellen, Gulácsi Péter (Leipzig) pedig a Benfica ellen bizonyíthat Európa legrangosabb kupasorozatában. Rendeznek N
nov. 26
4:51
Kiderült, évek óta csalta a feleségét a sztáredző (Ripost)
Ryan Giggs már a házassága alatt viszonyt folytatott a jelenlegi barátnőjével.
nov. 26
4:55
Leesik az állad, megmutatta hatalmas kebleit a népszerű edzőnő (Ripost)
Diana Vazquez legújabb fotójával megbolondította a férfi rajongóit.
nov. 26
6:51
Férfi kézi: hazatér a Csurgó szlovén csapatkapitánya (She)
Januárban hazatér Szlovéniába Borut Oslak, a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Csurgó 36 éves irányítója.
nov. 26
7:09
Nba: nagy hajrával győzött a Thunder a Gsw otthonában (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban a Milwaukee Bucks 122–118-ra legyőzte a Utah Jazzt, a találkozón a hazaiaknál 50 pontig jutott a „Görög Szörny” Jannisz Antetokunbo, és ezzel sorozatban nyolcadik meccsét is megnyerte a Bucks. Az Oklahoma Thunder nagy hajrával győzött a Golden State Warriors otthonában: 97–87-ről az utolsó négy percbe
nov. 26
7:15
Lezárult a délszláv korszak (Azenpenzem)
Döntött a Fehérvár Fc: az egy meccsel kevesebbet játszott Ferencváros pontelőnnyel vezeti a tabellát, s a klub elöljárói úgy ítélték meg, Nikolics személye nem garantálja a sikeres folytatást.
nov. 26
7:21
Machetékkel támadtak a focista családjára (BorsOnline)
Fényes nappal törtek be a Leicester City-focista Demarai Gray házába. Párja és hathetes babájuk otthon volt, őket machetékkel félemlítették meg.
nov. 26
7:27
Nhl: tovább menetel a Dallas, ismét kikapott a Vegas (She)
Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) kedd hajnali mérkőzésein a Dallas Stars Alexander Radulov duplájának is köszönhetően 4–2-re legyőzte a Vegas Golden Knightot, ezzel folytatva immár hét győztes meccsből álló sorozatát, míg a Knights zsinórban harmadik vereségét könyvelhette el.
nov. 26
8:03
Nem keresik Erőss Zsolt holttestét (Infostart)
Állítólag egy kínai expedíció indult a Himalájába, az amelynek elsődleges célja a hegy megtisztítása a mászók által otthagyott hulladéktól, ám holttestek után is kutattak. Kiderült, hogy ez nem így van.
nov. 26
8:09
Játékossors: megvan Zlatan Ibrahimovic új csapata? (She)
Sok sejtető videót tett közzé a közösségi oldalain Zlatan Ibrahimovic. A 38 éves támadó a jelek szerint 18 év után hazatér Svédországba, és a Hammarbyban folytatja pályafutását.
nov. 26
8:21
Tállya–Ózd: 29–0 - Az elnök távozását követelik a játékosok (BorsOnline)
Példátlan verést kapott a hétvégén az NB III-ban az Ózdi Kohász: 29-0-lal távozott Tállyáról. A felnőtt játékosok sztrájkja miatt 16 évesek játszottak.
nov. 26
8:27
Nfl: kiütés – a Ravens Mvp-jelöltje öt TD-t szerzett a Rams otthonában (She)
Sorozatban hetedszer győzött a Baltimore Ravens, amely az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság 12. fordulójában 45–6-ra kiütötte az előző idényben nagydöntős Los Angeles Ramst.
nov. 26
8:33
Aranylabda: Messi kapja a díjat hatodszor is – sajtóhír (She)
A katalán sportlap biztosra veszi, hogy a Barcelona argentin kiválósága, Lionel Messit díjazzák a jövő hétfői Aranylabda-díjátadón Párizsban, a második pedig a Liverpool holland védője Virgil van Dijk lesz, megelőzve a Juventusban futballozó Cristiano Ronaldót.
nov. 26
8:51
Gyász: elhunyt Pellady Péter, Lothar Matthäus korábbi menedzsere (She)
A magyar futballban már hosszú-hosszú hetek óta lehetett hallani a hírt, a régi ismerősök pedig megerősítés híján abban reménykedtek, hogy talán nem is igaz... De több forrás is megerősítette: Pellady Péter elhunyt.
nov. 26
8:51
Focicsemegék a mai Bajnokok Ligájában – sport a tévében (Infostart)
Kézi- és röplabda, jégkorong, lósport, és billiárd még a keddi élő tévés kínálatban.
nov. 26
9:39
Férfi kézi: két montenegrói távozik Tatabányáról – hivatalos (She)
Milos Bozsovics és Milos Vujovics is távozik a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Tatabányától – erősítette meg a hírt Marosi László klubelnök a kemma.hu-nak.
nov. 26
9:51
Nb Iii: „Szégyellje magát, aki ilyen megaláztatásra kényszeríti a fiatalokat” (She)
Mint ismeretes, az  Ózdi Kohász ifjúsági játékosokkal felállva szenvedett huszonkilenc gólos vereséget – Minczér Tibor, a tállyaiak középpályása mesélt a meccsről a Nemzeti Sportnak.
nov. 26
10:03
El: portugál játékvezető lesz a Fradi–Espanyol meccsen (She)
A portugál Tiago Martins fújja a sípot csütörtökön a Ferencváros Espanyol elleni Európa-liga-mérkőzésén.
nov. 26
10:21
Fft: így maradhat nyeregben a Barca és a Real Madrid – 2. rész (She)
A La Liga két óriása ötször egymás után hódította el a BL-serleget, mielőtt bejelentkezett volna a Liverpool. Megvizsgáltuk, mire lesz szükségük, ha bizonyítani szeretnék, hogy a 2018–2019-es idény csak rendszerhiba volt, és nem a dominanciájuk vége.
nov. 26
10:23
Az Mvp 50 pontjával nyert a Bucks, Embiidet lenullázták Torontóban (She)
Mindkét kiemelt rangadón hazai győzelem született az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) hajnali játéknapján: a Milwaukee Jannisz Antetokounmpo ötven pontjával nyomta le a Jazzt, a Raptors pedig nullapontos meccsbe kergette bele Joel Embiidet. LeBron James a ligaelső Lakerst, Carmelo Anthony a szenvedő Portlandet vezette idegenbeli győzelemre, vis
nov. 26
10:25
Autósport: a sivatagban rekedt éjszakára a korábbi F1-es világbajnok (She)
A Formula–1 2009-es világbajnoka, Jenson Button idén a tereprali szakágban próbálja ki magát, s egy Las Vegas-i verseny után a mexikói Baja 1000 elnevezésű futamon állt rajthoz. Jól is indult Button számára a viadal, több előzés és 235 mérföld megtétele után azonban autója meghibásodott, így navigátorával éjszakára a sivatagban rekedt.
nov. 26
10:45
Benfica: Csobothék veretlenül menetelnek a Premier League-kupában (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a portugál Benfica U23-as labdarúgócsapata a Premier League International Cup 1. fordulójában Csoboth Kevin góljával győzte le 2–1-re az ifjabb Dárdai Pállal felálló Herthát. A napokban két meccsel folytatta a sorozatot a portugál együttes, Csoboth mindkét találkozót végigjátszotta.
nov. 26
10:47
Kovacsics Anikó: A fiatalok győztes típusú játékosok (She)
Jó érzései vannak a Japánban szombaton rajtoló világbajnokság előtt a magyar női kézilabda-válogatott csapatkapitányának, Kovacsics Anikónak, aki szerint ez az együttes nemcsak meccsről meccsre fejlődik, de képes kiharcolni az olimpiai részvételt is.
nov. 26
11:09
Kárörvendő exfocistái üzentek a Fehérvár kirúgott edzőjének (Ripost)
Legszebb örömük a káröröm? Többen is elégedetten könyvelték el, hogy menesztették Marko Nikolicsot a Viditől.
nov. 26
11:33
Atlétika: a kormány úgy tekinti, eldőlt, Budapesten megrendezhető a vb (She)
A kormány üdvözli, hogy Csepel után Ferencváros képviselő-testülete is támogatja az atlétikai világbajnokság 2023-as budapesti megrendezését – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden az MTI-vel.
nov. 26
12:03
Női kézi-vb: rémálom Angolának, akklimatizáció nélkül érkeznek Japánba (She)
A szombaton kezdődő női kézilabda-világbajnokság előtt már szinte az összes résztvevő válogatott megérkezett Japánba, vagy már a közelben tartózkodik, vagyis akklimatizálódik. Szinte az összes, leszámítva Angolát, amely csak kevesebb mint egy nappal első mérkőzése előtt, 40 órás utazást követően esik csak be a torna helyszínére.
nov. 26
12:03
Focisták sora örül Nikolics kirúgásának (BorsOnline)
A csapattal négy éve bajnokságot nyert spanyol Joan Carillo váltja a Fehérvár kispadján Marko Nikolicsot. Több focista örül a döntésnek.
nov. 26
12:05
Kick-box: Király István lett a világszövetség alelnöke (She)
Király István lett a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) által is elismert WAKO kick-box világszövetség alelnöke.
nov. 26
12:09
Új részletek a magyarországi Giróról (Infostart)
Hatvanhat települést érint jövőre a Budapestről rajtoló Giro d'Italia három magyarországi szakasza.
nov. 26
12:09
Tenisz: Andy Murray egészségesen kezdi a 2020-as idényt (She)
Elmondása szerint egészségesen kezdi meg a 2020-as idényt Andy Murray, a britek háromszoros Grand Slam-torna-győztes teniszezője. A 32 éves játékos közölte, hosszú idő után először nem kell aggódnia a csípője miatt.
nov. 26
12:12
Meghalt Lothar Matthäus barátja, aki világsztárokat hozott Budapestre (Ripost)
Kenderesen temették el a korábbi sikeres, remek kapcsolatokkal bíró futballmenedzsert.
nov. 26
12:15
Sportlövészet: Péni kevesebb versenyt tervez Tokióig (She)
Az olimpiai felkészülés jegyében az ideinél kevesebb versenyzést és több külföldi edzőtáborozást tervez a jövő évre Péni István, aki múlt csütörtökön a győztestől mindössze egy tizeddel elmaradva ezüstérmet nyert légpuskában a kínai világkupadöntőben.
nov. 26
12:17
Giro dItalia: hatvanhat magyar települést érint a verseny (She)
66 (!) települést érint a jövőre hazánkban rajtoló Giro dItalia, ez 66 esély arra, hogy városaink és falvaink megmutassák magukat a világnak az olasz körverseny kapcsán. A három magyarországi szakaszon szurkolni egyszerre lesz élmény, megtiszteltetés és felelősség, arról nem beszélve, hogy a szurkolói kreativitás is fókuszba kerül – derült ki a Ves
nov. 26
12:45
Sajtóértesülések szerint hatodszor is Messi kapja az Aranylabdát (ATV)
Sajtóértesülések szerint jövő hétfőn hatodszor nyeri el az Aranylabdát Lionel Messi, az FC Barcelona argentin futballistája.
nov. 26
12:51
Statisztika: az EU-ban 1.76 millióan élnek a sportból (She)
Az EU-statisztikákkal foglalkozó Eurostat kedden azt közölte, hogy az érintettek 55 százaléka férfi, 45 pedig nő. A csoportba tartozik a profi labdarúgóktól az edzőkön és testnevelő tanárokon keresztül a konditermek személyzete is.
nov. 26
12:57
Szalai Ádám, a futballisten (Azenpenzem)
A Bundesligában szereplő Hoffenheim szurkolói külön molinókat készítettek a magyar csatár számára, amelyekre természetesen németül verssorokat írtak.

Keresés