2019. november 7. csütörtök

nov. 7
0:06
Betörtek a focista otthonába, miközben ő gólt lőtt a Bl-meccsen (Blikk)
Semmit nem sejtett a meccs végéig a focista.
nov. 7
0:10
Szinte biztos, hogy sérülése miatt az Eb-t is bukja Lékai (Blikk)
Lemarad a januári férfikézilabda-Európa-bajnokságról Lékai Máté (31), a Telekom Veszprém és a magyar válogatott irányítója. A sportoló térde a lengyel Kielce elleni Bajnokok Ligája-találkozó (33-34) második félidejében sérült meg egy betörést követően.
nov. 7
0:14
Egyik boldogabb mint a másik: ragyog a szerelemtől Shane Tusup és Hosszú Katinka - külön-külön ugyan, de ragyog! (Blikk)
Csak úgy ragyog a boldogságtól a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka (30) a párja, Gelencsér Máté (33) oldalán.
nov. 7
0:18
Bl: Guardiola szerint néha jobb egy döntetlen, mint egy győzelem (She)
A Manchester City egyelőre még nem jutott tovább a Bajnokok Ligája C-csoportjából, mivel kiengedte a kezéből a győzelmet az Atalanta ellen. Nézzük, hogyan látta a mérkőzést pár főszereplő!
nov. 7
0:18
Megvan: ő lehet a Bayern München új edzője (Blikk)
Ismét munkába állhat Arsene Wenger (70), a francia futballmenedzser az első számú jelölt a Bayern München kispadjára.
nov. 7
0:22
Felfelé ívelnek: az El-ben is értékesebb lett a Fradi! (Blikk)
A Ferencváros labdarúgói az eredményes nemzetközi kupaszereplésnek köszönhetően Európa szerte felhívták magukra a figyelmet! Ezt mutatja, hogy az Európa-liga csoportkörében elért sikereknek köszönhetően több focista értéke is megugrott az átigazolásokkal foglalkozó Transfermarkt becslése szerint.
nov. 7
0:26
Drámai vallomás: két babát is elveszítettek Gulácsiék (Blikk)
Elképesztően nehéz időszakot kellett átélnie első gyermeke születése előtt Gulácsi Péternek (29) és feleségének, Gulácsi-Vígh Diánának (28).
nov. 7
0:30
Súlyos bokasérülést szenvedett a magyar gyorskorcsolyázó: ez a 17 éves fiú indul helyette a montreali világkupa-fordulóban (Blikk)
Nem tud korcsolyázni a bokasérülést szenvedett Sziklási András, ezért a 17 éves Talabos Attila indul helyette a montreali világkupa-fordulóban.
nov. 7
0:34
Mattia Binotto perrel fenyeget (Blikk)
Egy spanyol lap szerint perrel fenyegette meg Mattia Binotto, a Ferrari olasz csapatfőnöke a Red Bull Racinget irányító brit Christian Hornert a Forma–1-es Amerikai Nagydíj után.
nov. 7
0:38
Kádár lesérült: őt hívta be a helyére Marco Rossi (Blikk)
– A sérült Kádár Tamás (29) helyett Szalai Attilát (21) hívta be a magyar labdarúgó-válogatott keretébe Marco Rossi (55) szövetségi kapitány.
nov. 7
0:42
Életét vesztette a legendás fehérvári focista, az egész klub gyászolja (Blikk)
89 éves korában elhunyt Galántai Imre egykori focista, a Vidi későbbi gazdasági vezetője.
nov. 7
5:09
A fürdőszobában dobta le a melltartót a hatalmas keblű sportolónő (Ripost)
A kétgyermekes anyuka, Amanda Costa bevállalós fotóval jelentkezett közösségi oldalán.
nov. 7
7:00
Nba: Hardenék legyőzték a Golden State-et (She)
Az NBA alapszakaszának szerdai játéknapján a Houston Rockets 129–112-re legyőzte a Golden State Warriorst.
nov. 7
7:03
BL: a Real Madrid kiütötte a Galatasarayt, továbbjutott a PSG (ATV)
A Paris Saint-Germain a Club Brugge 1-0-s legyőzésével a csoportkör negyedik fordulóját követően biztosította helyét a 16 között a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
nov. 7
7:12
Nhl: a Rangers és a Blues is öt gólt szerezve nyert (She)
Az NHL szerdai játéknapján a NewYork Rangers és a St. Louis Blues is öt gólt szerezve győzte le ellenfelét.
nov. 7
7:15
Így nevetett azon Kyle Walker, hogy híres mezőnyjátékos létére vészkapusnak kell beállnia egy BL-meccsen (444.hu)
Egész sokáig kellett védenie, de megúszta egy béna lövéssel, így még hős is lett belőle.
nov. 7
7:15
Máris továbbjutott a Bayern és a Juve (Azenpenzem)
Nem játszott jól, de nyert a Bayern a Niko Kovac menesztését követő első meccsen. A Hans Flick vezette csapat a Bajnokok Ligája 4. fordulójában 2-0-ra verte Münchenben az Olimpiakoszt.
nov. 7
7:18
Rossi csapata többet van játékban, mint a walesi topligás cserék (She)
Ryan Giggs kedden hirdette ki a walesi válogatott keretét az utolsó két fordulóra, az Azerbajdzsán és a Magyarország elleni Eb-selejtezőre. A névsorban 11 topligás játékos található, csakhogy többségük az elmúlt egy hónapban nem sok szerephez jutott klubjában…
nov. 7
7:21
Bajnokok Ligája - Példátlan hármas büntetés sújtotta az Ajaxot (BorsOnline)
Két kiállítást és egy tizenegyest szenvedett el egy támadáson belül az Ajax az idei BL-szezon eddigi legjobb meccsén a Chelsea ellen. Szabó Zsolt korábbi játékvezető szerint jó döntések születtek.
nov. 7
7:27
A PSG is továbbjutott a BL-ben (Behaviour)
A Paris Saint-Germain a Club Brugge 1-0-s legyőzésével a csoportkör negyedik fordulóját követően biztosította helyét a 16 között.
nov. 7
8:00
U17-es vb: a brazilok és a franciák is a nyolc között (She)
Az U17-es labdarúgó-világbajnokságon Brazília Chilét, Franciaország pedig Ausztráliát legyőzve jutott be a negyeddöntőbe.
nov. 7
8:18
Történelmi sikerre készül a Fradi, 24 éve várnak erre a szurkolók (Ripost)
Harmadszor szerepel valamelyik európai labdarúgókupa főtábláján a Ferencváros. A magyar bajnok 1995-ben és 2004-ben nem tudott nyerni hazai környezetben, ráadásul idén is vereséggel nyitott a Groupama Arénában.
nov. 7
8:21
Dajkálástól fájós vállal brillírozik Császár Gábor (BorsOnline)
Csaknem beállította a BL-csúcsot Császár Gábor, a svájci légiós ké­zilabdázó 16 gólt szerzett. Meg is hívták a válogatottba.
nov. 7
8:42
Sport a tévében: éjszakába nyúlik a Ferencváros-CSZKA Moszkva (Infostart)
Fontos Európa-liga mérkőzésen lép pályára egyetlen, Európában még talpon lévő labdarúgócsapatunk.
nov. 7
8:54
Bl: a Real 18 éves tehetsége lett a második legfiatalabb triplázó (She)
Élete második Bajnokok Ligája-mérkőzésén mesterhármast szerzett Rodrygo, a Real Madrid 18 esztendős brazil labdarúgója, aki ezzel az elitsorozat történetének második legfiatalabb triplázója lett.
nov. 7
9:18
Kyle Walker lett kényszerből a Man. City kapusa, így védett! (She)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester City 1–1-es döntetlent játszott az Atalantával a Bajnokok Ligája csoportkörében. És miután a meccsen az angolok a kezdő- és a cserekapusukat is elveszítették – Ederson megsérült, Claudio Bravót pedig kiállították –, a csapat védőjének, Kyle Walkernek kellett beállnia a kapuba.
nov. 7
9:21
Áll a bál, Bale csak a magyarokra koncentrál (Ripost)
Gareth Bale klubja, a Real Madrid nem nézi jó szemmel a walesi focista döntését.
nov. 7
9:24
Tenisz: Babos győzelmével negyeddöntős Sencsenben (She)
Babos Tímea második győzelmével bejutott a negyeddöntőbe a 100 ezer dollár (30 millió forint) összdíjazású sencseni kemény pályás női tenisztornán.
nov. 7
9:39
Babos a negyeddöntőbe jutott Sencsenben (Behaviour)
A negyeddöntőbe jutott Babos Tímea, miután három játszmában legyőzte a holland Bibiane Schoofst a 100 ezer dollár
nov. 7
9:42
Kajak-kenu: maratoni hidegrázás – Horváth Benedek felemás éve (She)
Nyáron még az sem volt biztos, hogy elindul az ifjúsági maratoni világbajnokságon, aztán mégis megtette, és két aranyéremmel tért haza Kínából. A Mol Alapítvány által támogatott 18 éves kenus, Horváth Benedek felemás év után jövőre új korosztályban és egyesületben maradna az élmezőnyben.
nov. 7
10:06
A Népstadion első válogatott meccsén kifütyülték az Aranycsapatot (She)
Kísértetiesen hasonló helyzetben lesz a magyar válogatott Uruguay ellen, mint hatvanhat évvel ezelőtt a Népstadion első válogatott meccsén a svédek ellen – bár a folytatás is ugyanolyan lenne!
nov. 7
10:12
Kép: Maradona lánya üzent, de Maradona sem érti, mit (She)
Furcsa, zagyva üzenetet osztott meg az Instagram-oldalán Diego Maradona lánya, Giannina, aki a következőt írta: „Az apám nem haldoklik, de belülről ölik meg, miközben ő észre sem veszi. Imádkozzunk érte.”
nov. 7
10:18
Jannisz parádéjával nyert a Bucks, kikapott Salt Lake Cityben a Philly (She)
A Clippers ellen is megállíthatatlan volt a regnáló MVP, Ben Simmons megsérült a Jazz-Sixersen - a Celtics és a Lakers vezeti a két konferenciát az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában. Most jól nézett ki a houstoni kezdő, 137 dobott ponttal nyert a Memphis, lábon lőtte magát a Magic Dallasban, remekelt a Bulls, pontzáporos meccset
nov. 7
10:20
Tenisz: óriási a balhé az országban, de jönnek Federerék (She)
A metrójegyek árának emelésével kezdődött, a Libertadores-kupa elköltöztetésénél tart a chilei balhé – hamarosan Roger Federer és Alexander Zverev játszana bemutató mérkőzést az országban…
nov. 7
10:24
kínos felvétel, retteg a repüléstől Immobile (She)
Nem szerencsés, ha a futballista fél a repüléstől, bár nem egyedülálló eset.
nov. 7
10:36
Európai Friss Kalandok: Görbiczék gyermekotthonban főznek (She)
Egy korábbi és egy jelenlegi, egyaránt népszerű sportoló (ráadásul házaspár), Vincze Ottó 11-szeres magyar válogatott labdarúgó és Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC kézilabdázója is igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy bizony az őszi-téli időszakban is ügyelni kell a zöldség- és gyümölcsfogyasztásra.
nov. 7
10:38
Bl: „A Var egy sz.r…” – a 93. percben két góllal vezettek, mégsem nyertek (She)
Roppant mérgesen nyilatkozott Nenad Bjelica, a horvát Dinamo Zagreb vezetőedzője, miután csapata 3–3-as döntetlent játszott az ukrán Sahtar Doneckkel a Bajnokok Ligájában úgy, hogy a zágrábiak a 93. percben két góllal vezettek…
nov. 7
10:45
Keveseknek éri meg teniszezni (Behaviour)
Miközben Ashleigh Barty a világbajnoki címével 4,42 millió dollárt keresett, addig a játékosok többsége feléli tartalékait az álom kergetése közben.
nov. 7
10:45
Az osztályozótól a BL-főtábláig (Azenpenzem)
A generációik nemcsak itthon, hanem a kontinensen is sok sikert értek el a Vasas színeiben, most pedig a csapat nagy bravúrt végrehajtva kiharcolta a főtáblára jutást a Bajnokok Ligájában.
nov. 7
11:00
Bl: Sarri elárulta, miért döntött C. Ronaldo lecserélése mellett (She)
Szerda este Douglas Costa hajrában szerzett góljának köszönhetően győzni tudott a Juventus Moszkvában, ezzel négy forduló után kiharcolta a továbbjutást. A „zebrák” mestere a győztes gól szerzőjéről beszélt, valamint azt is elmondta, hogy miért cserélte le ötszörös aranylabdás klasszisát.
nov. 7
11:27
Tusup és Szilágyi csupa mosoly, ennek szól az öröm (Ripost)
Gőzerővel zajlanak az úszóedzések, Shane Tusup az Instagramon osztott meg egy képet.
nov. 7
11:48
Kosárlabda: átadták a korszerűsített Csata utcai csarnokot (She)
Hivatalosan is átadták a 767.6 millió forintból korszerűsített Csata utcai sportcsarnokot Angyalföldön.
nov. 7
12:03
Gyulai Miklós: Az atlétika az ötödik legsikeresebb sportág Magyarországon (Azenpenzem)
Ha Budapest nem rendezheti meg a 2023-as vb-t, akkor több milliárd forintos kártérítést kellene fizetni, és a visszalépés akár több évre visszavetné a sportágat.
nov. 7
12:06
Atlétika: a tervezett stadion a vb után közösségi célokat is szolgálna (She)
Egy városrész revitalizációjáról is szól a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra tervezett stadion építése, a létesítmény a vb után közösségi célokat is szolgálna.
nov. 7
12:24
Budapesten is elbúcsúzik a közönségtől a Kiss (Behaviour)
A legendás zenekar 2020. július 16-án a Papp László Budapest Sportarénában játssza el még egyszer legnagyobb slágereit.
nov. 7
12:30
Itt a labda, amellyel a Puskás Arénát is avatják (Infostart)
Az Adidas bemutatta a 2020-as Európa-bajnokság hivatalos labdáját, az Uniforiát.
nov. 7
12:30
Tizenegyesölő védő, potyázó csatár – mezőnyjátékosok a kapuban (She)
Mint arról beszámoltunk, szerda este a Manchester City 1–1-es döntetlent ért el az Atalanta otthonában úgy, hogy Ederson sérülése és Claudio Bravo kiállítása miatt Kyle Walkerrel a kapuban kellett befejeznie a mérkőzést Pep Guardiola csapatának. A találkozó után összegyűjtöttünk néhány olyan futballistát, aki az angol védő sorsára jutott – azaz mez
nov. 7
12:30
Szomorú vallomás, két babáját veszítette el a magyar focista felesége (Ripost)
A kapus és szerelme ma már büszke szülők, a boldog anyuka egy bejegyzésben írt a múltról.
nov. 7
12:32
Rali: Széchenyi István és Andrássy Gyula leszármazottja is hazánkban versenyez (She)
Egyikük ükapja Széchenyi István, másikuk Andrássy Gyula leszármazottja – mindketten a rali Európa-bajnokság magyarországi záró futama, a Rally Hungary miatt érkeztek hazánkba – Albert von Thurn und Taxis és Nikolaus Mayr-Melnhof egyaránt büszke magyar felmenőire.
nov. 7
12:33
Másodszor is elnyernék a rendezést (Azenpenzem)
Budapest tavaly decemberben szerezte meg a 2023-as atlétikai vb rendezési jogát, ám ezt másodszor, itthon is meg kell nyerni.

Keresés