2019. november 19. kedd

nov. 19
0:03
Wales-Magyarország: ezt mondta Ryan Giggs a nagy meccs előtt (Blikk)
Ryan Giggs, a walesi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya "nagy meccsre" számít kedden a magyarok ellen az Európa-bajnoki selejtező utolsó fordulójában, melyben mindkét válogatott számára az Eb-részvétel a tét.
nov. 19
0:07
Ne maradjon le: még kaphatók jegyek az U21-es válogatott hétfői mérkőzésére az új Puskás Arénába (Blikk)
- Egészen az első félidő végéig kaphatóak még a jegyek a hétfőn (ma) 19 órakor kezdődő Magyarorság-Ausztria U21-es labdarúgó felkészülési mérkőzésre, amelyet a pénteken átadott Puskás Arénában rendeznek meg.
nov. 19
0:09
Keddi sportműsor: sorsdöntő meccs előtt a magyar válogatott (She)
Kedd este 20.45-kor a magyar labdarúgó-válogatott Wales ellen vív sorsdöntő mérkőzést – amennyiben nyernek a mieink, biztosan kijutnak a 2020-as Európa-bajnokságra. A C-csoportban Hollandia Észtországot, Németország Észak-Írországot fogadja. A Wales–Magyarország meccs előtt Haladás–Berettyóújfalu futsal NB I-es bajnoki az M4 Sporton. A férfi kézi S
nov. 19
0:11
A visszavonulás után is a medence körül forog Kiss Gergely élete: az egész család beleszeretett a vízilabdába (Blikk)
A víz körül forog Kiss Gergely (42) családjának élete! A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó a nyár folyamán búcsút intett a pólózásnak, ám továbbra is ezer szál köti a medencéhez, hiszen lányai is űzik már a sportágat, s olykor még maga is játékra jelentkezik.
nov. 19
0:15
Stadionstopot ígért Karácsony Gergely, most mégis zöld utat kaphat egy újabb aréna megépítése (Blikk)
Fontos egyeztetések zajlottak ma Karácsony Gergely főpolgármester és a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) vezetői között.
nov. 19
0:19
Ez a célja a fiatalokkal a magyar kézilabda-válogatott edzőjének a Japánban rendezett vb-n (Blikk)
A legjobb hétbe kerülés a célja a fiatalokkal felálló magyar női kézilabda-válogatottnak a Japánban rendezendő világbajnokságon (november 30.–december 15.).
nov. 19
0:23
Nem tartják magukat hibásnak a Ferrari pilótái, miután kiejtették egymást a Brazil Nagydíj leintése előtt (Blikk)
Hülyeség és szégyen! A Ferrari Forma–1-es csapatfőnöke és a két „bűnös” pilóta így kommentálta, hogy öt körrel a vasárnapi Brazil Nagydíj leintése előtt összeért Charles Leclerc (22), valamint Sebastian Vettel (32) autója.
nov. 19
0:27
Itt vannak a számok: elképesztő, hány embert érdekelt a Puskás Aréna stadionavatója (Blikk)
A televízióban és az interneten közel kétmillióan kapcsoltak, illetve csatlakoztak az M4 Sport négyórás műsorára a Puskás Aréna avatója idején, a Magyarország–Uruguay találkozót pedig átlagosan 824 ezren nézték pénteken.
nov. 19
0:51
Walesi–magyar: az Mlsz segít a szurkolóknak a hazajutásban (She)
A Wales–Magyarország Eb-selejtező kedd este 20.45-kor kezdődik, a késői befejezés miatt pedig csak korlátozott tömegközlekedési lehetőségek állnak az éjszakai WizzAir járatokkal hazatérő szurkolók rendelkezésére ahhoz, hogy időben kijussanak a reptérre. A Magyar Labdarúgó-szövetség úgy döntött: segít.
nov. 19
3:09
Rossi elmondta: ezért nem énekli a magyar himnuszt a Wales elleni meccsen (Blikk)
Bár elsőként a Himnuszt tanulta meg magyarul Marco Rossi (55), a labdarúgó-válogatottunk olasz szövetségi kapitánya, mégsem meri elénekelni majd Wales ellen Cardiffban (kedd, M4, 20.45), ahol sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőn lép pályára a csapata.
nov. 19
5:54
Brutális keblek, a tükör előtt pózol a bevállalós szurkolólány (Ripost)
A skandináv bombázó, Natasha Thomsen testét rengeteg tetoválás borítja.
nov. 19
6:51
Szombati sportműsor (11.23.) (She)
Szombaton ezúttal is öt NB I-es mérkőzést láthatunk, ebből kettőt a televízió képernyőin – 17 órától Mol Fehérvár FC–Puskás Akadéma, 19.30-tól Újpest–Diósgyőr. Az angol Premier League-ben délután pályán a Tottenham, az Arsenal és a Liverpool, este peig szuperrangadóval zárul a játéknap: Manchester City–Chelsea! Spanyolországban a Barcelonával indul
nov. 19
6:53
Pénteki sportműsor (11.22.) (She)
Két hét után ismét visszatérnek a topligák, ráadásul topcsapatokat is láthatunk péntek este Houston – pályán a Borussia Dortmund és a PSG is. Ismét strandlabdarúgó-vb csoportmeccseket tekinthetnek meg élőben. Már megszokhattuk, hogy pénteken a jégkorong sem maradhat el: Erste Liga-, EBEL- és Tipsport Liga-találkozók. A magyar kézilabda és kosárlabd
nov. 19
6:55
Csütörtöki sportműsor (11.21.) (She)
Csütörtök este kezdetét veszi a strandlabdarúgó-világbajnokság – 20.15-től Olaszország–Tahiti, 21.50-től Svájc–Egyesült Államok csoportmérkőzések a televíziók képernyőin. A női Extraligában a Fatum Nyíregyháza a Békéscsabával találkozik. Újabb hosszú nap vár az amerikai sportok szerelmeseire: hajnali 2 órától Milwaukee Bucks–Portland Trail Blazers
nov. 19
6:57
Vasárnapi sportműsor (11.24.) (She)
Vasárnapra egy meccs maradt a labdarúgó NB I-ből: Ferencváros–ZTE FC élőben az NSO-n!. A magyar NB II-ből egy találkozó, a Békéscsaba–Győr lesz látható a televízióban. Angliában nehéz feladat előtt áll a Manchester United, amely a Sheffield United ellen lép pályára idegenben. Az Erste Liga-, EBEL- és Tipsport Liga-mérkőzések mellett, férfi kézi BL-
nov. 19
6:57
Válogatott: magyaroktól zengett a kocsma – szurkolói buli Cardiffban (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szurkolóinak egy része hétfő estére megérkezett Cardiffba, és már az éjszaka remek hangulatot teremtett. Videó!
nov. 19
6:59
Szerdai sportműsor (11.20.) (She)
A magyar férfi kosárlabdacsapatok Európában vitézkednek – a Falco az olasz Brindisihez látogat a Bajnokok Ligájában, míg a Körmend Lengyelországba utazik, ahol a Legia Warszawával játszik. A férfi vízilabda BL-ben idegenben ugrik medencébe az FTC és az A-Híd OSC-Újbuda is. Íme a szerdai sportműsor!
nov. 19
7:03
Győzni kell Wales ellen! (HírTV)
A mieinknek ma este Wales ellen kell kiharcolniuk az Európa-bajnoki részvételt.
nov. 19
7:09
Nfl: legyőzte Mexikóban a Chiefs a Chargerst (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 11. fordulójának utolsó mérkőzésén a Kansas City Chiefs 24–17-re legyőzte a Los Angeles Chargerst.
nov. 19
7:21
Nhl: öt gólig jutott a Washington Capitals (She)
Az NHL hétfői játéknapján a Washington Capitals 5–2-re legyőzte az Anaheim Ducksot.
nov. 19
7:21
Fiúk, ismételjétek meg a négy évvel ez előtti bravúrt! (BorsOnline)
Az év futballmeccse következik. 2016 után ismét kijuthat a magyar fociválogatott az Európa-bajnokságra, ha kedd este legyőzi Walest. A csapat rendkívül motiváltan várja az összecsapást.
nov. 19
7:33
Hatalmasat mentett Messi az utolsó pillanatban (Infostart)
A spanyol FC Barcelona és az argentin válogatott világklasszisa hosszabbításban értékesített büntetővel állította be a döntetlent az argentin labdarúgó-válogatott Uruguay elleni hétfői barátságos mérkőzését Tel-Avivban.
nov. 19
7:39
Nba: folytatódott James Hardenék győzelmi sorozata (She)
Az NBA hétfői játéknapján a Houston Rockets, a Boston Celtics és a Milwaukee Bucks is nyert.
nov. 19
7:51
U21: Gera szerint a kerettagoknak többet kellene játszaniuk a klubcsapataikban (She)
Hat meccs, két döntetlen, négy vereség – ez az eddigi mérlege Gera Zoltánnak az U21-es labdarúgó-válogatott élén. Hiába látogatott ki csaknem 12 ezer szurkoló a Puskás Arénába az osztrákok elleni felkészülési mérkőzésre, a hazai Eb-re készülő korosztályos csapatunk ezúttal sem ünnepelhetett győzelmet. Így nem csoda, ha a szövetségi edző arról beszé
nov. 19
7:57
Fiatalság és boldogság (Azenpenzem)
Még mondja valaki a vasárnapi Brazil Nagydíj történései, főképpen az őrületes végjátéka után, hogy unalomba fullad a Formula-1-es világbajnokság vége!
nov. 19
8:15
Eljött a sorsdöntő meccs napja - Sport a tévében (Infostart)
Este 8-kor kezdődik a Wales-Magyarország Eb-selejtező közvetítése Cardiffból, de akinek ez túl idegtépő lenne, az nézhet curlinget is.
nov. 19
8:15
Csak egy kép kommentár nélkül (888.hu)
Tényleg csak ennyi.
nov. 19
8:21
U21 – Gera szerint a kerettagoknak többet kellene játszaniuk a klubcsapataikban (She)
.
nov. 19
8:21
Ma már tutira gyűlöli egymást a két ferraris (BorsOnline)
Rég eldőlt, hogy a brit Lewis Hamiltoné a hatodik vb-cím, ennek ellenére óvodás szintű utcai balhét láttunk a két Ferraritól a Brazil GP-n.
nov. 19
8:33
Először a Bajnokok Ligája főtábláján, lengyel sikerrecept alapján (She)
A klub története során először a Bajnokok Ligája főtábláján szerepel a Vasas Óbuda női röplabdacsapata, a sikerben elévülhetetlen érdemei vannak az edző Jakub Gluszaknak. A lengyel bajnokként érkező tréner a női lélek rejtelmeiről, a munka szükségességéről, no meg a babonáról is beszélt a BL-csoportkör november 19-i rajtja előtt.
nov. 19
8:57
Svájc és Dánia is ott lesz az Eb-n, az olaszok bődületes győzelmet arattak (Infostart)
Svájc a Gibraltár elleni papírforma sikerrel, Dánia pedig az Írországban elért döntetlennel biztosította a helyét a D csoportból a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságon.
nov. 19
8:57
Walesi–magyar: A srácok nevettek, jó móka volt – Bale a szurkolói nótáról (She)
Mint beszámoltunk róla, az Azerbajdzsán elleni Eb-selejtező előtt, alatt és után új rigmussal éltették a walesi szurkolók a válogatottjuk legnagyobb sztárját, a Real Madridban futballozó, saját bevallása szerint is golfőrült Gareth Bale-t. A királyi gárda sztárját az új kántálásról faggatták, s a válaszadás közben nem bírta ki nevetés nélkül.
nov. 19
9:15
szócsata a pályán, Cavani verekedni hívta Messit (She)
Feszült pillanatokat élt át Argentína és Uruguay egymás elleni felkészülési mérkőzésén a két sztár, Lionel Messi és Edinson Cavani. A támadók egybehangzó sajtóhírek szerint majdnem össze is verekedtek az öltözőfolyosón.
nov. 19
9:17
Eb 2020: „Teljes válság” – a spanyolok sikerét beárnyékolja az edzőmenesztés? (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott magabiztos győzelemmel fejezte be a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjét: a madridi Wanda Metropolitánóban 5–0-ra nyert Románia ellen. A találkozó után Robert Moreno szövetségi kapitány könnyeivel küzdve elbúcsúzott játékosaitól, s nem nyilatkozott.
nov. 19
9:27
Válogatott: „Hajrá, srácok! Nagyon bízunk bennetek!” – üzenik női kéziseink (She)
Ezekben a napokban nagyon sokakat tart lázban, hogy labdarúgó-válogatottunk kijut-e a 2020-as Európa-bajnokságra. Természetesen a világbajnokságra készülő női kézilabda-válogatott tagjai is szurkolnak Marco Rossi együttesének, sőt, az NSO Tv-n keresztül üzentek is a fiúknak.
nov. 19
9:29
Válogatott – „Hajrá, srácok! Nagyon bízunk bennetek!” – üzenik női kéziseink (She)
.
nov. 19
9:33
19-re lapot húzni (Behaviour)
Nem a magyar labdarúgó-válogatott a Wales elleni idegenbeli Európa-bajnoki selejtező esélyese, de nem teljesen kilátástalan a helyzete.
nov. 19
9:51
Ftc: újabb válogatott játékosnak született gyermeke (She)
Kedd reggel megszületett Botka Endre és felesége első gyermeke, aki az Endre keresztnevet kapta szüleitől. A Ferencváros válogatott labdarúgója a közösségi oldalán jelezte, fia és kedvese is jól van.
nov. 19
10:09
Paul George a Clippers-Thundert, Luka Doncic a Mavs-Spurst döntötte el (She)
Andrew Wiggins nélkül nyert a Jazz otthonában a Minnesota, Phoenixben győzött a Boston, parádézott a Rockets, a Raptors és a Pacers, nem hibázott a Bucks, újabb hazai meccset húzott be a Knicks - ez történt az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján.
nov. 19
10:11
Eb 2020: az NL-rájátszás előtt lemondott a román kapitány (She)
Bár szerződése alapján a márciusi Nemzetek Ligája-playoffban is vezethetné a román válogatottat, a spanyolok elleni 5–0-s vereség után Cosmin Contra szövetségi kapitány bejelentette, hogy távozik posztjáról. A 43 éves szakember a találkozó utáni villáminterjún, majd a sajtótájékoztatón is megerősítette, hogy lemond posztjáról – amit egyébként már l
nov. 19
10:21
Nb Ii: fegyelmi okok miatt távozott az Eto csapatkapitánya (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr a hivatalos honlapján jelezte, szerződést bontott Marko Vukaszoviccsal.
nov. 19
10:27
Az elmúlt öt évben csak két csapat vette be tétmeccsen Cardiffot (She)
Kedden eldől, hogy egyenes ágon kijut-e a magyar labdarúgó-válogatott a 2020-as Európa-bajnokságra: ha nyer Cardiffban, biztos Eb-résztvevő, de (nagyon) szerencsés esetben ehhez a döntetlen is elég lehet, a vereség viszont biztosan a remények szertefoszlását jelenti. Az elmúlt öt évben nem sok csapat tudott tétmérkőzésen Walesben győzni...
nov. 19
10:29
Sportlövészet: Péni István 4. összetettben a vk-döntőn (She)
Péni István a 4. helyen végzett a kisöbű szabadpuska 3x40 lövéses összetett számában a kínai Putienben zajló sportlövő világkupadöntőben.
nov. 19
10:39
Tokió 2020: befejezték az Olimpiai Stadion építését (She)
Befejeződtek a tokiói Olimpiai Stadion építési munkálatai.
nov. 19
10:41
Eb 2020: a svéd politikus összekeverte Romániát és Magyarországot (She)
Svédország pénteken 2–0-ra legyőzte Romániát Európa-bajnoki selejtezőn Bukarestben, ezzel kvalifikálta magát a jövő évi kontinenstornára. Nyamko Sabuni svéd politikus pártja szombati rendezvényén arról beszélt, hogy hazája válogatottja a magyarokat győzte le – írja az aftonbladet.se.
nov. 19
10:45
Saját kézben van a sorsunk (Azenpenzem)
Vasárnap este a női válogatott ­74-59-re legyőzte Szlovákiát a második Eb-selejtezőjén, és ezzel továbbra is megvan az esélye a csoportgyőzelemre.
nov. 19
11:09
Kísért a múlt? Remeghetnek a walesi lábak a magyarok ellen (Ripost)
Két éve hasonló helyzetben volt a walesi labdarúgó-válogatott a vb-selejtezőkön.
nov. 19
11:27
mézeskalácsot sütöttek az olimpiai és világbajnokok (She)
Ismét óriási mézeskalácsszív-sütési akcióval startolt az Ökumenikus Segélyszervezet karácsonyi adománygyűjtése. Olimpiai és világbajnok sportolók sora segített elkészíteni az adományvonal hívószámát jelképező első 1353 darab mézeskalácsszívet.
nov. 19
11:29
Válogatott: Abban bíztam, ő is itt lesz – Eppel Márton édesapja Cardiffban (She)
A magyar szurkolók egy része már hétfőn megérkezett Cardiffba a Wales–Magyarország sorsdöntő labdarúgó Eb-selejtező helyszínére. Köztük a 8-szoros magyar válogatott csatár, Eppel Márton édesapja, László is, akit az NSO Tv stábja faggatott a meccsről, a Kajrat Almati légiósáról és Marco Rossi szövetségi kapitányról.
nov. 19
11:33
U21: Banó-Szabó Bencének rosszulestek a szurkolók bántó szavai (She)
Az osztrákok elleni felkészülési mérkőzésen sem jött össze a győzelem az U21-es labdarúgó-válogatottnak, hiába teremtettek remek hangulatot a magyar szurkolók a Puskás Arénában. Az 1–0-ra elvesztett meccs után Demjén Patrik beszélt az NSO Tv-nek a vegyes érzelmeiről, míg Banó-Szabó Bencének a vereség mellett néhány drukker bántó szavai is rosszules

Keresés