2019. november 19. kedd

nov. 19
11:35
U21 – Banó-Szabó Bencének rosszul estek a szurkolók bántó szavai (She)
.
nov. 19
11:37
Kép: a sérült Pogba az Eb-selejtező helyett Miamiban tűnt fel (She)
Bokasérülése miatt nem tudott a francia labdarúgó-válogatottal tartani a gárda Eb-selejtezőire Paul Pogba. A Manchester United középpályása az Egyesült Államokban készül a visszatérésre, s közben elment a Miami Heat otthonául szolgáló American Airlines Arenába, és a pálya mellől figyelhette, amint a házigazda 15 ponttal legyőzi a New Orleans P
nov. 19
11:39
Összekeverte Magyarországot és Romániát egy svéd párt afrikai politikusa (888.hu)
Nyamko Sabuni nem igazán ismeri Európát, igaz, nem is ezen a kontinensen született.
nov. 19
11:39
Luis Enrique visszatérhet a spanyol labdarúgó-válogatott kispadjára (ATV)
Sajtóhírek szerint Luis Enrique visszatérhet az Európa-bajnoki résztvevő spanyol labdarúgó-válogatott kispadjára, leváltva Robert Moreno szövetségi kapitányt.
nov. 19
11:45
Klasszis nélkül, de klasszis csapattal (Behaviour)
Nem csekély elvárásokat fogalmazott meg a szövetség a női kézilabda-válogatott világbajnoki szereplésével kapcsolatban, a lányoknak a legjobb hétbe kell kerülniük.
nov. 19
11:45
Az MLSZ segít a szurkolóknak a reptérre jutni a walesi-magyar után (Azenpenzem)
A Cardiff City Stadiontól a Magyar Labdarúgó Szövetség által biztosított buszokkal utazhatnak a magyar szurkolók a repülőtérre a kedd esti Wales elleni Európa-bajnoki selejtező után.
nov. 19
12:03
Tenisz: Fucsovics bejelentette, két magyar edzővel dolgozik tovább (She)
A legjobb magyar teniszező, Fucsovics Márton Jancsó Miklóssal és Nagy Zoltánnal állapodott meg a 2020-as szezonra, amit a dohai ATP-tornán kezd el.
nov. 19
12:15
Walesi-magyar: egyre több magyar jegyfoglalását törlik... (She)
Kedden este telt ház előtt lép pályára Cardiffban, Wales ellen Eb-selejtezőn a magyar válogatott, amelyet hivatalosan 1600 magyar drukker biztathat a vendégszektorból. Több, Angliában élő, angliai lakcímmel rendelkező magyar szurkoló is jegyet foglalt a mérkőzésre, ám a helyszínre érve azzal szembesült, a walesi szövetség törölte az igénylést.
nov. 19
12:51
Spanyolország: ismét Luis Enrique a szövetségi kapitány – hivatalos (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) keddi sajtótájékoztatóján Luis Rubiales elnök bejelentette, Luis Enrique visszatér a válogatott kispadjára.
nov. 19
12:51
Kedd estére eltűnik az összes kérdőjel (Azenpenzem)
Hétfőn három labdarúgó Eb-selejtező csoportban is befejeződtek a küzdelmek. Az F és a J csoportban már nem volt nyitott kérdés, ellenben a D csoportból a kvalifikáció még háromesélyes volt.
nov. 19
13:03
Meglepő döntést hozott Fucsovics Márton (Infostart)
A legjobb magyar teniszező Jancsó Miklóssal és Nagy Zoltánnal állapodott meg a 2020-as szezonra, amit a dohai ATP-tornán kezd el.
nov. 19
13:03
Fft: álmok álmodói, avagy stadiontervek a régmúltból (She)
Az új Puskás Aréna átadása kapcsán rá kell jönnünk, hogy a téma örök. A nagy budapesti stadion szükségessége 1928-ban is felvetődött. Ma a 2020-as Eb-rendezésre készülünk, kilencven éve az első labdarúgó-világbajnokságot álmodták eleink Budapestre.
nov. 19
13:09
Kép: elképesztően bizarr frizurát villantott Hamilton (She)
Meglepő fotót mutatott meg rajongóinak Lewis Hamilton, már ami a hajviseletét illeti. A Mercedes hatszoros F1-világbajnoka az utóbbi időben látott hosszú, befont haját a jelek szerint kiengedte, és meg is mutatta azt a nagyvilágnak. Persze egyáltalán nem biztos, hogy a brit hosszú távon marad ennél a verziónál, de ha így lesz, azt még szokni kell.
nov. 19
13:15
Doppingbotrány a román válogatottnál (Infostart)
Doppingolással gyanúsít a román Nemzeti Doppingellenes Ügynökség három román kézilabdázót, aki tagja a Japánban tartandó olimpiai kvalifikációs világbajnokságon a magyarokkal egy csoportban szereplő román válogatott keretének.
nov. 19
13:15
Gera Zoltán elárulta, ez lehet a válogatott gyenge szereplésének az oka (Ripost)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott 1-0-ra kikapott felkészülési mérkőzésen Ausztria korosztályos csapatától a Puskás Arénában.
nov. 19
13:39
Válogatott: olvasóink ugyanazt a kezdőt várják, mint a Nemzeti Sport (She)
Több mint 22 ezren adták le a voksukat a Nemzeti Sport Online csapatösszeállító szavazásán a magyar labdarúgó-válogatott kedd esti, Wales elleni Európa-bajnoki selejtezője kapcsán. Az olvasók kezdő tizenegyében nincs nagy meglepetés, a védelem bal oldalán az Uruguay ellen csereként beálló Nagy Zsolt kapott helyett.
nov. 19
14:03
Az év meccse éhes magyarokkal és harapós walesiekkel (Infostart)
Walesben jobban tartottak a bakui Eb-selejtezőtől. mint a magyarok elleni utolsó fellépéstől. Pedig a tét ugyanakkora: amelyik csapat este nyer, résztvevője lesz a 2020-as Európa-bajnokságnak. A döntetlennek csak a szlovákok szurkolnak. Helyszíni beszámolónk Cardiffból, ahol 20.45 órakor kezdődik a sorsdöntő összecsapás.
nov. 19
14:03
Nem mi vagyunk az esélyesek, de egy meccsen bármi megtörténhet, és amúgy sem ma dől el végleg a kijutás (888.hu)
Igyekeztem a címben a legnépszerűbb közhelyeket elsütni a Wales–Magyarország találkozó kapcsán, hogy a cikkbe már ne jusson annyi!
nov. 19
14:15
Váltás a spanyol válogatott élén (Infostart)
A Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) bejelentette, hogy a jövőben ismét Luis Enrique irányítja az Európa-bajnoki résztvevő válogatottat.
nov. 19
14:18
Az MLSZ segít a szurkolóknak Walesben (Ripost)
A kedd esti cardiffi, Wales-Magyarország labdarúgó Eb-selejtező után a vendégszurkolókat buszok szállítják a reptérre.
nov. 19
14:51
Tour de Hongrie: rajt két nappal az utolsó magyarországi Giro-szakasz után (She)
Két nappal a Giro dItalia harmadik, egyben utolsó magyarországi szakasza után rajtol jövő májusban a Tour de Hongrie országúti kerékpárverseny.
nov. 19
15:03
Fucsovics magyar edzőkkel folytatja (Behaviour)
Jancsó Miklóssal és Nagy Zoltánnal dolgozik tovább az első számú magyar férfi teniszező.
nov. 19
15:15
Curling Eb: a nők nyertek, a férficsapat kikapott (She)
A magyar férficsapat 8:5-ös vereséget szenvedett Spanyolország együttesétől a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság keddi játéknapján. A női csapat 5:2-re legyőzte Törökországot.
nov. 19
15:17
óriási balhé, lószállítóban vitték el a csapatot (She)
A rohamrendőröknek kellett közbelépnie egy perui kupamérkőzésen a hétvégén. Két nagy rivális, az egyaránt harmadosztályú Deportivo Garcilaso és a Deportivo Llacuabamba csapott össze, ám a találkozó botrányba fulladt.
nov. 19
15:21
Megvan a cardiffi siker receptje (Azenpenzem)
Eljött a nagy nap, a magyar válogatott kedd este ki-ki mérkőzést játszik Wales ellen az Eb-selejtezősorozat utolsó fordulójában. Cardiff eddig nem hozott szerencsét.
nov. 19
15:33
Nhl: leköpte ellenfelét a Washington csatára (She)
Kirívó sportszerűtlenséget követett el Garnet Hathaway, a Washington Capitals csatára, aki az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján leköpte az Anaheim Ducks egyik játékosát.
nov. 19
15:33
Szaván fogták a spanyol szövetségi kapitányt, vagyis kirúgták egy 5-0-ás győzelem után, mire kitört a botrány (444.hu)
Moreno addig mondogatta, hogy azonnal félreáll, ha Luis Enrique vissza akarna térni, hogy szaván fogták, mire összeomlott.
nov. 19
15:35
Giro dItalia: rózsaszín karaván, amire mindenki felkapja a fejét (She)
A Giro dItalia Nagy Rajt népszerűsítő túrák célja, hogy ráirányítsák a figyelmet az olasz körverseny jövő májusi, magyarországi rajtjára és első három szakaszára, s nem is tehetnék ezt hatásosabban, mint a győzteseknek járó rózsaszín trikóban!
nov. 19
15:51
Kézilabda: Grimsbö és Alilovic is a debreceni kapusedzői konferencián (She)
A Debreceni Egyetem Sporttudományi Intézetének szervezésében az MKSZ Nemzetközi Edzőképző Központ (NEK) együttműködésével a Debreceni Egyetem DESOK sportcsarnokában november 20-án kerül sor a III. Kézilabda Kapusedzői Konferenciára.
nov. 19
16:03
Belgium: német edzőt neveztek ki a bajnoki címvédőnél (She)
Egy héttel Felice Mazzu menesztése után a német Hannes Wolf személyében kedden kinevezték az új vezetőedzőt a Bajnokok Ligájában is érdekelt belga KRC Genk labdarúgócsapatánál.
nov. 19
16:21
Fázós magyarok szállták meg Cardiffot (Azenpenzem)
Hivatalos források szerint szűk kétezer magyar fészkelődhet be a Cardiff City Stadionba, hogy az Eb-selejtező-sorozatban utoljára lássa Marco Rossi csapatát. Rajtuk semmi sem múlhat.
nov. 19
16:24
Gólyahír, apa lett a Fradi magyar válogatott sztárja (Ripost)
A kétszeres magyar válogatott labdarúgó, Botka Endre közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt.
nov. 19
16:27
Inkább krikettjátékos vagy futballkapus lett volna a világ leggyorsabb embere (She)
A két éve visszavonuló világcsúcstartó, nyolcszoros olimpiai és tizenegyszeres világbajnok jamaicai sprinter, Usain Bolt vitathatatlanul a világ leggyorsabb embere és korunk egyik legnagyobb hatású sportolója. A Nemzeti Sport szombati mellékletében, a Hosszabbításban induló sorozatunkban felelevenítjük pályafutása részleteit, és utánajárunk, hogyan
nov. 19
16:29
Felkészülés: látványos gólok és brazil győzelem Abu-Dzabiban (She)
A brazil labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 3–0-ra legyőzte Dél-Koreát Abu-Dzabiban. A dél-amerikaiak látványos gólokkal intézték el ázsiai ellenfelüket, és így tett Venezuela is Japánnal.
nov. 19
16:45
Női kézi: razzia a román válogatottnál, Brassóban tagadják a doppingvádat (She)
Jól mutatja a brassói női kézilabdázók hétfő este kirobbant doppingügyének hatását a román sportéletben, hogy le tudta szorítani a futballválogatott megalázó madridi vereségét (5–0) az egyetlen bukaresti sportlap, a Gazeta Sporturilor címlapjának legaljára.
nov. 19
17:03
Juventus: a védelem alapembere hosszabbított – hivatalos (She)
Szerződést hosszabbított az olasz élvonalbeli Juventus labdarúgócsapata Leonardo Bonuccival – adta hírül hivatalos honlapján a klub. A rutinos védő 2024 nyaráig írt alá a torinóiaknál.
nov. 19
17:15
Dvtk: hiába a tárgyalás, maradt Feczkó eltiltása (She)
Hatályban maradt Feczkó Tamás két mérkőzésre szóló eltiltása – közölte hivatalos honlapján a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK. A vezetőedzőt a Honvéd elleni mérkőzésen küldték el a kispadtól.
nov. 19
17:27
Női kézi-vb: Andrea Lekics lemarad a tornáról (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a CSM Bucuresti és a szerb női kézilabda-válogatott kulcsembere, Andrea Lekics dobhártyaszakadást szenvedett a Rosztov-Don elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, ami végül azzal jár, hogy nem vehet részt a Japánban sorra kerülő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
nov. 19
17:27
Meglepő dolgot árult el Marco Rossi a sorsdöntő meccs előtt (Ripost)
A magyar labdarúgó-válogatott kedd este Wales ellen játszik sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőt.
nov. 19
17:39
Férfi kosár Bl: magyar átkot törne meg a Falco Itáliában (She)
A Falco férfi kosárlabdacsapata szerda este a hazai pályán remeklő olasz Brindisi otthonában próbálja megtörni a magyar átkot a Bajnokok Ligája csoportkörében.
nov. 19
17:51
Csupasport: Blaskó Mihály teljesítette a dupla Spartathlont! (She)
Blaskó Mihály első magyarként teljesítette az összesen 490 kilométeres távot, amelynek pénteken vágott neki, mi pedig teljesítés közben, telefonon beszéltünk vele.
nov. 19
17:57
Serie A: a súlyos vádak után lemondott a liga elnöke (She)
Lemondott posztjáról Gaetano Micciche, az olasz élvonalbeli labdarúgóliga, a Serie A elnöke.
nov. 19
17:59
Bűnügy: zsarolás miatt nyomoznak a volt válogatott focista ellen (She)
Kényes ügyben nyomoz a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda: hétfőn zsarolás és más bűncselekmények gyanúja miatt több személyt, köztük a korábbi válogatott labdarúgót, P. Józsefet is előállították.
nov. 19
18:03
Davis-kupa: argentin, kazah és francia győzelem (She)
Az argentin, a kazah és a francia válogatott is győzelemmel kezdte meg szereplését kedden a megújult tenisz Davis-kupa madridi döntőjében.
nov. 19
18:45
Wtcr: Malajzia ugrás lesz az ismeretlenbe – Michelisz (She)
Michelisz Norbert éllovasként várja a túraautó-világkupa idényzáró hétvégéjét, de nem lesz könnyű dolga, hiszen három kőkemény ellenféllel néz szembe. A december közepi malajziai idényzáró szerinte kis túlzással ugrás az ismeretlenbe, ennek ellenére nyugodtnak és magabiztosnak érzi magát.
nov. 19
18:57
Walesi–magyar: így vonultak a szurkolók Cardiffban (She)
Cardiffban vonultak a magyar szurkolók a Wales elleni labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt követően. A Nemzeti Sport ott volt a helyszínen, és követtük a drukkereket egészen a Cardiff City Stadionig, ahol a mérkőzést megrendezik. Egyszerű a képlet: ha Marco Rossi csapata nyer, kijut az Európa-bajnokságra.
nov. 19
19:21
Walesi–magyar: tüntetőknek hitték a magyar drukkereket (She)
Mint arról beszámoltunk, a magyar szurkolók kicsit több mint egyórás sétát követően megérkeztek a stadionhoz Cardiffban, ahol a magyar válogatott Walesszel játszik majd sorsdöntő Eb-selejtezőt. Túlzás lenne azonban azt állítani, hogy Cardiff futball-lázban ég, sokan ugyanis a közösségi oldalakon kértek segítséget, hogy kiderítsék, miért van ennyi r
nov. 19
19:27
Walesi–magyar: olvasóink eltalálták, megvannak a kezdőcsapatok (She)
Kedd este a jövő évi, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokság selejtezősorozatának E-csoportjában utolsó mérkőzését Cardiffban, Wales ellen vívja a magyar labdarúgó-válogatott, amely győzelmével bebiztosíthatja helyét a tornán. Íme, a kezdőcsapatok!
nov. 19
19:33
Kiderült, ez a célja a magyar válogatottnak a világbajnokságon (Ripost)
A legjobb hét közé kerülés a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elvárása a női válogatottal szemben a jövő szombaton kezdődő, Japánban sorra kerülő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
nov. 19
19:45
Férfi kézi Nb I: Dabason sem lassított a Szeged (She)
A Mol-Pick Szeged 40–22-re nyert Dabason a férfi kézilabda NB I keddi mérkőzésén, és simán megőrizte hibátlan mérlegét a bajnokságban.

Keresés