2019. november 14. csütörtök

nov. 14
0:06
Stadionavató: fontos tudnivalókat közölt a szurkolókkal az Mlsz (Blikk)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) arra kéri a szurkolókat, hogy lehetőség szerint tömegközlekedéssel közelítsék meg a Puskás Arénát a pénteki, Uruguay elleni stadionavató előtt.
nov. 14
0:10
„Ha kell, még a vasat is megrágom” – Világbajnoki címe megvédésért száll ringbe a magyar kick-boxos: kőkemény meccs vár rá (Blikk)
Megvédheti világbajnoki címét szombaton a kick-boxos Rákóczi Renáta
nov. 14
0:14
A magyar válogatott focistája is bekerült az év álomcsapatába (Blikk)
A bajnoki ezüstérmes Kajrat Almati magyar válogatott labdarúgója, Eppel Márton bekerült a kazah élvonal 2019-es álomcsapatába.
nov. 14
0:18
„Mindegyik olyan lesz számunkra, mintha döntőt játszanánk” – Nagy szükségük van a győzelemre Ronaldóéknak (Blikk)
Hatalmas szüksége van most Portugáliának arra, hogy Cristiano Ronaldo (34) csúcsformában futballozzon a hátralévő két Európa-bajnoki selejtezőn.
nov. 14
0:22
Kiderült: nem lehet majd készpénzzel fizetni a Puskás Arénában, ezért! (Blikk)
A Puskás Arénában nem lesz lehetőség készpénzzel fizetni már a pénteki nyitómérkőzésen sem, amikor a magyar labdarúgó-válogatott Uruguay ellen lép pályára.
nov. 14
0:26
Marco Rossi elárulta, mi ad neki erőt élete legfontosabb mérkőzésein (Blikk)
A családja jelenléte is doppingolja majd Marco Rossit (55) élete legfontosabb mérkőzésein. Sérülések, eltiltások miatt több játékosára nem számíthat a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya a pénteki, Uruguay elleni (M4, 19 óra), Puskás Aréna-avató mérkőzésen, valamint a keddi, Walesszel vívott, cardiffi Európa-bajnoki selejtezőn (M
nov. 14
0:30
Vasszigor a Chelsea-nél: brutális büntetést kaphatnak azok, akik késni mernek az edzésről (Blikk)
Akár 7,8 millió forintnyi büntetést is kaphatnak a Chelsea focistái a klub új szabályai szerint, amennyiben késnek egy edzésről. A klub menedzsere, az angol Frank Lampard (41) 2019 júliusában vette át a vezetőedzői pozíciót, és a Twitterre felkerült kép alapján nem sokáig tétlenkedett, hogy új büntetési rendszert vezessen be. Célja az, hogy fegyelm
nov. 14
0:34
Látványos: lángoló oroszlánnal avatták fel a megújult stadiont (Blikk)
Megadta a módját megújult arénája átadásának az argentin élvonalbeli Estudiantes La Plata labdarúgócsapata!
nov. 14
0:38
Arséne Wenger a labdarúgás fejlesztéséért felelős vezető lett (Blikk)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) Arséne Wengert nevezte ki a labdarúgás fejlesztéséért felelős igazgatónak.
nov. 14
0:42
Ennyi volt: bejelentette visszavonulását Ac Milan sztárja (Blikk)
Bejelentette visszavonulását Riccardo Montolivo, az AC Milan és az olasz válogatott korábbi kiváló labdarúgója.
nov. 14
3:24
Faképnél hagyta magyar rajongóit Luis Suárez (BorsOnline)
Csalódást okozott a magyar Barca-szurkolóknak Luis Suárez, aki az uruguayi válogatottal érkezett a Puskás Aréna megnyitójára. Nem állt meg közös képre vagy aláírásra, egy lányt meg is ríkatott.
nov. 14
6:48
Tenisz: Gálfi továbbjutott, Stollár kiesett Houstonban (She)
Gálfi Dalma nyert, Stollár Fanny viszont kikapott a 162 ezer dollár összdíjazású houstoni kemény pályás női tenisztorna második fordulójában.
nov. 14
7:12
Nba: rangadót nyert a Rockets; a Lakers elkalapálta a Gsw-t (She)
Rangadót húzott be a Houston Rockets az NBA legutóbbi játéknapján – James Hardenék a bajnoki esélyes Los Angeles Clipperst győzték le 102–93-ra. A Los Angeles Lakers LeBron Lames vezérletével 120–94-re elkalapálta a legjobbjait nélkülöző Golden State Warriorst. A Memphis Grizzlies az újonc Ja Morant utolsó másodperces kosarával diadalmaskodott a Ch
nov. 14
7:15
Bunkó volt, csalódtak a magyar rajongók a világsztárban (Ripost)
Nem erre számítottak az uruguayi labdarúgó-válogatott legnagyobb sztárjától, Luis Suáreztől.
nov. 14
7:42
Wtcr: meggyőzően kezdett Michelisz Makaóban, Guerrieri a mezőny végén (She)
Michelisz Norbert bizonyult a leggyorsabbnak a túraautó-világkupa (WTCR) makaói versenyhétvégéjének első szabadedzésén. A Hyundai magyar versenyzője a második tréninget kissé hátrébb, a kilencedik pozícióban zárta – igaz, ezt a gyakorlást a tervezettnél kicsivel hamarabb intették le, így a végén már senki sem tudott javítani. Michelisz bajnoki rivá
nov. 14
7:54
Esélyesként kezdenek (Azenpenzem)
Ma megkezdi az Európa-bajnoki selejtezőket a magyar női válogatott, az ellenfél a nehéznek tartott Hollandia lesz, de Székely Norbert szövetségi kapitány szerint muszáj jó rajtot venni.
nov. 14
8:06
Nhl: ha Oshie, szétlövéses siker – ezúttal a Flyers ellen (She)
A listavezető Washington Capitals szétlövésben nyert a Philadelphia Flyers otthonában az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján.
nov. 14
8:18
Eb 2020: jön az angol válogatott 1000. meccse – infografika (She)
Jeles dátumhoz érkezett az angol labdarúgó-válogatott. Csütörtökön története 1000. mérkőzését játssza, az ellenfél Eb-selejtezőn Montenegró lesz a Wembleyben.
nov. 14
8:18
Sport és koncertek: világsztárok jönnek a Puskás Arénába (Ripost)
A stadionban minden adott ahhoz, hogy egész évben telt házas eseményeket rendezzenek. Lehet minden, több sportág mérkőzése és koncert is.
nov. 14
8:24
A Puskás Aréna kibérlése? Vizsgálják a lehetőségét (She)
A Puskás Aréna pénteki nyitó mérkőzése, a Magyarország–Uruguay felkészülési meccs előtt a Nemzeti Sport a Nemzeti Sportközpontok főigazgatójának, Kovács Norbertnek tette fel kérdéseit a létesítménnyel kapcsolatban.
nov. 14
8:26
Puskás húga Kispestről szurkol (She)
A legenda unokája, Réka és dédunokája, Ane eljön Baszkföldről Budapestre, míg testvére a régi kispesti házban a televízióban követi a megnyitó eseményeit.
nov. 14
8:48
Rendhagyó közvetítés az új Puskás Arénából (Infostart)
Mind a magyar, mind az uruguayi labdarúgó-válogatott edzését leadja a köztévé csütörtök délután. Fociközpontú nap lesz amúgy is a képernyőn.
nov. 14
8:48
James Harden 47 pontja döntötte el a Rockets–Clippers rangadót (She)
Izgalmas csatát hozott a Rockets és a Clippers találkozása az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, melyet végül néhány technikai és James Harden klasszisa döntött el a hazaiak javára. Portlandet is bevette, ezzel tovább menetel a Raptors, zsinórban kilencedszer nyert a Boston, kikapott Orlandóban a Sixers, a Spurst is szétszed
nov. 14
8:54
Birkózás: szobrot kapott három legenda Szentesen (She)
Három olimpiai bajnok birkózólegenda szentesi tölgyfái árnyékában immár szobor is kifejezi az olimpiai eszme folytonosságát.
nov. 14
9:00
Jótékonyság: Holender is segít a súlyos betegséggel küzdő ikerpáron (She)
A kispestiek ismét összefogtak. A Honvéd szurkolói tavaly szeptemberben jótékonysági futást szerveztek a vesedaganatos betegséggel küzdő ikerpár, Anita és Zoé megsegítésére, s nemrég újabb akcióba kezdtek: feltett szándékuk, hogy egymillió forintot összegyűjtve támogassák a gyermekeit egyedül nevelő édesanyát.
nov. 14
9:21
Meglepte feleségét a Budapesten fellépő világsztár (Ripost)
Férjként is megállja a helyét Luis Suárez, az uruguayi labdarúgó-válogatott sztárja.
nov. 14
9:54
Válogatott: Gazdag Dániel a Wales elleni sikerről álmodik (She)
A kilenc éve még a Puskás-stadion lelátóján Szalai Ádáméknak szurkoló középpályás, Gazdag Dániel a Wales elleni sikerről álmodik.
nov. 14
10:12
Válogatott: jön a stadionavató – állítsa össze az Uruguay elleni kezdőt! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott négy éve, november 15-én Norvégia legyőzésével kijutott az Európa-bajnokságra, 2019-ben ugyanezen a napon pedig ismét lesz mit ünnepelni, hiszen először lép pályára a nemzeti csapat a vadonatúj Puskás Arénában. Tudván, hogy négy nappal később Walesben Eb-selejtezőt játszik az együttes, ön hogyan állítaná fel a mieink k
nov. 14
10:24
Gyász: agyonlőtték a thai boksz háromszoros világbajnokát (She)
Ismeretlen támadó agyonlőtte Moszkvában Asot Boljan örmény thai bokszolót, a sportág háromszoros világbajnokát – közölte csütörtökön az orosz Központi Nyomozó Bizottság (SZK).
nov. 14
10:24
A legidősebb válogatott futballistánk is ott lesz Uruguay ellen (Ripost)
A magyar válogatott számos korábbi legendája meghívót kapott a pénteki, Uruguay ellen találkozóra.
nov. 14
10:30
Atlétikai vb: Minden sportágnak jár egy otthon – Juhász Roland (She)
Minden sportágnak jár egy otthon – jelentette ki Juhász Roland 95-szörös válogatott labdarúgó a 2023-as világbajnokságra tervezendő atlétikai stadionról.
nov. 14
10:36
Olimpia 1896: Görögország visszakapta a maratoni győztesének járó kupát (She)
Egy németországi egyetem visszaadta Görögországnak azt a kupát, amelyet 1896-ban, az első újkori olimpián a maratoni távon győztes görög versenyző vehetett át.
nov. 14
10:38
Atlético: Morata teljesen váratlanul nekiment most a Realnak (She)
Bár Álvaro Morata a karrierje nagy részét a Real Madridnál töltötte, a spanyol válogatott csatár most úgy érezte, oda kell szúrnia egy kicsit korábbi együttesének.
nov. 14
11:00
MotoGp: az ötszörös vb-első Jorge Lorenzo visszavonul? (She)
Utolsó felvonásához érkezett a 2019-es MotoGP-szezon, és a jelek szerint utolsó felvonása lehet egy nagyszerű karriernek is.
nov. 14
11:02
Fortuna Liga: három magyar is a forduló álomcsapatában (She)
Vida Kristopher, Kalmár Zsolt és Holman Dávid is bekerült a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 15. fordulójának az álomcsapatába.
nov. 14
11:18
F1: a riválisok szerint trükközik a Ferrari – az Fia szigorított (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) újabb direktívát adott ki a soron következő Brazil Nagydíj előtt, amivel a motorokkal történő trükközés lehetőségét kívánja megakadályozni.
nov. 14
11:20
Puskás Aréna: multifunkcionális lesz az új stadion (She)
Multifunkcionális lesz a Puskás Aréna, amely a futballmérkőzések mellett többek között koncertek, világkongresszusok rendezésével a turizmust is növeli majd – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
nov. 14
11:22
Női kosárlabda: nyolc éve simán nyertünk Hollandiában (She)
Amszterdamban toronymagas esélyesként lép pályára Székely Norbert együttese, remélhetőleg estére a hideget is kiűzik a helyiek a kis méretű csarnokból.
nov. 14
11:24
Leipzig: Willi Orbánt műteni kellett, idén már nem játszhat (She)
Nem csak a magyar labdarúgó-válogatott soron következő mérkőzéseit hagyja ki Willi Orbán: az RB Leipzig honlapjának közleménye szerint a belső védő térdét műteni kell, így idén már nem léphet pályára.
nov. 14
11:26
Kosár: májusban újra hazánkba érkezik a Harlem Globetrotters (She)
Májusban újra Magyarországra érkezik a Harlem Globetrotters, a világ leghíresebb kosárlabda-showcsapata.
nov. 14
11:27
Villám csapott a magyar lányok repülőgépépbe (Ripost)
Riadalom a repülőgépen, villám csapott a magyar női kosárlabda-válogatott gépébe.
nov. 14
11:30
Tenisz: a következő idény után visszavonulnak a Bryan ikrek (She)
A következő idény után visszavonul a 16-szoros Grand Slam-torna-győztes amerikai Bob Bryan, Mike Bryan teniszpáros.
nov. 14
11:54
Atp-vb: Zverev tagadja, hogy mobilozott volna meccs küözben (She)
Alexander Zverev cáfolta, hogy a mobiltelefonját nézegette volna a londoni ATP-világbajnokság szerdai versenynapján a Sztefanosz Cicipasztól elszenvedett veresége során. Nem ez lett volna az első eset.
nov. 14
12:00
Nb Ii: tévében az Mtk–Csákvár és a Gyirmót–Győr meccs is (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottságának határozata értelmében az eredetileg a 20. és a 21. fordulóban egyaránt vasárnap 17 órára kiírt MTK–Csákvár, valamint Gyirmót–ETO FC Győr mérkőzéseket hétfő 19 órára mozgatták át a televíziós közvetítés miatt.
nov. 14
12:06
Dvsc: a házigólkirály-jelölt és a kapus is megsérült a Fradi ellen (She)
Az NB I-ben szereplő Debreceni VSC tájékoztatása szerint két labdarúgója megsérült a legutóbbi, Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésen (1–6). Nagy Sándornak combsérülés, Szécsi Márknak agyrázkódás miatt kell pihennie.
nov. 14
12:08
saját apjának kért büntetést az Nba-játékos (She)
Érdekes jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik látták a Los Angeles Clippers–Houston Rockets találkozót az NBA legutóbbi játéknapján. A meccs hajrájában ugyanis Doc Rivers, a Clippers mestere nekiment a bíróknak, mivel szerinte hibáztak. Közben pedig saját fia, a Rocketset erősítő Austin Rivers mutatta a játékvezetőknek, ideje lenne a sok dumálás
nov. 14
12:10
Atlétika: Csepel polgármestere kiáll a világbajnokság mellett (She)
Csepel polgármestere és a kerület sportegyesületei kiállnak a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság megrendezése és az ahhoz kapcsolódó fejlesztések mellett. Borbély Lénárd (Fidesz-KDNP) XXI. kerületi polgármester csütörtökön Budapesten tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, Csepel számára ez nemcsak egy sportberuházás, hanem régóta sz
nov. 14
12:12
Nagyon rossz hír jött Willi Orbanról (Infostart)
Megoperálták az RB Leipzig magyar válogatott labdarúgóját, ezért idén már nem léphet pályára.
nov. 14
12:24
Nfl: Kaepernick nyílt edzésen mutathatja meg, mit tud (She)
Az NFL szombatra különleges bemutató edzést szervezett a legutóbbi három idényben szerződés nélkül tengődő Colin Kaepernicknek, hátha így sikerül szerződéshez jutnia. Nem puszta jóindulat áll a példa nélküli bemutató hátterében, az NFL az elmúlt években mostohán bánt a himnusz alatt tüntetésből térdelő irányítóval, és most ezzel kompenzálna.
nov. 14
12:24
Csepel polgármestere kiáll a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság mellett (Azenpenzem)
Borbély Lénárd Xxi. kerületi polgármester csütörtökön Budapesten tartott sajtótájékoztatót, amelyen hangsúlyozta, Csepel számára ez nemcsak egy sportberuházás, hanem régóta szükséges városfejlesztés.

Keresés