2019. november 14. csütörtök

nov. 14
12:30
Agyonlőtték a thai boksz háromszoros világbajnokát (Ripost)
Ismeretlen támadó agyonlőtte Moszkvában Asot Boljan örmény thai bokszolót, a sportág háromszoros világbajnokát – közölte csütörtökön az orosz központi Nyomozó Bizottság (SZK).
nov. 14
12:54
Itt az utolsó nagy támadás: még tizennégy hely szabad (Infostart)
Csütörtökön, az isztambuli Törökország–Izland mérkőzéssel indul a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőinek utolsó szakasza, kedd estig a már elkelt hat hely mellett további tizennégy gazdára talál. Néhányan még utána is reménykedhetnek, a Nemzetek Ligája márciusi „pótvizsgáin”.
nov. 14
13:06
Válogatott: 24 órás élő felvezetés az Nso-n az Uruguayi elleni stadionavató előtt (She)
Pénteken 19 órától Magyarország labdarúgó-válogatottja összecsap Uruguayjal a Puskás Aréna stadionavatóján. A kedden Walesben az Európa-bajnoki szereplésért küzdő együttes felkészülési meccsét 24 órás élő felvezetéssel hozzuk közelebb olvasóinkhoz, ha minket követ, semmiről nem marad le a pénteki ütközettel kapcsolatban!
nov. 14
13:18
Juve: Mandzukic decemberben Manchesterbe költözhet (She)
Olasz sajtóhírek szerint eldőlt, hogy Mario Mandzukic januártól a Manchester United labdarúgója lesz, sőt, már decemberben edzésbe állhat új klubjánál.
nov. 14
13:24
Válogatott: 24 órás élő felvezetés az Nso-n az Uruguay elleni stadionavató előtt (She)
Pénteken 19 órától Magyarország labdarúgó-válogatottja összecsap Uruguayjal a Puskás Aréna stadionavatóján. A kedden Walesben az Európa-bajnoki szereplésért küzdő együttes felkészülési meccsét 24 órás élő felvezetéssel hozzuk közelebb olvasóinkhoz, ha minket követ, semmiről sem marad le a pénteki ütközettel kapcsolatban!
nov. 14
13:26
Atlético: hónapokat kihagyhat Diego Costa gerincsérv miatt (She)
A spanyol élvonalbeli Atlético Madrid közleményben jelezte, Diego Costára további orvosi vizsgálatok várnak gerincsérv miatt. Sajtóhírek szerint a válogatott csatár legalább három hónapig lesz harcképtelen.
nov. 14
13:28
Magyar–uruguayi: az Inter megfigyelőket küld a Puskás Arénába (She)
A Tutto Mercato Web az fcinternews.it portálra hivatkozva arról számolt be, hogy az Inter megfigyelőket küld a Magyarország–Uruguay felkészülési mérkőzésre a Puskás Arénába, hogy feltérképezze Matías Vinát.
nov. 14
13:33
Újra Budapestre jön a legendás sztárcsapat (Ripost)
Májusban újra Magyarországra érkezik a Harlem Globetrotters, a világ leghíresebb kosárlabda-showcsapata.
nov. 14
13:36
Felkészülés: több csapat is kihasználja a válogatott szünetet (She)
Több labdarúgó NB I-es csapat is felkészülési mérkőzést játszik a válogatott szünetben: pályára lép a Kaposvár, a Kisvárda, az Újpest és a Zalaegerszeg is.
nov. 14
13:42
Súlyos döntést hozott meg a spanyol futball legendája (Infostart)
Lassan az utolsó mohikánok pályafutása is lezárul a spanyol aranygenerációból. Idén elbúcsúzott már Iker Casillas (noha állítólag fontolgatja a visszatérését…), Fernando Torres és Xavi, most pedig bejelentette januári búcsúját David Villa is.
nov. 14
13:42
Pl: Elgondolkodtam a Bayern ajánlatán – Hudson-Odoi (She)
Csupán a múlt héten töltötte be a 19-et, de Callum Hudson-Odoi már másodszor tagja a Gareth Southgate által irányított angol válogatott keretének. A Chelsea villámgyors támadója válogatottbeli kötelezettségei előtt a Telegraphnak adott interjút, amelyben beszélt a nyáron felröppent, távozását firtató pletykákról és a Frank Lampard által bevezetett
nov. 14
13:48
Giggs sok kritikát kap, Bale Wales szintjén hihetetlen játékos (She)
A magyar válogatottra váró jövő heti cardiffi Eb-selejtező előtt Mark Pitman walesi újságíróval beszélgettünk a walesi válogatott problémáiról, Ryan Giggs kapitányi munkásságáról, a szurkolói várakozásokról.
nov. 14
14:00
Anglia zsinórban hetedszer lehet Eb-résztvevő (Azenpenzem)
Eddig hat válogatott – Ukrajna, Spanyolország, Lengyelország, Belgium, Oroszország és Olaszország – harcolta ki a részvételt a 2020-as Európa-bajnokságon.
nov. 14
14:06
Nfl 2019, A Rájátszás Menetrendje (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság 2019-es rájátszásának menetrendje. Minden csoportból továbbjut az első helyen végző, továbbá a konferenciákból még két csapat a legjobb győzelem–vereség mutató alapján.
nov. 14
14:12
Tenisz: Babos Tímea negyeddöntős a tajvani tornán (She)
A második helyen kiemelt Babos Tímea bejutott a negyeddöntőbe a 125 ezer dollár (37.5 millió forint) összdíjazású tajvani kemény pályás női tenisztornán, mivel csütörtökön két szettben legyőzte az ausztrál Storm Sanderst.
nov. 14
14:15
Babos negyeddöntős Tajvanban (Behaviour)
A második helyen kiemelt Babos Tímea bejutott a negyeddöntőbe a 125 ezer dollár
nov. 14
14:17
Neki tényleg hazai pálya (Behaviour)
A régi Népstadion volt az otthona Vatiné Bozóky Évának, aki az aréna toronyépületében kialakított szolgálati lakásban nőtt fel, a szoborkertbe járt játszani.
nov. 14
14:18
Amerikai futball: hibátlanul zárta az évet a magyar válogatott (She)
A Nemzetközi Amerikaifutball-szövetség idei új Európa-bajnoki versenykiírásában 17 ország csapata vesz részt. A válogatottakat az AFI, vagyis az American Football International rangsora alapján osztották be egy 12 csapatos „A” és egy 5 csapatos „B” csoportba. A lista élén a 2018-as Európa-bajnok Franciaország áll, az ezüstérmes Ausztria előtt. A ko
nov. 14
14:20
F1: Hamilton nagy mozgolódást vár jövőre a pilótapiacon (She)
A Formula–1 hatszoros világbajnoka, Lewis Hamilton elárulta, jövőre nagy mozgolódásra számít a pilótapiacon, és reméli, a 2021-es szabályváltoztatások valóban azt hozzák, mint amit várnak tőlük, hiszen akkor remek csatákat láthat a közönség.
nov. 14
14:22
Utánpótlás: klasszis sportolók is előadnak a hagyományos konferencián (She)
Világklasszis sportolók és a sporttudomány legjobbjai is előadnak november 28-án az utanpotlassport.hu hagyományos, Egy nap az utánpótlásért című konferenciáján.
nov. 14
14:24
Serie A: Giroud igent mondott az olasz klubnak – sajtóhír (She)
Olivier Giroud régóta elégedetlen játékperceivel a Chelsea-nél, ráadásul Frank Lampard nem számol vele hosszú távon, így télen minden bizonnyal távozik. A La Gazzetta dello Sport információi szerint már meg is állapodott a Serie A trónkövetelőjével.
nov. 14
14:24
Rp. gyorskorcsolya Eb: Annyit tudok mondani Annak, az Eb-n találkozunk – Liu Shaolin (She)
A szervezők telt házra számítanak a január 24. és 26. között sorra kerülő debreceni rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.
nov. 14
14:26
Spanyolország: a közszolgálati tévé nem adja a Szuperkupát (She)
A spanyol közszolgálati televízió (RTVE) nem tesz ajánlatot a januári labdarúgó spanyol Szuperkupa közvetítési jogaiért, mivel a négycsapatos tornát Szaúd-Arábiában rendezik.
nov. 14
14:36
Katonai világjátékok: elismerések a sportolóknak (She)
Elismeréseket vehettek át az októberben tartott 7. CISM katonai világjátékok magyar katonasportolói csütörtökön Szentendrén, az MH Altiszti Akadémián.
nov. 14
15:00
Stadionavató: az Uefa elnöke is ott lesz a Puskás Arénában (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke, Aleksander Ceferin is részt vesz a Puskás Aréna pénteki ünnepélyes megnyitóján, illetve a Magyarország–Uruguay barátságos mérkőzésen.
nov. 14
15:12
Asztalitenisz: negyeddöntős az Ecseki, Szudi duó Linzben (She)
Az Ecseki Nándor, Szudi Ádám duó bejutott a legjobb nyolc közé a férfi párosok versenyében a Linzben zajló asztalitenisz World Tour-viadalon.
nov. 14
15:14
Mls: Thierry Henry Kanadában folytatja edzői karrierjét (She)
Hivatalos oldalán erősítette meg a tengerentúli profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Montreal Impact együttese, hogy a következő idénykezdetkor már a francia válogatott korábbi csatárklasszisa, Thierry Henry ül a csapat kispadján.
nov. 14
15:18
MotoGp: Jorge Lorenzo bejelentette visszavonulását (She)
Csütörtökön Valenciában az ötszörös világbajnok Jorge Lorenzo bejelentette, hogy visszavonul a gyorsaságimotoros-világbajnokságtól.
nov. 14
15:36
Napkeltétől holdvilágig tartott az avatóünnepség (She)
Magától értetődik, hogy – lévén 1953 – a politika sem maradhatott ki a Népstadion építéséből, avatásából. Hogy a társadalmi munka mennyire volt szakszerű, kérdés, az viszont nem, hogy sikerült megsérteni a NOB elnökét, Avery Brundage-et.
nov. 14
15:39
Eldőlt Ibrahimovic sorsa, ezt üzente a svéd sztár a szurkolóknak (Ripost)
Zlatan Ibrahimovic közös megegyezéssel szerződést bontott az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatával.
nov. 14
15:42
Puskás Aréna: Bodnár György is jön Los Angelesből (She)
A Puskás Aréna avatására hazautazik a Los Angelesben élő 82 éves üzletember, Bodnár György is, aki sok szállal kötődik a magyar futballhoz. 1994-ben életre hívta a Magyar Hivatásos Labdarúgóligával a Football Duó Kft.-t a televíziós közvetítési jogok értékesítésére; volt az MLSZ elnökségi tagja is 1997-ig; 2005-ben pedig a Bonhams aukciósház london
nov. 14
15:48
Férfi kézi Eb: Császár Gábor nem zárkózik el a szerepléstől (She)
Császár Gábor nem zárkózik el attól, hogy pályára lépjen a magyar férfi kézilabda-válogatottban a januári Európa-bajnokságon.
nov. 14
15:54
Az UEFA feje is megnézi a Puskás Arénát (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke, Aleksander Ceferin is részt vesz a Puskás Aréna pénteki ünnepélyes megnyitóján, illetve a Magyarország-Uruguay barátságos mérkőzésen.
nov. 14
16:24
Régi helyszín, új otthon (Azenpenzem)
A legendássá vált Népstadionban egyszer 105 ezren is kimentek futballmeccsre, de ez is olyan otthon volt, amelyen osztoznia kellett másokkal. Visszatekintés az elmúlt 120 évre.
nov. 14
16:36
Psg: a Real Madrid elképesztő ajánlattal készül Mbappéért (She)
A francia Le Parisien szerint a Real Madrid labdarúgócsapata világrekordot jelentő 400 millió eurós ajánlatot készül tenni a Paris Saint-Germain támadójáért, Kylian Mbappéért.
nov. 14
16:42
Uefa: Hajnal Maxwell-lel és Kolo Touréval szerzett diplomát (She)
Lezárult az Európai Labdarúgó-szövetség kiemelt sportvezetőképzése (MIP), amelyen 21 korábbi válogatott futballista, köztük a Ferencváros sportkoordinátoraként dolgozó Hajnal Tamás szerzett értékes diplomát.
nov. 14
16:42
Puskás Aréna: új információt adtak ki a hátizsákok kapcsán (Ripost)
A szurkolók vihetnek normális méretű csomagot, amiben extra pulóver, szendvics elfér.
nov. 14
16:48
Klasszis sportolók is előadnak a hagyományos utánpótlás-konferencián (Azenpenzem)
A Magyar Edzők Társaságának szakmai együttműködésével, Szabó Tünde sportért felelős államtitkár fővédnökségével megvalósuló esemény helyszíne a fővárosi Lurdy Ház lesz.
nov. 14
17:00
Az UEFA elnöke is ott lesz a Puskás Aréna megnyitóján (Azenpenzem)
Aleksander Ceferin előismerően nyilatkozott arról, hogy immár Budapest rendelkezik az egyik legszebb stadionnal Európában.
nov. 14
17:06
Atp-vb: győzelemmel búcsúzott Matteo Berrettini (She)
Matteo Berrettini két szettben legyőzte Dominic Thiemet a londoni ATP-világbajnokságon.
nov. 14
17:18
Szöllősi György: fel sem vetődött a Puskás Aréna nevének értékesítése (Infostart)
Puskás Ferenc élete és pályafutása több ponton is szorosan kapcsolódik a Puskás Arénához, amelyet pénteken nyitnak meg és ahol egy múzeumban majd méltó kiállítással emelnek neki emléket – mondta Szöllősi György, az aranycsapat kapitányának életrajzírója, a Nemzeti Sport főszerkesztője.
nov. 14
17:18
Nhl: Crosby legalább másfél hónapig nem játszhat (She)
Hastájéki sérülés miatt legalább másfél hónapig nem játszhat Sidney Crosby, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Pittsburgh Penguins kanadai sztárja.
nov. 14
17:24
Rossi kifakadt a válogatott első Puskás Arénában tartott edzése előtt (BorsOnline)
Egy nappal az Uruguay elleni nyitómeccs előtt megtartotta első edzését az impozáns P
nov. 14
17:42
Serie A: korábbi klubja három játékost is eladna, csak legyen pénze Ibrára (She)
A Gazetta dello Sport beszámolója szerint az AC Milannál továbbra sem tettek le arról, hogy visszacsábítsák a klubhoz a Los Angelestől a minap elbúcsúzó Zlatan Ibrahimovicot. Az egyetlen gond a svéd klasszis fizetése lehet – az olasz csapat költségvetése ugyanis az elmúlt években is mínuszos volt, többek között ezért sem indulhatott el az Európa-li
nov. 14
17:44
Válogatott: Nagy Zsolt biztosan játszik Uruguay ellen – Rossi (She)
A magyar labdarúgó-válogatott csütörtök délután sajtótájékoztatót tartott az új Puskás Aréna nyitómeccse előtt, amelyen Magyarország Uruguayjal találkozik felkészülési mérkőzésen. A sajtóeseményen Marco Rossi és Varga Roland vett részt.
nov. 14
17:45
Előre félnek a kapusok, új labdával avatják a Puskás Arénát (Ripost)
Új stadionhoz új játékszer dukál: bemutatták a jövő évi Európa-bajnokság hivatalos labdáját, amit a magyar válogatott november 15-én a Puskás Aréna avatóján használhat először. Nagy kérdés, hogy mit szólnak az új labdához a kapusok, akik általában nem örülnek a változásnak.
nov. 14
17:54
Eb 2020: zárul a selejtezősorozat – eredmények, tabellák, kijutók (She)
November 19-én, kedden véget ér a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozatának hagyományos szakasza, amely során a tíz selejtezőcsoport első két-két helyezettje, azaz 20 válogatott szerez jogot arra, hogy jövő nyáron szerepeljen a 12 országban rendezendő kontinensviadalon. A fennmaradó négy kvótáról a Nemzetek Ligája márciusi pótsel
nov. 14
17:54
Sztársportolók is előadnak az utánpótlás-konferencián (Infostart)
Világklasszis sportolók és a sporttudomány legjobbjai is előadnak november 28-án az utanpotlassport.hu hagyományos, Egy nap az utánpótlásért című konferenciáján.
nov. 14
18:00
Csupasport: megjelent társoldalunk Futóarcok című könyve (She)
Megjelent a csupasport.hu Futóarcok című könyve: a kemény táblás, nagy méretű, 236 oldalas kiadványban bemutatjuk a legismertebb, legkedveltebb magyar szabadidős futókat. Lapozzon most bele a könyvbe!
nov. 14
18:06
Megszenvedett Izlanddal, de Eb-résztvevő lett Törökország (She)
Kijutott a labdarúgó Európa-bajnokságra a török válogatott is, amelynek elég volt ehhez egy pont is az izlandiak elleni mérkőzésen, amely gól nélküli döntetlenre végződött.

Keresés