2019. november 15. péntek

nov. 15
0:06
Advent Istvánmezőn – Szöllősi György publicisztikája (She)
Egyrészt nagyon unalmas százezredszer leírni ugyanazt, amit annyian elmondtak, megírtak, elmeséltek a napokban a Stadionnal kapcsolatban, hogy m...
nov. 15
0:06
A szurkolói balhék után újra végre a futballé lehet majd a főszerep (Blikk)
Bukarest – A szurkolói balhék, az ocsmány lelátói megnyilvánulások után újra a futballé lehet a főszerep Romániában.
nov. 15
0:10
Kellemetlen: a válogatott hétfőn bemutatott új mezén felcserélték a színeket – Idén már biztosan nem láthatjuk rajtuk (Blikk)
Ez bizony kínos hiba!
nov. 15
0:14
67 ezer szurkoló előtt nyitják meg a Puskás Arénát – Ezért buzdítanak mindenkit arra, hogy Bkv-járatokkal érkezzen (Blikk)
Futball-lázban ég a főváros! Az újonnan felépült Puskás Aréna átadására telt ház, több mint 67 ezer néző előtt kerül majd sor, a megnyitóünnepség után pedig a magyar válogatott labdarúgói az Uruguay elleni barátságos meccsen (M4, péntek, 19 óra) veszik birtokukba a létesítményt.
nov. 15
0:18
Dárdaiért rajonganak a Köln szurkolói (Blikk)
Alig várják az 1. FC Köln focicsapatának szurkolói, hogy Dárdai Pál (43) legyen a német élvonalbeli klub trénere! A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, aki 2015 februárjától az előző szezon végéig irányította a Hertha BSC-t, komoly eséllyel pályázik a gárda vezetőedzői posztjára.
nov. 15
0:18
A futball hazatér – Vincze András jegyzete (She)
Tucatnyi élményt idézhetnék fel meccs- és stadionügyekben, hiszen a sport- és így a futballtudósítói munkának hála, egészen egzotikus kalandokba...
nov. 15
0:22
Fény derült a titokra: ennek köszönheti sikeres karrierjét a Liverpool edzője (Blikk)
Meglepő történet került napvilágra a német Jürgen Kloppról (52): a Liverpoollal idén Bajnokok Ligáját nyerő futballedző annak is köszönheti sikeres karrierjét, hogy hallgatott a feleségére, Ulla Sandrockra (52).
nov. 15
0:26
Újoncot avat a pénteki Puskás Aréna avatásán Marco Rossi (Blikk)
Marco Rossi szövetségi kapitány Nagy Zsolt személyében újoncot avat majd a magyar labdarúgó-válogatottban Uruguay ellen, a Puskás Aréna pénteki avatómérkőzésén.
nov. 15
0:30
„Örültem volna, ha Zoli akár 10-15 perc erejéig pályára lép” – Marco Rossi nagyon sajnálja, hogy Gera nem játszik a Puskás Aréna nyitómérkőzésén (Blikk)
A magyar labdarúgó-válogatott a Wales elleni keddi Eb-selejtező előtt Uruguay-jal találkozik pénteken este a Puskás Aréna nyitómérkőzésén. Az olasz szakember bízik benne, hogy csapata a stadionavatóhoz méltó teljesítményt nyújt.
nov. 15
0:34
Újabb magyar csapat teljesítette a Tetris-kihívást (Blikk)
A nOxygen Apnea Club csapata a szabadtüdős búvárokodás szerelmesei – akik egy levegővel úsznak és merülnek víz alá is – megcsinálták a maguk Tetris Challenge-ét, egészen új szintre emelve, pontosabban „süllyesztve”: nem máshol, mint egy 5 m mély műugrómedence fenekén.
nov. 15
0:38
Mészöly Kálmán: „Mi, magyarok a futballra születtünk” (Blikk)
"Az új Puskás Aréna felépülése azt bizonyítja, hogy a labdarúgás nem halt meg Magyarországon" – mondta a 61-szeres válogatott Mészöly Kálmán az M4 Sportnak adott exkluzív interjújában.
nov. 15
0:42
Női kosárlabda Eb-selejtező: hollandiai vereséggel kezdett a válogatott (Blikk)
A magyar női kosárlabda-válogatott 66-56-ra kikapott a hollandoktól Amszterdamban a 2021-es Európa-bajnokság selejtezősorozatának csütörtöki nyitányán.
nov. 15
1:24
Darts: Adrian Lewis óriási feltámadással a negyeddöntőben (She)
Csütörtökön véget ért a 2019-es Grand Slam of Darts két estét felölelő nyolcaddöntője – három kiemelt búcsúzott idő előtt, a második Rob Cross, a hatodik Daryl Gurney, valamint a nyolcadik James Wade. Utóbbi a lehető legszorosabb csatában, honfitársa, a selejtezős Adrian Lewis keze által.
nov. 15
1:30
Darts: Adrian Lewis óriási feltámadással a nyolc között (She)
Csütörtökön véget ért a 2019-es Grand Slam of Darts két estét felölelő nyolcaddöntője – három kiemelt búcsúzott idő előtt, a második Rob Cross, a hatodik Daryl Gurney, valamint a nyolcadik James Wade. Utóbbi a lehető legszorosabb csatában, honfitársa, a selejtezős Adrian Lewis keze által.
nov. 15
4:00
Gera Zoltán elárulta, melyik volt a legemlékezetesebb és a legfájóbb emléke a régi Puskás stadionból - Interjú a visszavonuló legendával (Blikk)
Az impozáns Puskás Aréna megnyitója egybeesik az utóbbi két évtized legjobb magyar labdarúgójának, Gera Zoltánnak (40) a válogatottbeli búcsúztatásával. A Ferencváros, az angol West Bromwich Albion és Fulham korábbi játékosa kilencvenhét alkalommal ölthette magára a címeres mezt – ezeken huszonhat gólt szerzett –, vagyis van mire visszaemlékeznie.
nov. 15
5:18
Átlátszó felsőben villantott mellbimbót a dögös üzletasszony (Ripost)
Tina Louise testét rengeteg tetoválás tarkítja, és ezúttal is szexi képet osztott meg közösségi oldalán.
nov. 15
5:39
Schladmingi síterepek (Planai és Reiteralm) péntektől nyitva! (Síelők)
November kellős közepén megkezdi az idei szezont a stájer Schladming síterepe. A híres négy hegy közül az első hétvégén már kettőn lehet síelni.
nov. 15
6:06
Minden információ a Puskás Aréna avatásáról (Infostart)
Eljött a várva várt nap, átadják a Puskás Arénát. A Magyarország-Uruguay mérkőzés 19 órakor kezdődik, de a megnyitó miatt másfél órával korábban érdemes megérkezni, lehetőleg közösségi közlekedéssel.
nov. 15
6:09
Messze a környék legeslegnagyobb stadionja a mi vadonatúj Puskásunk (444.hu)
560 kilométer sugarú körben irigykedhetnek a stadionra. Igaz, máshol egyáltalán nem akarnak ilyen óriási arénát.
nov. 15
6:36
Puskás Aréna: a labda, ami összeköt – a miniszterelnök is készül a stadionavatóra (She)
Orbán Viktor kormányfő a hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videóval „köszöntötte” a Puskás Arénát.
nov. 15
6:42
Csányi Sándor Puskás Öcsit játssza meg a bedobással - érzelmes imázsfilm a nagy napon (Infostart)
A stadionavató napjára időzített kisfilm Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán jelent meg.
nov. 15
6:54
Elképesztő dolgot művelt a pályán Federer Djokovic ellen - mutatjuk! (Infostart)
Simán legyőzte a szerbet a londoni tenisz ATP-világbajnokság utolsó csoportmeccsén. Federer Thiem mögött csoportmásodikként elődöntős, Djokovic kiesett.
nov. 15
7:12
Ez a tíz ország már biztosan ott lesz a 2020-as foci-Eb-n (Infostart)
Csütörtök este az angol, a francia és a cseh csapat lett tagja a huszonnégyes mezőnynek.
nov. 15
7:12
Korszakos ünnep, létfontosságú feladat (Azenpenzem)
Ahogy Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke is fogalmazott – az új Puskás Ferenc Aréna a jövő nemzedékének épült.
nov. 15
7:12
Orfk: A rend fenntartása és a gyalogosforgalom biztonsága az elsődleges cél (HírTV)
A kapunyitás 16 órakor lesz, a mérkőzés 19 órakor kezdődik.
nov. 15
7:15
Ez akkor is csak egy gálameccs (888.hu)
A pénteki meccs eredménye senkit nem érdekel, csak kedden nyerjünk Wales ellen!
nov. 15
7:18
Pl: argentin támadóért futhat versenyt a Man. City és a United (She)
A The Mirror információi szerint 100 millió fontos licitversenybe kezdett egymással a Manchester City és a Manchester United, a küzdelem középpontjában az Internazionale argentin labdarúgója, Lautaro Martínez áll.
nov. 15
7:18
Stadionavató – Megnyílik a magyar foci szentélye (BorsOnline)
Elérkezett a nagy nap. Átadják a magyar futball hősi történelméhez méltó, csaknem 68 ezer férőhelyes új Puskás Arénát. Az avatóünnepségre a kétszeres világbajnok uruguayiak érkeztek, akik elragadtatással beszéltek az új stadionunkról.
nov. 15
7:24
Nba: meglepetésre kikapott New Orleansban a Clippers (She)
A Los Angeles Clippers meglepetésre nem tudott nyerni a mezőny egyik legrosszabb mutatójával rendelkező New Orleans Palicans otthonában az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) csütörtöki játéknapján.
nov. 15
7:24
További három válogatott jutott ki a jövő évi EB-re (ATV)
Az angol, a francia és a cseh labdarúgó-válogatott kijutott a jövő évi Európa-bajnokságra.
nov. 15
7:24
Ezért minden idők legfontosabb barátságos meccse a mai stadionavató (Ripost)
Főhet Marco Rossi feje. Fontos főpróba a Puskás Aréna megnyitója a Wales elleni sorsdöntő Eb-selejtező előtt.
nov. 15
7:48
Nhl: a Tampa Bay 12 gólos meccsen ütötte ki a New York Rangerst (She)
A Tampa Bay Lightning kilenc gólt szerezve nyert a vendég New York Rangers ellen az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) csütörtöki játéknapján.
nov. 15
7:48
Orbán Viktor már bemelegített a Puskás nyitó meccsére, Ön felkészült a káoszra? (videóval üzent a kormányfő) (Behaviour)
A miniszterelnök közösségi oldalán megosztott videóban "magyarázza" a 170 milliárdos Puskás Aréna létjogosultságát a megnyitó reggelén. Óriási felfordulás várható a stadion környékén, hiszen a 68 ezer férőhelyes komplexumhoz csak 500 helyes parkoló épült.
nov. 15
7:50
Nfl. óriási balhéval és Browns-sikerrel zárult a rangadó (She)
A Cleveland Browns 21–7-re legyőzte a Pittsburgh Steelerst az NFL 11. fordulójának nyitó mérkőzésén (Thursday Night Football).
nov. 15
7:54
A megnyitó fénypontja Puskásék fordítása volt a Szpartak ellen (She)
A megnyitón minden volt, ami szem-szájnak ingere, a futball mégis mindent vitt. Pedig a Bp. Honvéd–Szpartak Moszkva találkozó félidejében a „nagy testvér” reprezentánsa még vezetett, aztán Puskásék 3:2-re fordítottak.
nov. 15
8:18
Nfl: óriási balhéval és Browns-sikerrel zárult a rangadó (She)
A Cleveland Browns 21–7-re legyőzte a Pittsburgh Steelerst az NFL 11. fordulójának nyitó mérkőzésén (Thursday Night Football).
nov. 15
8:18
Petry Zsolt: Dárdai készen áll a kölni munkára (BorsOnline)
Korábbi munkatársa, a Hertha BSC kapusedzője, Petry Zsolt szerint akár már ma egymás tenyerébe csaphat Dárdai Pál és az 1. FC Köln klubvezetése.
nov. 15
8:21
Fontos meccs a nagy csata előtt (Behaviour)
Az Uruguay elleni barátságos labdarúgó-mérkőzéssel adják át az új Puskás Ferenc Stadiont. Négy nappal később az Eb-szereplés lesz a tét a magyarok számára Wales-ben.
nov. 15
8:21
„Hajrá, magyarok!” – felemelő rövidfilmmel üdvözli Orbán Viktor a Puskás Aréna átadását (888.hu)
Mások mellett maga a miniszterelnök is feltűnik a közel kétperces videóban.
nov. 15
8:27
Hoppá, kirúgtak a válogatottból egy magyar focistát (Ripost)
A Vidi játékosára szükség lenne a novemberi meccseken, ám olyat tett, amit nem lehet könnyen elfelejteni.
nov. 15
8:30
Eljött a nagy nap, amikor a stadion a főszereplő - sport a tévében (Infostart)
1953-ban a Népstadiont, 2019. november 15-én helyén az új Puskás Arénát avatják. A mérkőzés 19 órakor kezdődik, előtte megnyitó. A köztévé adja.
nov. 15
8:30
Wtcr: Michelisz az első sorba kvalifikálta magát, majd ütközött Makaóban (She)
Felemásan alakultak a túraautó-világkupa (WTCR) makaói versenyhétvégéjének időmérői Michelisz Norbert számára. A magyar versenyző egy hajszállal maradt le a pole pozícióról az első kvalifikáción, a másodikon azonban összetörte az autóját, így már a Q1-ben kiszállt a rajtelsőségért zajló csatából. Michelisz mind a két vasárnapi versenyt a 12. helyrő
nov. 15
8:54
Férfi kosár Euroliga: Hangáék hektikus meccsen bukták az el Clásicót (She)
Az elképesztően hektikus rangadón 21 pontos hátrányból felállva még vezetett is a Barcelona Madridban, ám végül megérdemelten nyert a Real.
nov. 15
9:06
Paul George 33 ponttal debütált, de a Clippers kikapott New Orleansban (She)
Megkezdte az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) idei szezonját a Clippers szupersztárja, Paul George, ám a Kawhi Leonardöt nélkülöző társaság így is kikapott New Orleansban, ezzel egymás után második vereségét szenvedte el. Elfáradt a Brooklyn, így a végén fordított a Denver, Jannisz Antetokounmpo 38 pontjával győzött a Bucks, megint megvert
nov. 15
9:12
Puskás Aréna: sűrűbben, több kocsival járnak a vonatok a megnyitó miatt (She)
Több járattal és kocsival közlekednek a vonatok a Puskás Aréna megnyitója előtti és utáni órákban – közölte pénteken a MÁV az MTI-vel.
nov. 15
9:12
Ez a mérkőzés rettenetesen fontos Marco Rossi számára (BorsOnline)
Az Uruguayjal vívott mérkőzés érzelmileg is nagyon meghatározó lesz.
nov. 15
9:18
WTCR – Michelisz hajszálra a végső győzelemtől (BorsOnline)
Legutóbb 2017-ben állt ilyen közel Michelisz Norbert az összetett elsőséghez, ám ak
nov. 15
9:30
Argentína ellen készül Uruguay Budapesten (Ripost)
A magyar labdarúgó-válogatott pénteken Uruguay ellen játszik a Puskás Aréna avatóján.
nov. 15
9:30
Hajrá, Magyarok! (HírTV)
A miniszterelnök megható videót tett közzé Facebook-oldalán, ami a Puskás Aréna mai megnyitójának alkalmából készült.
nov. 15
9:36
Orbán Viktor is elereszt egy lövést a Puskás Arénáról készült reklámvideóban (SzMo)
Sok szereplője van a miniszterelnök Facebook-oldalán megjelent videónak, de a középpontban a labda áll. A péntek esti nyitómeccs Uruguay ellen lesz.

Keresés