2019. november 15. péntek

nov. 15
9:54
Puskás Aréna: forgalmi korlátozások a megnyitó miatt – a Brfk közleménye (She)
A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy 2019. november 15-én az alábbi forgalmirend-változás lép életbe a főváros területén.
nov. 15
10:00
Vadonatúj mezben lépnek pályára a ma esti mérkőzésen a hazai válogatott játékosai (BorsOnline)
Bemutatták a legújabb magyar labdarúgó-válogatott szerelésért. Ezt a mezt fogják viselni a srácok a 2020-as EB-n is.
nov. 15
10:06
U17-es vb: drámai hajrá, döntőben a házigazda brazilok (She)
A házigazda brazilok jutottak be az U17-es labdarúgó-világbajnokság fináléjába, miután az elődöntőben 3–2-re legyőzték a franciákat.
nov. 15
10:08
Rob de Wit – Minden ellenfél félni fog a Puskás Arénában, ez előny a magyaroknak! (She)
.
nov. 15
10:12
Nba: Carmelo Anthony újra a ligában, szerződteti a Portland (She)
Egy év szünet után a Portland Trail Blazersben tér vissza az észak-amerikai kosárlabdaligába (NBA) a háromszoros olimpiai bajnok Carmelo Anthony.
nov. 15
10:14
Köln: vasárnapig csúszik Dárdai döntése – sajtóhír (She)
Vasárnapig csúszik Dárdai Pál döntése a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő 1. FC Köln vezetőedzői posztjáról – írja több német hírportál.
nov. 15
10:18
Puskás Aréna: Itt minden ellenfél félni fog, ez előny a magyaroknak – De Wit (She)
Új nemzeti stadionunk nyitó meccsének vendége lesz Rob de Wit, az 1985-ös magyar–holland mérkőzés hányatott sorsú hőse is.
nov. 15
10:24
Köln: vasárnapig eldől, Dárdai lesz-e az új edző – sajtóhír (She)
Vasárnapig eldől, Dárdai Pál lsz-e a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő 1. FC Köln vezetőedzője – írja mai cikkében a német Bild.
nov. 15
10:24
Példátlan durvaság az NFL-ben (Infostart)
A Cleveland Browns némi meglepetésre 21-7-re legyőzte a Pittsburgh Steelerst a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) csütörtöki esti rangadóján, amely azonban nem az eredményről, hanem a Browns egyik legjobb védőjének példa nélküli szabálytalanságáról marad majd emlékezetes.
nov. 15
10:24
Kellemetlen lett a magyar rajt (Azenpenzem)
Meglepetésre 66-56-ra kikapott tegnap Hollandiában a magyar női kosárlabda-válogatott. Különösen a támadójáték volt gyenge, a mieinknél csak Turner Yvonne nyújtott jó teljesítményt.
nov. 15
10:30
Nyomtassa ki ezt a térképet! Nagy segítségére lehet a nyitómeccs előtt! (BorsOnline)
Jól értelmezhető térképet készített a Budapesti Közlekedési Központ annak érdekében, hogy a Puskás Aréna nyitómeccsére igyekvő szurkolókat segítse.
nov. 15
10:33
Federer megverte Djokovicot, Nadal maradt a világelső (Behaviour)
A négy közé jutott Roger Federer, miután simán legyőzte Novak Djokovicot a Londonban zajló férfi tenisz ATP-világbajnokságon a Björn Borg-csoport csütörtöki zárómérkőzésén.
nov. 15
10:33
Puskás Aréna: Mészöly Kálmán a válogatott játékosainak üzent (Ripost)
Mészöly Kálmán azt kívánta a magyar labdarúgó-válogatott tagjainak, hogy minél több világeseményre jussanak ki.
nov. 15
10:35
Már csak a harmadik hely kérdéses a Brazil Nagydíjon (Behaviour)
Az idei szezon vészesen közeledik a végéhez – Brazíliában az utolsó előtti futamot rendezik meg a hétvégén. Mindkét világbajoki cím sorsa idő előtt eldőlt, emellett pedig a jövő évi pilóta felállások is kikristályosodni látszanak, mindössze a Williams-istállónál van még egy kiadó hely.
nov. 15
10:42
F1: Ő jelentette a különbséget – Kubica örül Hamilton sikereinek (She)
A Williams versenyzője, Robert Kubica komoly dicsérettel illette Lewis Hamiltont az F1-es Brazil Nagydíj előtt. A lengyel szerint az immár hatszoros világbajnokot az teszi szinte legyőzhetetlenné, hogy képes nem a leggyorsabb autóval is nyerni.
nov. 15
10:48
Juve: Amikor visszatérünk Torinóba, beszélni fogunk CR-rel – Bonucci (She)
A Juventus olasz válogatott játékosa, Leonardo Bonucci megszólalt Cristiano Ronaldóval kapcsolatban, aki az elmúlt két meccsen nem volt megelégedve azzal, hogy lecserélte őt Maurizio Sarri vezetőedző.
nov. 15
10:51
Saját sisakjával csapta le az ellenfél irányítóját (444.hu)
Ritkán látott durva bunyóval ért véget a Cleveland és a Pittsburgh csütörtök esti NFL-rangadója.
nov. 15
11:06
Megemlékezés: Kocsis-est a stadionünnep vigiliáján (She)
A Ferencváros stadionjában, illusztris hazai és barcelonai vendégek jelenlétében folytatódott az Aranycsapat jobbösszekötőjének, Kocsis Sándornak szentelt megemlékezés-sorozat.
nov. 15
11:24
Türelmet kér a rendőrség a szurkolóktól (Infostart)
A rend fenntartását és a gyalogosforgalom biztonságát tartja elsődleges céljának a rendőrség a budapesti Puskás Aréna pénteki avatóünnepségének biztosítása során.
nov. 15
11:24
Légiósok: Bogdán Ádám újra aláírt volt csapatához – sajtóhír (She)
Skót lapértesülések szerint januárig a skót élvonalbeli Hibernian csapatánál folytatja pályafutását Bogdán Ádám, hússzoros magyar válogatott kapus. A 32 éves játékos számára új klubja nem ismeretlen, hiszen legutóbb, az elmúlt idényben is a skótok játékosa volt, akkor a Liverpool adta kölcsön.
nov. 15
11:36
Eb 2020: Azerbajdzsán az első rendező, amely nem lesz résztvevő (She)
A csütörtöki játéknapon eldőlt, hogy Azerbajdzsán biztosan nem lesz ott a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságon: az Eb történetében az azerieké az első olyan válogatott, amely házigazda lesz, de nem vehet részt a tornán.
nov. 15
11:36
Ezek a sportolók szerepelnek Orbán Viktor videójában (Ripost)
Ma avatják a Puskás Arénát, elképesztő videó jelent meg a miniszterelnök Facebook-oldalán.
nov. 15
11:39
Ha nem hinné, hogy van feljebb, már otthon lenne Babos (Behaviour)
Babos Tímea zsinórban harmadszor lett világbajnok női párosban, ennek ellenére nem lógatja a lábát, egyéniben a top 100-ban szeretné zárni a szezont.
nov. 15
11:42
Eb 2020: Sterling megvédte a kifütyült liverpooli társát (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol labdarúgó-válogatott edzőtáborának első napján Raheem Sterling és Joe Gomez összekapott egymással, emiatt Gareth Southgate szövetségi kapitány nem nevezte a Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőre a Manchester City sztárját. A mérkőzésen csereként pályára lépő liverpooli játékost a szurkolók kifütyülték, Sterli
nov. 15
11:48
Puskás Aréna: forgalmi korlátozások a megnyitó miatt – a Brfk közleménye (She)
A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy 2019. november 15-én az alábbi forgalmirend-változás lép életbe a főváros területén.
nov. 15
11:54
Bundesliga: előbb trollkodtak vele, majd bejelentkezetek Ibráért (She)
A német Bundesliga 7. helyén álló Schalke 04 is beállt a Zlatan Ibrahimovic szolgálataira ácsingózó klubok sorába – legalábbis erre lehet következtetni a gelsenkircheni klub friss Twitter-posztjából, ahol azzal próbálják megnyerni maguknak a svéd veteránt, hogy leszögezik: a Ruhr-vidéken „nincs baseball”.
nov. 15
12:06
Dac: szerződést hosszabbított a magyar légiós – hivatalos (She)
Szerződést hosszabbított a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő DAC magyar légiósával, Vida Kristopherrel.
nov. 15
12:18
Puskás Aréna: az Orfk-nál a gyalogosok forgalmának biztosítása az első (She)
A rend fenntartását és a gyalogosforgalom biztonságát tartja elsődleges céljának a rendőrség a budapesti Puskás Aréna pénteki avatóünnepségének biztosítása során.
nov. 15
12:24
Válogatott: elbír 60 gyerekkel 3 válogatott labdarúgó? (She)
Vajon mire megy a magyar labdarúgó-válogatott három húzóembere, Kleinheisler László, Sallai Roland és Holender Filip hatvan kis focista ellen? Az MLSZ nem akármilyen mérkőzést hozott össze. Nézzük, melyik csapat bizonyult a jobbnak!
nov. 15
12:24
Ezért lett Aréna, és nem Stadion az új Puskás neve (BorsOnline)
A Budapesti fejlesztésekért felelős államtitkár, Fürjes Balázs elárulta, miért lett Puskás Aréna a magyar labdarúgás ma megnyíló új szentélyének a neve.
nov. 15
12:30
Tabárez Puskásék játékán nőtt fel (Azenpenzem)
Óscar Washington Tabárez és Diego Godín, az Internazionale középhátvédje egyaránt az egyik legszebb olyan stadionnak aposztrofálta a Puskás Arénát, amelyikben valaha jártak.
nov. 15
12:39
Izgalmas felvezetés, érdemes korán menni a Puskás Arénába (Ripost)
Már másfél órával a Magyarország-Uruguay meccs előtt elkezdődnek a programok.
nov. 15
12:54
La Liga: mégsem Miamiban rendezik a Villarreal–Atlético bajnokit (She)
A La Ligának tovább kell várnia az első Egyesült Államok-túrájára, miután a madridi bíróság nem engedélyezte, hogy Miamiban játsszák le a Villarreal–Atlético Madrid spanyol élvonalbeli mérkőzést – számol be róla a Marca.
nov. 15
12:54
Összeáll a Soho Party a nyitómeccsre (BorsOnline)
Egyre inkább körvonalazódik a 19 órakor kezdődő Magyarország–Uruguay nyitómeccs előtt 17.35-től induló felvezető műsorok programja.
nov. 15
13:00
Puskás Aréna: megközelítés, rendszabályok, fontos infók – egy helyen (She)
A visszaszámlálás véget ért: este a Magyarország–Uruguay mérkőzéssel felavatják az új nemzeti stadiont, a Puskás Arénát. A mérkőzésre 65 ezren látogatnak ki, ennek megfelelően a Magyar Labdarúgó-szövetség, a szervezők, a rendőrség és a BKK is kiemelten készül a találkozóra. Az alábbiakban az elmúlt napok legfontosabb információit, közleményeit prób
nov. 15
13:02
Tenisz: Márky szerint a magyar szövetség a csőd közelébe jutott (She)
Márky Jenő, a júniusi női tenisztorna jogtulajdonosa szerint a magyar szövetség (MTSZ) a csőd közelébe jutott – áll abban az MTI-hez eljuttatott állásfoglalásában, amelyben reagált az MTSZ honlapján hétfőn megjelent cikkre.
nov. 15
13:06
Válogatott: ebben a szerelésben játszunk Uruguay ellen – kép (She)
Az új, hétfőn bemutatott hazai mezben lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott a Puskás Aréna megnyitómérkőzésén Uruguay ellen – tette közzé Instagram-oldalán az MLSZ.
nov. 15
13:18
Cas: fordítási problémák nehezítették Szun Jang meghallgatását (She)
Meghallgatása során a rossz fordításra panaszkodott Szun Jang többszörös olimpiai és világbajnok úszó, akinek a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) fellebbezése miatt kell tárgyaláson részt vennie a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS).
nov. 15
13:24
Uruguay: sosem látott rekord Tabáreztől – jutalmazták a kapitányt (She)
Csütörtökön, a Puskás Aréna-stadionavató előestéjén megjutalmazták Óscar Tabárezt, az uruguayi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát.
nov. 15
13:27
Egy másik magyar himnusz is hallható majd a stadionavatón (888.hu)
Egy kis érdekesség következik a ma esti meccsel kapcsolatban, ahol a Puskás Aréna megnyitóján a magyar válogatott Uruguayjal játszik egy barátságos mérkőzést.
nov. 15
13:33
Lefotózták a sertést a Rákóczi úton a Puskás Stadion felé (444.hu)
A szurkolót az őt szállító kisbusz mögött kapták lencsevégre.
nov. 15
13:39
Úgy néz ki, hogy Orbán nem fog beszédet mondani a Puskás avatóján, de lesz Soho Party (444.hu)
A miniszterelnököt fütyülték már ki stadionavatón. Az eddig ismert program szerint Fürjes Balázs beszél majd.
nov. 15
14:06
Válogatott: 66 év képekben – így lett a Népstadionból Puskás Aréna (She)
Hatvanhat évvel ezelőtt adták át a legendás Népstadiont – az igencsak elhasználódott és emiatt elbontott régi építmény helyén 2019. november 15-től hivatalosan is az új Puskás Aréna áll.
nov. 15
14:06
Mészöly Kálmán: a Puskás Aréna bizonyítja, a magyar foci nem halt meg (BorsOnline)
Az új Puskás Aréna felépülése azt bizonyítja, hogy a labdarúgás nem halt meg Magyarországon - mondta a 61-szeres válogatott Mészöly Kálmán az M4 Sportnak adott exkluzív interjújában.
nov. 15
14:12
Stadionavató – Minden, amit a magyar foci új szentélyéről tudni szeretne (BorsOnline)
Péntek este, teltház mellett nyitja meg kapuit a csaknem 68 ezer férőhelyes Puskás Aréna. Folyamatosan frissülő cikkünkben mindent megtalál, amit tudni szeretne a stadionavatóról.
nov. 15
14:18
A Népstadion helyét jelző zászlóktól a Puskás Arénáig (Infostart)
Este avatják fel a Puskás Arénát, de a helyén már 1953 óta állt a nemzeti stadion, amelynek ugyancsak kalandos és emlékezetes a története.
nov. 15
14:18
Úszás: Sós Csaba keretet hirdetett a rövid pályás Eb-re (She)
Huszonháromfős csapattal vesz részt a magyar úszóválogatott a december 4. és 8. között esedékes glasgow-i rövid pályás Európa-bajnokságon. A két évvel ezelőtt, Koppenhágában hat aranyérmet szerző Hosszú Katinka ezúttal négy számban áll rajthoz.
nov. 15
14:20
Wtcr: elvették Michelisz bajnoki riválisának pole-ját (She)
Mégsem Esteban Guerrieri vághat neki az első rajthelyről a túraautó-világkupa (WTCR) makaói hétvégéjének második futamán. A Honda argentin versenyzőjét háromhelyes rajtbüntetéssel sújtották feltartásért, ami jó hír a bajnoki címért küzdő Michelisz Norbert számára.
nov. 15
14:22
Tenisz: Babos Tímea elődöntős a tajvani Wta-tornán (She)
A második helyen kiemelt Babos Tímea bejutott az elődöntőbe a 125 ezer dollár (37.5 millió forint) összdíjazású tajvani kemény pályás női tenisztornán.
nov. 15
14:24
Babos elődöntős Tajvanban (Behaviour)
A második helyen kiemelt Babos Tímea bejutott az elődöntőbe a 125 ezer dollár

Keresés