2019. november 22. péntek

nov. 22
0:03
Bulgária és Skócia ellen még van esélyünk: ekkor derül ki, melyik csapattal mérkőzik meg legközelebb a magyar válogatott (Blikk)
Holnap kiderül, melyik ország nemzeti csapata ellen teheti meg az első lépést az Európa-bajnokságra jutás felé a magyar labdarúgó-válogatott. A mieink csupán negyedikként zártak csoportjukban az Eb-selejtezősorozatban – utolsó, sorsdöntő meccsükön 2-0-ra kaptak ki Walesben –, így nem szereztek kvalifikációt a jövő évi, részben hazai rendezésű torná
nov. 22
0:07
Zaklatási botrány: Kenderesi Tamás most elmondja, mi is történt valójában a lánnyal (Blikk)
Kenderesi Tamás megszólalt zaklatási botrányával kapcsolatban.
nov. 22
0:11
„Ez pályafutásom legsúlyosabb sérülése” – Friss hírek a stadionavatón bokáját törő Kalmár Zsolt állapotáról (Blikk)
Nem kellett megműteni, de így is legalább három hónapot kell kihagynia Kalmár Zsolt válogatott labdarúgónak, aki múlt pénteken Uruguay ellen, a Puskás Aréna avatómérkőzésén szenvedett bokatörést.
nov. 22
0:15
Először élesben: új „csodafegyvert” vet be a Mol Fehérvár csapata az Nb I-ben (Blikk)
Új „fegyvert” vet be az NB I-ben a Mol Fehérvár futballcsapata.
nov. 22
0:19
Végre: igazán jó hírek érkeztek a Bologna leukémiával küzdő edzőjéről (Blikk)
Remek hírt osztott meg követőivel a szerb Szinisa Mihajlovics (50) felesége, Arianna (45) a közösségi oldalán. Leukémiával küzdő férje a harmadik kezelés után elhagyhatta a kórházat, amiről rögtön posztolt is egy képet.
nov. 22
0:23
Down-szindrómás gyerekekkel közösen vett részt kutyaterápiás foglalkozáson Szilágyi Áron (Blikk)
Down-szindrómás, autizmussal élő és tanulásban akadályozott gyerekek kutyaterápiás foglalkozásán vett részt Szilágyi Áron (29), kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar kardvívó.
nov. 22
0:27
Otthagyhatja mostani csapatát Nagy Dominik? (Blikk)
Nagy Dominik (24) a téli átigazolási időszakban elhagyhatja a lengyel Legia Warszawa futballcsapatát.
nov. 22
0:31
Mi lesz ebből? Visszacsábítaná a csapatába Ibrahimovicot Ronaldo (Blikk)
Zlatan Ibrahimovic visszatérhet Spanyolországba, s úgy tűnik, a Real Valladolid futballistájaként folytathatja pályafutását.
nov. 22
0:35
Ez gyors volt: ő veszi át a vezetést a Bayern élén (Blikk)
Nem sokáig marad munkanélküli az angol Tottenhamtől kedd este menesztett argentin szakember, Mauricio Pochettino, akinek a helyét a portugál José Mourinho vette át.
nov. 22
0:39
Mindenkit lázban tart: titokban készül kimondani a boldogító igent C. Ronaldo? (Blikk)
Titkos esküvőre készül Cristiano Ronaldo (34)? Az olasz sajtó azt találgatja, hogy a Juventus portugál futballsztárja mikor házasodik össze kedvesével, a spanyol Georgina Rodríguezzel (25). Sőt, a Novella 2000 magazin már azt adta hírül, hogy a focista el is vette feleségül gyönyörű barátnőjét, méghozzá Marokkóban. Az információt a német Bild című
nov. 22
5:18
Formás keblek, ledobta a melltartót a bombatestű műsorvezetőnő (Ripost)
Suzy Cortez rendkívül szexi képpel örvendeztette meg rajongóit közösségi oldalán.
nov. 22
6:48
Orbán úgy döntött, hogy állami sportakadémiai rendszert hoz létre (444.hu)
De akkor eddig mire mentek el 10 milliárdok?
nov. 22
6:57
Nfl: remek hajrájával a Texans nyerte meg a csoportrangadót (She)
Bár az utolsó negyed előtt még a vendég Indianapolis Colts vezetett a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) magyar idő szerint péntek hajnali mérkőzésén, az utolsó játékrészben a Houston Texans fordított, és a csoportrivális 20–17-es legyőzésével a maga kezébe vette az irányítást az AFC Déli csoportjában.
nov. 22
7:12
Jó nézni, amit csinálnak (Azenpenzem)
Napjainkban a Pro Recco–Ftc-Telekom összecsapás ugyanaz a vízilabdában, mint a futballban egy Real Madrid–Barcelona vagy egy Liverpool–Manchester United rangadó.
nov. 22
7:18
Nemzetek Ligája, pótselejtező: csak Izlandot ne! (BorsOnline)
Ma sorsolja ki az UEFA a Nemzetek Ligája pótselejtezőinek párosítását, amelyben hazánk is érdekelt. Az Európa-bajnoki szerepléshez elődöntőt és döntőt is nyernünk kell.
nov. 22
7:27
Nba: Antetokunbo klubtörténeti bravúrt ért el, száguld a Bucks (She)
A Milwaukee Bucks már az első félidő végén hetven pont felett járt, és végül 137–129-re le is győzte vendégét, a Portland Trail Blazerst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint péntek hajnali mérkőzésén.
nov. 22
7:51
Portugália: az újabb Joao Félix? Rekord kivásárlási árat kapott a Porto támadója (She)
A 17 éves Fábio Silva 10 tétmérkőzésen lépett pályára és két gólt szerzett a Porto felnőttcsapatban – a rendkívül tehetségesnek tartott, a korosztályos válogatottakat az U15-ös korosztálytól az U19-esig már végigjáró, Ifjúsági Liga-győztes futballista pedig most új szerződést kapott klubjától. A Record információi szerint 125 millió eurós, új portu
nov. 22
7:57
Nhl: tíz napon belül másodszor nyert 0–4-ről a Panthers (She)
A második harmad 19. percében 0–4-re állt, még abban a játékrészben megfelezte (!) hátrányát, az utolsó periódusban egyenlített, majd a hosszabbításban kiharcolta az 5–4-es győzelmet a Florida Panthers az Anaheim Ducks ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) magyar idő szerint péntek hajnali programjában.
nov. 22
8:27
Bulgáriát kérjük ellenfélnek a foci-Eb-re jutásért a mai sorsoláson (Ripost)
Az Európai Labdarúgó-szövetség pénteken délben a svájci Nyonban sorsol.
nov. 22
8:39
137-et dobott a Portlandnek, már vezeti Keletet a Milwaukee (She)
Zsinórban hatodszor is győzött, és átvette a konferencia első helyét a Milwaukee Bucks, a tartalékos Phoenix Suns és New Orleans Pelicans csatája pedig szoros meccset hozott az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában.
nov. 22
8:57
Davis-kupa: Kanada jutott be elsőként a legjobb négy közé (She)
Elsőként Kanada jutott be a legjobb négy közé a tenisz Davis-kupa madridi döntőjében: a kanadaiak Ausztráliát győzték le 2:1-re a negyeddöntőben.
nov. 22
8:59
Pl: Pochettino üzenetet hagyott a Spurs öltözőjében (She)
Megható üzenettel búcsúzott a Tottenhamtől Mauricio Pochettino, az együttest több mint öt éven át irányító, legutóbb a Bajnokok Ligája-döntőig vezető menedzsere. Az argentin tréner még egyszer, utoljára használatba vette a Spurs öltözőjében található taktikai táblát, hogy megüzenje, igazából nincs is szükség búcsúra.
nov. 22
9:00
Szinte mindegy, ki lesz a magyar válogatott ellenfele (Behaviour)
Pénteken eldől, hogy Bulgária, Izland, Izrael vagy Skócia lesz a magyar labdarúgó-válogatott ellenfele a Nemzetek Ligája rájátszásában.
nov. 22
9:09
Eb 2020: Botrány – De Bruyne a „sorsolás” miatt panaszkodik (She)
A Nemzetek Ligája képbe kerülésével és a rendezés átalakításával a sorsolása is megváltozott a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságnak, amelynek csoportbeosztását már a november 30-i sorsolás előtt lehet tudni részben – ezt (is) kifogásolja Kevin De Bruyne, a belga válogatott futballistája, valamint Ronald Koeman, a holland nemzeti együttes szövetség
nov. 22
9:15
Nagyon fontos sorsolás vár a magyar válogatottra - Sport a tévében (Infostart)
Ma tartják az Európa-bajnoki pótselejtező sorsolását, de lesz jégkorong, cselgáncs és síugrás is.
nov. 22
9:18
Szilágyi Áron: triplázni megyek Tokióba – interjú (BorsOnline)
A kétszeres olimpiai bajnok Szilágyi Áron a Mol jószolgálati nagyköveteként Down-szindrómás, autizmussal élő gyerekek kutyaterápiás foglalkozásán vett részt a Csodavár fejlesztőközpontban. A kardozó a foglalkozás előtt adott interjút lapunknak.
nov. 22
9:27
Meggondolta magát az isteni Diego (Infostart)
Két nappal lemondása után Diego Maradona bejelentette, hogy mégis marad az argentin élvonalbeli Gimnasia y Esgrima La Plata labdarúgócsapatának vezetőedzői posztján.
nov. 22
9:27
Real: Benzema 2023-ig hosszabbíthat – sajtóhír (She)
A Marca beszámolója szerint a Real Madrid tárgyalásokat kezdeményezett Karim Benzemával, valamint a játékos menedzserével egy új, 2023-ig szóló szerződésről.
nov. 22
9:33
Argentína: lemondott, majd meggondolta magát Maradona (She)
Két nappal lemondása után Diego Maradona bejelentette, hogy mégis marad az argentin élvonalbeli Gimnasia y Esgrima La Plata labdarúgócsapatának vezetőedzői posztján.
nov. 22
9:51
Barcelona: érdekes videó Shakiráékkal, a szurkolók kiakadtak (She)
Nem sok szurkoló tetszését nyerte el az FC Barcelona labdarúgócsapatának nemrég megosztott videója a közösségi médiában. A katalánok a hamarosan megjelenő, Matchday nevű filmet reklámozták, amely bepillantást enged majd a Barcánál a kulisszák mögé. A videóban viszont Gerard Piqué kedvese, Shakira és a pár gyermekei láthatók, amint átélik a Liverpoo
nov. 22
9:54
Elképesztő: két napja lemondott, mégis a Gimnasia edzője marad Maradona (ATV)
Két nappal lemondása után Diego Maradona bejelentette, hogy mégis marad az argentin élvonalbeli Gimnasia y Esgrima La Plata labdarúgócsapatának vezetőedzői posztján.
nov. 22
9:57
Barcelona: érdekes videó Shakirával, a szurkolók kiakadtak (She)
Nem sok szurkoló tetszését nyerte el az FC Barcelona labdarúgócsapatának nemrég megosztott videója a közösségi médiában. A katalánok a hamarosan megjelenő, Matchday nevű filmet reklámozták, amely bepillantást enged majd a Barcánál a kulisszák mögé. A videóban viszont Gerard Piqué kedvese, Shakira és a pár gyermekei láthatók, amint átélik a Liverpoo
nov. 22
9:59
Női kézi: négygólos vereség az oroszoktól a Szöul-kupa nyitányán (She)
A világbajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott 29–25-re kikapott az olimpiai címvédő Oroszországtól a Szöul-kupa nemzetközi felkészülési torna nyitó meccsén. Volt több biztató elem a játékunkban, de a hibák is kijöttek, ezért nem tudtuk még jobban megszorítani Ambros Martín együttesét.
nov. 22
10:03
A nagy déli futballkérdés: Izland, Skócia, Bulgária vagy Izrael? (Infostart)
Délben kiderül, hogy a magyar labdarúgó-válogatott melyik rivális ellen próbálhatja meg kivívni márciusban az Európa-bajnoki részvétel jogát. A képlet még bonyolult: négy csapat is lehet ellenfél, csak az biztos, hogy hazai pályán játszhat a magyarok ellen.
nov. 22
10:03
Ftc: Láttam, hogy minden adva van a sikerekhez – Isael (She)
Isael két kisfiú édesapjaként nem unatkozik a hétköznapokban, és bízik benne, hogy sikeres év vége vár a Ferencvárosra, amely az Európa-ligában még a továbbjutásért játszhat.
nov. 22
10:05
Edzősors: Pochettino már meg is egyezett új klubjával – sajtóhír (She)
A Bild beszámolója szerint két nappal londoni menesztése után már meg is van Mauricio Pochettino új csapata. A Tottenhamtől öt év után távozó menedzser a Bayern München irányítását veszi át – igaz, csak 2020 nyarától.
nov. 22
10:39
Mls: ketten maradhatnak, ketten mennek – magyar helyzet (She)
Négy honfitársunkból kettő maradhat az MLS-ben, Baráth Botond és Sallói Dániel visszatér Amerikába a szünet után – Németh Krisztián és Nikolics Nemanja viszont máshol folytatja.
nov. 22
10:39
Youtuberek bokszmeccse milliók előtt (Behaviour)
Pontozással verte meg youtuber riválisát KSI
nov. 22
10:42
Vereség a vezérek nélkül (Azenpenzem)
Bravúros bejutás, tisztes szereplés – így lehet röviden összegezni a Falco Szombathely teljesítményét a Bajnokok Ligájában.
nov. 22
10:51
robot vizsgáztatott sportolókat a szegedi egyetemen (She)
A jövő ügyfélszolgálatosa, Pepper robot vizsgáztatott élsportolókat a Szegedi Tudományegyetemen.
nov. 22
10:57
Kép: beteg gyerekek foglalkozásába szállt be Szilágyi Áron (She)
Szilágyi Áron Down-szindrómás, autizmussal élő és tanulásban akadályozott gyerekek kutyaterápiás foglalkozásán vett részt Budapesten. A kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó – aki maga is kutyatulajdonos – otthonosan érezte magát a terápiás kutya társaságában, és nagy odaadással kapcsolódott be a gyerekek foglalkozásába.
nov. 22
10:59
Tenisz: agresszívabbá akarják tenni Fucsovics játékát (She)
Óriási kihívás előtt áll Jancsó Miklós és Nagy Zoltán: a világranglistán 70. teniszező, Fucsovics Márton új edzői ismét bizonyíthatják, hogy Magyarországon is megfelelők a szakemberek és a körülmények.
nov. 22
11:21
Újabb akadémiákról döntött a kormány (Infostart)
A kosárlabdával, a kézilabdával és a labarúgással kezdik.
nov. 22
11:33
Nb I: létezik ellenszer a Fradi ellen? Bozsik így csinálná (She)
A közmédia három mérkőzést közvetít a labdarúgó NB I hétvégi fordulójából, köztük a vasárnap 18 órakor kezdődő a Ferencváros–Zalaegerszeg találkozót, amelynek kapcsán az M4 Sport megkérdezte állandó szakértőjét, Bozsik Péter, ő hogyan próbálná megállítani a Fradit.
nov. 22
11:36
Kenderesi-ügy: egy gyerekes fogadás volt az egész (Ripost)
Megszólalt Kenderesi Tamás úszó, akit augusztusban zaklatással vádoltak meg Dél-Koreában.
nov. 22
11:57
Pótselejtező: Bulgáriába megyünk, ha nyerünk, az Izland–Románia győztese jön a Puskásba (She)
Bulgáriával kezd az Európa-bajnokság pótselejtezőjében a magyar labdarúgó-válogatott, derült ki a nyoni sorsoláson. Ha a csapat győz, akkor a Puskás Arénában fogadja az Izland–Románia párharc győztesét.
nov. 22
12:09
Dvtk: 25 hetes terhesen kapott agyvérzést a röplabdázó (She)
25 hetes terhesen agyvérzést kapott a DVTK röplabdázója, Tamás-Szabó Barbara. Az eset egy évvel ezelőtt történt, a játékos azonban csak most érzett elég erőt magában ahhoz, hogy Instagram-oldalán megossza követőivel a történteket. A legfontosabb: a röpis ismét sportolhat, gyermeke pedig megszületett, és azóta is teljesen egészséges.
nov. 22
12:11
Curling Eb: nem jutott fel a női csapat, a férfi a kiesés szélén (She)
A magyar női csapat 9:4-re kikapott Olaszországtól a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság B-divíziójának pénteki elődöntőjében, így nem jutott fel az élvonalba.
nov. 22
12:18
Bulgária ellen kezdünk a pótselejtezőben (888.hu)
Pénteken délben az UEFA kisorsolta az Eb pótselejtezőjének nyolc elődöntőjét.
nov. 22
12:18
Bulgáriában kezdjük a pótselejtezőt (444.hu)
Ha sikerülne továbbjutni, utána az Izland-Románia győztesével találkozhatunk a 2020-es Európa-bajnokságért, Budapesten.

Keresés