2019. november 22. péntek

nov. 22
12:21
Sorsolás, Eb-2020: Bulgária ellen kezd Magyarország a pótselejtezőn (Infostart)
Az Európai Labdarúgó-szövetség pénteki sorsolása ezt az utat jelölte ki Marco Rossi csapata számára a 2020-as foci-Eb felé. Győzelem esetén Románia vagy Izland jön Budapestre.
nov. 22
12:27
Eb 2020: Bulgária ellen kezdünk a pótselejtezőben (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség Nyonban tartotta meg a 2020-as Európa-bajnokság pótselejtezőjének sorsolását. A magyar válogatott a csoportok feltöltése után az A-ligába került, ezzel eldőlt, hogy Bulgáriával mérkőzik meg az elődöntőben, majd az is kiderült, hogy győzelem esetén hazai pályán játszunk az Izland–Románia párharc továbbjutójával!
nov. 22
12:30
Eb-pótselejtezők - Bulgáriában kezd a magyar válogatott (BorsOnline)
A magyar labdarúgó-válogatottnak először Bulgáriában kell győznie a jövő évi Eu
nov. 22
12:36
Pótselejtező: kisorsolták, kivel játszik a magyar válogatott az Európa-bajnoki részvételért (ATV)
A magyar labdarúgó-válogatottnak először Bulgáriában kell győznie a jövő évi Európa-bajnokság pótselejtezőinek pénteki sorsolása alapján, majd siker esetén az izlandi-román párharc nyertesével csaphatna össze az Eb-részvételért.
nov. 22
12:39
Most sorsoltak, így juthatunk ki az Eb-re (Ripost)
Pénteken a svájci Nyonban elkészítették a labdarúgó Nemzetek Ligája rájátszásának sorsolását.
nov. 22
12:42
Bulgáriában kezd a magyar válogatott (HírTV)
A sorsoláson az is kiderült, hogy ha március 26-án Bulgáriában győz Marco Rossi együttese, akkor öt nappal később Budapesten fogadhatja következő ellenfelét a kijutásért.
nov. 22
12:48
Bulgária lesz Magyarország ellenfele a 2020-as Eb pótselejtezőjén (SzMo)
Őket kell legyőznünk először a kijutáshoz, majd pedig az Izland-Románia meccs nyertesét is.
nov. 22
13:06
Kell egy csapat a vízben is! (Azenpenzem)
Milák Kristóf lassan három hete Japánban, Korijamában edzőtáborozik, a hét végén pedig egy to­kiói viadalon méri fel, hol is tart az olimpiai felkészülésben.
nov. 22
13:12
Olyan kegyetlenül dobták ki Pochettinót, hogy a mágnestáblára írt üzenettel tudott csak elbúcsúzni a csapattól (444.hu)
A Tottenham edzőváltása annyira durvára sikerült, hogy kapásból focilegenda lett az esetből.
nov. 22
13:21
Juve: C. Ronaldo továbbra sincs rendben, újabb meccset hagy ki (She)
Továbbra is messze van a tökéletes állapotól Cristiano Ronaldo, aki ugyan a portugál válogatottban pályára lépett, a Juventus hétvégi bajnokiját így is szinte biztosan kihagyja.
nov. 22
13:24
Sorsoltak: Bulgáriában kezd Rossi együttese (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatottnak először Bulgáriában kell győznie a jövő évi Európa-bajnokság pótselejtezőinek pénteki sorsolása alapján, majd siker esetén az izlandi-román párharc nyertesével csaphatna össze az Eb-részvételért.
nov. 22
13:27
Fft: Michael Owen és az elfeledett Aranylabda (She)
Sok-sok évvel azelőtt, hogy Lionel Messi és Cristiano Ronaldo kisajátították volna az Aranylabdát, Michael Owent választották Európa legjobbjának. Leültünk vele és Jamie Carragherrel, hogy átbeszéljük a 2001-es évet, és megfejtjük, miért felejtette el mindenki.
nov. 22
13:29
Eb 2020: legutóbb 1975-ben győztük le a bolgárokat (She)
A magyar labdarúgó-válogatott mérlege pozitív a jövő márciusi playoffbeli ellenfél, Bulgária ellen, igaz, legutóbb több mint 44 éve tudtuk legyőzni leendő riválisunkat.
nov. 22
13:33
Rp. gyorskori: újabb változás a világkupacsapatban (She)
Újabb változás a világkupa-csapatban: a Sziklási András sérülése miatt Montreálban lehetőséget kapó Talabos Attila megbetegedett, így az ázsiai állomásokra Oláh Bence utazik – tudatta a magyar szövetség honlapja, a hunskate.hu.
nov. 22
13:39
Férfi kosár: sikeres műtéten esett át a válogatott irányító (She)
Sikeres műtéten esett át Münchenben Pongó Marcell válogatott kosárlabdázó, akire várhatóan nyolc-tíz hetes kényszerpihenő vár.
nov. 22
13:41
Válogatott: Marco Rossi is megszólalt a sorsolás után (She)
Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott Bulgáriát kapta ellenfélül a Nemzetek Ligája-playoffban a péntek délben kezdődő sorsoláson. A nemzeti csapat szövetségi kapitánya, Marco Rossi máris értékelte az ellenfelet az mlsz.hu-nak.
nov. 22
13:45
Kézilabda: így fog kinézni az új szegedi csarnok (She)
A 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság kormánybiztosa, Bardóczy Gábor a Sport Tv Mai helyzet című műsorában beszélt az Eb-re (is) épülő szegedi csarnokról, és néhány látványtervet is bemutattak az adásban.
nov. 22
13:54
Nézd meg, ahogy Ronaldinho magyarul köszön be (BorsOnline)
Nincs sok hozzáfűznivalónk. [ia_social_1758940]
nov. 22
14:03
Formula E: Sam Bird nyerte az idénynyitót Rijádban (She)
Sam Bird győzelmével kezdődött meg a Formula E 2019–2020-as idénye Rijádban. A brit pilóta mögött két korábbi Formula–1-es versenyző, André Lotterer és Stoffel Vandoorne látta meg a kockás zászlót Szaúd-Arábiában.
nov. 22
14:15
Bale rontott, társa a golfról magyarázott neki (She)
Kis túlzással mindenki tudja már, hogy a Real Madrid játékosa, Gareth Bale óriási golfrajongó – mint ismert, a walesi futballistáról nemrég írt dal miatt jött újra elő ez a téma. Úgy tűnik, Bale madridi csapattársai is hallottak kollégájuk ünnepléséről.
nov. 22
14:17
Eb 2020: nem minket szerettek volna a megújulás előtt álló bolgárok (She)
A bolgár futballikon, Hriszto Sztoicskov és a Nemzeti Sport által megszólaltatott helyi újságíró szerint is mélypontján van az ország labdarúgása. Ennek ellenére nem lehet leírni a nagy átalakulás előtt álló, a folyamatot már meg is kezdő Bulgáriát az Európa-bajnoki pótselejtező előtt. Az örökmérleg Magyarországnak kedvez, de a 2000-es években még
nov. 22
14:27
Rossi véleményt mondott a sorsolásról (Infostart)
Az Európa-bajnokságért először Bulgária vár a magyar labdarúgó-válogatottra.
nov. 22
14:39
Férfi kézi: öt veszprémi is jelölt a szakportál szavazásán (She)
Immár sorozatban kilencedik alkalommal hirdette meg hagyományos év végi szavazását a Handball Planet kézilabdás szakportál. A 2019-es év legjobb játékosainál öt poszton is találhatunk jelöltet a Telekom Veszprémből.
nov. 22
14:57
Bolgár–magyar: „A futballszínvonal nagyjából hasonló” (She)
Metodi Sumanov bolgár újságíró szerint hazájában optimisták, miután a 2020-as Európa-bajnokság pótselejtezőjében Magyarországgal sorsolták össze őket, ő viszont kevésbé az, hiszen a csehek novemberi legyőzése előtt a csapat tizenhárom hónapig nem nyert mérkőzést.
nov. 22
15:03
El: milyen eredményt ér el a Fradi itthon az Espanyol ellen? (She)
A Ferencváros csütörtökön a már biztosan továbbjutó Espanyolt fogadja az Európa-liga 5. fordulójában. Ön szerint milyen eredményt ér el a magyar együttes?
nov. 22
15:05
Női kézi: új fordulatot vett a doppingügy Romániában (She)
Új fordulatot vett a brassói női kézilabdázók doppingügye Romániában: a legfrissebb hírek szerint egy rivális erdélyi klub, a Gloria 2018 Bistrita jelentette fel a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökségnél a játékosait nyáron intravénás lézer-kezelésnek alávető Coronát.
nov. 22
15:06
A bolgárok szövetségi kapitánya kénytelen volt arra figyelmezteti a szurkolókat, hogy ne essenek eufóriába, mert a magyar csapatot sorsolták ki nekik (444.hu)
Azért ő sincs kétségbeesve, hogy így alakult. A vereséget égésnek tartaná.
nov. 22
15:12
Jobb lenne A-t mondani (Azenpenzem)
Labdarúgó-válogatottunknak kedden Walesben nem sikerült kiharcolni a részvételt a 2020-as, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra, de márciusban újra megpróbálhatja.
nov. 22
15:39
Birkózás: szabadtéri fitneszparkot adtak át a csepeli akadémián (She)
A csepeli Kozma István Magyar Birkózó Akadémia területén tízmillió forintból kialakított szabadtéri fitneszparkot adtak át.
nov. 22
15:48
Dömötör már nem lő (Azenpenzem)
A szurkolók többsége csak a legendás tokiói ejtése miatt emlékszik Dömötörre, de a klubhűség példájaként az egész pályafutását az Újpesti Dózsában töltő szélső több volt egyszerepes színésznél.
nov. 22
15:51
Eb 2020: megvannak a pótselejtezők kezdési időpontjai (She)
Az UEFA nyilvánosságra hozta, mikor játsszák az Európa-bajnokság pótselejtező mérkőzéseit. A magyar válogatott március 26-án 20.45-től játszik Bulgáriában, és ha továbbjut, a Puskás Arénában is 20.45-kor kezdődik a playoffdöntő.
nov. 22
15:53
Real: „Túlsúllyal érkeztem Madridba, nem tagadom” (She)
Eden Hazard elismerte azt, amiről rengeteget olvashattunk, miután a Real Madridhoz igazolt: valóban túlsúllyal érkezett meg a királyiakhoz.
nov. 22
15:54
Bulgáriában kezdi a pótselejtezőt a magyar válogatott (Azenpenzem)
Pénteken az is kiderült, hogy ha március 26-án Bulgáriában győz Marco Rossi együttese, akkor öt nappal később Budapesten fogadhatja következő ellenfelét a kijutásért.
nov. 22
15:57
Légiósprogram: Ajax–Heracles; Hoffenheim–Mainz (She)
Ahogy olvasóink már megszokhatták, a Nemzeti Sport Online hétről hétre összeszedi toplégiósaink mérkőzéseit. Lássuk, milyen találkozók várnak külföldön játszó futballistáinkra és csapataikra az előttünk álló napokban!
nov. 22
16:06
Szabadtéri fitneszparkot adtak át a csepeli birkózóakadémián (Azenpenzem)
Németh Szilárd a park átadását a majdani sportcsarnokavató „előszobájának” nevezte. Hangsúlyozta, az új aréna már szinte készen van, így hamarosan annak az átadására is sor kerülhet.
nov. 22
16:09
Real Madrid: Zinédine Zidane megvédte Gareth Bale-t (She)
Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője megvédte Gareth Bale-t, miután a walesi labdarúgó a támadások kereszttüzébe került Spanyolországban.
nov. 22
16:27
Kép: a rasszizmus ellen – különleges mezben a Frankfurt (She)
Különleges mezben lép pályára az Eintracht Frankfurt szombaton a VfL Wolfsburg elleni Bundesliga-mérkőzésen.
nov. 22
16:36
„Nem szabad eufóriába esnünk” – reagált a bolgár szövetségi kapitány a hírre, hogy a magyarokat kapták (SzMo)
Georgi Dermendzhiev visszafogottságra intette a szurkolókat az Eb-pótselejtező előtt.
nov. 22
16:39
Chelsea: Pulisic felépült, játszhat a Manchester City ellen (She)
Christian Pulisic felépült kisebb sérüléséből, így a Chelsea labdarúgója pályára léphet a Manchester City elleni, szombat esti rangadón.
nov. 22
16:41
Formula E, 2019–2020 – Menetrend, Mezőny (She)
Immár a hatodik szezonját rendezik az elektronikus motorral hajtott formulaautók számára kiírt Formula E sorozatnak. A korábbi nyolc autógyártóhoz a Mercedes és a Porsche révén további kettő csatlakozott, a versenyzőket tekintve pedig már kilencen vannak olyanok, akik korábban a Formula–1-et is megjárták.
nov. 22
16:45
Davis-kupa: Oroszország lesz Kanada elődöntős ellenfele (She)
Oroszország bejutott a tenisz Davis-kupa elődöntőjébe Madridban, mivel pénteken 2:1-re felülmúlta Szerbiát.
nov. 22
16:51
Nb I: Karakóé a Fehérvár–Puskás Akadémia – bíróküldés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség kijelölte az NB I 13. fordulójának szombati játékvezetőit. Karakó Ferenc fújja a sípot a Fehérvár–Puskás Akadémia mérkőzésen, az Újpest–DVTK-n pedig Andó-Szabó Sándor ténykedik majd.
nov. 22
16:51
Ennél betegebb Forma-1-es videót még senki nem látott (Ripost)
Újabb őrült mutatványt hajtott végre a négyszeres világbajnok Forma-1-es csapat, amivel végképp bebizonyították, hogy a szervizelésben ők a legjobbak.
nov. 22
17:09
Lang Ádám: nem tudjuk elhinni magunkról, hogy képesek vagyunk nagy dolgokra (Infostart)
A walesi vereség alkalmával pályára lépett válogatott labdarúgó szerint a labdarúgók tudatalattijában benne van az állandó kritika, ami sok rossz döntés forrása.
nov. 22
17:15
Kép: Messitől kapott ajándékot a dortmundi csodatini (She)
Youssoufa Moukoko, a Borussia Dortmund tehetsége példaképétől, Lionel Messitől kapott ajándékot szerdán, amikor 15 éves lett.
nov. 22
17:45
Ökölvívás: Mayweather meggondolta magát, visszatér? (She)
Pár napja Floyd Mayweather még arról beszélt a sajtónak, hogy ugyan próbálják visszacsábítani a ringbe, neki az egészsége mindennél többet ér, most viszont a hivatalos Instagram-oldalán szűkszavúan azt közölte, hogy 2020-ban visszatér.
nov. 22
18:03
Teqball: Sziasztok, magyarok! – Ronaldinho „beköszönt” (She)
Ronaldinho magyarul köszönti a rajongókat a budapesti teqball-világbajnokságra készült kisfilmben.
nov. 22
18:09
Hódeszka: Fricz Botond Ek-futamot nyert Hollandiában (She)
A hódeszkás Fricz Botond slopestyle-ban Európa-kupa-futamot nyert a hollandiai Landgraafban.
nov. 22
18:21
Kosárlabda: magyar sikerek az óbudai Ebyl-tornán (She)
Az előző hét végén az Óbudai Kaszások Kosárlabda Akadémia csarnokában rendezték meg Európa legnagyobb nemzetközi utánpótlás-bajnokságának (EYBL) első fordulóját az U16-os fiúknál.
nov. 22
18:45
Csupasport: plasztikai sebész az egyik legsikeresebb terepfutónk (She)
Az év tájfutója címet háromszor elnyerő, szakmájában tekintélynek örvendő dr. Pavlovics Gábor a futva gondolkodásról, az erek és ellenőrzőpontok összekötéséről, a női szimbólum elvesztéséről.

Keresés