2019. november 29. péntek

nov. 29
0:03
A dögös fürdőalsókat gyártó ausztrál csapathoz igazolt a magyar olimpiai úszó – kép (Blikk)
Szabó Norbert olimpiai úszókiválóság az ausztrál, Funky Trunks névre keresztelt csapatban készülhet a következő szezonra – írja a swimswam.
nov. 29
0:07
Itt a vége: Valtteri Bottas elválik a feleségétől (Blikk)
A Formula 1-es finn pilóta Facebook-oldalán jelentette be, hogy úszó feleségével Emilia Pikkarainennel kötött házasságának vége, elválnak.
nov. 29
0:11
Mi történt? Visszacsúszott a magyar válogatott a Fifa-ranglistáján (Blikk)
A magyar válogatott két helyet is visszacsúszott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, így már csak az 52-ek vagyunk.
nov. 29
0:15
Eddig egész jól veszi a Fradi az európai elitbe vágyó magyar futballcsapatok legnagyobb kihívását (Blikk)
Kötéltáncot jár a Ferencváros labdarúgócsapata, amely egyelőre sikeresen egyensúlyozik az Európa-liga és a NB I okozta nehézségek között.
nov. 29
0:19
Drámai pillanatok a pályán: brutális horrorsérülést szenvedett el Gulácsi a Bl-ben (Blikk)
Drámai pillanatokat kellett átélnie Gulácsi Péternek (29), a német RB Leipzig futballistájának klubja legutóbbi mérkőzésén. A magyar válogatottban is alapembernek számító kapus a portugál Benfica elleni hazai Bajnokok Ligája-csoportmeccsen ijesztő jelenetnek volt főszereplője, egy borzalmas ütközést követően horrorsérülést szenvedett.
nov. 29
0:23
Milák Kristóf elárulta nagy tervét: ezt szeretné elérni a 2020-as tokiói olimpán (Blikk)
Milák Kristóf (19) szeretne jó időket úszni a decemberi rövid pályás országos bajnokságon, a jövő évi, tokiói olimpiáról pedig nem akar csak egy éremmel hazatérni.
nov. 29
0:27
Visszatérhet egykori sikerei helyszínére? Már ajánlatot is kapott Fehérvárról Nikolics Nemanja (Blikk)
Bemutatta új-régi vezetőedzőjét a labdarúgó-NB I-ben szereplő Mol Fehérvár. A szerb Marko Nikolicsot váltó spanyol Joan Carrillo nagy örömmel tért vissza, ahhoz a gárdához, amellyel 2015-ben bajnok lett.
nov. 29
0:31
Felháborító vandálok: durván megalázták a svéd csatárikon szobrát (Blikk)
Megrongálták Zlatan Ibrahimovic szobrát Malmőben, egy nappal azután, hogy a csatár tulajdonrészt szerzett a rivális Hammarby labdarúgóklubban.
nov. 29
0:35
Hosszú Katinka az uszodák magányos harcosa: sok dolgot kifogásolt, már hónapok óta érlelődhetett benne a döntés (Blikk)
Egyedül folytatja a felkészülést Hosszú Katinka (30) a jövő évi tokiói ötkarikás játékokra. A háromszoros olimpiai bajnok úszó kirúgta edzőjét, Petrov Árpádot (35), akivel 2018 nyara óta dolgozott együtt.
nov. 29
0:39
Drámai fordulatok, őrült végjáték: hihetetlen jelenetek a 90. perc után a Ferencváros–Espanyol-mérkőzésen! (Blikk)
Egy esetleges győzelemmel óriási lépést tehetne a továbbjutás felé az Európa-ligában a Ferencváros csapata – kövesse velünk a mérkőzés eseményeit!
nov. 29
1:15
Strandfoci-vb: az oroszok kiejtették Brazíliát (She)
Óriási bravúrt hajtott végre az orosz férfi strandlabdarúgó-válogatott, amely 4–3-ra legyőzte Brazíliát a világbajnokság negyeddöntőjében.
nov. 29
6:18
Drámai hajrá után ikszelt a Fradi (Azenpenzem)
A Ferencváros hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott az Espanyollal a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 5. fordulójában, ezzel életben tartotta továbbjutási esélyeit.
nov. 29
6:21
Meztelenül az ágyban, mindenét felfedi a dögös színésznő (Ripost)
Paola Saulinót az ágyban fotózták, teljesen meztelenül mutatta meg magát.
nov. 29
7:09
Lovrencsics Gergő: a Ludogorec is sebezhető (Infostart)
Noha az Espanyol az utolsó pillanatban mentette 2-2-es döntetlenre a Ferencváros elleni mérkőzést az Európa-liga ötödik fordulójában, a magyar bajnok labdarúgói inkább büszkén és elégedetten értékeltek, mintsem csalódottan.
nov. 29
7:09
Milan: tárgyalóasztalhoz ülnek Raiolával Ibrahimovic miatt (She)
Hetek, ha nem hónapok óta tart a találgatás, hol folytatja karrierjét Zlatan Ibrahimovic? A hét elején már megoldódni látszott a kérdés, mikor a Hammarby mezét tette ki a közösségi felületeire, azonban később kiderült, „csupán” tulajdonrészt vásárolt a klubban, ezzel nem kicsit magára haragítva nevelőegyesülete, a Malmö drukkereit. Most ismét az AC
nov. 29
7:15
El: A második büntető előtt biztos voltam benne, hogy megnyerjük – Sigér (She)
Az FTC 2–2-es döntetlent játszott az Espanyol ellenhazai pályán az Európa-liga csoportkörében. A mérkőzést követően a ferencvárosiak három játékosa, Dibusz Dénes, Varga Roland, és Sigér Dávid nyilatkozott az NSO Tv-nek.
nov. 29
7:18
Klinsmann taccsra vágta Petryt (BorsOnline)
A kieséstől fenyegetett, 15. helyen álló Hertha általános menedzsere, Michael Preetz
nov. 29
7:24
Felfelé ívelő pályán jó reményekkel (Azenpenzem)
Korai mérleget vonni a 2016 óta hivatalban levő, a fiatalítást levezénylő Kim Rasmussen teljesítményéről, az ő bizonyítványát nagyban meghatározza a holnap kezdődő világbajnokságon való szereplés.
nov. 29
7:24
Súlyos döntés, havi egymilliót spórol Hosszú Katinka (Ripost)
Az úszónő komoly összegről mond le, mivel a kiemelt edzői fizetést sportoló nem kaphatja meg.
nov. 29
7:27
Kádárék még továbbjuthatnak, Holenderék nem (Infostart)
A Kádár Tamást soraiban tudó Dinamo Kijev 4-3-ra kikapott a svéd Malmö otthonában a labdarúgó Európa-liga csoportkörének ötödik fordulójában, de így is megőrizte továbbjutási esélyét.
nov. 29
7:27
Nhl: a Montreal Canadiens zsinórban hatodszor szenvedett vereséget (She)
Zsinórban hatodik vereségét szenvedte el az észak-amerikai jégkorongligában (NHL) a Montreal Canadiens, amely ezúttal a New Jersey Devilsszel szemben maradt alul 6–4-re hazai közönség előtt.
nov. 29
7:33
Sigér Dávid – A második büntető előtt biztos voltam benne, hogy megnyerjük (She)
.
nov. 29
7:39
Radikális átalakítás a Herthánál (Infostart)
Szerdán nevezték ki Jürgen Klisnmannt a Hertha Berlin vezetőedzői posztjára, és rögtön jelentős változtatásokat alkalmazott Dárdai Pál egykori csapatánál.
nov. 29
7:42
300 métert zuhant a világhírű sziklamászó, meghalt (444.hu)
Brad Gobright 31 éves volt.
nov. 29
7:45
Nfl: tovább menetel a Bills; csoportgyőztes a Saints (She)
A Buffalo Bills 26–15-re legyőzte a Dallas Cowboyst az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 13. fordulójában, a „hálaadásnapi tripla” második mérkőzésén. Az éjszakai találkozó a New Orleans Saints sikerével zárult, amely 26–18-ra nyert az Atlanta Falcons otthonában – a Szentek ezzel meg is nyerték a csoportjukat.
nov. 29
7:47
Arsenal: Emerynek órái vannak hátra a kispadon – sajtóhír (She)
Mint arról beszámoltunk, Kamada Daicsi duplájával fordított az Eintracht az Arsenal otthonában, ezzel az „ágyúsok” zsinórban a 7. tétmérkőzésükön maradtak nyeretlenek, amely 1992 óta nem látott rossz sorozat a klubnál. Spanyol és angol, egybehangzó lapértesülések szerint ezzel betelt a pohár a londoni csapat vezetőinél is (a szurkolóknál már korább
nov. 29
7:54
Rebrov: nagy dolog az egész magyar futball számára, hogy a csapatnak még van esélye a továbbjutásra (ATV)
Noha az Espanyol az utolsó pillanatban mentette 2-2-es döntetlenre a Ferencváros elleni mérkőzést az Európa-liga ötödik fordulójában, a magyar bajnok labdarúgói inkább büszkén és elégedetten értékeltek, mintsem csalódottan.
nov. 29
8:27
Sportdiplomácia: Orbán Viktor a Nob vezetőivel tárgyal Svájcban (She)
Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a svájci Lausanne-ba utazik, ahol Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke meghívására megbeszélést folytat a NOB vezetőivel, valamint megtekinti a szervezet új székházát – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.
nov. 29
8:39
Footgolf: Hrutka János lett a sportág hazai szövetségének elnöke (She)
A Magyar Footgolfszövetség csütörtökön tartott közgyűlésén leköszönt elnöki posztjáról az alapító Gelencsér Gábor. A küldöttgyűlés Hrutka Jánost választotta meg a szövetség új elnökének – számolt be róla a szövetség hivatalos honlapja.
nov. 29
8:45
Tokió 2020: Berecz vb-éremmel szeretne hangolni az olimpiára (She)
Berecz Zsombor, a finn dingiben tavaly világbajnoki aranyérmes vitorlázó az idei vb-n is érmet szeretne szerezni, ezzel hangolva a jövő nyári tokiói olimpiára, amelyen ugyancsak dobogóra szeretne állni.
nov. 29
9:03
Abu-Dzabitól az angol falusi pályáig - sport a tévében (Infostart)
Három topligában is rendeznek meccset, valamint egy angol hetedik ligás együttes otthonába is el lehet látogatni. A téli sportok és az F1 kedvelői sem unatkozhatnak.
nov. 29
9:03
Rali-vb: a tüntetések miatt elmarad jövőre a chilei verseny (She)
Az országban fennálló társadalmi elégedetlenség miatt nem rendezik meg jövőre a Chile-ralit.
nov. 29
9:05
Rihanna is feltűnt a Juventus stadionjában (She)
Rihanna is kilátogatott a Juventus Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-meccsére. A közismert énekesnő jó kapcsolatot ápol a torinóiak sztárjával, Paulo Dybalával, akinek bravúros góljával a Juventus megnyerte a mérkőzést – a barbadosi énekesnő testvérével látogatott ki a meccsre.
nov. 29
9:09
Rihanna is feltűnt a Juventus stadionjában (She)
Rihanna is kilátogatott a Juventus Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-meccsére. A közismert énekesnő jó kapcsolatot ápol a torinóiak sztárjával, Paulo Dybalával, akinek bravúros góljával a Juventus megnyerte a mérkőzést – a barbadosi énekesnő testvérével látogatott ki a meccsre.
nov. 29
9:11
Új símagazin: fókuszban a rövidebb kiruccanások (She)
Megjelent a Nemzeti Sport Kiadványok legújabb magazinja a csupasport.hu oldal gondozásában. Portrék, körképek, háttérinformációk a síelésről.
nov. 29
9:13
Női kézi-vb: megvan a szűkített keret, ketten maradtak ki (She)
Bár Tokióban a Haneda nemzetközi repülőtéren gyakorlatilag csak a jövő évi, a japán fővárosban sorra kerülő nyári olimpiával kapcsolatos reklámokat és ajándéktárgyakat láthat az ember, a nagyjából ezer kilométerre, és repülővel két órányi útra,délebbre fekvő kumamotói légikikötőben viszont már a 24. női kézilabda világbajnokság hirdetései és k
nov. 29
9:21
Ftc–Espanyol: Ronaldinhót idéző Pipa, elkerült „kókuszdiók” – spanyol sajtóvisszhang (She)
A spanyol sajtó egy része heroikusnak, a másik kötelező házi feladatként írja le az Espanyol budapesti pontszerzését. A lapok többsége a két gólpasszal jelentkező bal oldali bekk, Pipa teljesítményét emeli ki a Ferencváros elleni 2–2 után. Míg a Marca és az As megjegyzi, Isael kihagyott tizenegyese nem feltétlenül tűnt számukra jogosnak, a Fichajes
nov. 29
9:33
Rasmussen: Most több olyan játékosom is van, aki elvállalná az utolsó lövést (She)
Kim Rasmussen élvezi, hogy fiatal és sikeréhes magyar válogatottat vezethet a szombaton rajtoló női kézilabda-világbajnokságon, amelyen bárkit legyőzhetnek az águkon, ha a játékosok is hisznek benne, de a fő cél az olimpiai selejtezős hely megszerzése. A dán szakember két éve elkötelezte magát a generációváltás mellett, de a csapat kapuja nyitva ál
nov. 29
9:39
Bottas az élen, Vettel a falban kezdett Abu-Dzabiban (She)
Valtteri Bottas (Mercedes) zárt az élen az F1-es Abu-dzabi Nagydíj első szabadedzésén. Mögötte Max Verstappen (Red Bull) és Lewis Hamilton (Mercedes) következett. Negyedikként Alexander Albon (Red Bull) végzett, míg Romain Grosjean (Haas) a két ferraris közé ékelődött be a hatodik pozícióban. Sebastian Vettel az utolsó percekben törte össze a F
nov. 29
10:03
Brazília: október még áruló lett volna, ma aláírt a riválishoz (She)
Három fordulóval a brazil bajnokság vége előtt a biztos bennmaradást jelentő 16. helyen álló Ceará edzőt váltott, miután Adilson Batista lemondott a  csütörtökön a Flamengo otthonában elszenvedett 4–1-es vereség után. Az új edző pedig az az Argel Fucks lett, aki magyar idő szerint péntek hajnalban még a szintén a kiesés ellen harcoló, a 18. helyen
nov. 29
10:09
Kempo: a hétvégén világkupát rendeznek Magyarországon (She)
Pénteken veszi kezdetét a 2. nemzetközi kempo-világkupa Szigetszentmiklóson, ahol három napon át nyolc nemzet több mint hatszáz harcosa méri össze erejét és tudását.
nov. 29
10:15
Kajak-kenu: Két arany, két ezüsttel a hátsó úton botorkáltam haza (She)
Szabó Szilvia háromszoros olimpiai ezüstérmes, többszörös világ- és Európa-bajnok kajakosként rendkívül sikeres karriert hagyott hátra, amikor 2006-ban, 28 évesen letette a lapátot. Előre eldöntötte, ha nem jut ki egy világversenyre, azonnal abbahagyja.
nov. 29
10:17
Szabó Szilvia – Két arannyal, két ezüsttel a hátsó úton botorkáltam haza (She)
.
nov. 29
10:27
Ftc – „Abszolút túlteljesítjük az elvárásokat az El-ben” (She)
.
nov. 29
10:29
Ftc: „Abszolút túlteljesítjük az elvárásokat az El-ben” (She)
Az FTC–Espanyol 2–2-es döntetlennel véget érő Európa-liga mérkőzés előtt az NSO Tv stábja a ferencvárosi szurkolókat kérdezte arról, hogyan tetszik nekik a csapat szereplése, illetve a mutatott játéka az idényben. Arra is kíváncsiak voltunk, hogy nem hiányzik-e a csapatnak a Davide Lanzafame, Böde Dániel kettős.
nov. 29
10:30
Sportszülőnek lenni nehéz (Azenpenzem)
Sportszülőnek lenni szakadatlan tanulási folyamat – beszélt saját élményeiről a világ- és Európa-bajnok nyílt vízi úszó, Rasovszky Kristóf édesanyja.
nov. 29
10:33
Spanyolország: Nem tudom, mi rosszat tettem – Moreno reagált (She)
Tovább folytatódik a kálvária a spanyol válogatottnál: Luis Enrique után a távozó Robert Moreno is előadta saját verzióját a történtekről egy barcelonai hotelben tartott sajtótájékoztató keretében.
nov. 29
10:33
A Fradi edzője szerint ez kell a továbbjutáshoz az El-ben (Ripost)
A Ferencváros 2-2-es döntetlent játszott a spanyol Espanyol ellen a labdarúgó Európa-liga csoportkörében.
nov. 29
10:39
Fehérvár: aláfordult a bosnyák támadó bokája edzésen (She)
A labdarúgó NB I-es Mol Fehérvár a hivatalos honlapján tudatta, hogy megsérült Armin Hodzic.
nov. 29
10:42
Polgár Judit kapja elsőként az Európai Sakk Legenda díjat (HírTV)
Polgár Judit veheti át az Európai Sakkszövetség első ízben odaítélt díját az Európai Sakk Legenda női kategóriában.

Keresés