2019. november 7. csütörtök

nov. 7
12:57
Kiejtheti a Ferencváros a CSZKA-t (Behaviour)
Győzelem esetén nem csak a pozíciója erősödne meg a Ferencvárosnak, de egyúttal likvidálná is az orosz élcsapatot a továbbjutásra esélyesek közül.
nov. 7
13:33
Megnevezte a párját, nem titkolózik tovább a magyar sportolónő (Ripost)
Az Európa-bajnoki ezüstérmes úszónő, Szilágyi Liliána a nyáron mutatta meg először a párját, de a nevét védte a nyilvánosság elöl.
nov. 7
14:30
Rali ob: minden eddiginél több nevezés érkezett (She)
Minden korábbinál többen, kilenc országból 62-en neveztek a tereprali országos bajnokság hétvégi idényzáró futamára, a Raid of the Champions elnevezésű viadalra.
nov. 7
14:36
Fucsovics dühbe gurult, elvesztette a fejét a pályán (Ripost)
Nem így tervezte az újbóli visszatérését: drámai végjátékot hozott teniszezőnk pozsonyi mérkőzése.
nov. 7
14:42
Esm: két Leicester City-játékos is a hónap csapatában (She)
Az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – ezúttal is megválasztották az elmúlt hónap álomcsapatát.
nov. 7
14:44
Atlétika: Debrecen megrendezné a 2023-as világbajnokságot (She)
Ha Budapesten nem épül meg, Debrecen befogadná a Magyar Innováció Házát, és megrendezné a 2023. évi atlétikai világbajnokságot is – erről szóló szándéknyilatkozatot fogadott el csütörtökön a város közgyűlése.
nov. 7
14:46
Meglepő! A Fradi az El-ben többet lőtt kapura, mint az Nb I-ben (She)
A Ferencváros csütörtöki, CSZKA Moszkva elleni Európa-liga-mérkőzése előtt megvizsgáltuk a Fradi eddigi csoportmeccseinek legfontosabb statisztikáit, összevetve a legutóbbi három bajnoki, az Újpest, a Mol Fehérvár és a Mezőkövesd elleni rangadó számaival.
nov. 7
14:54
Tenisz: a világranglista-2. egy év után szakított edzőjével (She)
Befejezte a közös munkát a női teniszezők világranglistáján második cseh Karolína Plísková és edzője, Conchita Martínez.
nov. 7
14:56
Pl: megműtötték a Tottenham kapusát, idén már nem védhet (She)
Megműtötték Hugo Lloris könyökét – a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának világbajnok francia kapusa öt héttel ezelőtt sérült meg.
nov. 7
15:06
Vb 2022: Jordániában játssza hazai meccseit Irak (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) bejelentése szerint az iraki válogatott Jordániában játssza majd soron következő két „hazai” világbajnoki selejtezőjét.
nov. 7
15:15
Még nem adja fel a CSZKA (Azenpenzem)
Végzetes következményekkel is járhat a labdarúgó Európa-ligában a csütörtök esti Ferencváros-CSZKA mérkőzés. No, nem a fradistákra, hanem a moszkvaiakra nézve.
nov. 7
15:18
November 7-i ünnepség az Üllői úton: jön az FTC-CSZKA (Infostart)
Ha jól alakul a csoport mai két mérkőzésének eredménye – nem kell hozzá más, minthogy mindkét pályaválasztó győzzön – a Ferencváros az őszi szakasz kétharmada után továbbjutó helyen áll majd a csoportjában. Leírni azért sokkal egyszerűbb volt, mint a CSZKA Moszkvát legyőzni.
nov. 7
15:18
Mk: megvannak a főtábla 3. fordulójának az időpontjai! (She)
A Magyar Kupa 8. köre (azaz a főtábla 3. fordulója) december 3-án, kedden kezdődik: 17 órától MTK–DVTK, 20 órától pedig Szeged–Mol Fehérvár FC. Másnap délben játsszák a legtöbb meccset, de 18 órától is rendeznek három találkozót. A forduló záró meccsén a Ferencváros a Békéscsabához látogat.
nov. 7
15:20
Serie A: jöhet a meccsenkénti öt csere – sajtóhír (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság harmadosztályában (Serie C) már a 2017–2018-as szezon kezdete óta engedélyezett a meccsenkénti öt cserelehetőség, és az olasz szövetség az élvonalban is bevezetné ezt a szabályt.
nov. 7
15:22
Pl: Mané csattanós választ adott Guardiola kritikájára (She)
A hétvége slágerrangadója a Manchester City liverpooli vendégjátéka, a két csapat között pedig már múlt héten elkezdődött az üzengetés. Pontosabban a címvédő menedzsere, Pep Guardiola szúrt oda a tavalyi PL-idény társgólkirályának, amire előbb Jürgen Klopp, majd maga az érintett is reagált.
nov. 7
15:24
Továbbjutási esélyek vagy az utolsó hely elkerülése – vízválasztó meccs előtt a Fradi (888.hu)
Csütörtök este a CSZKA Moszkva csapatát látja vendégül a Ferencváros az Európa-ligában.
nov. 7
15:30
Kézilabda: Lékai Máté a műtétet megúszhatja, de az Eb-je így is kérdéses (She)
Kikapott Kielcében, így már három veresége van Bajnokok Ligája-csoportjában a Telekom Veszprémnek, amely nemcsak a meccset, hanem a csapatkapitányát, Lékai Mátét is elveszítette. A 31 esztendős irányító egy felugrást követően leérkezés közben szenvedett hátsókeresztszalag-sérülést, az ellenfél sportszerű játékosai támogatták le a pályáról.
nov. 7
15:39
Gyászol a Vidi, meghalt a klub korábbi vezetője (Ripost)
Galántai Imre játékosként és vezetőként is segítette a klubot.
nov. 7
15:39
Vízválasztó meccs előtt a Fradi (HírTV)
Ma este a Cszka Moszkva csapatát látja vendégül a Ferencváros az Európa-ligában.
nov. 7
15:54
Női kézi: megvan a román vb-keret, Neagu is játszhat ellenünk (She)
Kihirdette a világbajnokságra utazó 18 fős keretét Tomas Ryde, a román női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A csapatban helyet kapott a 11 hónapos kihagyás után a hétvégén visszatérő klasszis, Cristina Neagu is, aki szerdán 9 gólt szerzett Brassóban, a 30–30-as döntetlennel végződő Corona–CSM Bucuresti rangadón.
nov. 7
16:00
Kajak-kenu: a Honvédtól távozó Szabó Gabriella az Ute-ban folytatja (She)
Az Újpesti Torna Egyletben folytatja a pályafutását a háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Szabó Gabriella.
nov. 7
16:06
Műkorcsolya: magyar éremeső Nagyszombattól Bergamóig (She)
A magyar szövetség honlapja, a hunskate.hu hosszabb összefoglalót közölt az utánpótláskorú magyar versenyzők múlt heti nemzetközi eredményeiről. Kiemelkedő sikert ért el Schermann Regina, aki a Nagyszombatban megrendezett Tirnavia Ice Cupon húsz pontot vert a mezőnyre, ugyanott a magyar műkorcsolyázók további egy arany-, két ezüst- és két bronzérme
nov. 7
16:18
Salzburg: Haaland ára már 30 millió eurónál tart (She)
A Transfermarkt hivatalos honlapján közölte, hogy a Salzburg 19 éves támadójának, Erling Haalandnak az ára 12 millió euróról 30 millió euróra nőtt azok után, hogy 23 gólja van az idény ezen szakaszában – ebbe persze beletartozik az a 7 gól is, amellyel vezeti a Bajnokok Ligája góllövőlistáját.
nov. 7
16:20
így néz ki a hely, ahova épülhet az atlétikai stadion (She)
A Magyar Atlétikai Szövetség egy videóban mutatta be, hogy hogyan néz ki jelenleg az a terület, ahová felépülhet az új atlétikai stadion Budapesten. Eszerint a Csepel-sziget északi részén található – jelenleg nyilvánosságtól elzárt – területet 15 hektárnyi új zöldfelülettel dobnák fel a 2023-as atlétikai világbajnokságra készülve, melynek nagy rész
nov. 7
16:30
Csupasport: téli bringázás alufóliával és újságpapírral (She)
A múlt héten még szinte nyár volt, azonban vélhetően az idén sem marad el a tél: a rosszabb időre készülvén szakértőktől adunk hasznos, nem ritkán humoros tippeket az elnyűhetetlen bringásoknak.
nov. 7
16:42
Barcelona: bejelentkeztek Szoboszlai csapattársáért – de nem Haalandért (She)
Az FC Barcelona 15 millió eurós ajánlatot tett Karim Adeyemiért, a Red Bull Salzburg 17 esztendős, korosztályos válogatott támadójáért, ám az osztrák klub egyelőre nemet mondott – írja a Transfermarkt.
nov. 7
16:42
Milliárdos kártérítést kellene fizetni a stadionstop esetén (Ripost)
Gyulai Miklós ismertette a terveket a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra szánt stadion építése kapcsán.
nov. 7
16:48
Fft: a magyar–magyar csaták történelemkönyve (She)
Ez a cikk Európa boldogabbik felén aligha születhetett volna meg. Pontosabban aligha férne el ekkora terjedelemben, és persze a téma is oly hétköznapi, hogy érdemtelen lenne a figyelemre. Hiszen az elit szinte hétről hétre botlik bele honfitársaiba a BL-ben vagy az El-ben, egy francia, egy angol vagy egy spanyol sztár számára a multikulti Euró
nov. 7
16:54
hihetetlen, ahogy a Haladás játékosa elhibázta a 11-est (She)
A Haladás a Vácot látta vendégül a labdarúgó NB II 16. fordulójában a hétvégén. A szombathelyi gárda úgy is simán legyőzte ellenfelét, hogy Gaál Bálint az első játékrész végén tizenegyest hibázott: a Haladás 14-ese a lövés előtt megtorpant, majd nagyon rosszul találta el a labdát...
nov. 7
16:56
a Man. City is reagált Walker kapuba állítására (She)
Frappáns megoldással reagált Kyle Walker váratlan posztváltására a Manchester City. Mint ismert, az angol válogatott játékosnak az Atalanta elleni (1–1) Bajnokok Ligája-mérkőzésen Claudio Bravo cserekapus kiállítása miatt kellett kesztyűt húznia – a klub honlapján immár nem a védők, hanem a kapusok között tüntették fel.
nov. 7
16:58
Dopping: lengyel elnöke lett a Wada szervezetnek (She)
A lengyel Witold Banka személyében január 1-től új elnöke lesz az idén 20 éves Nemzetközi Doppingellenes Ügynökségnek (WADA).
nov. 7
17:03
Ő a világ legjobb labdarúgóedzője (ATV)
A Manchester Cityt irányító Josep Guardiola a világ legjobb edzője Jürgen Klopp, a labdarúgó Bajnokok Ligájában címvédő Liverpool trénere szerint.
nov. 7
17:06
Pl: Ennél jobban nem tisztelhetném Guardiolát – Klopp (She)
A Manchester Cityt irányító Josep Guardiola a világ legjobb edzője Jürgen Klopp, a labdarúgó Bajnokok Ligájában címvédő Liverpool FC trénere szerint.
nov. 7
17:18
Tenisz – Elképesztően néz ki Stollár Fanny Makány Márta ruháiban! (She)
.
nov. 7
17:20
Tenisz: Elképesztően néz ki Stollár Fanny Makány Márta ruháiban! (She)
Melyik fiatal, huszonéves lány ne szeretné a szép ruhákat? Ez alól természetesen nem kivétel Stollár Fanny sem, habár a kiváló teniszező az edzések és a mérkőzések sűrűsége miatt leginkább a sportos, kényelmes ruhákat részesíti előnyben. Pedig remekül illenek hozzá a divatos, nőies darabok, azokból pedig bőven válogathatott Makány Márta divatterve
nov. 7
17:30
Tisztújítás: Molnár Zoltán maradt a Magyar Edzők Társaságának elnöke (She)
Újabb négy évre Molnár Zoltánt választotta elnökévé a Magyar Edzők Társasága, amely a Sport Házában tartotta tisztújító közgyűlését.
nov. 7
17:32
Európa-liga: két Celtic-szurkolót megkéseltek Rómában (She)
Késes támadás miatt kórházba került két Celtic-szurkoló Rómában, ahol a skót együttes az SS Lazio vendége lesz a labdarúgó Európa-ligában.
nov. 7
17:42
Psg: Mbappé továbbra sem eladó – Leonardo (She)
A párizsiak Bajnokok Ligája-ütközete után a klub sportigazgatója, Leonardo is válaszolt az újságírói kérdésekre, melyeknek jó része Kylian Mbappéval foglalkozott. A brazil már hallani sem akar a fiatal francia játékos körüli pletykákról.
nov. 7
17:45
Ronaldo kiakadt az edzőjére, dühösen távozott (Ripost)
Nem volt jó napja a Juventus labdarúgójának, Cristiano Ronaldónak.
nov. 7
17:54
Hosszú Katinka ismét bezsebelt egy aranyat (888.hu)
Az úszók világkupa-sorozata dohai záróállomásának csütörtöki nyitónapján Hosszú Katinka ismét remekelt.
nov. 7
18:00
Everton: Gomes talán már ebben az idényben visszatérhet (She)
Marco Silva, az angol élvonalbeli Everton menedzsere csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta: elképzelhető, hogy a csapat hétvégén súlyos sérülést szenvedő labdarúgója, André Gomes még ebben az idényben újra futballozhat.
nov. 7
18:06
Úszó-vk: Hosszú Katinka és Békési Eszter is nyert Dohában (She)
Hosszú Katinka és Békési Eszter is nyert egy-egy aranyérmet az úszók világkupa-sorozata dohai záró állomásának csütörtöki nyitó napján.
nov. 7
18:30
El: egyéves kihagyás után a csapattal tartott, de játszani most sem fog a Cszka sztárja (She)
Alan Dzagojev ugyan elutazott Budapestre, de térdsérülése miatt még nem léphet pályára a Groupama Arénában – erősítette meg a CSZKA Moszkva fehérorosz edzője, Viktar Hancsarenka (oroszosan Viktor Goncsarenko).
nov. 7
18:42
Pl: Írtam André Gomesnek, és válaszolt is – Szon Heung Min (She)
Bizonyára sokan hallottak már André Gomes súlyos sérüléséről: a portugál középpályás lába az Everton Tottenham elleni meccsén tört el Szon Hung Min belépője után. Bár a sérülés nem közvetlenül a dél-koreai játékos belépője miatt történt (piros lapját már el is törölték), a Tottenham labdarúgója megkereste a liverpooli csapat labdarúgóját.
nov. 7
18:44
U21: péntek reggeltől lehet jegyet venni a Puskás Arénába (She)
A magyar A-válogatott november 15-i, Uruguay elleni mérkőzése után három nappal, november 18-án, 19.00 órától az U21-es válogatott is felavatja az új Puskás Arénát.
nov. 7
18:48
El: négy meccs, 18–0, az Az ezúttal idegenben szórta meg az Asztanát (She)
Az AZ Alkmaar 5–0-ra győzött idegenben az Asztana otthonában, ezzel óriási lépést tett a továbbjutás felé a labdarúgó Európa-liga L-csoportjából.
nov. 7
18:54
El: a 4. forduló eredménykövetése élőben az Nso-n! (She)
Csütörtökön a 4. fordulót rendezik meg a labdarúgó Európa-ligában. Kövesse a mérkőzések alakulását élő eredménykövetőnk segítségével!
nov. 7
18:56
Futsal: Litvániában játszik Eb-selejtezőtornán a válogatott (She)
A magyar futsalválogatott január végén Litvániában játszik Európa-bajnoki selejtezőtornát.
nov. 7
19:00
Pl: Írtam André Gomesnek, és válaszolt is – Szon Hung Min (She)
Bizonyára sokan hallottak már André Gomes súlyos sérüléséről: a portugál középpályás lába az Everton Tottenham elleni meccsén tört el Szon Hung Min belépője után. Bár a sérülés nem közvetlenül a dél-koreai játékos belépője miatt történt (piros lapját már el is törölték), a Tottenham labdarúgója megkereste a liverpooli csapat labdarúgóját.
nov. 7
19:18
Bayern: Rummenigge és Wenger egyeztettek, a klub is megerősítette (She)
A német Bild beszámolója szerint Arsene Wenger maga hívta fel a Bayern Münchent irányító gazdasági társaság vezérigazgatóját, Karl-Heinz Rummeniggét, hogy jelezze, szükség esetén szívesen elvállalja a bajor együttes irányítását. A németek megköszönték a jelentkezést, s némi beszélgetés után nemet mondtak – teszi hozzá a cikk. A történetet a Bayern

Keresés