2019. november 26. kedd

nov. 26
13:03
Hatvanhat magyar települést érint a Giro d'Italia (Azenpenzem)
A 103. Giro d'Italia első három szakaszát rendezik Magyarországon május 9. és 11. között, mielőtt Olaszországban folytatja útját a mezőny.
nov. 26
13:21
Eb 2020: megvan a román válogatott új szövetségi kapitánya (She)
Mirel Radoit választotta kedden a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) végrehajtó bizottsága az Európa-bajnoki pótselejtezőjére készülő válogatott szövetségi kapitányává – közölte az Agerpres hírügynökség.
nov. 26
13:33
Uefa: itt az 50 jelölt, lehet szavazni az év álomcsapatára! (She)
Már lehet szavazni az Európai Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján az év álomcsapatára. Az UEFA idén is ötven jelöltre szűkítette listáját.
nov. 26
13:39
Messi már készítheti a helyet vitrinjében (Infostart)
Sajtóértesülések szerint jövő hétfőn hatodszor nyeri el az Aranylabdát Lionel Messi, az FC Barcelona argentin futballistája.
nov. 26
14:03
Bulgária: rendőri razzia a helyi labdarúgó-szövetségnél (She)
A neves bolgár újságíró, Metodi Sumanov számolt be arról kedd kora délután, hogy rendőri erők léptek be a helyi labdarúgó-szövetség székházába.
nov. 26
14:06
Rusada-főnök: Nincs jogalap a Moszkva ellen készülő Wada-szankciók megtámadására (HírTV)
A szakellenőrök szerint manipulálták a Rusada moszkvai laboratóriumának adatbázisát.
nov. 26
14:18
Szurkolói különgépeket indulnak a magyar válogatott szófiai meccsére (Ripost)
Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába.
nov. 26
14:21
Dopping: nem támadhatják meg az oroszok a Wada-döntést (She)
Nincs jogalap a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) Oroszország ellen várhatóan életbe léptetendő szankcióinak bírósági úton való megtámadására – jelentette ki Jurij Ganusz, az Orosz Doppingellenes Ügynökség (RUSADA) vezérigazgatója kedden a TASZSZ-nak nyilatkozva.
nov. 26
14:57
a „paraguayi Suárez”? Fejen harapta ellenfelét a védő (She)
Egészen elképesztő jelenetsor játszódott le a paraguayi Superclásicón. A két fővárosi együttes, az Olimpia és a Cerro Porteno mérkőzésének 83. percében Néstor Abraham Camacho és Fernando Amorebieta birkózott a tizenhatos előterében, utóbbi rosszul viselte ellenfele lökdösődését, és a fejébe harapott. A játékvezető nem habozott, a korábban az Athlet
nov. 26
15:06
Tiszteletlen különbség (Azenpenzem)
Ritkán kerül Nb Iii-as meccs a kiemelt hírek közé, de a Tállya és az Ózd gondoskodott róla: előbbi vasárnap 29-0-ra győzte le a valamikor az élvonalat is megjárt ózdiakat.
nov. 26
15:21
Meglepetés? Elárulták, ki nyeri az Aranylabdát (Ripost)
A Mundo Deportivo a keddi címlapján hirdette az Aranylabda jövő heti nyertesét.
nov. 26
15:39
Tiszteli és csodálja a magyar vízilabdázókat – mi meg őt (She)
Már 15 évesen világbajnokságon szerepelt a brazil-spanyol vízilabdázó, Felipe Perrone, aki Kvangdzsuban kilencedszer játszott a sportág csúcseseményén. A közvetlen, laza, ugyanakkor a vízben roppant sokoldalú és munkás játékos megkapó tisztelettel beszélt a magyar pólósokról, arról, milyen feladatot vállalt magára, amikor spanyolból ismét brazil vá
nov. 26
16:00
Nem Tusup, a stopper az oka (Azenpenzem)
Sós Csaba szövetségi kapitány cáfolja Szilágyi Liliána úszónő állítását, miszerint azért nem válogatta be a decemberi glasgow-i rövid pályás Eb-re utazó csapatba, mert Shane Tusup az edzője.
nov. 26
16:03
Zidane élőben láthatja viszonzatlan szerelmét (Infostart)
Túlzás lenne azt állítani, hogy Christian Karembeu, a korábbi francia világbajnok az állóvízbe dobott volna követ, inkább az amúgy is fodrozódó hullámok közé dobott egy nagyobbat: szerinte Kylian Mbappé lesz a következő francia sztár, aki a La Ligába szerződik. Kijelentése időszerűségét a ma esti Real Madrid–PSG BL-mérkőzés adja.
nov. 26
16:15
Szomorú hír jött Michael Schumacherről, újabb korszak zárul le (Infostart)
A hétvégi szezonzáró Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíj keretében elárverezik Michael Schumacher legendás 2002-es Ferrariját.
nov. 26
16:15
F1: elárverezik Michael Schumacher 2002-es Ferrariját (She)
A hétvégi idényzáró Formula–1-es Abu-dzabi Nagydíj keretében elárverezik Michael Schumacher legendás 2002-es Ferrariját. A Sothebys aukciósház öt- és hétmillió euró közötti összegre számít a versenygépért.
nov. 26
16:21
Spanyolország: felmentették az adócsalás vádja alól X. Alonsót (She)
A madridi bíróság kedden felmentette az adócsalás vádja alól Xabi Alonsót, a spanyolok világ- és kétszeres Európa-bajnok labdarúgóját.
nov. 26
16:45
Egyedülálló Pafc-pofon a Fehérvár, Ferencváros duónak (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulója után szokásos visszapillantónkban fókuszban a Puskás Akadémia fehérvári győzelme, a Mezőkövesd menetelése, a Ferencváros támadósora, Davide Lanzafame botrányos gólöröme, a DVTK öt csapatsportágban elért hat győzelme és az újpesti szurkolók megnyilvánulása az újabb vereség után.
nov. 26
16:51
Alpesi sí: vége az olimpiai ezüstérmes norvég szezonjának (She)
Súlyos sérülést szenvedett Ragnhild Mowinckel, olimpiai ezüstérmes norvég alpesi síző, aki emiatt ebben a szezonban már nem versenyezhet.
nov. 26
16:57
Megbocsátanak-e ma este Gareth Bale-nek? (Azenpenzem)
A labdarúgó Bajnokok Ligája keddi műsorából kétségkívül a Real Madrid–Paris Saint-Germain meccs a csúcstalálkozó, a hazaiaknak a továbbjutás, a vendégeknek a csoportelsőség bebiztosítása a tét.
nov. 26
17:09
Mu: először bizonyíthat az első csapatban a rákot leküzdő védő (She)
Először került be a Manchester United első számú labdarúgócsapatának keretébe a 19 éves Max Taylor, akinél 2018 végén diagnosztizáltak rákos  daganatot, ám leküzdötte a gyilkos kórt.
nov. 26
17:21
Bl: Tuchel nem nevezi a kezdőbe Neymart a Real ellen? (She)
Francia sajtóhírek szerint Neymar nem lesz kezdő a PSG kedd esti, Real Madrid elleni BL-csoportmeccsén.
nov. 26
17:27
Tékvandó: az Európa-bajnokság lefejezte a hazai mezőnyt (She)
Az év utolsó nagy hazai versenyén, az országos bajnokságon mérhették fel a legjobb magyar tékvandósok, hol tartanak a koreai eredetű, s az olimpián is szereplő küzdősport fortélyainak elsajátításában. Akadtak ugyanakkor jeles, de igazoltan hiányzók is az elitből: azok, akikre pár nap múlva Európa-bajnoki megméretés vár.
nov. 26
17:29
Bl: az 5. forduló menetrendje, közvetítések, tabellák (She)
Az utolsó előtti fordulójához érkezett a Bajnokok Ligája csoportköre. Az eddigi három továbbjutóhoz újak csatlakozhatnak, de biztosan marad kérdés az utolsó körre is. Kövesse a mérkőzéseket az NSO-val!
nov. 26
18:09
Mu: Pogba nem sérülés miatt „pihen”, el akar menni – sajtóhír (She)
A Manchester Unitedban szeptember 30. óta nem játszó Paul Pogba spanyol sajtóhírek szerint nem is bajlódik bokasérüléssel. A világbajnok középpályásról a Cadena Cope úgy tudja, egyszerűen nem hajlandó pályára lépni Ole Gunnar Solskjaer csapatában, így akarja kiharcolni, hogy januárban eladják a Real Madridnak.
nov. 26
18:27
Műugrás: befejezi pályafutását az eltiltott olimpiai bajnok (She)
Doppingvétségért eltiltást kapott, s befejezi a pályafutását Ilja Zaharov, olimpiai bajnok orosz műugró.
nov. 26
18:29
Gyász: elhunyt a svájciak legendás játékosa és kapitánya (She)
Hetvenhat éves korában elhunyt Jakob „Köbi” Kuhn svájci labdarúgó és szövetségi kapitány, aki játékosként az 1966-os világbajnokságon, edzőként a 2006-os vb-n, valamint a 2004-es és a 2008-as Európa-bajnokságon vett részt a svájci válogatottal.
nov. 26
18:30
Vallott az edző, komoly bajok vannak Neymarral (Ripost)
A Paris Saint-Germain vezetőedzője, Thomas Tuchel a csapat legnagyobb sztárjáról beszélt.
nov. 26
18:33
Csupasport: a nő, aki Schwarzenegger akar lenni (She)
Mayling Ng Hollywood feltörekvő akcióhősnője, aki a Wonder Womanben, illetve hamarosan az Öngyilkos osztagban is szerepet kap, s még a hétszeres Mr. Olympia elismerését is kivívta.
nov. 26
18:39
Juventus: Cr kötényt kapott edzésen, nem viselte jól (She)
A Juventus labdarúgócsapatának edzésén „cicázás” közben kötényt kapott Cristiano Ronaldo, aki igencsak frusztráltan konstatálta, hogy csapattársa pimasz módon járt túl az eszén.
nov. 26
18:45
Pl: szerződést hosszabbított vezetőedzőjével a Brighton (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Brighton a hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződést hosszabbított Graham Potter vezetőedzővel.
nov. 26
18:51
Svédország: élvonalbeli licenc nélkül maradt a „csodaklub” (She)
A 2010-es évek svédországi „csodacsapata”, az Östersund jelentős anyagi gondokkal küzd, ezért nem kapott indulási engedélyt a svéd élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2020-as szezonjára.
nov. 26
18:57
Az Aranylabda húsz jelöltje 505 tonna szén-dioxiddal terhelte meg idén a környezetet (SzMo)
A legtöbb kilométert azok a játékosok gyűjtötték össze, akik Európából rendszeresen más kontinensekre utaznak a válogatottjukhoz. Marquinhos, Messi és van Dijk a listavezetők.
nov. 26
19:03
Gyász: végső búcsút vettek Szívós István pólóslegendától (She)
Kedd délután a Farkasréti temetőben helyezték örök nyugalomra az életének 72. évében elhunyt Szívós István olimpiai bajnok vízilabdázót.
nov. 26
19:03
Négyéves eltiltással szankcionálná a WADA Oroszországot (Behaviour)
Az ártatlanságukat minden kétséget kizáróan bizonyító orosz sportolók ebben az időszakban sportágaik nemzetközi szövetségeinek a színeiben indulhatnak a versenyeken.
nov. 26
19:09
A Sahtaré a nap meglepetése, hat csapat már biztos továbbjutó a BL-ben (Infostart)
Két mérkőzéssel kezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája mai programja. Ha a Galatasaray pontot szerez az FC Bruges ellen, a Real Madrid máris továbbjutó. A másik találkozón a Lokomotiv Moszkva a Bayer Leverkusent fogadja.
nov. 26
19:21
Bl: felszabadítás helyett csapattárs, öngól lett belőle (She)
A Bayer Leverkusen egy szöglet utáni kavarodásból, Rifat Zhemaletdinov öngóljával szerezte meg a vezetést a Lokomotiv Moszkva ellen a Bajnokok Ligája keddi játéknapján. A találat különlegessége, hogy Zhemaletdinov teljesen tehetetlen volt, mivel saját csapattársa a felszabadítás helyett őt találta telibe.
nov. 26
19:27
Orosz Pál: Kasztrendszer van az európai futballban, borzasztó nehéz kitörni (She)
Szükség volt az európai klubfutball átalakítására, és habár nem teljesen ezt a formát támogatta, végső soron pozitív hatással lehet a Ferencvárosra és a magyar labdarúgásra a 2021-től induló harmadik kupasorozat, az Európa-konferencialiga bevezetése – Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, a zöld-fehérek képviselője az Európai Klubszövet
nov. 26
19:39
Testépítés és fitnesz: sikerek a budapesti junior-vb-n (She)
Négy érem mellett több értékes helyezéssel zárult a hét végén Budapesten rendezett junior testépítő- és fitnesz-világbajnokság. A szövetség elnöke, Huber István mellett az ezüstérmes Frauenberger Panna és a harmadik helyen végzett Ágoston Dorottya értékel.
nov. 26
19:41
Férfi kézi Nb I: a Veszprém a végjátékban kerekedett a Fradi fölé (She)
A Telekom Veszprém nagy küzdelemben 35–30-as győzelmet aratott a Ferencváros vendégeként, míg a Mol-Pick Szeged gólzáporos mérkőzésen verte meg az Egert a férfi kézilabda NB I-ben kedden.
nov. 26
19:51
Lovas-vk: a díjugrató- és a fogathajtóversenyekre ingyenes a belépés (She)
Ingyenesen lehet megtekinteni a péntektől vasárnapig tartó 13. lovas világkupa díjugrató- és fogathajtóversenyeit a Papp László Sportarénában.
nov. 26
20:15
Erste Liga: egy harmadot nyomott meg, nyert az Újpest (She)
Az Újpestnek a 4–0-ra megnyert második harmad elég volt ahhoz, hogy legyőzze a Vasast a jégkorong Erste Liga keddi mérkőzésén.
nov. 26
20:33
Női röplabda Bl: három szettben kapott ki a Vasas (She)
Bár a játszmák közben többször is felzárkózott, nem sikerült szettet nyernie a Vasas Óbudának, így 3:0-ra kikapott a francia Nantes-tól a női röplabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 2. fordulójában.
nov. 26
20:57
Bl, C-csoport: Manchester City–Sahtar Donyeck – élőben az Nso-n! (She)
Manchester City–Sahtar Donyeck találkozó a Bajnokok Ligája C-csoportjából percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 26
20:59
Dybala-góllal nyert, és már csoportelső a Juventus (She)
Paulo Dybala remekbe szabott szabadrúgásgóljával 1–0-ra megverte a Juventus az Atlético Madridot a labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjának 5. fordulójában, az olasz csapat ezzel a három ponttal bebiztosította magának a csoportelsőséget is.
nov. 26
21:01
Bl, A-csoport: a Galata és a Bruges ikszével a 16 között a Real (She)
A török Galatasaray 1–1-es döntetlent játszott a belga FC Bruges-zsel a labdarúgó Bajnokok Ligája A-csoportjában. Az eredmény azt jelenti, hogy a Real Madrid továbbjutott a nyolcaddöntőbe.
nov. 26
21:03
A Psg három perc alatt eltűntette a Real előnyét Madridban (She)
A Real Madrid tíz perccel a lefújás előtt Karim Benzema góljaival 2–0-ra vezetett a Paris Saint-Germain ellen a Bajnokok Ligája A-csoportjának kedd esti rangadóján, de a francia csapat Kylian Mbappé és Pablo Sarabia találatával egyenlített, és bebiztosította csoportelsőségét. Az már a Galatasaray–FC Bruges mérkőzés döntetlenjével eldőlt, hogy
nov. 26
21:03
Bl, D-csoport: nevetséges öngól, versenyben maradt a Bayer (She)
A Bayer Leverkusen 2–0-ra legyőzte idegenben a Lokomotiv Moszkvát a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában, ezzel megőrizte esélyét a továbbjutásra a D-csoportból.
nov. 26
21:15
ilyen tényleg nincs! Hihetetlen kettős kiállítás a BL-ben (She)
Mint arról beszámoltunk, az FC Bruges 1–1-es döntetlent játszott a Galatasaray ellen a Bajnokok Ligája keddi játéknapján. A mérkőzés utolsó perceiben két játékosát is kiállította a játékvezető a belga csapatnak, ráadásul mindkettő piros lap elképesztő butaságból született.
nov. 26
21:33
Bl: alig 20 perc alatt kettőt vágott a Spursnek az Olympiakosz (She)
Nem éppen ideálisan kezdett José Mourinho irányítása alatt a Tottenham Hotspur a Bajnokok Ligájában, hiszen hazai pályán már 19 perc után kétgólos hátrányban volt az Olympiakosz Pireusz ellen.

Keresés