2019. december 14. szombat

dec. 14
0:03
Európa-liga: több mint másfél milliárd forintot biztosan keresett az Ftc, de ez az összeg még nőhet (Blikk)
- A Ferencváros mintegy 1,8 milliárd forintot keresett azzal, hogy egy győzelemmel és négy döntetlennel zárta a labdarúgó Európa-liga csoportkörét.
dec. 14
0:07
Ajjaj: az angol fociklub hazaküldte a magyar focistát – Most az is kiderül, miért (Blikk)
Mentális gondok miatt hazaküldte pihenni a magyar válogatott Balogh Norbertet (23) angol másodosztályú fociklubja, a Hull City.
dec. 14
0:11
Svédcsavar a vébén: így juthatunk ki az olimpiára – Újabb esélyt kapott a női kézilabda-válogatott (Blikk)
Életben maradtak a magyar női kézilabda-válogatott olimpiai reményei! A Japánban zajló női kézilabda-világbajnokságon a csalódást keltő 14. helyen végző együttes az eredmények szerencsés alakulásának köszönhetően vehet részt a márciusi olimpiai selejtezőtornán.
dec. 14
0:15
Felnőtt a Fradi Európához: csak egy gól hiányzott a tavaszi folytatáshoz (Blikk)
Tizenöt év után szerepelt ismét európai kupa csoportkörében a Ferencváros, s bár végül a továbbjutás elmaradt, a csapat összességében kiváló produkciót nyújtott.
dec. 14
0:19
Hoppá: nem hiszi el, kivel futott össze Amerikában Babos Tímea (Blikk)
Magyar világbajnokok futottak össze az Egyesült Államokbeli Boca Ratonben.
dec. 14
0:23
Szavaztak a Forma-1-es csapatfőnökök: Hamilton teljesített a legjobban idén (Blikk)
A Forma–1-es csapatfőnökök megszavazták, a versenyzők közül szerintük kik teljesítettek a legjobban idén.
dec. 14
0:27
Fegyelmi eljárás indult a magyar női válogatott szövetségi kapitánya ellen – Most az is kiderül, miért (Blikk)
A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) fegyelmi eljárást indított Kim Rasmussen, a magyar női válogatott szövetségi kapitánya ellen, amiért a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokságon a Románia elleni csoportmérkőzést követően élesen kritizálta a játékvezetőket és a delegátust.
dec. 14
0:31
Ismét potyognak majd a gólok? Ők lehetnek a kulcsszereplők az Nb I idei utolsó fordulójának rangadóján (Blikk)
Szombaton este, a magyar labdarúgó OTP Bank Liga őszi szezonjának utolsó fordulójában rendezik a Budapest Honvéd–Újpest rangadót az új Hidegkuti Nándor stadionban (M4, 19.30).
dec. 14
0:35
Hajsza a győzelemért! Michelisz óriási lépést tett annak érdekében, hogy felállhasson a dobogó legfelső fokára (Blikk)
Óriási lépést tett a túraautó-Világkupa (WTCR) aranyérmének megszerzése felé Michelisz Norbert (35) a WTCR malajziai szezonzáró eseményén, miután első helyen végzett az első, majd a második időmérő futamon is pénteken.
dec. 14
0:39
Most éppen országos csúcsot úszott Hosszú Katinka a triplázás mellett a rövidpályás ob-n (Blikk)
Akárcsak az első két napon, Hosszú Katinka pénteken is három számban diadalmaskodott az úszók Kaposváron zajló rövidpályás országos bajnokságán.
dec. 14
0:39
Darts-vb: Van Gerwen gyengén kezdett, de megverte „jó barátját” a nyitányon (She)
A címvédő Michael van Gerwen szetthátrányból felállva 3:1-re megverte honfitársát, Jelle Klaasent a londoni PDC-dartsvilágbajnokság első napjának utolsó mérkőzésén, ezzel bejutott a harmadik fordulóba.
dec. 14
5:24
Brutál mellek, szétnyílt a köntöse a vadító szurkolólánynak (Ripost)
Becky Hudsonról jókor készítettek képet, éppen szétnyílt a köntöse.
dec. 14
6:57
Női kézi: Erre vártam egész karrierem során – Lekics az olimpiai selejtezőről (She)
Mint beszámoltunk róla, Andrea Lekics sérülés miatt lemaradt a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokságról. A 32 éves irányító otthonról szurkolt a válogatottnak, amely 6. helyével kivívta az olimpiai selejtezőt, és a szerbek éppen a mi csoportunkba kerültek. Lekics úgy számol, hogy január végén térhet vissza a pályára, a márciusi kvalifikációs
dec. 14
7:16
Némi csalódottság, jogos büszkeség (Azenpenzem)
A Fradinak nincs oka szégyenkezni. Jól játszott, sőt – igaza van Szergej Rebrov vezetőedzőnek – most a legjobban a bolgár bajnokkal vívott négy mérkőzés közül.
dec. 14
7:21
Nhl: menetel a Colorado, Vegas-siker a hosszabbításban (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga legutóbbi játéknapján két meccset rendeztek: a Vegas Max Pacioretty hosszabbításban lőtt góljával győzött 3–2-re Dallasban, míg a nyugati éllovas Colorado  otthon nyert 3–1-re a New Jersey ellen, amely sorozatban a harmadik verségét szenvedte el.
dec. 14
7:24
Európa Liga – Magyar csúcsot állított be a Fradi (BorsOnline)
Hazai rekordokkal búcsúzott Európától a Ferencváros, amelynél több pontot magyar csapat még sosem gyűjtött nemzetközi kupasorozat csoportkörében. A legtöbb veretlen meccs is az övé.
dec. 14
7:57
Férfi kosár Euroliga: Hangáék megverték a Panathinaikoszt (She)
A férfi kosárlabda Euroligában pénteken a Barcelona hazai pályán 98–86-ra győzött a Panathinaikosz ellen, Hanga Ádám öt pontot szerzett.
dec. 14
8:18
WTCR - Michelisz dupla pole pozícióval nyitott (BorsOnline)
Michelisz Norbert karnyújtásnyira van a túraautó Vk-sorozat végső győzelmétől. Nem csak ve­zeti a pontversenyt, mindkét sepangi időmérőn megszerezte a pole pozíciót, állva hagyva riválisait.
dec. 14
8:21
Nfl: „Amíg félig le nem szakad a lábam, ott leszek a pályán” (She)
Derrick Henry Amerika történetének legeredményesebb gimnáziumi focistája, s az egyetemi bajnokságban is a legjobbnak választották. De sokkal több, mint egy ügyes amerikaifutball-játékos – méghozzá a nagymamájának köszönhetően.
dec. 14
8:36
A felcsúti akadémia 106 millióért épít futódombot (444.hu)
Képességfejlesztés a cél.
dec. 14
8:39
Gondban lesznek a labdarúgás kedvelői – sport a tévében (Infostart)
Ahány csatorna, annyiféle bajnokság közül kell majd választani tudni. A foci mellett kézii- és vízilabda, úszó-ob és sok minden más a szombati kínálatban.
dec. 14
8:45
Nba: Harden 54 pontot szerzett, ismét nyert a Milwaukee (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján James Harden 54 ponttal (közte tíz triplával) vezette győzelemre a Houstont idegenben, az Orlando ellen. A Keleti főcsoportot vezető Milwaukee Bucks sorozatban a 17. győzelmét könyvelte el, ezúttal a Memphis otthonában. A Los Angeles Clippers a 46 pontig jutó Paul George és a
dec. 14
8:47
Női kézi-vb: Abbingh csattanós választ adott az őt mellőző Martínnak (She)
Mint beszámoltunk róla, meglepetésre Hollandia és Spanyolország játszhatja a döntőt vasárnap a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokságon. A hollandok átlövője, Lois Abbingh nyolc góllal „válaszolt” klubedzőjének, Ambros Martínnak, aki kevesebb lehetőséget adott neki az utóbbi hónapokban. A pénteki mérkőzések után a győztes gólt szerző Laura van
dec. 14
8:57
megható pillanatok, beteg gyerekeknél járt a Liverpool (She)
Nagyszerű pillanatokat szerzett néhány gyermeknek a Liverpool: Jürgen Klopp néhány játékosával karöltve egy városi gyermekkórházat, az Alder Hey Children’s Hospitalt látogatta meg. Nem véletlenül mondta Klopp és Virgil van Dijk is: őket is megérinti az ilyen látogatás.
dec. 14
9:03
Jégkorong – Édesapja meccskorongot kap karácsonyra a válogatott újoncától (She)
.
dec. 14
9:06
Pesti rangadóval zárul az NB I. 2019-ben (888.hu)
Az idei naptári év utolsó fordulója következik a magyar labdarúgó-bajnokságban.
dec. 14
9:09
Jégkorong: Édesapja meccskorongot kap karácsonyra a válogatott újoncától (She)
Sok fiatal, kevésbé tapasztalt játékosnak adott bizonyítási lehetőséget franciák elleni, 5–2-re elvesztett mérkőzésen a magyar jégkorong-válogatott szakmai stábja a budapesti Hat Nemzet Tornán. Közülük Kiss Roland és Madácsi Benedek is megszerezte első gólját a nemzeti csapatban, velük beszélgetett az NSO Tv a találkozó után.
dec. 14
9:15
Jégkorong – a válogatott újonca meccskorongot ad édesapjának karácsonyra (She)
.
dec. 14
9:17
Jégkorong: a válogatott újonca meccskorongot ad édesapjának karácsonyra (She)
Sok fiatal, kevésbé tapasztalt játékosnak adott bizonyítási lehetőséget franciák elleni, 5–2-re elvesztett mérkőzésen a magyar jégkorong-válogatott szakmai stábja a budapesti Hat Nemzet Tornán. Közülük Kiss Roland és Madácsi Benedek is megszerezte első gólját a nemzeti csapatban, velük beszélgetett az NSO Tv a találkozó után.
dec. 14
9:27
A Lakers vette be először Miamit; a Bucks sem hibázik (She)
LeBron James és Anthony Davis vezérletével megtörte a Miami hazai veretlenségét és újabb értékes győzelmet gyűjtött be a Lakers az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) legutóbbi játéknapjának rangadóján, de a Milwaukee sem botlott és sorozatban tizenhetedik sikerét is elkönyvelhette - így továbbra is holtversenyben vezeti a tabellát ez a két csapat
dec. 14
9:33
Barcelona: Ronaldinho szerint nem biztos, hogy Messi a legjobb (She)
Korábbi játékostársáról, Lionel Messiről kérdezték egy interjúban Ronaldinhót, az FC Barcelona korábbi csillagát. A brazil labdazsonglőrnek azt kellett megválaszolnia, vajon az argentin-e minden idők legjobb futballistája?
dec. 14
9:39
Teqball: itt az I. Qatch Challenger-kupa Budapesten (She)
Szombaton rendezik az első magyarországi Qatch Challenger versenyt. A hétvégén a fővárosban először mutathatják meg tudásukat azok a háromfős csapatok, amelyek ezt a fiatal, gyors és dinamikusan fejlődő sportágat ki szeretnék próbálni.
dec. 14
9:45
Légiósok: „Négy jó meccs után összeomlik” – kritika a magyar középpályásról (She)
A sport.onet.pl terjedelmes cikkben foglalkozik a Legia Warszawa magyar válogatott középpályása, Nagy Dominik lehetséges jövőjével, aki szeptember óta nem szerepelt bajnoki meccsen a varsóiaknál.
dec. 14
10:18
Női kézilabda-vb – svéd segítséggel selejtezhetünk az olimpiára (BorsOnline)
Kaptunk egy utolsó szalmaszálat.
dec. 14
10:24
Csak az olimpiai selejtező a biztos (Azenpenzem)
A svéd siker „tükörfordításban” magyar reményt jelent: Kim Rasmussen társulata részt vehet a jövő márciusi olimpiai selejtezőtornán, ahol két ellenfele már ismert: Kína és Szerbia.
dec. 14
10:39
Történelmi sikerre hajt Michelisz Norbert (Ripost)
Az élről várja a túraautó-világkupa sepangi, évzáró hétvégéjét Michelisz Norbert.
dec. 14
11:21
Tenisz: „Nincs jogom beszélni Mladenovicról és Thiemről” (She)
Két év után szakított az osztrák Dominic Thiem és Kristina Mladenovic, akik a tavalyi Roland Garroson fedték fel kapcsolatukat. A Babos Tímea oldalán páros-világbajnoki címét megvédő francia hölgyhöz magyar barátnője rögtön kiutazott Párizsba, miután „Kikinek” szüksége volt némi támogatásra, hogy átvészelje a nehéz napokat. A hír már november vé
dec. 14
11:45
Kép: botlatókővel tisztelegnek olimpiai bajnokunk előtt (She)
Három nappal azután, hogy az Andrássy úton elhelyezték az MTK mártírhalált halt elnöke, Brüll Alfréd botlatókövét, Budán, az Attila úton lerakták a vívó olimpiai bajnok Petschauer Attiláét is.
dec. 14
11:48
Nagyon közel a megkoronázáshoz Malajziában (Azenpenzem)
Bár a túraautó-világbajnokságot 2018-ban világkupa-sorozattá fokozták le, a mezőny semmivel sem lett gyengébb, így sportszakmailag ugyanolyan értékes a végső győztest megillető idei trófea is.
dec. 14
12:09
Húszból csak négy: kispesti mumus vár az idegenben robogó Újpestre (She)
Az már eldőlt, hogy a riválisainál egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Ferencváros telel az élen a labdarúgó NB I-ben, s az is biztos, hogy a Kaposvár lesz a sereghajtó a szünetben. A többi pozícióban még elképzelhető a változás – a 16. forduló mérkőzéseivel zárul a futballősz. A listavezető Diósgyőrbe látogat, üldözői közül a Mol Fehérvár FC és a Me
dec. 14
12:30
Fővárosi derbi zárja az évet (Behaviour)
Fővárosi derbivel zárul a magyar labdarúgó-bajnokság idei szezonja, ugyanis a 16. fordulóban az Újpest az ugyancsak 23 pontos Budapest Honvéd feszül egymásnak. Mindezt mondhatni semleges terepen teszik, ugyanis a játékosok az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lépnek pályára.
dec. 14
12:33
Női kézi-vb: a hollandokat is meglepte, hogy döntőt játszhatnak (She)
A hollandok számára is meglepő, hogy női kézilabda-válogatottjuk döntőbe jutott a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
dec. 14
12:45
Örömhírt közölt a sikeres sportoló: sikerült legyőznie a halálos kórt (Ripost)
A teniszező pár hónappal azután, hogy diagnosztizálták nála a rákot, örömhírt közölt követőivel.
dec. 14
13:27
Barcelona: furcsa ok miatt maradhatott ki a középpályás (She)
Egyre több kérdés merül fel az FC Barcelona középpályásával, Arthurral kapcsolatban. A 2018 nyarán igazolt játékos remekül illeszkedik a katalánok játékrendszerébe, ám már az ezt megelőző idényben is erőnléti gondokkal küszködött. A 23 esztendős brazil nem került be a katalánok Real Sociedad elleni keretébe, december elseje, az Atlético Madrid elle
dec. 14
13:29
Szalah duplázott, a Liverpool hozta a kötelezőt a sereghajtó ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. fordulójának nyitó mérkőzésén a listavezető Liverpool hazai pályán 2–0-ra legyőzte a sereghajtó Watfordot.
dec. 14
13:31
Alpesisí-vk: olasz dupla St. Moritzban (She)
A női alpesi sízők számára a svájci St. Moritzban szuper-G futamot rendeztek a világkupában. A győzelmet az olasz Sofia Goggia szerezte meg honfitársa, Federica Brignone, illetve az amerikai Mikaela Shiffrin előtt. Goggia 1 századmásodperccel előzte meg Brignonét! A férfiak Val dIsére-be tervezett óriás-műlesikló versenyét viszont törölték.
dec. 14
13:36
106 millió forint TAO-pénzből építenek egy futódombot Felcsúton (SzMo)
A sportolók képességfejlesztését szolgálná.
dec. 14
14:27
példakép! Kobe Bryant segédkezett a baleset után (She)
Szokatlan látvány tárult pénteken a kaliforniai Newport Beachben közlekedők elé: egy autóbaleset után az egyik sofőr félrehúzódott, kiszállt a kocsijából, és nyugtatgatta az ütközésben érintetteket, valamint a forgalomirányításban is segített. A segítőkész sofőr nem volt más, mint Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers legendája.
dec. 14
14:51
Ezt a videót nem lehet kibírni sírás nélkül: megható, mit tett a Liverpool (Ripost)
A focicsapat és edzőjük beteg gyerekeket látogattak meg a közelgő ünnep alkalmából.
dec. 14
14:57
Férfi kosár Nb I: 23 győzelem után Körmenden kapott ki a Falco (She)
A férfi kosárlabda NB I rangadóján a forduló előtt még veretlen Falco a meccs előtt 7–3-as mérleggel a 3. helyen álló Körmendhez látogatott, és április 21. óta először szenvedett vereséget. A vasi klasszikuson a hazaiak 83–70-re győztek.

Keresés