2019. december 14. szombat

dec. 14
15:09
Jégkorong: U20-as válogatottunk az észteket is legyűrte a kijevi vb-n (She)
Az utolsó harmadban döntötte csak el, de a második összecsapását is megnyerte a válogatott a kijevi divízió I/B csoportos hokivébén. Vas Márton együttese ezúttal az észteket győzte le 4–2-re, és készülhet a vasárnapi, lengyelek elleni kulcsmeccsre.
dec. 14
15:11
Női kézi-vb: az Ihf azonnali hatállyal felfüggesztette Rasmussent (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) pénteki közleményében már jelezte, hogy a nemzetközi szövetség fegyelmi eljárás alá vonta női válogatottunk szövetségi kapitányát, Kim Rasmussent. Az IHF azóta szintén hírt adott az ügyről, melyből kiderült, hogy a végrehajtó bizottság december 10-i ülésén azonnali hatállyal felfüggesztette a dán edzőt, és eltilt
dec. 14
15:13
Wtcr: Minden a terveink szerint alakult pénteken – Michelisz (She)
Úgy érzi, ura a helyzetnek, ugyanakkor tudja, nem szabad hátradőlni, hiszen a neheze még hátravan. Michelisz Norbert háromból két futamon az élről rajtol a malajziai idényzárón.
dec. 14
15:15
La Liga: Bardi a 90. percben bombázott győztes gólt (She)
A Levante 2–1-re legyőzte idegenben a Granadát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 17. fordulójában. A vendégek győztes gólját a korábbi újpesti játékos, Enisz Bardi szerezte.
dec. 14
15:33
Jégkorong: győzelemmel és 5. hellyel zárt a válogatott (She)
Jó teljesítménnyel, ezért győzelemmel zárta a Hat nemzet tornáját a magyar férfi jégkorong-válogatott, amely 4–2-re nyert Ukrajna ellen.
dec. 14
15:35
mit művelt Szalah?! Sarokkal szerzett csodagólt! (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. fordulójának nyitó mérkőzésén a listavezető Liverpool hazai pályán 2–0-ra legyőzte a sereghajtó Watfordot. A második gól egészen különlegesre sikeredett, a duplázó Szalah ugyanis sarokkal talált be!
dec. 14
15:51
Pl: Szalah duplázott, a Liverpool legyőzte a sereghajtót (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. fordulójának nyitó mérkőzésén a listavezető Liverpool hazai pályán 2–0-ra legyőzte a sereghajtó Watfordot.
dec. 14
15:57
Barcelona-iksz San Sebastiánban, nagy sansz a Real Madrid előtt (She)
Ahogyan az várható volt, nem volt könnyű dolga a Barcelonának a Real Sociedad ellen, a katalánok nem is bírtak el a baszk csapattal a La Liga 17. fordulójában – amelynek nyertese a Real Madrid lehet.
dec. 14
16:06
A Ferencváros sportmenedzsere szerint a logisztika volt a legnehezebb az Európa Ligában (444.hu)
Hajnal Tamás szerint ez újdonság volt. Elárulta: nem lesz akkora változás a keretben mint tavaly.
dec. 14
16:27
Ötödikként végzett a magyar válogatott a Hat Nemzet tornán (Infostart)
A magyar férfi jégkorong-válogatott legyőzte az ukrán csapatot, ezzel az ötödik helyen végzett a Vasas Jégcentrumban zajló Hat Nemzet felkészülési tornán.
dec. 14
16:39
Jégkorong – „Kilőttem magam a válogatottból?! Remélem, nem!” (She)
.
dec. 14
16:41
Jégkorong: „Kilőttem magam a válogatottból?! Remélem, nem!” (She)
Győzelemmel zárta a budapesti Hat Nemzet Tornát a magyar jégkorong-válogatott, amely az ukránok 4–2-es legyőzésével az ötödik helyet szerezte meg. A találkozó után a válogatottba hosszabb idő után visszatérő Galanisz Nikandrosz és a sok helyzetig, de gólig nem jutó Becze Tihamér értékelt az NSO Tv-nek.
dec. 14
16:51
Nagy védelmi hiba miatt kapott ki a Mezőkövesd Pakson (She)
A Paks Windecker korai góljával 1–0-ra legyőzte a vendég Mezőkövesdet a labdarúgó NB I 16. fordulójában. A hazaiak játékosa egy jókora védelmi hibát értékesített, így a borsodi gárda először maradt idegenbeli meccsen pont nélkül a bajnokságban. Az első félidőben a Paksnak, a másodikban a Kövesdnek akadt több gólhelyzete – ám ezek mind kimaradtak.
dec. 14
16:53
A Kaposvár hazai pályán kiütötte a Dvsc-t az utolsó őszi meccsén (She)
A Kaposvár hazai pályán 4–1-es győzelmet aratott a Debrecen ellen a labdarúgó NB I 16. fordulójában, ezzel a zöld-fehér együttes megszakította nyolcmeccses vereségsorozatát. A Rákóczi a harmadik sikerét érte el a 2019–2020-as évadban – a Lokival szemben már a másodikat.
dec. 14
17:03
A Fehérvár két góllal nyert a Kisvárda otthonában (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójának szombati játéknapján a Mol Fehérvár FC idegenben 2–0-ra legyőzte a Kisvárdát.
dec. 14
17:03
Felfüggesztette Kim Rasmussent a nemzetközi szövetség (Infostart)
Az IHF honlapján megjelent határozat szerint a december 6-án rendezett Románia-Magyarország világbajnoki csoportmeccs utáni sajtótájékoztatón tanúsított viselkedése miatt döntöttek a felfüggesztés mellett.
dec. 14
17:05
Kikapott odahaza a sokáig 10 emberrel játszó Puskás Akadémia (She)
A sokáig emberelőnyben lévő Zalaegerszeg elhozta a három pontot Felcsútról a labdarúgó NB 16. fordulójában. A ZTE korábban sem az élvonalban, sem az NB II-ben nem tudta legyőzni a Puskás Akadémiát.
dec. 14
17:09
Serie A: az edzőváltás utáni 2. meccsét is megnyerte a Brescia (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 16. fordulójában a Brescia hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Leccét.
dec. 14
17:12
Premier League – Legyőzte a sereghajtót a listavezető (Azenpenzem)
Az éllovas Liverpool 2-0-ra nyert a sereghajtó, vendég Watford ellen az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának szombat kora délutáni nyitómérkőzésén.
dec. 14
17:21
Klub-vb: Gomis gólja döntött, elődöntős az al-Hilal (She)
A szaúdi al-Hilal a francia Bafétimbi Gomis góljával 1–0-ra legyőzte a tunéziai Espérance-t a labdarúgó klubvilágbajnokságon, így a keddi első elődöntőben a brazil Flamengóval játszhat Dohában.
dec. 14
17:27
Motorsport: Kovács Sepangban kiesett, Le Mans-ban ott lehet (She)
Műszaki hiba miatt nem ért célba a hosszú távú gyorsaságimotoros-világbajnokság szombaton rendezett sepangi futamán Kovács Bálint, a H-Moto Team 18 éves versenyzője, aki ennek ellenére malajziai teljesítménye nyomán jövő áprilisban is lehetőséget kap a szereplésre.
dec. 14
17:39
Bundesliga: a Bayern a Werdert, a Dortmund Szalaiékat tömte ki (She)
Két vereség után újra győzött a Bayern München a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga): a bajorok hazai pályán 6–1-re kiütötték a Werder Brement a 15. forduló szombati játéknapján. Nagy különbségű győzelmet aratott a Dortmund is Szalai Ádám csapata, a Mainz otthonában (4–0), és Szalaihoz hasonlóan vereségnek volt részese Sallai
dec. 14
17:41
Fft: Pep Guardiola mint angol szövetségi kapitány? (She)
A La Liga TV szakértője, Guillem Balague szerint miután Pep Guardiola elhagyja a Manchester Cityt, egy nemzeti csapatnál vállalhat munkát.
dec. 14
17:42
Judo diákolimpia sérült gyerekeknek (HírTV)
Második alkalommal rendezte meg Székesfehérváron a Fodisz a judo diákolimpiát.
dec. 14
17:51
a kapus és a védő is csak várt, ajándékgól a Paksnak (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójában a Paks egészen furcsa körülmények közt került előnybe már a 11. percben a Mezőkövesd ellen. A vendégek kapusa és védője ugyanis finoman szólva nem értette meg egymást, aminek az lett a vége, hogy Windecker József teljesen üresen találta magát az ötösön belül, a labdával a lábánál…
dec. 14
17:57
La Liga: a Barcelona nem tudta legyőzni a Real Sociedadot (She)
A Real Sociedad 2–2-es döntetlent játszott a Barcelonával a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 17. fordulójában.
dec. 14
18:00
Megrázó hír jött: szívproblémái miatt elhunyt a háromszoros olimpiai bajnok (Ripost)
A 80 éves sportoló volt Új-Zéland legsikeresebb atlétája.
dec. 14
18:03
Pl: a Leicester és a Chelsea is botlott, 5. a Sheffield United (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. fordulójában a Leicester City és a Chelsea sem tudta otthon érvényesíteni a papírformát.
dec. 14
18:09
Darts-vb: máris kiesett az egyik kiemelt, Lim is búcsúzott (She)
A PDC darts-világbajnokság második szakaszáig kellett várni az első kieső kiemeltre, az idei ifjúsági világbajnok Luke Humphries a lehető legkiélezettebb mérkőzésen, döntő legben győzte le a 18. helyen rangsorolt Jermaine Wattimenát.
dec. 14
18:15
Ajánló: aki gyorsabban fut, az kevesebbet szenved (She)
Németh Zoltán a Korinthosz futóverseny társalapító főszervezője, hazánk egyik legtapasztaltabb ultrafutója. Évtizedek óta fut, rengeteg nagy versenyen ért el remek eredményt.
dec. 14
18:51
Le Mans-ban is rajthoz állhat Kovács Bálint a hosszú távú gyorsaságimotoros-vb-n (Infostart)
Műszaki hiba miatt nem ért célba a hosszú távú gyorsaságimotoros-világbajnokság szombaton rendezett sepangi futamán Kovács Bálint, a H-Moto Team 18 éves versenyzője, aki ennek ellenére malajziai teljesítménye nyomán jövő áprilisban is lehetőséget kap a szereplésre.
dec. 14
18:51
Atlétika: portré az év ifjúsági atlétájáról, Pap Márk gátfutóról (She)
Az Ikarus BSE 17 éves gátfutója, Pap Márk idén fedett pályán országos csúccsal, szabadtéren három számban is remek egyéni rekordokkal rukkolt elő, 110 gáton szerzett EYOF-bronzérmével teljes eredményei alapján pedig megérdemelte az év ifjúsági atlétájának járó díjat. Hogy a gátfutás egyik kivételes reménységéről van szó, azt Baji Balázs is megerősí
dec. 14
18:54
Felfüggesztéssel jár Kim Rasmussen fegyelmi ügye (Azenpenzem)
A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (Ihf) felfüggesztette Kim Rasmussent, a magyar női válogatott szövetségi kapitányát, amiért a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokságon a Románia elleni csoportmérkőzést követően káromkodott a sajtótájékoztatón. A szakember a határozat értelmében nem végezhet edzői tevékenységet.
dec. 14
18:57
Nb I: a Fehérvár két góllal nyert a Kisvárda otthonában (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójának szombati játéknapján a Mol Fehérvár FC idegenben 2–0-ra legyőzte a Kisvárdát.
dec. 14
18:59
Nb I: a Rákóczi másodszor is nyerni tudott a Dvsc ellen (She)
A Kaposvár hazai pályán 4–1-es győzelmet aratott a Debrecen ellen a labdarúgó NB I 16. fordulójában, ezzel a zöld-fehér együttes megszakította nyolcmeccses vereségsorozatát. A Rákóczi a harmadik sikerét érte el a 2019–2020-as évadban – a Lokival szemben már a másodikat.
dec. 14
19:03
Nb I: a Rákóczi másodszor is nyerni tudott a Dvsc ellen (She)
A Kaposvár hazai pályán 4–1-es győzelmet aratott a Debrecen felett a labdarúgó NB I 16. fordulójában, ezzel a zöld-fehér együttes megszakította nyolcmeccses vereségsorozatát. A Rákóczi a harmadik sikerét érte el a 2019–2020-as évadban – a Lokival szemben már a másodikat.
dec. 14
19:05
Nb I: kikapott odahaza a Puskás Akadémia a Zalaegerszegtől (She)
A sokáig emberelőnyben lévő Zalaegerszeg elhozta a három pontot Felcsútról a labdarúgó NB 16. fordulójában.
dec. 14
19:07
Nb I: nagy potya góllal győzte le a Paks a Mezőkövesdet (She)
A Paks nagy védelmi hibát kihasználva 1–0-ra legyőzte a több ziccert elpuskázó Mezőkövesdet a labdarúgó NB I 16. fordulójában.
dec. 14
19:27
Nb I: Budapest Honvéd–Újpest mérkőzés élőben az Nso-n! (She)
Budapest Honvéd–Újpest találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
dec. 14
19:51
Férfi kézi Nb I: gyöngyösi blama Mezőkövesden; dráma Csurgón (She)
A férfi kézilabda NB I 13. fordulójában a Mezőkövesd Varjú Martin vezérletével óriási meglepetésre 26–24-re legyőzte a Gyöngyöst.
dec. 14
19:57
Ligue 1: az egygólos győzelmek csapata hozta a szokásost (She)
Egymást követő hat győzelem után pontokat veszített az Olympique Marseille a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) élvonalában: az OM 1–1-es döntetlenre végzett a kiesőzónából menekülni igyekvő Metz otthonában a 18. forduló szombati játéknapján. Az egyetlen második félidős gólt sem hozó késő esti programban a Reims és a kilencedik egygólos győzelmé
dec. 14
20:03
Női röpi: az Ute három szettben legyőzte a Békéscsabát (She)
Az UTE három szettben legyőzte a vendég Békéscsabát a női röplabda Extraliga szombati mérkőzésén.
dec. 14
20:06
Igazi hős: kipattant az autóból a kosaras világsztár és ezt tette a baleset helyszínén (Ripost)
A már visszavonult sportoló a forgalomirányításban is segédkezett.
dec. 14
20:09
Cselgáncs: Tóth Benedek nehéz útja a felnőttkor küszöbéig (She)
Kalandos és érzelmekkel teli évet tudhat maga mögött az RHDSE 19 éves dzsúdósa, Tóth Benedek (81 kg); megannyi Európa−kupa-aranyéremmel a háta mögött vágott a junior Európa-, majd világbajnokságnak, amelyeken csak az első körig jutott. Beszélgettünk vele arról, hogyan kezelte a csalódásokat, és persze szóba került az is, hogy mindezek után elégtéte
dec. 14
20:15
Férfi vízi Bl: drámai végjátékban Osc-pont a Fradi ellen (She)
A férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 7. fordulójában a címvédő Ferencváros idegenben 10–10-es döntetlent játszott az OSC-vel.
dec. 14
20:27
Bundesliga: Gulácsiék nyertek, és a tabella élére ugrottak (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában az RB Leipzig 3–0-ra legyőzte a Düsseldorfot, ezzel átvette a vezetést a Bundesligában.
dec. 14
20:33
Klub-vb: Gomis-gól Dohában, a Pool ellenfele is megvan (She)
A szaúdi al-Hilal a francia Bafétimbi Gomis góljával 1–0-ra legyőzte a tunéziai Espérance-t a labdarúgó klubvilágbajnokságon, így a keddi első elődöntőben a brazil Flamengóval játszhat Dohában. A mexikói Monterrey 3–2-re legyőzte a katari al-Szaddot, így szerdán a Liverpoollal mérkőzik.
dec. 14
20:45
La Liga: nem akárhol szakadt meg az Eibar rossz sorozata (She)
Meglepetésre nem hozott gólt az Athletic Bilbao és mélyrepülésben lévő vendége, az Eibar mérkőzése a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 17. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 14
20:51
Női kosár Nb I: simán nyert a Sopron és a Szekszárd is (She)
A női kosárlabda NB I 11. fordulójában a Szekszárd és a Sopron is simán nyert, kikapott a BEAC és a Vasas is.
dec. 14
20:57
Jégkorong: arany és ezüst az U18-as válogatottak hazai mérlege (She)
Szépen szerepeltek U18-as jégkorong-válogatottjaink a rangos, hazai rendezésű viadalokon: a lányok megnyerték a miskolci Olimpiai Reménységek Versenyét, a fiúk pedig ezüstérmesek lettek a budapesti Négy Nemzet-tornán.

Keresés