2019. december 23. hétfő

dec. 23
0:06
Milák karácsonyi menüje: edzés és kürtőskalács (Blikk)
Aktív pihenéssel, vásározással tölti az ünnepeket Milák Kristóf (19) világbajnok és világcsúcstartó pillangóúszó. A sportoló nem áll le az edzésekkel, talán ennek is köszönheti, hogy az ünnepi asztalról bármilyen fogásból bármennyit fogyaszthat.
dec. 23
0:10
Ez már világsiker: Sherrock újabb férfit győzött le (Blikk)
Egyelőre megállíthatatlan a PDC darts-világbajnokságon nemrég történelmet író Fallon Sherrock (25)!
dec. 23
0:14
Defibrillátort ültettek Blind testébe a rosszulléte után – Kérdésessé vált a jövő évi Európa-bajnokságon való szereplése (Blikk)
Visszatérne a futballpályára a holland válogatott Daley Blind (29) azok után, hogy bőre alá nemrég defibrillátort ültettek be. A Bajnokok Ligája előző kiírásában az elődöntőig menetelő Ajax kulcsembere az amszterdamiak utolsó idei BL-meccsén lett rosszul, mint kiderült, szívprobléma miatt.
dec. 23
0:18
Lionel Messi idén is 50 gólnál tart (Blikk)
2019-ben is eljutott 50 gólig Lionel Messi (32)! A Barcelona labdarúgócsapatának argentin klasszisa a gránátvörös-kékek utolsó idei fellépésén, a spanyol bajnokság 17. fordulójában az Alavés elleni 4-1-es hazai siker alkalmával jegyezte, klub- és válogatottbeli gólokat is figyelembe véve, félszázadik találatát. Ehhez összesen 69 találkozóra volt sz
dec. 23
0:22
Aubéli lánya pólósként lenne olimpiai bajnok (Blikk)
Rendkívül büszke a lányára Aubéli Ottó (44) vb- és Európa-bajnoki bronzérmes korábbi szabadfogású birkózó. Gyermeke, Tekla (15) örökölte a sport iránti szeretetét, s kiemelkedő eredményeket ér el vízilabdázóként.
dec. 23
0:26
Lukaku szép gesztust tett: átengedte a büntetőrúgást (Blikk)
A belga Romelu Lukaku duplájának is köszönhetően tapad az éllovas és címvédő Juventusra az Internazionale, amely az olasz fociélvonal 17. fordulójában hazai pályán 4-0-ra verte a Genoát.
dec. 23
0:30
Elégedett csapata teljesítményével Davide Lanzafame (Blikk)
Az élvonalbeli Honvéd olasz támadója elégedett csapata őszi teljesítményével. Az ünnepek alatt szeretne feltöltődni, s tavasszal dobogón akar végezni a kispestiekkel, és a gólkirályi címet is újra célba veszi.
dec. 23
0:34
Bajnokként mennek téli szünetre Gulácsiék (Blikk)
Őszi bajnokként vonul téli szünetre az RB Leipzig! A magyar válogatott Gulácsi Pétert (29) és Willi Orbánt (27) is foglalkoztató együttes a német labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában hazai pályán 3-1-re nyert az Augsburg ellen, így a Bundesliga élén telel.
dec. 23
0:38
Gyász: tragikusan fiatalon, 13 éves korában elhunyt a Mészöly Focisuli játékosa (Blikk)
Meghalt Porubcsánszki Dániel, a Mészöly Focisuli 13 éves játékosa.
dec. 23
0:42
Liverpooli siker a klubvébén (Blikk)
Története első klubvilágbajnoki trófeáját szerezte meg a Bajnokok Ligája-címvédő angol Liverpool labdarúgócsapata, miután a dohai döntőben hosszabbítás után 1-0-ra verte a brazil Flamengót, a Libertadores-kupa aranyérmesét.
dec. 23
0:54
Nfl: a Ravens megnyerte az Afc-t, Thomas rekordot döntött (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 16. játéknapján a New Orleans Saints pontokban gazdag mérkőzésen, 38–28-ra legyőzte a Tennessee Titanst. A Baltimore Ravensnek nem okozott gondot a Cleveland Browns, 31–15-ös sikerük után biztossá vált, hogy Lamar Jacksonék nyerik az AFC-t.
dec. 23
1:24
Nfl: a Ravens az első kiemelt az Afc-ben; Thomas rekordot döntött (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 16. játéknapján a New Orleans Saints pontokban gazdag mérkőzésen, 38–28-ra legyőzte a Tennessee Titanst. A Baltimore Ravensnek nem okozott gondot a Cleveland Browns, 31–15-ös sikerük után biztossá vált, hogy Lamar Jacksonék az AFC első helyéről vágnak neki a rájátszásnak.
dec. 23
4:36
Mindenét felfedi, meztelenül strandol a brutál mellű bombázó (Ripost)
Demi Rose alapos meglepetést okozott a legújabb fotóival.
dec. 23
6:42
Apukája elárulta, Hosszú Katinka ezt sosem teszi meg (Ripost)
Furcsa karácsonya lesz Baján az úszónő családjának. A halászlé persze most sem maradhat el.
dec. 23
6:48
Tragikus hírt jelentett be a Mészöly Focisuli (Infostart)
Elhunyt egy 13 éves játékosuk, a hírt a sportegyesület edzője közölte a Facebookon.
dec. 23
7:12
Ő kezdte, és idén ő is zárta (Azenpenzem)
A magyar sportolók közül elsőként, még tavaly nyáron a vitorlázó Berecz Zsombor szerzett kvótát a tokiói olimpiára. Nem akárhogyan, világbajnoki aranyéremmel.
dec. 23
7:42
Nba: a végén fordított a Toronto a Dallas ellen (She)
Az NBA vasárnapi játéknapján a Toronto Raptors három ponttal győzte le a Dallas Maverickset. Nyert a Boston Celtics és a Milwaukee Bucks is.
dec. 23
7:45
Borzasztó tragédia, fiatal focistát gyászol a magyar sport (Ripost)
A 13 éves labdarúgó tragikus hirtelenséggel hunyt el otthonában az ünnepek előtt.
dec. 23
7:54
Már nem csak a zord férfiak játéka a darts (Azenpenzem)
.
dec. 23
8:00
Nhl: a Rangers és a Flames is négy góllal nyert (She)
Az NHL vasárnapi játéknapján a New York Rangers és a Calgary Flames is 5–1-re nyert.
dec. 23
8:21
Megkurtította focistái szabadságát Klinsmann (BorsOnline)
Jürgen Klinsmann alaposan megrövidíti a Hertha futballistáinak év végi szabadságát.
dec. 23
8:42
Nfl: már nem a saját kezében van a Steelers sorsa (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 16. fordulójában a Seattle Seahawks és a Pittsburgh Steelers is kikapott.
dec. 23
8:44
Női kosár Nb I: Mehmedovic a Győr új edzője – hivatalos (She)
A női csapatnál először vezetőedzői pozícióba kerülő Merim Mehmedovic lett a szombaton menesztett Milos Pavlovics utódja a szezonban eddig alulteljesítő Győrnél.
dec. 23
9:06
Alpesi sí, labdarúgás és jégkorong a kínálatban - Sport a tévében (Infostart)
A férfi párhuzamos műlesiklással folytatódik az alpesi sí világkupa.
dec. 23
9:12
Mercedes-uralom az F1-ben, magyar siker a Wtcr-ben – avagy 2019 az autósportban (She)
Izgalmakból 2019-ben sem volt hiány a nemzetközi autósportban. Lewis Hamilton a hatodik világbajnoki címét szerezte meg a Formula–1-ben, míg Michelisz Norbert révén magyar bajnoki cím született a WTCR-ben. Az idény már hivatalosan is véget ért – zárásként összeszedtük, mi is történt 2019-ben a Nemzeti Sport Online által kiemelten követett sorozatok
dec. 23
9:30
Rali: a Wrc2 világbajnoka is rajthoz áll a Hungaroringen (She)
Rajthoz áll a hagyományos évbúcsúztató Szilveszter ralin Kalle Rovanperä, a világbajnokság WRC2-es kategóriájának idei bajnoka, aki ezen a versenyen búcsúzik eddigi csapatától.
dec. 23
9:51
Ronaldo bedurcizott, mindent vett a kamera (Ripost)
Ehhez nem szokott hozzá a portugál világsztár, nem is titkolta elkeseredettségét.
dec. 23
9:54
Olasz Szuperkupa: C. Ronaldo egyből levette az ezüstérmet (She)
Mint beszámoltuk róla, a Lazio 3–1-re legyőzte a Juventust az olasz Szuperkupáért rendezett mérkőzésen Rijádban. Az eredményhirdetésnél csak másodpercekig volt Cristiano Ronaldo nyakában az ezüstérem, az utóbbi években nem igazán szokott hozzá, hogy elveszítsen egy döntőt.
dec. 23
10:18
Nikolics Nemanja: Abban a pillanatban tudtam, itthon vagyunk (She)
Az Egyesült Államokból visszatérő támadó a honvágyról, az év legszebb időszakáról, a jövőjéről és a számára legfontosabb ereklyéről is beszélt.
dec. 23
10:39
Még Overdose sem nyert ilyet (Behaviour)
Ötven évenként születik olyan mén, mint amilyen Nacho, az pedig maga a megmagyarázhatatlan statisztikai hibahatár, hogy Overdose után tíz évvel máris európai topversenyt nyert egy Magyarországon felkészített ló.
dec. 23
10:42
Kézi: tinilányok tűzkeresztsége fölényes sikerekkel az Orv-n (She)
Mindhárom meccsét simán nyerte a serdülő leány kézilabda-válogatott a lengyelországi Olimpiai Reménységek Versenyén. A fölényes tornagyőzelem után Bohus Beáta szövetségi edző elégedetten értékelte a nemzetközi porondon először szereplő együttes teljesítményét.
dec. 23
10:48
Nba: két philadelphiai szurkolót kitiltottak a csarnokból (She)
A Philadelphia 76ers kosárlabdacsapatának két szurkolóját az idény hátralevő részére kitiltották a Wells Fargo Centerből, miután inzultálták a vendég Washington Wizards játékosát, Isaiah Thomast.
dec. 23
10:54
Történelmi magyar siker, ilyen még nem volt a Bundesligában (Ripost)
Tíz év alatt az ötödosztályból Németország élére tornázta magát az RB Leipzig labdarúgócsapata, amely őszi első lett a Bundesligában.
dec. 23
10:54
Róma hőse egy rutinos bosnyák (Azenpenzem)
Az olasz szuperkupáért ezúttal semleges helyszínen, Rijádban, Szaúd-Arábia fővárosában csapott össze a bajnok Juventus és a kupagyőztes Lazio.
dec. 23
11:18
Puskás Akadémia: a támadófutball rabja – NS-értékelés, 4. rész (She)
A nyáron kinevezett Hornyák Zsolt érkezésével új szemlélet költözött a felcsúti öltözőbe, az eredmények, valamint a mutatott játék pedig a labdarúgókat hamar megnyerő vezetőedzőt igazolják. NS-értékelés, 4. rész.
dec. 23
11:30
Sakk: tudatos menedzselést igényelnek ifjú tehetségeink (She)
Kozák Ádám, Papp Levente, Gombócz Ferenc és az öttagú U12-es sakkválogatott is éremmel tért haza 2019-ben a korosztályos világversenyéről. Az ifjúsági bizottság elnöke szerint ez azt mutatja, vannak tehetségek, de folyamatos képzésük és menedzselésük elengedhetetlen jövőjük érdekében.
dec. 23
11:54
A Nuggets is legyőzte a Lakerst, kikapott a Clippers (She)
LeBron James nélkül nem volt elég jó a sorozatban harmadik vereségét begyűjtő Lakers, a Denver is elkapta a nyugati listavezetőt az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában. Hihetetlen fordítást mutatott be a Toronto, kikapott Oklahoma Cityben a Clippers, 90 pont alatt tartotta a Pacerst a Milwaukee, hozta a kötelezőt a Boston.
dec. 23
11:57
Mi történt? Dzsudzsák Balázs már ma ünnepel (Ripost)
Alaposan meglepték az araboknál légióskodó focistát, aki karácsony előtt ünnepli a születésnapját.
dec. 23
12:06
Nb Ii: új szakmai stábot neveztek ki a Vasas élére (She)
Hétfőn a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC közös megegyezéssel szerződést bontott Szanyó Károly vezetőedzővel, Ferenczi István pályaedzővel és Szűcs Lajos kapusedzővel. Ezzel egy időben másfél évre szóló szerződést kötött ifj. Bene Ferenccel, aki vezetőedzőként fogja irányítani a január 3-án kezdődő felkészülést – áll a szerkesztőségünkhöz elju
dec. 23
12:08
Az Atalanta receptje a Fradinak vagy a Mol Fehérvárnak is példa lehet (She)
Az idény egyik legnagyobb meglepetése a Bajnokok Ligája-újonc Atalanta továbbjutása a csoportkörből. Egy nappal azután, hogy a csapat történelmi, 21 éve nem látott, 5–0-s verést mért az AC Milanra megnézzük, minek köszönhető a nagy bergamói felfutás, mennyi pénzt mozgatott meg az építkezés a stadion és a csapat környékén, illetve mennyiben alk
dec. 23
12:12
Wladár Sándor: Hosszú Katinka döntésében senki sem kételkedhet (Infostart)
Szakmailag és anyagilag is hasznos lesz, hogy jövőre minden vizes sportban Budapesten rendezik az Európa-bajnokságot – mondta az InfoRádióban Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke, aki arról is beszélt, hogy miért nem aggódik a háromszoros olimpiai bajnok úszónőért akkor sem, ha saját magát edzi.
dec. 23
12:24
F1: Leclerc hosszabbított a Ferrarival – hivatalos (She)
Charles Leclerc 2024-ig meghosszabbította szerződését a Ferrarival – olvasható a Formula–1-es istálló hivatalos honlapján.
dec. 23
12:48
Döntöttek Charles Leclerc jövőjéről (Infostart)
Legalábbis, ami a 22 éves pilóta következő öt évét illeti.
dec. 23
13:00
Női kézilabda: Elek Gábor szerint szintet léphet a Fradi (She)
Elek Gábor, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának vezetőedzője a Sport Tv Kezeket fel! című műsorában értékelte az évet. A válogatott vb-szereplése mellett szóba került az igazoláspolitika is, a szakember szerint talán most szintet léphetnek.
dec. 23
13:21
Még Overdose sem nyert ilyet: új magyar csodaló tűnt fel a nemzetközi mezőnyben (Behaviour)
Ötven évenként születik olyan mén, mint amilyen Nacho, az pedig maga a megmagyarázhatatlan statisztikai hibahatár, hogy Overdose után tíz évvel máris európai topversenyt nyert egy Magyarországon felkészített ló.
dec. 23
13:24
Ünnepi sportprogram: PL-rangadók, darts-vb, Nfl (She)
Az ünnepi időszakban a szokásoknak megfelelően angol labdarúgó-mérkőzések várnak ránk, ráadásul nem akármilyen párosítások: az Arsenal a Chelsea-vel és a Manchester Uniteddel is találkozik, karácsony második napján pedig a listavezető Liverpool az üldöző Leicester otthonába látogat. Január 1-jén a PDC-dartsvilágbajnokság 16. napjához, azaz a döntőh
dec. 23
13:24
Ez a trófea hiányzott a vitrinből (Azenpenzem)
A 18 angol bajnoki cím, a hat Bek/Bajnokok Ligája-serleg és a hét Fa-kupa mellé szombaton odakerült az első klubvilágbajnoki trófea is a Liverpool melwoodi kollekciójába.
dec. 23
14:00
Sportgazdaság: a Barcelona az élen az átlagfizetések listáján (She)
Az FC Barcelona élvonalbeli labdarúgócsapatában volt a legmagasabb a játékosok átlagfizetése 2019-ben a Global Sports Salaries Survey című tanulmány szerint.
dec. 23
14:03
Mourinho elbukott, de erre mégis büszke lehet (Ripost)
Frank Lampard másodszor múlta felül edzőként egykori mesterét, José Mourinhót.
dec. 23
14:06
így reagált Mourinho és Gary Neville De Gea bakijára (She)
Szomorú lehetett a vasárnap a Manchester United szurkolóinak: a csapat bajnoki mérkőzésen 2–0-ra kikapott a sereghajtó Watfordtól. Az első gól David de Gea óriási hibája után esett az 50. percben – a Sky Sports felvételén a Tottenham meccse előtt interjút adó José Mourinho és a szakértőként tevékenykedő Gary Neville reakciója is látható.

Keresés