2019. december 11. szerda

dec. 11
0:03
Fontos közleményt adott ki a Fradi-meccs előtt a Ludogorec (Blikk)
Szigorú szabályok várnak a magyar szurkolókra.
dec. 11
0:07
Elképesztő összeg: ennyit kerestek idén a magyar sztársportolók (Blikk)
Nem csak a pályán elért eredményeket tekintve zárta pozitívan az évet Babos Tímea (26). Az első számú magyar női teniszező, aki zsinórban harmadszor diadalmaskodott párosban a WTA-világbajnokságon, összesen 1 541 943 dollárt (460 millió forintot) keresett 2019-ben.
dec. 11
0:11
Döbbenet: idén húsz magyar bukott le doppingolás miatt (Blikk)
Jelentősen emelkedett hazánkban az elmúlt évekhez képest a doppingesetek száma!
dec. 11
0:15
Milák Kristóf elárulta, ezért hagyta ki a glasgow-i Eb-t (Blikk)
Megválogatja a versenyeit Milák Kristóf (19), aki visszatér a medencébe a szombatig tartó rövid pályás országos bajnokságon. A kvangdzsui világbajnokság férfi 200 pillangó számát 1:50.73 perces világcsúccsal megnyerő honvédos sportoló kihagyta a glasgow-i rövid pályás Európa-bajnokságot, s lelki szemei előtt már az ob utáni pihenés lebeg.
dec. 11
0:15
Bl: a keddi eredmények, tabellák, továbbjutók egy helyen (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörében az utolsó fordulóhoz érkeztünk. A keddi játéknapon a Liverpool a Salzburg otthonában győzött 2–0-ra, s nyerte meg az E-csoportot. Az Inter hazai pályán szenvedett 2–1-es vereséget az FC Barcelonától, így az olasz csapat az El-ben folytatja, míg a Borussia Dortmund ott van a legjobb 16 között. Győzött és továbbjutott
dec. 11
0:19
Bíróság elé kell állnia a Real Madrid sztárcsatárának (Blikk)
Bírósági tárgyalás vár a Real Madrid francia futballsztárjára, Karim Benzemára (31), aki még 2015-ben keveredett zsarolási ügybe.
dec. 11
0:23
Óriási a tét a Fradinak: több száz milliót érhet a Ludogorec legyőzése (Blikk)
Óriási a tét a Ferencváros számára a holnapi, Ludogorec elleni Európa-liga-csoportmérkőzésen (Sport1, 21). A magyar focicsapat a továbbjutásért játszik bolgár vetélytársával szemben, s a dicsőség mellett anyagi szempontból is nagy siker lenne a diadal a zöld-fehéreknek.
dec. 11
0:27
Napoli: a BL-továbbjutás után menesztették Carlo Ancelottit – hivatalos (She)
Miután a Napoli 4–0-ra legyőzte a Genket és továbbjutott a labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjából, a klub a hivatalos honlapján közölte, hogy menesztette a csapat vezetőedzőjét, Carlo Ancelottit.
dec. 11
0:27
Még van remény: a hollandokon és a svédeken múlik, marad-e esélye az olimpiára a női kézilabda-válogatottnak (Blikk)
Svédország női kézilabda-válogatottja 34-22-re legyőzte Romániát a Japánban zajló női világbajnokságon, ezzel életben tartva a magyar csapat olimpiai kvalifikációs álmait.
dec. 11
0:31
Sokkoló fotó: brutális sérülést szenvedett a jégkoronggal eltalált riporternő (Blikk)
A fiatal nőnek a szemöldökétől az orráig szétnyílt az arcbőre.
dec. 11
0:33
Bl: Celadesék készen állnak egy újabb csodatételre (She)
A Bajnokok Ligája H-csoportban a Chelsea hozta a papírformát, s 2–1-re legyőzte a Lille-t. A másik mérkőzésen az Ajax hazai pályán a Valenciától szenvedett 1–0-s vereséget, ami azt jelenti, hogy a tavalyi elődöntős a csoport 3. helyén zárt, s csak az Európa-ligában szerepelhet a tavasszal. A spanyol csapat győzelmével az első helyen végze
dec. 11
0:35
Fegyelmi eljárás indult a Kínát sértő posztja után Burján Csaba ellen (Blikk)
Fegyelmi eljárást indított az olimpiai bajnok Burján Csaba ellen a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ), Bánhidi Ákos csapatvezető indítványára.
dec. 11
4:57
Gömbölyű mellek, a zuhany alatt fotózták le a szőke színésznőt (Ripost)
Jessica Edström több videóklipben is megmutatta már színészi képességeit.
dec. 11
6:24
Kezd felnőni a teqball (Behaviour)
Világsztárokról és magyar éremesőről szólt a harmadik teqball-világbajnokság, amit idén Budapesten rendeztek meg, a sztárvendég Ronaldinho volt.
dec. 11
6:26
Két kapushiba döntött, továbbjutott a Liverpool és a Napoli (Behaviour)
A címvédő, esélyesebb Liverpool 2-0-ra nyert az RB Salzburg vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének záró fordulójában és nyolcaddöntős.
dec. 11
6:39
Pafc: Akárhányszor Barcelonába megyek, lefotózkodom Kubala szobránál – Sztoicskov (She)
A labdarúgó NB I-es Puskás Akadémia vendége volt az FC Barcelona korábbi bolgár csatára, 1994 aranylabdása, Hriszto Sztoicskov – a legendával interjú is készült.
dec. 11
6:41
Női kézi: szerb átlövővel erősített a Békéscsaba (She)
Új játékossal kötött szerződést a Békéscsaba női kézilabdacsapata. Az 1993-as születésű Ivana Mitrovics a 2019–2020-as szezon végéig írt alá az egyesülethez.
dec. 11
7:03
Brutális edzésekkel készül Babos Timi, amíg mások pihennek (Ripost)
Láblógatás helyett vízhólyag a sarkán. Pár napnyi pihenés után máris kőkemény munkát végez az amerikai edzőtáborban.
dec. 11
7:09
Női kézi-vb: ott leszünk-e az olimpiai selejtezőben? (She)
A hollandok legyőzték Dél-Koreát, így segítettek nekünk, mert biztosan benne lesznek a csoportjuk első három csapata között. Most az lenne a jó, ha a svédek nyernének vagy döntetlent játszanának Montenegró ellen, vagy nyerjék meg a 7. helyért folyó rájátszást, és akkor ott lehetnénk az olimpiai selejtezőben. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel é
dec. 11
7:15
Nba: micsoda meccs, a Miami átírta a „fél klubtörténelmet”! (She)
A Miami Heat hosszabbítást követően 135–121-re legyőzte vendégét, az Atlanta Hawks legénységét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint szerdára virradóra megrendezett játéknapján, és emlékezetes bejegyzésekkel gyarapította a klubtörténelmet.
dec. 11
7:15
Bizonyította, hogy valóban ő a legértékesebb (Azenpenzem)
Szűk esztendeje, amikor Magyarországra igazolt, csak a piaci mutatók alapján volt az Nb I legértékesebb játékosa, de ősszel már a kétkedőket is meggyőzte.
dec. 11
7:18
Ronaldinho szerettette meg Nataliával a teqballt (BorsOnline)
A világsztár Ronaldinho mellett egy másik brazilra, jó barátjára, Natalia Guitlerre
dec. 11
7:33
Hoppá: Hosszú Katinka nem csak a medencében tarol, ebben is első lett! (Blikk)
2019. november 27-én a Magyar Marketing Szövetség Sportmarketing Tagozata átadta az idén első ízben kihirdetett Sportmarketing Díjakat. A díj keretében a Sportmarketing Tagozat a Neticle Media Intelligence céggel közösen online és social media listening kutatás alapján azt is értékelte, hogy a 2019-es évben kik volt hazánkban a legértékesebb sporto
dec. 11
7:57
Nhl: a címvédőnek is betalált, 14-es sorozatban a kapitány (She)
A keleti hetedik helyen álló Buffalo Sabres hazai jégen 5–2-re legyőzte a Nyugati főcsoportot vezető St. Louis Bluest az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) szerda hajnali programjában.
dec. 11
8:03
Kiesett az Inter és az Ajax a BL-ből (Behaviour)
Mindkét csapat hazai pályán szenvedett vereséget a csoportkör utolsó fordulójában.
dec. 11
8:09
25 kilométer után 25 méterre vált Rasovszky Kristóf (Infostart)
Az éremszerzés a célja a nyílt vízi úszó Rasovszky Kristófnak jövő nyáron a tokiói olimpián. Az aranyéremmel és egy negyedik hellyel zárt világbajnokság mellett több versenyen is indult, jövőre viszont néhány viadal kimarad majd a sikeres olimpiai szereplés érdekében. A részletekről az InfoRádió Vegyesúszás című magazinműsorában beszélt.
dec. 11
8:15
Hihetetlen: cipőjével a kezében futott rekordot a 8 éves kisfiú (Blikk)
A nyolc éves Logan Smith élete legjobbját futotta egy fél pár cipőben, miközben a pár nappal korábban elhunyt nagyapja emléke előtt tisztelgett.
dec. 11
8:15
Jégkorong – „Próbálgatja az edzői stáb, kikre lehet számítani a jövőben” (She)
.
dec. 11
8:17
Jégkorong: „Próbálgatja az edzői stáb, kikre lehet számítani a jövőben” (She)
Hosszabbításban győzte le 2–1-re a magyar jégkorong-válogatott a dél-koreaiakat a budapesti Hat Nemzet Torna főpróbáján. A mérkőzés után a mieink gólszerzői, Terbócs István és Nagy Gergő beszélt az NSO Tv-nek többek között arról, hogy miért lesz hasznos a hazai rendezésű torna a fiatalokkal teletűzdelt válogatottnak.
dec. 11
8:18
Bajnokok Ligája - Az UEFA bízik az itthon szidott Kassaiban (BorsOnline)
13 hónappal súlyos hibája után az UEFA ismét bizalmat szavazott a négy napja az NB I-ben szidott Kassai Viktornak: BL-meccset bíztak rá.
dec. 11
8:33
Bl: Depayék összebalhéztak a szurkolókkal a meccs után (She)
Az Olympique Lyon kedden kétgólos hátrányból 2–2-es döntetlent játszott a Gulácsi Péterrel felálló RB Leipziggal a Bajnokok Ligája keddi játéknapján, így továbbjutott a legjobb tizenhat közé. A lefújást követően egy francia szurkoló az egyik Lyon-játékosra nézve sértő transzparenst mutatott fel, ami felbosszantotta Memphis Depayékat.
dec. 11
8:33
Választani kell C. Ronaldo volt és jelenlegi csapata között (Infostart)
Véget ér a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre, 7-kor és 9-kor is kezdődnek meccsek. Közben itt az úszók rövid pályás ob-ja is.
dec. 11
8:35
Rekordok estéje Miamiban, újabb rangadót nyert a Sixers (She)
Parádés számsorokat produkált és ismét győzött a Heat, a játéknap rangadóján pedig a Denver is elbukott a jó formában lévő Sixers otthonában. A Portland oktatott, a Charlotte szoros meccset nyert – ez történt az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) hajnali összecsapásain.
dec. 11
8:45
Női kézi-vb: holland siker Dél-Korea ellen; orosz kiütés (She)
Hollandia és Oroszország is győzött a női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában. Előbbi Dél-Koreát múlta felül (ami Magyarország számára is kedvező eredmény az olimpiai selejtező szempontjából), utóbbi Spanyolországot.
dec. 11
8:57
Bl: látni kell De Jong reakcióját az Ajax kiesésére (She)
Mint arról beszámoltunk, az Ajax a Valencia elleni vereséget követően kiesett a labdarúgó Bajnokok Ligájából. Az amszterdamiak korábbi játékosa, Frankie de Jong, aki jelenleg a Barcelonát erősíti, az Inter elleni mérkőzés után az óriáskivetítőn láthatta, hogy a holland csapat kikapott, így csak az Európa-ligában folytathatja a szereplést. A rea
dec. 11
9:09
Juventus: a legjobb játékosnak választották meg Cr fiát (She)
Nem esett messze az alma a fájától, látván az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo kilencéves fia, Cristiano Ronaldo Jr. futballpályán mutatott teljesítményét.
dec. 11
9:09
Örülhetnek a fociszurkolók, eldőlt a világbajnok edző sorsa (Ripost)
Didier Deschamps a 2022-es világbajnokság végéig lesz a vb-címvédő francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
dec. 11
9:12
Gokartversennyel melegítettek a TOP50 gálára a legjobb magyar pilóták (BorsOnline)
Gokartozással melegítettek a nagy hagyománynak örvendő TOP50 díjátadó gálára a toppilóták. Az Autósport és Formula Magazin eseményén a legjobb magyar pilótákkal az autós újságírók is összemérhették tudásukat.
dec. 11
9:18
Spártai harcosokból áll a Hámori család - Az apuka és a gyerekek is bajnokok lettek (BorsOnline)
Kőkemény harcosok alkotják a Hámori famíliát, hiszen szeptemberben előbb a családfő, József veterán birkózóbajnoki aranyérmet szerzett, majd az előző hétvégén Luca leánya és Ádám fia bokszbajnok lett.
dec. 11
9:27
Bl: az Mu védője gyönyörűen trollkodott Romelu Lukakuval (She)
Az olasz Internazionale hazai pályán 2–1-re kikapott az FC Barcelonától a Bajnokok Ligájában, így nem jutott be a legjobb tizenhat közé, s az Európa-ligában folytatja szereplését. Romelu Lukaku volt csapattársa, a Manchester Unitedet erősítő Luke Shaw odaszúrt a belga csatárnak.
dec. 11
9:33
Túraautó: a számok Michelisz vk-diadala mellett szólnak (She)
Michelisz Norbert az összetett pontverseny éléről várja a túraautó-világkupa idényzáró, malajziai hétvégéjét, amelyen eldől a bajnoki cím sorsa. De mik a lehetőségek?
dec. 11
10:03
El: 10 órakor elindult a Ferencváros Bulgáriába (She)
Délelőtt 10 órakor elindult Bulgáriába a Ferencváros. A zöld-fehérek másfél órás repülőút után Várnában landoltak, lapunk együtt utazik a csapattal.
dec. 11
10:15
Továbbjutott a BL-ben, majd megvált vezetőedzőjétől a Napoli (Behaviour)
Olasz sajtóértesülések szerint utódja nagy valószínűséggel Gennaro Gattuso lesz, míg Ancelotti az éppen edzőt kereső Arsenalnál köthet ki.
dec. 11
10:33
Szeretnénk, ha a MotoGp visszatérne Magyarországra – Capirossi (She)
Loris Capirossi karrierje meseszerűen indult, hiszen 1990-ben, mindjárt az első versenyévében világbajnok lett a Hondával a 125 köbcentis géposztályban. Ehhez kellett a hungaroringi győzelme is, amelyre a mai napig jól emlékszik. Erről is beszélt az NSO Tv-nek adott exkluzív interjújában, amelyben szóba került a MotoGP magyarországi visszatérésének
dec. 11
10:35
Loris Capirossi – Szeretnénk, ha a MotoGp visszatérne Magyarországra (She)
.
dec. 11
10:45
Döntöttek a ’Pool sztárjai (Azenpenzem)
Szédítő iramú meccset játszott tegnap a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában az Rb Salzburg és a címvédő Liverpool.
dec. 11
10:51
Honvéd: távozik a korábbi Bundesliga-játékos – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos oldalán tudatta, hogy Enisz Ben-Hatira távozik a klubtól.
dec. 11
10:57
Mlb: egy napig élt a fizetési rekord, és máris megdöntötték (She)
Előbb a címvédő Washington Nationals, majd a New York Yankees kötött rekordösszegű szerződést egy-egy dobójátékossal az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) holtidényében.
dec. 11
11:15
Bajnokok Ligája: Ennek nem így kellett volna végződnie – Conte (She)
Antonio Conte, az Internazionale vezetőedzője szerint csapata többet érdemelt volna a kiesésnél a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében.
dec. 11
11:15
Történelmi sikerre készül a BL-címvédő sztárcsapat (Ripost)
Az FC Liverpool számos trófeát elnyert már, de egy még hiányzik a gyűjteményéből.

Keresés