2019. december 22. vasárnap

dec. 22
0:06
A Barca volt focistája: semmi nem történt köztünk, a nőket szeretem! (Blikk)
Luis Figot váratlan kérdés érte, arról faggatták, valóban volt-e intim kalandja csapattársával.
dec. 22
0:10
Nézze csak! Így lazítanak a magyar sztárfocisták (Blikk)
Lánykérés, évforduló, feltöltődés, nászút – különböző okokból, de szinte egytől egyig vízpartra „menekültek” a tél elől a magyar labdarúgók.
dec. 22
0:14
Brutális zsákolásra készült a profi kosaras: 208 centis ellenfelét akarta átugrani (Blikk)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában gyakran látni őrült mutatványokat, amik azonnal lenyűgözik a közönséget, így nem véletlen, hogy a legutóbbi játéknapon a Memphis játékosa próbálkozott meg egy hatalmas ugrással.
dec. 22
0:18
Durva: lezúzták az operatőrt a magyar kosármeccsen (Blikk)
A Falco csapata hazai pályán tudott győzedelmeskedni az Atomerőművel szemben, így az NB I-es férfi kosárlabda szombati meccs eredménye 92-76 lett.
dec. 22
0:22
Horrorfilmbe illő volt ez a szezon Michelisz Norbi számára (Blikk)
Himesháza ― Szinte még most sem akarja elhinni Michelisz Norbert (35), hogy a múlt hét végén történelmet írva megnyerte Malajziában a túraautó-Világkupa bajnoki címét. Hiszen borzasztóan nehéz volt számára ez a szezon megannyi pofonnal, buktatóval.
dec. 22
0:26
Micsoda dicsőség: Dibusz az ősz játékosa az Nb I-ben (Blikk)
‒ Kapus lett a legjobb a labdarúgó-NB I 2019–2020-as őszi szezonjában a Blikk tudósítóinak osztályzatai szerint.
dec. 22
6:33
Újabb magyar futballista csatlakozott az elithez (Ripost)
Újabb magyar labdarúgóval bővült az eurómilliós játékosok listája.
dec. 22
6:35
Meztelenül tette szét a lábát a brutál mellű szurkolólány (Ripost)
Toochi Kash bugyi nélkül mutatkozott. Őrjítő pózban fotózták.
dec. 22
6:54
Nfl: utolsó pillanatos mezőnygóllal nyert a 49ers (She)
Az NFL 16. fordulójának magyar idő szerint vasárnap virradóra lejátszott két mérkőzése egyaránt az utolsó negyedben dőlt el: a New England Patriots a záró játékrészben szerzett 11 pontjával 13–17-ről fordítva győzött a Buffalo Bills ellen, míg a San Francisco 49ers a Los Angeles Rams ellen az utolsó pillanatban szerzett mezőnygóllal nyert 34–31-re.
dec. 22
7:18
Stadionvilágítást kapott Branikovitsért a Fradi (BorsOnline)
Tizennyolc perccel azután, hogy az angol drukkerek elénekelték klub-himnuszukat és elkezdődött a meccs, egy 18 éves Fradi-csatár borsot tört az orruk alá.
dec. 22
7:24
Nhl: sorozatban ötödször nyert a St. Louis Blues (She)
Az észak-amerikai profi jégkorong bajnokság legutóbbi játéknapján a a címvédő és a Nyugati Főcsoport listavezetője, a St. Louis Blues sorozatban ötödik sikerét aratva nyert a San Jose Sharks otthonában, míg a Chicago Blackhawks úgy győzött 5–3-ra a Colorado Avalanche otthonában, hogy nyolc és fél perccel a vége előtt még 3–1-re a hazaiak vezettek.
dec. 22
7:36
Elképesztő részletek, szexuális életéről vallott a sztárfeleség (Ripost)
Az argentin labdarúgó felesége pikáns részleteket osztott meg a nemi életükről.
dec. 22
7:42
Nba: újra magabiztosan győzött a ligaelső Bucks (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnap virradóra lejátszott mérkőzésein a ligaelső Milwaukee Bucks a várakozásoknak megfelelően könnyed győzelmet aratott a New York Knicks otthonában, a Houston Rockets pontokban gazdag meccsen 139–125-re legyőzte a Phoenix Sunst – köszönhetően többek között James Harden 47 pontjának.
dec. 22
8:12
Ftc: Tudjuk, hogy hol húzódnak a határaink – Hajnal Tamás (She)
Az őszi menetelés tanulságairól, a magyar futball megítéléséről, az átigazolási nehézségekről és a magyar fiatalakról is nyilatkozott lapunknak Hajnal Tamás, a Ferencváros sportmenedzsere.
dec. 22
8:12
Megörökölte Széchy edzésterveit (Azenpenzem)
Fordulatokban bővelkedő életében Szabó József volt már zöldséges, idősgondozó, akkreditáció nélküli edző a riói olimpián, jelenleg pedig úszóiskolát vezet.
dec. 22
8:39
Gepárdok között, Hosszú Katinka csodálatos fotóval üzent (Ripost)
Izgalmas helyen tűnt fel a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka.
dec. 22
8:48
Férfi vízi Eb: „Egy karácsonyt el lehet engedni azért, hogy elérjük a célunkat” (She)
Amíg ezek a napok a legtöbb családban már a karácsonyi készülődésről, favásárlásról és díszítésről szólnak, addig jó néhány sportolónál nincs ez így. Például a vízilabdázóknál sem, akik a január 12-én kezdődő budapesti Európa-bajnokságra készülnek gőzerővel. Az NSO Tv arról faggatta őket: hogyan néz ki az idei karácsonyuk, mennyit lehetnek a szeret
dec. 22
8:50
Románia: alig három hónap után távozott csapatától Eugen Neagoe (She)
Szombat este a Politehnica Iasi elleni 1–0-s győzelmet követően bejelentette távozását a Hermannstadt vezetőedzői posztjáról az október elején kinevezett Eugen Neagoe. A játékosként a Ferencvárossal 1995-ben bajnoki címet szerző korábbi támadó indoklása szerint januárban szerette volna megerősíteni a csapata keretét, ám erre az általa vágyott mérté
dec. 22
8:52
Egy karácsonyt el lehet engedni azért, hogy elérjük a célunkat – Vogel (She)
.
dec. 22
9:18
Klub-vb: így ünnepeltek a liverpooliak az öltözőben (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol Liverpool FC a brazil Flamengo 1–0-s legyőzésével megnyerte a 2019-es labdarúgó klubvilágbajnokságot. Az UEFA Bajnokok Ligája győztese hosszabbításra kényszerült a Libertadores-kupa védője ellen, s pont a brazil Roberto Firmino döntötte el a finálét a 99. percben szerzett góljával. A lefújást követően így ünnepelt a
dec. 22
9:42
Női kézi: Rasmussen 67 játékost tesztelt, több segítség kell a fiataloknak (She)
Mint ismert, Magyarország a 14. helyen végzett a múlt vasárnap véget ért női kézilabda-világbajnokságon. Zsiga Gyula, a Magyar Kézilabda-szövetség szakmai igazgatója a DIGI Sport híradójának azt mondta: nem a keret összetételével volt gond, hanem azzal, hogy a fiatalok az oldalvonalról egyes helyzetekben nem kaptak elegendő segítséget.
dec. 22
9:42
Gyászol a focivilág, meghalt a világbajnoki döntő hőse (Ripost)
Alzheimer-kórban szenvedett. Az 1966-os vb-győztes angol csapatból a 70-szeres válogatott Martin Peters már az ötödik, aki elhunyt.
dec. 22
9:48
Játékossors: négy hónapig tartott Asmir Suljic lengyel kalandja (She)
Szombaton este a lengyel élvonalban szereplő Zagleibe Lubin hivatalos honlapján közölte, hogy január elsejétől már nem a klub játékosa a szeptember elején szerződtetett bosnyák-magyar kettős állampolgárságú szélső, Asmir Suljic.
dec. 22
10:42
Darts-vb: Miért ne nyerhetnék világbajnoki címet? – Fallon Sherrock (She)
A Londonban zajló dartsvilágbajnokságon idén eddig minden Fallon Sherrockról szól: az első hölgy, aki a vb-n nyerni tudott egy mérkőzés, sőt, Mensur Suljovic kiejtése után már a másodikat is. A 25 éves dartos a világranglista 11. helyén álló osztrák legyőzése után már azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy akár a világbajnoki címért is tábla elé
dec. 22
10:44
Férfi kézi: Pastort ezúttal egy BL-topcsapattal hozták hírbe (She)
A kézilabdás hírekben általában jól értesült egyik macedón oldal arról cikkezett a napokban, hogy a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője, Juan Carlos Pastor válthatja Xavi Pascualt a nyáron a Barca kispadján. A klubnál közleményben cáfoltak.
dec. 22
10:45
Világszenzáció, sztárt leckéztetett meg a vesebeteg anyuka (Ripost)
A 25 éves női dartsversenyző, Fallon Sherrock napokon belül már másodszor ért el sporttörténelmi sikert. Óriási ünneplést kapott a közönségtől.
dec. 22
11:12
Mezőkövesd: a nagyok nyakán – NS-értékelés, 3. rész (She)
Ha a tavasszal folytatja remek szereplését az ősz meglepetéscsapata, a tervezettnél egy évvel korábban próbára teheti tudását a nemzetközi kupaporondon. NS-értékelés, 3. rész.
dec. 22
11:24
Nba-rekordnyi zsákolást mutatott be a Clippers San Antonióban (She)
Kawhi Leonardék rendkívül könnyed győzelmet arattak a Spurs otthonában és megdöntöttek egy rekordot az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. 77 pontot dobott a Harden-Westbrook páros a Houstonnál, hozta a kötelezőt a Bucks és a Sixers, mélyről állt fel a Brooklyn, megint megverte a Detroitot a Chicago, len
dec. 22
11:30
Motorsport: kiskamasz légiósok (She)
Ki ne szeretne világot járni, határtalan sebességgel száguldozni és közben kiélvezni minden percét annak, hogy egy profi csapat aládolgozik? Az „álomfoglalkozásnak” ugyanakkor számos árnyoldala létezik, különösképp, ha 10–12 éves korban kell helytállni idegen országokban.
dec. 22
11:48
Egy hete rúgták ki, ismét munkába állt a sztáredző (Ripost)
Nem sokáig volt munka nélkül az olasz Carlo Ancelotti.
dec. 22
12:24
Férfi kézi: már januárban távozhat a Tatabánya átlövője (She)
Montenegrói sajtóhír szerint a tervezettnél fél évvel korábban, már januárban a PPD Zagreb játékosa lesz a Grundfos Tatabánya férfi kézilabdacsapatának montenegrói balátlövője, Milos Bozsovics. A 25 éves légiósért kompenzációt fizet a horvát együttes.
dec. 22
12:48
Úszás, Isl: az Energy Standard nyerte meg az első kiírást (She)
Az Energy Standard csapata nyerte meg az első alkalommal kiírt Nemzetközi Úszóliga (ISL) küzdelmeit, miután a hétvégi, Las Vegasban rendezett döntőben diadalmaskodott.
dec. 22
12:51
Sokkoló diagnózis, üzent a súlyos beteg 29 éves futballsztár (Ripost)
Már túl is van egy műtéten. Egyelőre nem tudni, mikor térhet vissza a pályára a Manchester Unitedet is megjárt klasszis.
dec. 22
13:00
Serie A: ilyen egy igazi csapattárs! Kedves gesztus Lukakutól (She)
Mint beszámoltunk róla, az Inter hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Genoát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 17. fordulójában. A genovai együttes ellen duplázó, valamint egy gólpasszt is kiosztó Romelu Lukaku remek gesztussal kedveskedett a 17 éves csapattársának, Sebastiano Espositónak.
dec. 22
13:06
Alpesi sí: a vasárnapi versenyek is elmaradnak Val dIsere-ben (She)
Az alpesisí-világkupasorozatba tartozó vasárnapi versenynapot törölték a szervezők a franciaországi Val dIsere-ben, csakúgy, mint a szombatit.
dec. 22
13:15
Orbán két kedvenc csapata kalapozta össze leggyorsabban a milliárdos TAO-pénzeket (Behaviour)
A felcsúti fociakadémia alapítványa és a fehérvári fociklub rekordot döntött.
dec. 22
13:48
Bayern: Hansi Flick az idény végéig biztosan marad – hivatalos (She)
A Bayern München labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Hans-Dieter Flick megbízott vezetőedző az idény végéig biztosan marad a bajor csapat élén.
dec. 22
14:12
Férfi kézi: a Sävehof magyar irányítója szerint sokat lehet tanulni a svédektől (She)
Meg kell harcolnia a csapatba kerülésért az IK Sävehof magyar irányítójának, Koncz Andrásnak, aki szerint sokat lehet tanulni a svédektől.
dec. 22
14:14
La Liga: a Leganés nyerte az Espanyol elleni kiesési rangadót (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 18. fordulójában a Leganés 2–0-ra legyőzte az Espanyolt.
dec. 22
14:24
Bayern: Martíneznek hat hetet kell kihagynia, Lewandowskit megműtötték (She)
Hat hetet kell kihagynia Javi Martíneznek, a Bayern München labdarúgójának, míg csapattársát, a gólerős Robert Lewandowskit megműtötték.
dec. 22
14:30
Serie A: 21 éve nem kapott ekkora verést a Milan bajnokin (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 17. fordulójában a Bajnokok Ligájában újoncként a legjobb 16 közé kerülő Atalanta fogadta a középmezőnyben küzdő AC Milant, és a második félidőben nyújtott lehengerlő teljesítményével már-már megalázó, 5–0-s vereséget mért a piros-feketékre. Ezzel véget vetett vendégei négymeccses veretlenségi soro
dec. 22
15:06
Lesz olyan csapat, amelyben 11 mezőnyjátékos lesz és egy kapus (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya elmondta a véleményét a sportági létszámmódosításról.
dec. 22
15:12
Jégkorong: a szapporói hősök is ütőt ragadtak a Városligetben (She)
December 20-án este ünnepi hangulatban és impozáns környezetben, a Városligeti Műjégpályán mérte össze tudását 16 amatőr jégkorongcsapat a Red Bull Open Ice versenyén. A kispályás tavihoki-tornán a YLT csapata bizonyult a legjobbnak, és állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Egy barátságos mérkőzés erejéig még a szapporói hősök is ütőt ragadtak.
dec. 22
15:18
A jó és a rossz küzdelme – egy különleges rivalizálás története (She)
A két éve visszavonuló nyolcszoros olimpiai, tizenegyszeres világbajnok, világcsúcstartó jamaicai sprinter, Usain Bolt vitathatatlanul a világ leggyorsabb embere és korunk egyik legnagyobb hatású sportolója. A Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás-mellékletében indított sorozatunkban felelevenítjük pályafutása részleteit, és utánajárunk, hogyan vált
dec. 22
15:42
Martíneznek hat hetet kell kihagynia, Lewandowskit megműtötték (Infostart)
Hat hetet kell kihagynia Javi Martíneznek, a Bayern München labdarúgójának, míg csapattársát, a gólerős Robert Lewandowskit megműtötték.
dec. 22
16:00
Döntöttek a Bayern Münchennél, ő lesz a csapat edzője (Ripost)
Hetek óta a levegőben lógott az edzőkérdés a Bayern München labdarúgócsapatánál.
dec. 22
16:12
Női kézi: a Győr átlövője Tokióban fejezné be karrierjét (She)
A Győri ETO és a montenegrói női kézilabda-válogatott jobbátlövője, Katarina Bulatovics az idény végén befejezi pályafutását, ám nagyon szeretné, ha az utolsó meccsére a tokiói olimpián kerülne sor.
dec. 22
16:18
Pl: hatalmas baki! De Gea óriási potyagólt kapott (She)
Hatalmasat potyázott David de Gea, a Manchester United kapusa a Watford elleni angol bajnoki mérkőzésen. Ismaila Sarr lövését nem tudta megfogni a spanyol kapus, kicsúszott a keze közül a labda, ami a kapuban kötött ki.
dec. 22
16:24
La Liga: Ödegaardék hétgólos meccset nyerve már a 4.-ek (She)
Szűk fél óra játék után már 3–0-ra vezetett, végül 4–3-ra győzött a Real Sociedad az utolsó húsz percben tíz emberrel küzdő Osasuna vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 18. fordulójában, ezzel a Getafét és az Atlético Madridot megelőzve fellépett a tabella 4. helyére.
dec. 22
16:54
Kristoffersen átvette a vezetést összetettben (Infostart)
Megnyerte az olaszországi versenyt.

Keresés