2019. december 11. szerda

dec. 11
11:21
F1: a topversenyzők jövőre sem váltanak csapatot, állítja Horner (She)
A Red Bull F1-es csapatának főnöke, Christian Horner úgy véli, a várakozásokkal ellentétben nem lesz nagy mozgolódás a pilótapiacon jövőre.
dec. 11
11:27
Úszás: Balatonfüred után Budapesten a nyílt vízi mezőny (She)
A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) hivatalos honlapján tette közzé a 2020-as nyílt vízi úszóvilágkupa programját. A sorozat az ideihez képest két állomással bővül, a mezőny június elején látogat Magyarországra.
dec. 11
11:33
Erik ten Hag: ezen a szinten megengedhetetlen hibát vétettünk (Infostart)
Az Ajax vezetőedzője keserű csalódásként éli meg, hogy a labdarúgó Bajnokok Ligája előző idényében elődöntős csapatának a 2019/20-as kiírásban nem sikerült bejutnia a nyolcaddöntőbe.
dec. 11
11:33
Asztalitenisz: tajvaniakkal küzd Szudi és Pergel az olimpiáért (She)
Szudi Ádám és Pergel Szandra a negyeddöntőben a második helyen kiemelt tajvani duót kapta ellenfélül a csütörtökön kezdődő olimpiai kvalifikációs asztalitenisz World Tour-döntőn, melyen a legjobb négy vegyes páros kvótát szerez a tokiói játékokra.
dec. 11
11:35
Stopira: A világ egyik legnehezebb nyelve a magyar, de akkor is megtanulom! (She)
A hét és fél éve a Vidit erősítő védő labdarúgó, Stopira a magyar állampolgárságról, gyermekkori emlékekről, az eddigi sikereiről és a terveiről is nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
dec. 11
11:45
Női kézi-vb: lemaradnak az olimpiáról a dánok; kiütötték a románokat (She)
A Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában a házigazda – tét nélküli mérkőzésen – kiütéses győzelmet (37–20) aratott a Cristina Neagu nélkül felálló románok felett. Az 1. csoportban a Szerbia–Dánia találkozó 26–26-os döntetlennel zárult, így a dánok biztosan lemaradnak az olimpiáról, míg a szerbek az ötödi
dec. 11
11:57
Dzsudzsák két gólpasszt adott a kiütés során (She)
Megszerezte harmadik győzelmét az arab emírségekbeli bajnokságban az al-Ittihad Kalba, amely Dzsudzsák Balázs két gólpasszának is köszönhetően 6–2-re kiütötte az Ajmant.
dec. 11
12:18
Szoboszlai a BL-meccs után elárulta, mikor igazolhat egy nagycsapathoz (Ripost)
Indulhat a verseny az aláírásáért? A jövőjét firtató kérdésre adott válasza egybecseng az utóbbi napok híreivel.
dec. 11
12:33
Sport: a női kézi-vb-re kerestek rá a legtöbbször idén hazánkban (She)
A Google nyilvánosságra hozta a 2019-es keresési trendeket, amelyek egyedi betekintést engednek abba, mi érdekelte leginkább a világot és Magyarországot idén. A sportban a legtöbbször a jelenleg is zajló női kézilabda-világbajnokságra kerestek rá hazánkban – tájékoztatott a Google sajtóiroda.
dec. 11
12:33
Vlagyimir Putyin is ringbe szállt (Azenpenzem)
Az orosz elnök szerint a Wada döntése ellentétes a Olimpiai Chartával, és Oroszországnak minden alapja megvan arra, hogy a lausanne-i Nemzetközi Sportdöntőbírósághoz forduljon.
dec. 11
12:45
Női kézi-vb: párbeszédet és összefogást sürget a Győr edzője (She)
Vasárnap érkezett meg Kumamotóba, a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság helyszínére a Győri ETO küldöttsége. Két meccs között Danyi Gábor vezetőedzőt kérdeztük a magyar válogatott csalódást keltő szerepléséről és a fejlődés lehetőségéről.
dec. 11
13:03
Nfl: Ryan 50 000! Peterson 14 000! Lamar 1000! Tomlin 13! (She)
Közeledik az alapszakasz vége a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban, így célszerű innentől már a rájátszásfigyelőnket is beizzítani. Az már biztos, hogy a sorozatban kilenc meccset megnyerő, ezzel klubcsúcsot felállító Baltimore Ravenst, valamint a Kansas City Chiefst és a New Orleans Saintset már láthatjuk januárban, a hétvégén pedig ö
dec. 11
13:09
Bl: kiemelten fontos meccsen nem lehet betalálni Alissonnak? (She)
Érdekes statisztikai adatra hívták fel a figyelmet a Liverpool játékosával, Alissonnal kapcsolatban. A „vörösök” a legutóbbi négy alkalommal, amikor kiemelten fontos mérkőzésen „győzelmi kényszerben” (angolul „must win”) léptek pályára a Bajnokok Ligájában, nem kaptak gólt, és ebben elévülhetetlen érdemei voltak a brazil kapusnak.
dec. 11
13:21
Premier League: máris lecsapnak a szabad Ancelottira? (She)
Ha az Evertonon múlik, a Napoli labdarúgócsapatától kedd este menesztett Carlo Ancelotti nem sokáig marad állás nélkül – legalábbis a Sky Sports News tudomása szerint.
dec. 11
13:21
Fölényes győzelem, és továbbjutás után rúgták ki a sztáredzőt (Ripost)
Négygólos győzelem után menesztették a Napoli labdarúgócsapatának trénerét.
dec. 11
13:23
Sportpolitika: egyszerűsödnek a beruházások a látvány-csapatsportoknál (She)
Könnyíti a látvány-csapatsportokat képviselő szövetségek, egyesületek, alapítványok beruházásainak megvalósítását a társasági adóról (TAO) szóló törvény módosítása, amelyet fideszes kezdeményezésre, 113 igen szavazattal, 58 nem ellenében fogadott el a Ház – írja az MTI.
dec. 11
13:39
Carlo Ancelotti végre nyert, és azonnal megbukott (Infostart)
A Napoli bejutott a Bajnokok Ligájában a nyolcaddöntőbe, de ott már nem az olasz szakember ül majd a kispadon: a Genk elleni 4-0-s siker után két órával menesztette az öntörvényű klubelnök, Aurelio De Laurentiis.
dec. 11
13:39
Vízilabda: csütörtöki rajt a spanyolok ellen a junior-vb-n (She)
Hétfőn elutazott Kuvaitba a férfi junior vízilabda-válogatott, hogy csütörtökön a spanyolok elleni mérkőzéssel megkezdje korosztálya világbajnokságát. A magyar csapat becsülettel felkészült idei fő eseményére, az utolsó napokra már csak a szellemi és fizikai felfrissülés maradt.
dec. 11
14:03
Mk: a Dorog kiejtette a Dvsc-t; továbbment az Újpest (She)
Az Újpest 3–0-ra legyőzte a Vácot a labdarúgó Magyar Kupa 8. fordulójában, ezzel bejutott a legjobb 16 közé. A DVSC már kevésbé volt szerencsés, a hajrában ugyan kiegyenlített Dorogon, ám a tizenegyespárbajban a hazaiak koncentráltak jobban, így Herczeg András együttese búcsúzott a sorozattól.
dec. 11
14:03
Vízre szállás (Azenpenzem)
Tegnap az Ute óbudai vízitelepén többen is éppen kajakba ülnek. Rögzítsük a dátumot: december tizedikén. Amikor még az eszkimók is kerülik a vizet.
dec. 11
14:15
Női kézi-vb: montenegrói siker a svédek ellen; norvég továbbjutás (She)
A Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában Montenegró 26–23-ra legyőzte Svédországot, ezzel eldőlt, hogy a magyar válogatott az Európa-bajnoki 7. helyén köszönhetően csak akkor vehet részt az olimpiai selejtezőtornán, ha a svédek legyőzik a németeket a vb-7. helyért rendezendő helyosztón.
dec. 11
14:27
A férfi arcápoló termékek funkciója és alkalmazása (She)
Az erősebbik nemnek készült kozmetikumok arzenálja egészen a közelmúltig főleg a borotválkozás utáni termékekből állt a hazai piacon. Azonban napjainkban a férfi arcápoló termékek gazdag gyűjteménye lehetővé teszi a modern uraknak, hogy ugyanúgy odafigyelhessenek a megjelenésükre, akárcsak a hölgyek. (x)
dec. 11
14:39
Új budapesti helyszínre jöhetnek a sztársportolók jövő nyáron (Infostart)
Jövőre június 6-án a fővárosban rendezik meg a nyíltvízi úszók világkupa-sorozatának negyedik versenyét.
dec. 11
14:51
Simán továbbjutott az Újpest, kiesett a Debrecen a Magyar Kupából (888.hu)
Lejátszották a Magyar Kupa két elmaradt meccsét.
dec. 11
14:57
Rejtett ászok Sós kabátujjában (Azenpenzem)
A szakvezető nem csinál kabinetkérdést abból, hogy többen – így Milák mellett Verrasztó Dávid és Evelyn vagy Burián Katalin – kihagyta a glasgow-i Eb-t.
dec. 11
15:03
Még tovább kell izgulni a magyar kézisekért (Infostart)
Svédország 26-23-ra kikapott Montenegrótól a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában, ezért egyelőre nem dőlt el, hogy a magyar válogatott részt vehet-e az olimpiai selejtezőtornán.
dec. 11
15:03
Bl: Mourinho megtiltotta a játékosainak, hogy a 2–7-et nézzék (She)
A Tottenham nemrégiben kinevezett menedzsere, José Mourinho megtiltotta játékosainak, hogy megnézzék az együttes Bayern München elleni, 2–7-es eredménnyel záruló hazai BL-meccsét – számolt be róla a BBC.
dec. 11
15:27
Elképesztő átigazolás, Budapesten folytatja a sztárkapus fia (Ripost)
A 23 éves kanadai kapus a Hokiklub Budapest csapatához szerződött.
dec. 11
15:29
Szurkolókkal verekedett a sztárfocista a BL-meccs után (Ripost)
Balhé tört ki a pályán a Lyon-Leipzig labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzés után.
dec. 11
15:51
Erste Liga: Martin Brodeur fia a Hokiklubhoz igazolt (She)
A jégkorong Erste Ligában szereplő Hokiklub Budapest hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta az amerikai SPHL-ben szereplő Peoria Rivermen csapatától Jeremy Brodeurt. A 23 éves kapus az NHL történetének egyik legkiválóbb kapusának, a 3-szoros Stanley-kupa-győztes, kétszeres olimpiai bajnok és kétszeres világbajnoki ezüstérmes Martin Brod
dec. 11
15:57
Rali Eb: Herczigék ismét teljes idényt teljesítenek (She)
A Herczig Norbert, Ferencz Ramón egység 2020-ban is teljes szezont teljesít majd a rali Európa-bajnoki sorozatban.
dec. 11
16:03
Darts: négy magyar indulhat a Pdc érdi versenyén (She)
Magyarországon első alkalommal rendezik meg május 8. és 10. között a PDC darts European Tour-sorozat egyik állomását, amelyen a sportág legjobbjai mellett négy magyar indulhat az Érd Arénában.
dec. 11
16:15
A szerdai meccsek után itt a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének párosítása (Infostart)
Az Újpest bejutott a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjébe, a Debrecen viszont tizenegyespárbajban alulmaradt a nyolcadik forduló múlt hétről szerdára halasztott mérkőzésén.
dec. 11
16:15
Női kézi-vb: Ebben van szakmai probléma – Mocsai Lajos (She)
„Meg kell nézni, hogy azoknak a tehetséges fiataloknak, akiket imádunk és szeretünk, a pozícióprofiljuk a felnőttek között, világversenyen elegendő-e ahhoz, hogy kreatív, variábilis játékot játsszon egy csapat. Ezek olyan kérdések, amelyekért neki felelősséget kell vállalnia” – mondta Mocsai Lajos a Digi Sport napindító műsorában a magyar női kézil
dec. 11
16:45
Kelet reménye: még öten hajtanak két szabad BL-helyre (Infostart)
Mindössze két csoportban maradt még nyitott kérdés a továbbjutókat tekintve a labdarúgó Bajnokok Ligája ma esti programjában. A Dinamo Zagreb és a Sahtar eredményétől függ, hogy mind a tizenhat helyet elviszik-e a nyolcaddöntőben a „topligák”.
dec. 11
16:45
Ftc: „Bízunk Rebrovban, boldoggá teheti az országot” (She)
A szurkolók nagyon bíznak a Ferencváros sikerében a Ludogorec vendégeként. Még a Puskás Akadémia elleni mérkőzés előtt beszélgettünk velük az Európa-liga csoportkörének utolsó fordulójáról, amelyben az FTC-nek győznie kell ahhoz, hogy tavasszal is folytathassa a nemzetközi kupasorozatban. A szurkolók szerint Szerhij Rebrov az egész országot boldogg
dec. 11
16:47
Ftc – „Bízunk Rebrovban, boldoggá teheti az országot” (She)
.
dec. 11
16:49
Női kézi-vb: mind a négy pénteki meccs időpontja megváltozott (She)
Mind a négy pénteki mérkőzés időpontja megváltozott a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokságon.
dec. 11
16:51
Megfekszi-e a sopszka a Fradi-sas gyomrát? (szavazás) (Behaviour)
A Ludogoreccel mérkőzik csütörtök este az FTC, a kérdés az, hogy továbbjut-e a magyar bajnok a labdarúgó Európa-liga csoportköréből.
dec. 11
16:57
Tenisz: Babos és Mladenovic lett az év párosa a Wta-nál (She)
A Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős lett az év párosa a női teniszversenyeket szervező WTA-nál.
dec. 11
16:57
Babos Tímea lett az Év párosjátékosa a WTA-nál (Azenpenzem)
A Babos Tímea, Kristina Mladenović duó 2019-ben előbb döntőt játszott az Australian Openen, majd a Roland Garroson diadalmaskodott, később pedig megvédte címét az évzáró világbajnokságon.
dec. 11
17:21
Fft: Ansu Fati a Bl legfiatalabb gólszerzője – de milyen sorsa lett az elődeinek? (She)
Az Inter ellen kedden győztes gólt szerző barcelonai tehetség 17 évesen, egy hónaposan és 10 naposan lett csúcstartó. A FourFourTwo megvizsgálta, hogy a Bajnokok Ligája 10 legfiatalabb gólszerzőjére milyen pályafutás várt.
dec. 11
17:24
Babosékat választották az év párosának (Behaviour)
Az év játékosa az ausztrál Ashleigh Barty, az év felfedezettje pedig a kanadai Bianca Andreescu lett a női versenyeket szervező WTA-nál.
dec. 11
17:27
Autósport: nem indul a Szalay, Bunkoczi páros a 2020-as Dakaron (She)
Nem indul a januári Dakar-ralin az Opel Dakar Team párosa, Szalay Balázs és Bunkoczi László. Az istálló közleménye szerint legutóbb 2010-ben és 2011-ben fordult elő, hogy nem állt rajthoz magyar versenyző a Dakaron, azt megelőzően pedig 2001-ben.
dec. 11
17:33
Rangos elismeréssel zárja az évet Babos Tímea (Infostart)
A Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős lett az év párosa a női teniszversenyeket szervező WTA-nál.
dec. 11
17:33
El: Arra kértem a srácokat, mutassák meg magukat, itt a lehetőség – Rebrov (She)
Szerhij Rebrov szerint nem lehet kijelenteni, hogy a Ludogorec a favorit a Ferencváros elleni Európa-liga-mérkőzésen. Isael, a magyar csapat támadója rendkívül motivált, alig várja, hogy elkezdődjön a mérkőzés, melyen ha a zöld-fehérek nyernek, továbbjutnak.
dec. 11
17:33
Nagylelkű gesztus, ezért látogatott Erdélybe Gera Zoltán (Ripost)
A Ferencváros és a magyar válogatott korábbi legendás labdarúgója, Gera Zoltán Nagyváradra látogatott.
dec. 11
17:39
Wéber Gábor: ha tehetnék, az F1-es csapatok kukába raknák a 2020-as évet (Infostart)
Akár Hamilton-Verstappen-Leclerc-Vettel négyes versenyfutás is kialakulhat a 2020-as Forma-1-világbajnoki idényben - vélekedett az InfoRádió Aréna című műsorában a szakkommentátor. Úgy látja, a jövő év teljességgel átmeneti lesz, ami komoly próbára teszi az egyes csapatok háttérben lévő erőforrásait.
dec. 11
17:39
Magyar Kupa – Nyolcaddöntőben az Újpest, búcsúzott a Debrecen (Azenpenzem)
Az Újpest bejutott a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjébe, a Debrecen viszont tizenegyespárbajban alulmaradt a nyolcadik forduló múlt hétről szerdára halasztott mérkőzésén.
dec. 11
17:57
Női kézi-vb: így reagáltak a továbbjutásra a spanyolok és a hollandok (She)
Mint arról beszámoltunk, a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokságon kialakult a legjobb négy mezőnye. A spanyol és a holland válogatott a szállásáról szurkolta ki az elődöntőbe jutást.

Keresés