2019. december 16. hétfő

dec. 16
12:01
Real Madrid–Man. City és Atlético–Liverpool a BL-nyolcaddöntőben (She)
Hétfőn Nyonban elkészítették a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddötőjének párosítását: a Dortmund a PSG-t, a Real Madrid a Manchester Cityt,  az Atalanta a Valenciát,  az Atlético Madrid a Liverpoolt, a Chelsea a Bayern Münchent, a Lyon a Juventust, a Tottenham az RB Leipziget, a Napoli a Barcelonát fogadja a párharcok első felvonásán.
dec. 16
12:03
Arsenal: nemzetközi és klubszinten is áll(hat) a bál Özil körül (She)
Továbbra sincs minden rendben Mesut Özil körül. Az Arsenal játékosa a Manchester City ellen 3–0-ra elveszített Premier League-mérkőzésen finoman fogalmazva sem fogadta jól a lecserélését, ezt megelőzően pedig a közösségi médiában is „robbantott”.
dec. 16
12:05
Hollandia: gyenge őszi szereplés, kirúgta a Psv Van Bommelt (She)
A csapat várakozáson aluli szereplése miatt menesztette Mark van Bommel vezetőedzőt a PSV Eindhoven labdarúgóklub.
dec. 16
12:06
Hinterstoder: újabb világkupa futamot rendeznek (Síelők)
A felső-ausztriai síterep az idei szezonban amúgy is két világkupa futamnak ad otthont. Most kiderült, hogy a hétvégén elmaradt francia futamot is az osztrák síterepen pótolják be március elsején.
dec. 16
12:27
Angol, német, olasz és török foci a képernyőn - sport a tévében (Infostart)
Karácsonyhoz közeledve sűrűsödnek a dartsos néznivalók, de lesz még sznúker és lovak is.
dec. 16
12:33
BL-sorsolás: Real-Man. City, Chelsea-Bayern, Atlético-Pool a nyolcaddöntőben (Infostart)
Kihúzták a labdarúgó Bajnokok Ligája 2019/2020-as idényének tavaszi első körének párosítását, a győztesek a negyeddöntőben folytatják.
dec. 16
12:33
Bl: Bvb–Psg, Real–City, Atlético–Pool, Chelsea–Bayern, Napoli–Barca – sorsoltak (She)
Hétfőn Nyonban elkészítették a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddötőjének párosítását: a Dortmund a PSG-t, a Real Madrid a Manchester Cityt,  az Atalanta a Valenciát,  az Atlético Madrid a Liverpoolt, a Chelsea a Bayern Münchent, a Lyon a Juventust, a Tottenham az RB Leipziget, a Napoli a Barcelonát fogadja a párharcok első felvonásán.
dec. 16
12:48
Real-City, Atlético-Liverpool, Napoli-Barcelona (444.hu)
Kisorsolták a BL nyolcaddöntőit, a Barca, Mourinho és Ronaldo örülhetnek. Mikroelemzés következik.
dec. 16
12:54
Parádés nyolccaddöntők várnak ránk a Bajnokok Ligájában (ATV)
A címvédő Liverpool az Atlético Madriddal találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
dec. 16
13:00
Durva sorsolás a BL-ben, komoly rangadó vár a szurkolókra (Ripost)
A svájci Nyonban kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek párosításait.
dec. 16
13:09
Frankfurt–Salzburg, Olympiakosz–Arsenal, Fc Bruges–Mu az El-ben (She)
Az Európa-liga egyenes kiesés szakaszának sorsolását 13 órától tartják Nyonban. Kísérje figyelemmel az eseményt a Nemzeti Sport Online élő tudósítása segítségével, majd mondja el a véleményét a párosításról!
dec. 16
13:21
BL-sorsolás: Atlético–Liverpool és Manchester City–Real Madrid a nyolcaddöntőben (Behaviour)
A Paris Saint-Germain vezetőedzője korábbi csapata, a Borussia Dortmund ellen vezényli majd tanítványait. A Barcelona a Napolival, a 16 között először szereplő RB Leipzig a Tottenham Hotspurrel, a Juventus az Olympique Lyonnal, a Bayern München pedig a Chelsea-vel csap össze, míg az újonc Atalanta a Valenciával találkozik.
dec. 16
13:30
Szabó Tünde: Államilag elismert sportakadémiai rendszer jön létre (HírTV)
Az államilag elismert akadémiák vállalják, hogy teljesítik a sportakadémiai minőségbiztosítási rendszerben előírt feltételeket.
dec. 16
13:33
Bl: a Bayernnél tiltott szó lett 2012 és Drogba (She)
Mint ismert, a Bayern München a Chelsea-t kapta a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének hétfői sorsolásán. A német klub a közösségi oldalán reagált a párosításra, méghozzá felidézve a 2011–2012-es döntőt, amikor a két csapat legutóbb találkozott a sorozatban. Fájó emlék az a finálé a bajorok számára, hiszen Münchenben 1–1-es rendes játékidőt
dec. 16
13:35
Jégkorong: Hári János a Red Bull Salzburghoz igazolt (She)
A múlt heti válogatott-összetartásra és a Hat nemzet tornájára egy kivétellel nem jöttek haza a légiósok, így Hári János sem. Viszont a 27 éves center mégiscsak közelebb kerül Magyarországhoz, hiszen a finn élvonalbeli Lahti Pelicanstől, az osztrák központú EBEL-ben a szereplő – és vasárnap Hári előző klubjától, a Fehérvártól kikapó – Red Bull Salz
dec. 16
13:39
El: Szoboszlaiék Frankfurtba mennek; a Ludogorec az Intert kapta (She)
Kisorsolták a labdarúgó Európa-liga egyenes kieséses szakasza első fordulójának párosítását. A nyolcaddöntőbe jutásért a Szoboszlai Dominikot foglalkoztató Red Bull Salzburg az Eintracht Frankfurttal találkozik, a Ferencvárost megelőző Ludogorec az olasz Internazionaléval, az Espanyol a Wolverhamptonnal.
dec. 16
13:45
Heti program: a Liverpool a klub-vb-n, Barca–Real hétközben (She)
Az előttünk álló héten a spanyol La Ligában megrendezik a 10. fordulóban elmaradt el Clasicót – szerdán a Camp Nou-ban csap össze Barcelona és a Real Madrid. A német Bundesligában hétközi fordulót rendeznek – Sallaiék (Freiburg) a Bayern Münchent fogadják, Gulácsiék (RB Leipzig) pedig a Borussia Dortmundhoz utaznak. Az angol Ligakupában már a negye
dec. 16
13:47
Év Sportolója Gála: megvannak a jelöltek, indul a szavazás (She)
Miután Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, a Nemzeti Sport főszerkesztője az M4 Sport élő adásában ismertette a 10-es listákat, megkezdődött az internetes szavazás 2019 legjobb sportolóira. A sportújságírók 62. alkalommal voksolhatnak.
dec. 16
14:06
Íme a Bajnokok-Ligája párosításai (BorsOnline)
Mindenki nézze meg alaposan: [lead_kep]
dec. 16
14:18
Európa-Liga: Szoboszlaiék a Frankfurttal találkoznak, az Intert kapta a Ludogorec (ATV)
Szoboszlai Dominik csapata, a Salzburg az Eintracht Frankfurttal találkozik a labdarúgó Európa-liga kieséses szakaszának első fordulójában.
dec. 16
14:21
Világbotrány: Özil magára haragított másfél milliárd embert (Infostart)
A kínai állami televízió, a CCTV előzetes terveivel ellentétben nem sugározta az Arsenal és a Manchester City vasárnapi bajnoki rangadóját, helyette a Wolverhampton–Tottenham mérkőzés került a programba. Az ok Mesut Özilnek, az Arsenal játékosának a közösségi médiában megjelentetett posztja volt.
dec. 16
14:27
Női kézi-vb: „Támadóhiba volt!”– a román kapitány kiáll Rasmussen mellett (She)
A román női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Tomas Ryde megérti, miért volt a magyar válogatottat irányító Kim Rasmussen ideges a két csapat világbajnoki mérkőzésének hajrájában, és maga is elismerte, a játékvezetők több esetben is a javukra tévedtek. A dán szakember sajtótájékoztatón használt szavait nem tartja ő sem helyesnek, de súlyos
dec. 16
14:39
Európa-liga - Szoboszlaiék a Frankfurttal találkoznak, az Intert kapta a Ludogorec (Infostart)
A hétfői, nyoni sorsoláson 16 kiemelt és nem kiemelt együttest sorsoltak össze egymással - nyolc klub, így az osztrák is a Bajnokok Ligájából került át csoportharmadikként -, azonos nemzetbeliek nem kerülhettek egy párharcba.
dec. 16
14:51
Belterjes Liga: a rekordgyőztes és a favorit közül az egyik elbukik (Infostart)
Nyonban kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosítását. A sláger vitathatatlanul a Real Madrid és a Manchester City találkozója lesz.
dec. 16
14:51
Bl: egy napon a Dortmund–Psg és az Atlético Madrid–Liverpool (She)
Hétfőn Nyonban elkészítették a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosítását: az UEFA néhány órával a sorsolás után azt is közzétette, hogy a mérkőzéseket mikor rendezik meg.
dec. 16
15:00
Európa-liga – Szoboszlaiék a Frankfurttal találkoznak (Behaviour)
A BL előző idényében elődöntős Ajax Amsterdam riválisa a Getafe lesz, a Sevilla a Kolozsvárral, az Arsenal az Olimpiakosszal, míg a Manchester United a Club Brugge-vel veszi fel a harcot.
dec. 16
15:03
Fifa: jogi úton szereznék vissza a Blatter által Platininek kifizetett milliókat (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hivatalos holnapján közölte, hogy keresetet nyújtott be Sepp Blatter korábbi FIFA-elnök és Michel Platini korábbi FIFA-alelnök ellen. A szervezet azt szeretné jogi úton elérni, hogy a 2011 februárjában „indokolatlanul” kifizetett kétmillió svájci frankot (közel 600 millió forint) visszatérítsék.
dec. 16
15:06
Eldőlt, menesztették a magyar fociválogatott korábbi kapitányát (Ripost)
Menesztették posztjáról Erwin Koemant, az ománi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, miután csapata csalódást keltően szerepelt a Golf Kupán.
dec. 16
15:21
Varga Dénes az év játékosa a Total Waterpolónál (Infostart)
A férfiaknál Varga Dénest választották a év legjobb vízilabdázójának a Total Waterpolo nemzetközi szaklap szavazásán. A szakemberek, a média és a közönség voksainak összegzése alapján a nőknél Keszthelyi Rita a második lett.
dec. 16
15:21
Dvtk: hosszabbított a háromszoros válogatott középpályás (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK szerződést hosszabbított Márkvárt Dáviddal – tudatta a klub a hivatalos oldalán.
dec. 16
15:27
Torghelle: Amivel itthon kitűntem, azt Angliában a legutolsó játékos is tudta… (She)
A Fifázunk és pofázunk legújabb vendége Torghelle Sándor volt, aki beszélt pályafutása legszebb és legfájdalmasabb emlékéről, az angliai és görögországi légióskodásról, tanácsot adott a futballistának készülő fiataloknak, sőt még azt is elárulta, miért nem bánta, mikor egy meccsen már a 10. percben felmutatták neki a piros lapot!
dec. 16
16:09
Áll a bál a teniszben, rafinált maffia mozgatja a szálakat (Ripost)
135 teniszezőt vizsgálnak: bundáztak? Top 30-ba tartozó, többszörös tornagyőztes játékos után is nyomoz az FBI.
dec. 16
16:21
Kovács István kapcsolata az amatőr ökölvívással Tokióban véget ér (She)
Bár egykori sportágával Kovács István már csak a Bokszvilágszervezet, a WBO európai alelnökeként áll kapcsolatban, éppen azon dolgozik, hogy a tokiói olimpia amatőr ökölvívótornáját a NOB-nak sikerüljön normális mederben lebonyolítania. De ez csak munka, Kokó szeme akkor csillan fel, amikor a családjáról, az argentin steakekről vagy a jövő nyári ro
dec. 16
16:39
Vízilabda: bemutatták a budapesti Eb érmeit és fő támogatóit (She)
Kevesebb mint egy hónappal, pontosan 27 nappal a budapesti vízilabda Európa-bajnokság rajtja előtt jól haladnak az előkészületek a magyar szövetség (MVLSZ) elnöke szerint.
dec. 16
16:45
Pl: a pillanat, amikor az Everton csatára rájön, hogy lecserélik 19 perc játék után (She)
Mint beszámoltunk róla, Moise Keant, az Everton labdarúgócsapatának csatárát 19 perc játék után lecserélte Duncan Ferguson. A csere pillanatában készült felvételeken látszik, az olasz támadó is teljesen elképedt, amikor meglátta a mezszámát a táblán.
dec. 16
16:47
Vízilabda – Telitalálat? Vízipók lett a budapesti Eb kabalafigurája (She)
.
dec. 16
16:51
Vízilabda: telitalálat? Vízipók lett a budapesti Eb kabalafigurája (She)
Rögtön jelentős eseménnyel kezdődik meg hazánkban a 2020-as sportesztendő, hiszen január 12. és 26. között rendezik meg Budapesten az olimpiai kvalifikációs vízilabda Európa-bajnokságot. Az esemény hétfői sajtótájékoztatóján nemcsak a kontinenstorna érmeit és labdáját mutatták be, hanem a kabalafiguráját is, ami első ránézésre telitalálatnak t
dec. 16
16:53
hatalmas tűzijátékot csaptak a szurkolók a Psg meccsén (She)
Óriási tűzijátékot csaptak a Saint-Étienne szurkolói a PSG elleni, 4–0-s vereséggel végződő francia bajnoki mérkőzésen. Kylian Mbappé 89. percben szerzett találata után valósággal vörösbe borult a lelátó, a játékvezető nem sokkal később le is fújta az összecsapást.
dec. 16
17:12
Michelisz Norbert elárulta, ezt kevesen gondolták volna a világbajnokról (Ripost)
Michelisz Norbert, az idei szezon túraautó világbajnoka mindössze két óra alvás után is kiválóan állta Harsányi Levente és Szabó Győző kérdéseit a Petőfi Rádió Talpra magyar című műsorában.
dec. 16
17:33
Topligák: Messi, Verratti, Kroos – íme, a csapatok Mvp-jei (She)
A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) legfrissebb tanulmányában azt vizsgálta a saját maga által kifejlesztett algoritmust rászabadítva a világ egyik vezető futballstatisztikákkal és a játékosok teljesítményének értékelésével foglalkozó OPTA által biztosított adatokra, hogy az öt európai élbajnokságban szereplő csapatoknál
dec. 16
17:39
Real Madrid: látni kell Valverde örömét Benzema gólja után (She)
Mint beszámoltunk róla, a Real Madrid Karim Benzema utolsó pillanatokban szerzett góljával 1–1-es döntetlent játszott a Valencia otthonában. A francia csatár találatának kevés játékos, vagy szurkoló fejezhette ki jobban örömét, mint a madridiak középpályása, Federico Valverde.
dec. 16
17:45
Bl: a Barca lehet a végső győztes; Guardiola mumusa lett a Real? (She)
Mint ismert, hétfőn kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosítását. Alább összeszedtünk néhány statisztikai érdekességet a párosításokról. A számok alapján az FC Barcelona lehet a végső győztes, ha legyűri a Napolit. Pep Guardiola felemás emlékeket őriz a Real Madridról, a Juventus viszont kifejezetten jókat az Olympique Lyon
dec. 16
17:57
Csupasport: futás a büszke Nagy-Kevély körül (She)
A Pilis egyik legizgalmasabb része a Solymár és Pilisborosjenő között található Kevélyek. Sok túraútvonal keresztezi itt egymást, a környék teli látnivalóval, szóval ideális hely a terepfutásra.
dec. 16
18:15
Röplabda: teljes a 2021-es férfi Eb rendezőinek névsora (She)
Észtország, Finnország, Csehország és Lengyelország közösen rendezheti meg a 2021-es férfi röplabda Európa-bajnokságot.
dec. 16
18:24
A dán kézikapitány szerint igaza volt Rasmussennek amikor reklamált (444.hu)
De akkor sem lehet egy sajtótájékoztatón ilyen szavakat használni.
dec. 16
18:27
Jégkorong: Románia lesz a mieink harmadik ellenfele az olimpiai selejtezőben (She)
Az elmúlt hét második felében rendezték a 2022-es téli olimpia férfi jégkorongtornájának második selejtezőkörét, amelynek végén kiderült, hogy Románia lesz a mieink csoportjának negyedik tagja a februárban, Angliában, Nottinghamben rendezendő selejtezőtornán. Az ezzel egy időben rendezendő másik két csoport mezőnye még nem alakult ki, mert Barcelon
dec. 16
18:39
Bl: Simeone sem futja körbe örömében a nappalit – Klopp (She)
Mint beszámoltunk róla, kialakultak a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosításai. Nézzük meg, a főszereplők hogyan reagáltak az ellenfelekre...
dec. 16
18:57
Leicester: nem akármilyen előadással tarolt a Twitteren az ificsapat (She)
Ben Chilwell, a Leicester City hátvédje osztotta meg a közösségi médiában azt a felvételt, amelyen a klub ificsapata gyakorlatilag lemásolta Stormzy, a brit rapper „Shut Up” című számának videoklipjét: a felvétel tarolt Twitteren.
dec. 16
19:09
Van olyan Nb I-es rangsor, amelyben a Fradi az 1., az Újpest a 2. (She)
A labdarúgó NB I tabelláját 16 forduló elteltével úgy vezeti négypontos előnnyel a Ferencváros, hogy egy meccsel kevesebbet játszott, mint két közvetlen üldözője, a Mol Fehérvár és a Mezőkövesd. Viszont nemcsak a „hagyományos” táblázatot, hanem a vizsgált további tíz rangsorból még négyet vezet a Ferencváros, öt mutatóban a Fehérvár áll az élen, mí
dec. 16
19:15
Arsenal: a klub Artetával tárgyal a menedzseri állásról – sajtóhír (She)
A Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapatának vezérigazgatója, Vinai Venkatesham Mikel Artetával tárgyal a megüresedett menedzseri pozícióról.

Keresés