2019. december 3. kedd

dec. 3
12:09
Inkább a „halál” (Behaviour)
Az, hogy a magyar válogatott esetleg kijut az Eb-re, még csak az első része a feladatnak, a csoportkörben két korábbi világbajnok és az Eb-címvédő következne.
dec. 3
12:15
Edzősors: Kondás távozott a Deac-tól, a Győrnél folytatja (She)
A labdarúgó NB III-ban szereplő Debreceni EAC a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy Kondás Elemér távozik a klubtól, mert magasabb osztályban szereplő egyesülettől kapott ajánlatot. Nem sokkal később az ETO FC Győr bejelentette, hogy a rutinos szakember lesz Boér Gábor utódja az NB II-ben szereplő csapatnál.
dec. 3
12:17
Olaszország: már 50 millió eurónál jár a licit az „új Pirlóért” (She)
Akár 50 millió eurót is megérne a Juventusnak Sandro Tonali – írja a goal.com. A játékstílusa és fizimiskája miatt egyaránt Andrea Pirlóhoz hasonlított, háromszoros olasz válogatott középpályást korábban – többek között – az Interrel, a Milannal, az Atlético Madriddal, a PSG-vel és a Manchester Cityvel is szóba hozták.
dec. 3
12:45
Női kézi-vb: megvan a franciák első sikere, a kazahok ráijesztettek Romániára (She)
A Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság csoportkörének 3. fordulójában Franciaország megszerezte első győzelmét a tornán: 46–7-re kiütötte Ausztráliát. A románok nehezen, de legyűrték Kazahsztánt, így a magyar válogatott a negyedik helyről várja a folytatást. A játéknap rangadóján a németek egy góllal voltak jobbak a dánoknál.
dec. 3
12:47
Aranylabda: íme, az összes szavazat egy helyen! (She)
Mint ismert, hétfő este Lionel Messi megkapta pályafutása hatodik Aranylabdáját – Virgil van Dijk végzett a második, Cristiano Ronaldo a harmadik helyen. A France Football nyilvánosságra hozta az újságírók szavazatait.
dec. 3
12:54
Aranylabda: Messi mindössze hét ponttal végzett Van Dijk előtt (ATV)
Az idei Aranylabda-szavazáson győztes Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgója mindössze hét ponttal végzett a második helyezett Virgil van Dijk előtt.
dec. 3
13:15
Győztes gólt szerzett Szalai a Frankfurt ellen (Behaviour)
A Mainz egymást követő második bajnokiját nyerte, a Frankfurt sorozatban harmadszor kapott ki a pontvadászatban.
dec. 3
13:21
Nagy bejelentést tett Hosszú Katinka exférje és egykori edzője (Infostart)
Shane Tusup Magyarországon szeretné felkészíteni Szilágyi Liliánáékat az olimpiára.
dec. 3
13:33
Televízió: továbbra is a Sport Tv-n a kézi Bl, mégis lemaradhatunk róla (She)
A Sport Tv a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében elárulta, hogy további öt évre meghosszabbította a férfi és női kézilabda Bajnokok Ligája közvetítési jogait.
dec. 3
13:39
U17-es Eb: a franicákkal is egy csoportba kerültünk az elitkörben (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség elkészítette az U17-es Európa-bajnokság elitkörének csoportbeosztását. A magyar válogatott Franciaországgal, Norvégiával és Svédországgal került egy négyesbe, s hazai pályán játssza majd a meccseit.
dec. 3
13:45
Gyász: december 11-én vesznek végső búcsút Nagy Attilától (She)
Súlyos betegséget követően november 20-án, életének 76. évében elhunyt Nagy Attila, többszörös magyar válogatott kézilabdázó, az Újpesti Dózsa játékosa – tudatta az országos szövetség a hivatalos oldalán.
dec. 3
13:51
Mu: Solskjaer szerint nincs veszélyben az állása, a média hazudik (She)
A Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer a keddi sajtótájékoztatón reagált az angol média értesüléseire, miszerint veszélyben az állása.
dec. 3
14:03
U17-es Eb: a franciákkal is egy csoportba kerültünk az elitkörben (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség elkészítette az U17-es Európa-bajnokság elitkörének csoportbeosztását. A magyar válogatott Franciaországgal, Norvégiával és Svédországgal került egy négyesbe, s hazai pályán játssza majd a meccseit.
dec. 3
14:15
Atlétika: „Gyarapítania kellene a sportágat, de ezzel a reformmal megöli” (She)
Yohan Blake olimpiai és világbajnok jamaicai atléta a Gyémánt Liga jövő évi, új lebonyolítását, valamint Sebastian Coe-t kritizálta.
dec. 3
14:21
Bundaügy: pénzbüntetésre ítéltek két volt labdarúgót (She)
A Központi Nyomozó Főügyészség fellebbezésének eredményeként kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntette miatt a Fővárosi Törvényszék pénzbüntetésre ítélte azt a két volt labdarúgót, akivel szemben korábban elévülés miatt megszüntette a büntetőeljárást.
dec. 3
14:33
Nfl: zseniális táncot mutattak be a Seahawks játékosai (She)
A hétfő éjszakai Seattle Seahawks–Minnesota Vikings NFL-mérkőzésen különleges tánccal ünnepelte meg David Moore a 60 yardos elkapott touchdownját.
dec. 3
14:39
Újabb neves sportesemény kerül a Papp László Sportarénába (Infostart)
A Papp László Sportarénában rendezik jövő áprilisban a női tenisz Fed Kupa döntőjét. A sorsolás február 11-én lesz.
dec. 3
14:39
Formula E: világbajnoki státuszt kap a sorozat (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) döntése értelmében a 2020–2021-es idénytől már világbajnokságként működik tovább az elektromos meghajtású együléses versenyautókat felvonultató Formula E-sorozat.
dec. 3
14:51
Uefa: Dárdai Márton fair play-díjat vett át a német U-válogatott kapitányaként (She)
Mint beszámoltunk róla, az Európai Labdarúgó-szövetség elkészítette az U17-es Európa-bajnokság elitkörének csoportbeosztását. A rendezvényen a német válogatottat csapatkapitányként Dárdai Márton képviselte, aki egyúttal az UEFA Respect fair play-díját is átvehette az együttes nevében.
dec. 3
15:09
Svájc: visszakapja eredeti nevét az 1954-es vb-döntő stadionja (She)
Egy új szponzori megállapodásnak köszönhetően a következő szezontól ismét Wankdorf Stadion lesz a neve az 1954-es labdarúgó-világbajnoki döntő helyszínének.
dec. 3
15:15
Hosszú-történet: családban marad (Azenpenzem)
Bakos László, Pass Ferenc, Dave Salo, Shane Tusup, Petrov Árpád, Gelencsér Máté. Hosszú névsor, bár az ötödik olimpiájára készülődő zseni pályafutása is három évtizedre terjed ki.
dec. 3
15:21
Cristiano Ronaldo ezért hagyta ki az Aranylabda-gálát (Ripost)
Cristiano Ronaldo nem volt ott hétfő este a párizsi Chatelet Színházban megrendezett Aranylabda-gálán.
dec. 3
15:27
Aranylabda: Cr nővére kőkeményen kiosztotta Van Dijket (She)
Mi is megírtuk, hogy a jókedvű Virgil van Dijk eleresztett egy Cristiano Ronaldóval kapcsolatos poént a hétfői Aranylabda-gálát megelőzően. Arra viszont valószínűleg nem számított a holland, hogy sokan támadják majd ezért – a portugál játékos nővére is keményen visszaszólt.
dec. 3
15:39
F1: Bottas zárt az élen az idényt követő teszt 1. napján (She)
Nem vasárnap hajtottak utoljára pályára a 2019-es F1-es autók, ugyanis a csapatok még részt vesznek Abu-Dzabiban egy kétnapos teszten, amelyen főként a Pirelli felkészülését segítik a következőre szezonra. A keddi napon Valtteri Bottas (Mercedes) volt a leggyorsabb és a legszorgalmasabb is.
dec. 3
15:41
Eb 2020: Ausztria és Románia ellen készülnek az angolok (She)
Az angol labdarúgó-válogatott Ausztriával és Romániával vív felkészülési mérkőzést a jövő nyári Európa-bajnokság előtt.
dec. 3
15:45
F1: Bottas zárt az élen az idényt követő teszt 1. napján (She)
Nem vasárnap hajtottak utoljára pályára a 2019-es F1-es autók, ugyanis a csapatok még részt vesznek Abu-Dzabiban egy kétnapos teszten, amelyen főként a Pirelli felkészülését segítik a következőre szezonra. A keddi napon Valtteri Bottas (Mercedes) volt a leggyorsabb.
dec. 3
15:51
Kép: a Milan különleges mezt kapott az alapítási évfordulóra (She)
Az olasz AC Milan labdarúgócsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a klubalapítás 120. évfordulójának alkalmából különleges mezt dob piacra. A Puma által készített piros-fekete csíkos mezen aranyozott címer és feliratok találhatóak.
dec. 3
15:53
Rb Leipzig: Gulácsi ismét edzésben, a Hoffenheim ellen visszatérhet (She)
Az RB Leipzig honlapjának beszámolója szerint 18 mezőnyjátékos, valamint mind a három kapus részt vett a csapat kedd délelőtti tréningjén – azaz Gulácsi Péter is visszatért a napi munkába.
dec. 3
16:09
Fontos kérdést dönt el Kenderesi Tamás erkölcsi bizonyítványa (Infostart)
A MOB hétvégi döntése értelmében csak büntetlen előéletűek utazhatnak az olimpiára.
dec. 3
16:21
Ázsiában és Európában nem Messi volt a befutó (Infostart)
Az idei Aranylabda-szavazáson győztes Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgója mindössze hét ponttal végzett a második helyezett Virgil van Dijk előtt.
dec. 3
16:24
Többszörös pénz, ennyit keresett idén Babos Timi és Hosszú Katinka (Ripost)
Teniszezőnőnk maga is rácsodálkozott, mekkora összeg szerepelt a vb-címért járó csekken. Ehhez képest mennyit keres az úszósztár?
dec. 3
16:51
Uefa: U19-ben is jön a „Nemzetek Ligája”, az egyik ellenfelünk Románia (She)
Az elitkörbe jutó U17-es magyar labdarúgó-válogatott válogatott mellett másik három korosztály is érintett volt a nyoni sorsolásokon, amelyeken eldőlt, hogy milyen csoportokból vezethet korosztályos együtteseink útja a 2021-es és a 2022-es U17-es, illetve U19-es Európa-bajnokságra.
dec. 3
16:53
Tottenham: megszakadtak a tárgyalások Eriksennel, mert... (She)
Már ezen a nyáron nagyon közel állt egymáshoz a Real Madrid és a Tottenham dán karmestere, Christian Eriksen, de már akkor tudni vélték a lapok, hogy a spanyol kérő vár egy évet az átigazolással, hogy a középpályást ingyen szerezze meg, annak ugyanis 2020 nyarán lejár a szerződése a londoniakkal. Úgy tűnik, ez a megoldás lesz a nyerő tipp.
dec. 3
17:27
Milánó: nem a San Siro helyett, hanem mellé épül új stadion? (She)
A nyáron sok futballszerető embert szíven ütött, hogy a 2026-os téli olimpiai pályázat részeként új multisportarénát húznának fel a San Siro helyére Milánóban, erről a Nemzetközi Olimpiai Bizottság lausanne-i kongresszusán számolt be Paulo Scaroni, a Milan klubelnöke és Alessandro Antonello, az Inter igazgatója. A legújabb hírek szerint talán mégse
dec. 3
17:27
Olcsón megúszták a botrányt a magyar focisták (Ripost)
A két vádlottal szemben 2016-ban indult a büntetőeljárás.
dec. 3
17:29
Eb 2020: Bale el lesz tiltva a golfozástól a torna alatt (She)
Még több mint fél év van a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság nyitányáig, a walesi szövetség azonban úgy érezte, jobb már most tisztázni, hogy az együttes egyik legjobbja, Gareth Bale biztosan nem hódolhat majd a szenvedélyének, a golfozásnak a kontinenstorna ideje alatt.
dec. 3
17:29
Súlyos sérülés, hosszú időre kidőlt a magyar bajnok sztárja (Ripost)
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján közölte, hogy a Vardar Szkopje elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-csoportmeccsen Kent Robin Tönnesen Achilles-ín-szakadást szenvedett.
dec. 3
17:31
Cristiano Ronaldo orvosa műtötte meg a forduló Nb I-es visszatérőjét (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban a Fradi Norvégiából érkezett támadóduója, Franck Boli és Tokmac Nguen, a Mezőkövesd ellen a 29. percben kiállított felcsúti Szolnoki Roland, a DVTK ellen góllal és gólpasszal jelentkező fehérvári Kovács István és a forduló visszatérője, a debreceni Bódi Ádám.
dec. 3
17:33
Mégis elítélték a két volt focistát a bundaügyben (Infostart)
A Központi Nyomozó Főügyészség fellebbezése nyomán ítélték el azt a két volt labdarúgót, akikkel szemben korábban elévülés miatt megszüntették a büntetőeljárást.
dec. 3
17:33
Messi kisfiát eksztázisba hozta apja Aranylabdája (BorsOnline)
Hatodszor kapta meg az Aranylabdát Lionel Messi, de a párizsi gálán mégsem ő volt a főszereplő, hanem négyéves kisfia, Mateo.
dec. 3
17:45
Fft: egy gyilkosság margójára – a Lazio ultrái között (She)
Augusztus 7-én lelőtték az Irriducibili, vagyis a Lazio hírhedt ultráinak vezérét. A FourFourTwo Rómába látogatott a gyászoló keménymaghoz.
dec. 3
17:51
Megjelent az idei sportévkönyv (Infostart)
Bemutatták a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) gondozásában megjelent Sport 2019 című évkönyvet.
dec. 3
17:51
Csupasport: túl kövér lett, majd sétált 460 kilométert (She)
Az argentin Tristán Mozimán egykori rögbijátékos pályafutása után extrém hízásnak indult, de életmódváltásának köszönhetően megszabadult néhány kilótól, és Santandertől elgyalogolt Madridig.
dec. 3
17:57
Kinek kínos? Vandálok rongálták meg a Fradi emléktábláját (BorsOnline)
Hosszú évek hagyományos koszorúzása maradt el ma a Ferencvárosi Önkormányzat épületénél. Vandálok rongálták meg a 120 éve alapított FTC emléktábláját, amely éppen a polgármesteri hivatal főbejárata mellett van. Vajon kinek kínos ez?
dec. 3
18:03
Real Madrid: a nápolyi elnök engedélyt adott az átigazolásra? (She)
Egyik madridi gigásznak sem megy igazán mostanában, az Atlético Madridnál egy karmester és egy vérbeli befejező csatár, a Real Madridnál meglepő módon egy támadó középpályás és egy középső védő a kiszemelt.
dec. 3
18:05
Évkönyv: megjelent a Sport 2019 (She)
Bemutatták az év sportsikereit összegyűjtő, igényes kivitelű Sport 2019-et, egyúttal aláírták a a kiadványt elkészíttető Magyar Olimpiai Bizottság és az NKM Nemzeti Közművek Zrt. együttműködési megállapodását.
dec. 3
18:09
Friss hírek Gulácsi Péter állapotáról (Infostart)
Kedden ismét edzésbe állt Gulácsi Péter, az RB Leipzig labdarúgócsapatának elsőszámú kapusa, aki a múlt héten, a Benfica elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett fejsérülést.
dec. 3
18:51
Tokió 2020: Kipchoge címet védene, bárhol is kelljen (She)
A világ idei legjobb atlétája, a címvédő Eliud Kipchoge vállalja a szereplést a férfi maratoni versenyben a jövő évi olimpián, amennyiben a kenyai csapatban számítanak rá.
dec. 3
18:57
Fortuna Liga: két magyar Dac-játékos is a forduló csapatában (She)
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 17. fordulójának álomcsapatába a DAC két magyar játékosa, Vida Kristopher és Vida Máté is bekerült. A legjobbak között még három dunaszerdahelyi labdarúgó, Marko Divkovic, Connor Ronan és Cesar Blackman kapott helyet.
dec. 3
19:03
F1: szívében magyar a Williams izraeli pilótája (She)
Az Abu-dzabi Nagydíj utáni kétnapos teszten az izraeli Roy Nissany is teszteli a Williamst. A 25 éves versenyző a Budapesten élő édesapja révén hazánkban nőtt fel, érti a nyelvünket, és ezer szállal kötődik Magyarországhoz.

Keresés