2019. december 12. csütörtök

dec. 12
12:21
Női kézi-vb: Pena nem csinálna drámát a magyarok helyében (She)
Nerea Pena, a Siófok KC spanyol irányítója nem csinálna drámát a magyarok helyében, amiért a női kézilabda-válogatott csupán a 14. helyen végzett a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
dec. 12
12:39
Jégkorong: az Iihf Oroszországban tartaná a 2023-as vb-t (She)
A Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) mindent megtesz annak érdekében, hogy az eredeti terveknek megfelelően Oroszország rendezhesse meg a 2023-as A-csoportos jégkorong-világbajnokságot René Fasel elnök szerint.
dec. 12
12:41
F1: a Ferrari felfedte, mikor mutatja be a 2020-as autóját (She)
A Ferrari megelőzte a többi F1-es csapatot, s elsőként jelentette be, mikor rántja le a leplet a 2020-as versenygépéről – a bemutatóra február 11-én kerül sor.
dec. 12
12:57
Már három sérültjét kell jövő évig nélkülöznie a Bayernnek (Infostart)
Idén már nem léphet pályára Kingsley Coman. A Bayern München csatára szerdán a Tottenham Hotspur elleni labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzésen (3-1) sérült meg.
dec. 12
13:03
Liverpool: „aprópénzért” érkezhet januárban a Salzburg támadója (She)
Brit lapértesülések szerint a Liverpool 9 millió euró körüli összegért már a januári átigazolási időszakban szerződtetheti a Red Bull Salzburgban szereplő japán támadót, Minamino Takumit.
dec. 12
13:09
óriási sprint, hatalmas mentés a Bayern-játékostól (She)
Érdekes jelenetre hívta fel a figyelmet a korábbi labdarúgó, Stuart Holden. A jelenleg televíziós szakértőként dolgozó korábbi középpályás a Bayern München–Tottenham Bajnokok Ligája találkozóról emelte ki azt a mozdulatsort, amikor a második félidőben a vendégek játékosa, Szon Hung Min teljesen egyedül tört kapura, ám a lövés előtti pillanatokban A
dec. 12
13:12
Európa-liga: csak egy maradhat (Behaviour)
Saját veretes történelmét írhatja tovább a Ferencváros, amennyiben nyer a bolgár Ludogorec otthonában, bejut a legjobb 32 csapat közé.
dec. 12
13:15
Liverpool: „aprópénzért” érkezhet januárban a Salzburg támadója (She)
Brit lapértesülések szerint a Liverpool 9 millió euró körüli összegért már a januári átigazolási időszakban szerződtetheti a Red Bull Salzburgban szereplő japán támadót, Minamino Takumit.
dec. 12
13:51
Nem nyomás, motiváció (Azenpenzem)
A Fradinak ma este nyernie kell a bolgár Ludogorec vendégeként ahhoz, hogy bekerüljön a legjobb harminckettő közé a labdarúgó Európa-ligában.
dec. 12
14:15
Rögbi: merész elvárások az elnökségtől a másodosztályú Eb-re (She)
A magyar férfi és női olimpiai rögbiválogatottnak a másodosztályú (Trophy) Európa-bajnokságról kell kvalifikációt szereznie a 2024-es, párizsi olimpia négy év múlva esedékes európai selejtezőtornájára.
dec. 12
14:21
Női vízilabda Eb: Bíró Attila érmet vár a csapatától (She)
Kedden kezdte el a felkészülést a magyar női vízilabda-válogatott a január 12. és 26. között rendezendő budapesti olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságra, amelyen Bíró Attila együttesének célja az éremszerzés.
dec. 12
14:21
Súlyosan megsérült a legjobb magyar snowboardos (Síelők)
Felkartörést szenvedett olimpiai reménységünk, a kecskeméti Fricz Botond. Leghamarabb februárban állhat újra deszkára.
dec. 12
14:27
Wtcr: a legfontosabb tudnivalók az idényzáróról (She)
Ezen a hétvégén utoljára bőgnek fel idén a motorok a túraautó-világkupában (WTCR), és ha minden jól megy, magyar sikernek örülhetünk a legvégén. A bajnoki összetettet ugyanis Michelisz Norbert vezeti, vagyis érdemes lesz nyomon követni a majalziai idényzáró eseményeit!
dec. 12
14:33
A Fradinak az új magyar csúcshoz a 2. félidei védekezésén javítania kell (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata csütörtökön 21 órától ugyanazzal a céllal léphet pályára Razgradban, az idény során már kétszer legyőzött Ludogoreccel szemben, mint két hete itthon az Espanyol ellen – ha győz, akkor megdönti az eddigi magyar pontrekordot az európai kupák csoportkörében. Ráadásul a bulgáriai sikerrel a magyar klubok közül elsőként to
dec. 12
14:33
Lebukott, új klubjához érkezett Szoboszlai csapattársa (Ripost)
A Bajnokok Ligája idei felfedezettje jó eséllyel a német bajnokságban folytatja pályafutását. Már meg is kezdődtek a tárgyalások.
dec. 12
14:57
A bőség zavara is kihívást jelent Bíró Attilának (Infostart)
Kedden kezdte a felkészülést a magyar női vízilabda-válogatott a január 12. és 26. között sorra kerülő budapesti olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságra, amelyen Bíró Attila együttesének célja az éremszerzés.
dec. 12
14:57
Bl: Szeretnénk meglepetést szerezni a nyolcaddöntőben – Gulácsi (She)
Gulácsi Péter, a labdarúgó Bajnokok Ligájában nyolcaddöntős RB Leipzig magyar válogatott kapusa azt mondta, hogy a kupasorozatban szeretnének meglepetést szerezni, és még legalább egy kört menni.
dec. 12
15:03
Párizs 2024: a szervezők Tahitin rendeznék a szörfversenyeket (She)
A 2024-es párizsi olimpia szervezői azt szeretnék, ha a francia fővárostól 15 ezer kilométerre lévő Tahitin rendeznék az ötkarikás játékok szörfversenyeit.
dec. 12
15:09
Női kézi-vb: kiábrándító szereplésről írnak, és a kapitány fejét követelik Romániában (She)
„Jó, hogy vége” – írta a Gazeta Sporturilor bukaresti sportlap Japánba kiküldött tudósítója a román női kézilabda-válogatott utolsó világbajnoki mérkőzése után, amelyen a házigazdák csapata 37–20-ra verte Neaguéket.
dec. 12
15:36
Kislánynak küldött fotót intim testrészéről a világsztár: Igen, arról (Ripost)
Vizsgálat indult az Európa-bajnok sportoló ellen, de az edzőit is súlyos vádakkal illetik.
dec. 12
15:39
Gulácsi: szeretnénk meglepetést szerezni a nyolcaddöntőben (ATV)
Gulácsi Péter, a labdarúgó Bajnokok Ligájában nyolcaddöntős RB Leipzig magyar válogatott kapusa azt mondta, hogy a kupasorozatban szeretnének meglepetést szerezni, és még legalább egy kört menni.
dec. 12
15:45
Jégkorong: kikapott a magyar női válogatott a csehektől (She)
A magyar női jégkorong-válogatott 4–1-re kikapott a cseh csapattól a Szocsiban zajló felkészülési torna csütörtöki nyitó mérkőzésén.
dec. 12
15:51
Darts-vb: 10 nehéz szabályismereti kérdés – kvíz (She)
A 2020-as dartsvilágbajnokságot felvezető sorozatunk részeként kis játékra invitáljuk önöket. Ha szereti ezt a sportágat, és úgy érzi, ismeri a szabályokat, akkor itt a remek alkalom, hogy tesztelje tudását!
dec. 12
15:53
Síugró-vk: Lahtiban pótolják a nagy szél miatt elmaradt versenyt (She)
A Nemzetközi Síszövetség (FIS) csütörtöki közleménye emlékeztet rá, hogy a vk-futamot a nagy szél miatt nem tudták megrendezni, a házigazda finnek pedig éltek a jogukkal, hogy egy későbbi időpontban egy másik helyszínen megtartsák a versenyt.
dec. 12
16:39
Újabb elismerés, Babos Tímea erre ismét büszke lehet (Ripost)
A magyar teniszezőnő pazar évet tudhat maga mögött. Ezt a teniszversenyeket szervező WTA is elismerte.
dec. 12
16:51
Jégkorong: Erdély Csanád másik jeges sportágra váltott? (She)
Nem kell megijedni! Erdély Csanádnak, a Hydro Fehérvár AV19 és a magyar jégkorong-válogatott kiváló csatárának esze ágában sincs másik jeges sportra váltani! Mindössze a Sportkrém kedvéért tette le a hokibotot és vett a kezébe seprűt, hogy a korongnál egy sokkal nagyobb követ juttasson a kapu helyett a házba.
dec. 12
16:53
Jégkorong – Erdély Csanád másik jeges sportágra váltott? (She)
.
dec. 12
17:03
Kajak-kenu: Kubina Ádám lett az Mkksz főtitkára (She)
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöksége Kubina Ádámot nevezte ki főtitkárnak.
dec. 12
17:03
Hamilton motorra, Rossi Forma-1-es autóba pattant (Behaviour)
Az esemény a média teljes kizárásával zajlott le, az első képek is csak szerdán kerültek napvilágra.
dec. 12
17:21
Darts: a hölgyeknek már egy győzelem is áttörés lenne a Pdc-vb-n (She)
Színesíti a 96 játékost számláló világbajnoki mezőnyt, hogy két nő is a tagja, de megdolgoztak érte: Fallon Sherrock a hölgyek számára kiírt brit kvalifikációs küzdelmeket nyerte meg, míg a japán Szuzuki Mikuru a nem britekét, a világ többi nemzetének indulói számára szervezettet.
dec. 12
17:23
F1: lenyűgöző drónfelvételek az új vietnámi pályáról (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, gőzerővel zajlik az első Formula–1-es versenyére készülő Vietnám fővárosában, Hanoiban a pálya építése, és mint szerdán kiderült, egy újabb kanyart illesztettek a ring vonalvezetésébe.
dec. 12
17:33
Atlétika: egy lépés hiányzik, de valószínű, hogy Budapesten lesz a 2023-as vb (She)
A Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa elfogadta a Fővárosi Közgyűlés feltételeit, és ha december 31-ig erről megszületik a kormányhatározat is, akkor minden akadály elhárul a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság megrendezése elől.
dec. 12
17:42
Eltűnt Szilágyi Liliána, semmit sem tudnak róla (Ripost)
Értetlenül áll Szilágyi Liliána hiányzása előtt az úszók szövetségi kapitánya.
dec. 12
17:45
Fft: Ausztrália, 1999 – az Mu legőrültebb kirándulása (She)
Reggelig a kaszinóban, szállodába lopódzó lányok, szunyókálás edzés közben. A körülmények: a csapat a történelmi triplázás után van, tízezer mérföldre otthontól, Steve McClaren gondjaira bízva. Az akkori főszereplők elevenítik fel a felkészülés eseményeit...
dec. 12
17:47
La Liga: „Lejátsszuk a Clásicót, nem lesz újabb halasztás” (She)
Josep Maria Bartomeu, az FC Barcelona elnöke csütörtökön kijelentette: katalán függetlenségpárti tüntetők hiába hirdettek megmozdulást a Camp Nou köré jövő szerdára, a Barcelona–Real Madrid mérkőzés napjára, a spanyol labdarúgás el Clásicóját nem halasztják el még egyszer.
dec. 12
18:03
Csupasport: ilyen a hóhelyzet Ausztria ismert sípályáin (She)
Noha itthon még csak Eplényben lehet síelni, a szomszédos Ausztriában már beindult az élet a népszerű síterepeken.
dec. 12
18:09
Egyszerű a Fradi-képlet: győzni kell (Infostart)
Ma este a Ferencváros Razgradban zárja az Európa-liga csoportkörét. A képlet egyszerű, akár egy döntőben: a Fradi továbbjut, ha nyer. Ha nem tud győzni, kiesik.
dec. 12
18:09
Súlyemelés: Teng Vej világcsúcsot szakított (She)
A 2016-os olimpiai bajnok, sokszoros világbajnoki aranyérmes kínai Teng Vej világcsúcsot állított fel szakításban a nők 64 kilogrammos kategóriájában a súlyemelők Tiencsinben zajló világkupaversenyén.
dec. 12
18:15
Rég láttam ilyen megható szakítós videót (444.hu)
A 2016-os olimpiai bajnok, sokszoros világbajnoki aranyérmes kínai Teng Vej világcsúcsot állított fel szakításban a nők 64 kilogrammos kategóriájában a súlyemelők Tiencsinben zajló világkupa-versenyén. A 26 éves Teng saját 116 kilós fogásnemi rekordját javította tovább 117 kilóra a kínai viadalon.
dec. 12
18:33
Edzés közben rabolták el az amerikai biatlonsport nagy reménységét (She)
Az amerikai biatlonsport egyik legnagyobb reménységét edzés közben rabolták el – a hegylakók támadásának egy haláleset és egy derékba tört pályafutás lett az eredménye.
dec. 12
18:45
Futball: terhes lett a csapat elnökének lánya, kirúgták a játékost… (She)
Miután terhes lett a klub elnökének lánya, azonnal szerződést bontottak egy futballistával a szlovén másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. És ahogy azt sejteni lehet, a két hír között bizony van összefüggés...
dec. 12
18:45
Már vártuk ezt a videót! Helyet cserélt a két világbajnok (Ripost)
Hat percen át nézheted, mit művel Lewis Hamilton a motoron, mialatt a kocsiját kölcsönadta.
dec. 12
18:51
Kétgólos hátrányból állt fel, és csoportelső lett az Arsenal (She)
Hiába vezetett már két góllal a Standard Liege az Arsenal ellen az Európa-liga csoportkörének utolsó fordulójában, az angol együttes három perc alatt egyenlített, és így amellett, hogy csoportelső lett, továbbvitte magával a guimaraesi Vitóriától vereséget szenvedő Eintracht Frankfurtot.
dec. 12
18:57
Kádár Tamás csapata és a Lazio is kiesett az Európa-ligából (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének 6. fordulójában Kádár Tamás csapata, a Dinamo Kijev hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a három magyar játékost (Kecskés Ákos, Vécsei Bálint, Holender Filip) foglalkoztató Luganóval, így a harmadik helyen zárt, s búcsúzott a sorozattól.
dec. 12
18:59
Nb I: a Honvéd és az Újpest futballistái is sütit árulnak (She)
A szombati Honvéd–Újpest bajnoki másnapján a két csapat futballistái közösen árulnak süteményeket az autizmussal élők megsegítésére.
dec. 12
19:01
El: a csoportkör 6. fordulójának eredményei, tabellái egy helyen (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének utolsó fordulójához érve a továbbjutás szempontjából nagy harc vár a csapatokra – köztük a Ferencvárosra. Az Arsenalnak is égetően szüksége van a három pontra, amennyiben meg akarja nyerni a csoportját. A zöld-fehérek és az „ágyúsok” mérkőzését is élőben követheti az NSO-n!
dec. 12
19:27
Megjósolhatatlan a forgatókönyv Michelisz Norbert várható sporttörténelmi sikere előtt (Infostart)
A magyar autósport történetének egyik legnagyobb sikerére készül Michelisz Norbert, aki éllovasként kezdheti meg a túraautó-világkupa, a WTCR-sorozat szezonzáró hétvégéjét Malajziában. Volt csapattársa, Wéber Gábor szerint a magyar pilótának a lehető legjobban meg kell próbálnia kizárni a zavaró tényezőket.
dec. 12
19:45
Labdarúgás: Pulisic másodszor lett a legjobb amerikai játékos (She)
Christian Pulisicet másodszor választotta meg az év legjobb labdarúgójának az Egyesült Államok sportági szövetsége, ezzel a legfiatalabb kétszeres kitüntetett lett. A Chelsea 21 éves támadója 2017 után érdemelte ki ismét az elismerést.
dec. 12
19:51
Női kosár Euroliga: a Sopron véget vetett a rossz szériának (She)
Négy vereség után újra nyert a Sopron a női kosárlabda Euroligában: a magyar bajnok csütörtök este hazai pályán nagy csatában 59–51-re győzött az olasz Famila Schio ellen. A harmadik negyed elején már 12 ponttal vezettek a soproniak (34–22), aztán 39–39-nél újra együtt voltak a felek, de az utolsó játékrészben ismét a hazaiak felé billent a mé
dec. 12
20:03
Férfi kosár Nb I: megszerezte második győzelmét a Szeged (She)
A Szeged az Oroszlány ellen szoros első félidő után megszerezte idénybeli második győzelmét a férfi kosárlabda NB I-ben. A hazai csapatból összesen heten léptek pályára, 91 pontjából 81-et a kezdő ötös tagjai szereztek.

Keresés