2019. december 1. vasárnap

dec. 1
13:06
Világcsúcsot futott 10 kilométeren Joshua Cheptegei (ATV)
Az ugandai Joshua Cheptegei 26:38 perccel világrekordot állított fel 10 kilométeres utcai futásban Valenciában.
dec. 1
13:15
Vívás: fair play díjat kapott a magyar férfi kardválogatott (She)
Az emlékezetes budapesti világbajnoki döntő – a dél-koreaiaktól elszenvedett egytusos vereség – után tett sportszerű nyilatkozatáért fair play díjat vehetett át a magyar férfi kardcsapat a Nemzetközi Vívószövetség (FIE) lausanne-i gáláján.
dec. 1
13:21
Atlétika: ugandai világcsúcs 10 kilométeres utcai futásban (She)
Az ugandai Joshua Cheptegei 26:38 perccel világrekordot állított fel 10 kilométeres utcai futásban Valenciában.
dec. 1
13:33
Kép: beakadt a cipő, ki kellett „vágni” a kapust a hálóból (She)
Meglehetősen szokatlan történéseket kaptak lencsevégre a fotósok a Barnsley Hull City elleni Championship-mérkőzésén. A hazaiak osztrák kapusa, Samuel Sahin-Radlinger cipője beakadt a kapu hálójába, így ollóval kellett kiszabadítani a „fogságból”.
dec. 1
13:39
Fair play-díjas a magyar férfi kardcsapat (Infostart)
Az emlékezetes budapesti világbajnoki döntő - a dél-koreaiaktól elszenvedett egytusos vereség - után tett sportszerű nyilatkozatáért kapta az elismerést a magyar csapat.
dec. 1
13:45
Hamilton győzelemmel búcsúztatta az idényt Abu-Dzabiban (She)
Lewis Hamilton szezonbéli 11. győzelmét aratta az F1-es Abu-dzabi Nagydíjon, így az idén hatodik világbajnoki címét megszerző Mercedes-pilóta győzelmét hozta az idényzáró verseny. Hamilton mellé Max Verstappen és Charles Leclerc (Ferrari) állhatott fel a dobogóra, aminek következtében a Red Bull versenyzője bebiztosította harmadik helyét a vb-
dec. 1
13:51
Ligue 1: vörös riasztás, elmarad a Monaco–Psg meccs (She)
Elmarad a vasárnap este 9 órára kiírt Monaco–PSG mérkőzés a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 15. fordulójában. „Felelősnek” az időjárást nevezték meg a monacói szervek.
dec. 1
13:53
Kína: Cannavaro csapata lett a bajnok, Zahavi a gólkirály (She)
Véget ért az idei kínai élvonalbeli bajnokság, amelynek utolsó fordulójában a listavezető Fabio Cannavaro csapata, a Kuangcsou Evergrande magabiztos, 3–0-s győzelmet aratott a Sanghaj Senhuának és ezzel megőrizte két pontos előnyét a második helyen záró Beijing Gouan ellen, amely 3–2-re győzött a Santung Luneng ellen – utóbbi mérkőzést egyébként Ka
dec. 1
14:03
a Juventus hozta össze a Sassuolo találatát (She)
Saját magának köszönheti a második kapott gólt a Juventus a Sassuolo elleni mérkőzésen. Matthijs de Ligtet saját csapattársa, Juan Cuadrado hozta kellemetlen helyzetbe – a holland védő felszabadítása nem sikerült, Francesco Caputo lövését pedig nem tudta védeni Gianluigi Buffon.
dec. 1
14:15
Női kézi-vb: korán örült Dél-Korea, de így is ikszelt Dániával (She)
Dánia 26–26-os döntetlent játszott Dél-Koreával a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság 2. fordulójában.
dec. 1
14:17
Pl: már nem Quique Sánchez Flores a Watford edzője (She)
Vasárnap kora délután az angol élvonalbeli Watford hivatalos honlapján közölte, hogy megvált a csapat vezetőedzőjétől, a spanyol Quique Sánchez Florestől. A klub közleménye arról nem szól, hogy ki lesz a spanyol szakember utódja.
dec. 1
14:19
La Liga: a Sevilla legyűrte a sereghajtót, maradt a Real nyomában (She)
A Sevilla 1–0-ra legyőzte hazai környezetben a sereghajtó Leganést a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 15. fordulójában vasárnap.
dec. 1
14:33
Az év atlétáit köszöntötték az utánpótlás-korosztályokban is (She)
A szövetség évzáró gáláján az U23-as, a junior- és az ifjúsági korosztályban is megnevezték az év legjobb atlétáját. A legfiatalabb győztes a 15 esztendős Varga Gréta volt, a 22 éves Halász Bence pedig a felnőttek között nyert.
dec. 1
14:35
Serie A: a Juvénak csak ikszre futotta a Sassuolo ellen (She)
A Juventus 2–2-es döntetlent játszott a Sassuolóval az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 14. fordulójában.
dec. 1
14:45
Női vízi Euroliga: nem került a nyolc közé az Uvse és a Bvsc sem (She)
Az UVSE és a BVSC-Zugló is kikapott vasárnapi mérkőzésén a női vízilabda Euroliga második selejtező körében, így egyikük sem jutott be a sorozat negyeddöntőjébe. Mindkét magyar együttes a harmadik helyen végzett csoportjában, melyből az első két hely ért továbbjutást. A legjobb nyolc közé így csak a Dunaújváros fért be a magyar csapatok közül.
dec. 1
15:03
Nb Ii: hármat vágott a Soroksár és a Dorog, Hali-verő Eto (She)
A labdarúgó NB II 19. fordulójában a Soroksár és a Dorog is idegenben győzött, mindketten háromgólos sikert arattak. Az ETO otthon verte meg a Haladást, míg a Nyíregyháza a Csákvár ellen nyert. A Budafok hazai pályán nem bírt a Siófokkal.
dec. 1
15:09
Világcsúcsot futottak 10 kilométeren (Infostart)
Az ugandai Joshua Cheptegei 26:38 perccel világrekordot állított fel 10 kilométeres utcai futásban Valenciában.
dec. 1
15:12
Igazán vakmerő megoldás, hogy az új Puskás Arénában nem védi háló a pályát a bedobálásoktól (444.hu)
A Groupama Arénába volt háló, de még így is össze tudott volna dobni egy vacsorát a szlovák kapus abból, amit a magyar szurkolók dobáltak be. A Puskásban semmi sem védi az ellenfél játékosait a dühös drukkerektől.
dec. 1
15:33
Gyász: elhunyt a Bristol csatárának kétéves kislánya (She)
Tragikus hírt osztott meg a nagyvilággal Benik Afobe: a Stoke City Bristol Citynek kölcsönadott csatára bejelentette, hogy kétéves korában elhunyt a kislánya.
dec. 1
15:51
Női Nb I: a Fradi telel az élen, a Dvtk 92. perces góllal nyert (She)
A Ferencváros 2–1-es győzelmet aratott az Astra vendégeként Üllőn, míg a DVTK 3–2-re megverte hazai környezetben a Haladás Viktóriát a női labdarúgó NB I 12. fordulójában, a bajnokság idei utolsó játéknapján.
dec. 1
15:57
F1: Hamiltoné az idény utolsó győzelme Abu-Dzabiban (She)
Lewis Hamilton szezonbéli 11. győzelmét aratta az F1-es Abu-dzabi Nagydíjon, így az idén hatodik világbajnoki címét megszerző Mercedes-pilóta győzelmét hozta az idényzáró verseny. Hamilton mellé Max Verstappen és Charles Leclerc (Ferrari) állhatott fel a dobogóra, aminek következtében a Red Bull versenyzője bebiztosította harmadik helyét a vb-pontv
dec. 1
15:59
Nb Iii: hetet vágott a Deac, hatot a Pécs, harmadszor ikszelt a Kerület (She)
A labdarúgó NB III 17. fordulójának eredményei és a csoportok állása.
dec. 1
16:00
Fair Play-díjat kapott a magyar férfi kardválogatott (Azenpenzem)
A szövetség illetékesei már akkor jelezték, hogy sportszerűnek tartják a nyilatkozatot, és a csapat tagjai utóbb meghívót kaptak a közgyűlést követő gálavacsorára.
dec. 1
16:03
Nem jutott negyeddöntőbe az UVSE és a BVSC-Zugló (Infostart)
Mindkét csapat kikapott vasárnapi mérkőzésén a női vízilabda Euroliga második selejtező körében, így egyikük sem jutott be a sorozat negyeddöntőjébe.
dec. 1
16:15
Győzelemmel zárta az idényt Abu-Dzabiban Lewis Hamilton (Infostart)
Az immár hatszoros világbajnoknak, a Mercedes 34 éves brit pilótájának ez volt az idei 11., egyben pályafutása 84. futamgyőzelme, amelyet F1-es karrierje 250. nagydíján aratott.
dec. 1
16:36
Hamilton nyerte az idényzáró futamot (HírTV)
A brit pilótának ez volt az idei 11., egyben pályafutása 84. futamgyőzelme, melyet F1-es karrierje 250. nagydíján aratott.
dec. 1
16:48
Aranyérmes lett Józsa Levente az ifi tekvondó Európa-bajnokságon (ATV)
Józsa Levente aranyéremmel zárt az ifjúsági korú tekvondósok olimpiai súlycsoportos Európa-bajnokságán, Dublinban.
dec. 1
16:51
A Veszprém Szkopjében is kilenccel verte meg a Vardart (She)
A Telekom Veszprém kilenc góllal, 38–29-re legyőzte Szkopjében a Vardart a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 10. fordulójában. A magyar csapat idei hetedik sikerét könyvelhette el a sorozatban, így jelenleg második csoportjában a THW Kiel mögött.
dec. 1
16:57
La Liga: Bilbaóban is kikapott a Granada, és már csak a 9. (She)
A Granada 2–0-ra kikapott az Athletic Bilbao vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnapi játéknapján. A hazaiak Raúl Garcia büntetőjével szereztek vezetést a 41. percben, a végeredményt Yuri Berchiche állította be a 83. percben.
dec. 1
16:59
Sílövő-vk: Bö-dupla az östersundi sprintversenyen (She)
Az idény első egyéni világkupaversenyeit rendezték meg a svédországi Östersundban. A férfiaknál a norvég Bö testvérek kettős győzelmet arattak, hiszen az összetett címvédő Johannes mögött bátyja, Tarjei lett a második. A nőknél az olasz Dorothea Wierer nyert. A háromnapos rukai sífutóversenyen a férfiaknál a norvég Johannes Hösflot Klaebo, a nő
dec. 1
17:00
Ezt érdemes elmenteni: Itt van a nyári futball-Eb órára lebontott menetrendje (Azenpenzem)
A 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság órára bontott programja (az Uefa oldaláról, közép-európai idő szerint).
dec. 1
17:00
Tusup 2.10-kor kelti csapatát (BorsOnline)
Mindent elkövet Shane Tusup azért, hogy a jövő évi tokiói olimpián valamelyik úsz�
dec. 1
17:09
Pl: Ljungberg első meccsén sem szakadt meg az Arsenal rossz sorozata (She)
Fredrik Ljungberg megbízott menedzser első mérkőzésén az Arsenal 2–2-es döntetlent játszott idegenben a kieső helyen álló Norwich Cityvel az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 14. fordulójában.
dec. 1
17:11
Serie A: kihasználta a Juve botlását az Inter, élre állt (She)
Az Internazionale 2–1-re legyőzte hazai pályán a SPAL-t az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 14. fordulójában, így ismét élre állt a tabellán. A másik milánói csapat, a Milan a Parma vendégeként nyert, a Lazio könnyedén elintézte az Udinesét.
dec. 1
17:15
Hamilton nyerte az idényzáró futamot (Behaviour)
Az immár hatszoros világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte a Forma-1-es sorozat idényzáró futamát, a vasárnapi Abu-Dzabi Nagydíjat.
dec. 1
17:39
Bundesliga: legyőzte Sallaiékat, és újra éllovas a Gladbach (She)
A Borussia Mönchengladbach hazai pályán 4–2-re legyőzte a Freiburgot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 13. fordulójában, így ismét élre állt.
dec. 1
17:42
Hamilton puhár verte a mezőnyt: a hatszoros világbajnok az idei 11. diadalát aratta (BorsOnline)
Meglepetés nélkül mondott búcsút az idei vb-küzdelmeknek az F1, az Egyesült Arab Emírségekben a hatszoros világbajnok Lewis Hamilton győzött.
dec. 1
17:57
Ferencváros: 42 éve várt győzelem a „mumus″ otthonában (She)
A Ferencváros 1977 után tudott újra győzni egyik „mumusa″, a Kaposvár otthonában a labdarúgó NB I 14. fordulójának záró mérkőzésén.
dec. 1
18:03
Női kézi-vb: Egy vereség nem a világvégét jelenti – Nagy László (She)
Nagy László, a Magyar Kézilabda-szövetség alelnöke vasárnap a női válogatott világbajnoki csoportmérkőzése után úgy fogalmazott: egy vereség nem a világvégét jelenti.
dec. 1
18:09
Csupasport: újra sláger a hazai Kéktúra (She)
Magyarország legrégebbi túramozgalma iránt évről évre nő az érdeklődés, az útvonalra és a fejlesztésekre nemzetközi szinten is felfigyeltek.
dec. 1
18:15
Kick-box: harminc magyar érem az antalyai világbajnokságon (She)
A magyar válogatott harminc érmet szerezett az Antalyában lebonyolított kick-box világbajnokságon, amelyen a WAKO világszervezet hét szakága közül a pointfighting, a kick-light, a full-contact és a formagyakorlat legjobbjai versenyeztek.
dec. 1
18:21
La Liga: hatgólos meccsen Espanyol-vereség 10 ember ellen (She)
A hét közben még az Európa-ligában a Ferencvárossal 2–2-es döntetlent játszó Espanyol a spanyol bajnokság 15. fordulójában az Osasunát fogadta, és ismét igencsak fordulatos mérkőzést vívott, bár ennek most a barcelonai szurkolók nem örülhettek.
dec. 1
18:27
Női kézi: másik norvég kapus pótolhatja Grimsbőt Győrben – sajtóhír (She)
A norvég Verdens Gang több forrásból is úgy értesült, hogy a siófoki Silje Solberg pótolhatja az idény vége után hazatérő Kari Aalvik Grimsbőt a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatában.
dec. 1
18:33
Férfi kézi Bl: a Veszprém megverte Szkopjében a Vardart (She)
A Telekom Veszprém kilenc góllal, 38–29-re legyőzte Szkopjében a Vardart a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 10. fordulójában. A magyar csapat idei hetedik sikerét könyvelhette el a sorozatban, így jelenleg második csoportjában a THW Kiel mögött.
dec. 1
18:39
olyan cselt húzott meg, rögtön lecserélték utána a védőt (She)
Gólt ugyan nem szerzett a 2–1-re végződő Southampton–Watford angol bajnokin a hazaiak marokkói futballistája, Szofian Bufal, most egy csel miatt mégis róla beszél mindenki! A Southampton játékosa ugyanis az 57. percben állt be, majd a meccs hajrájában úgy megforgatta a Watford védőjét, Kiko Femeníát, hogy az azóta egyébként már menesztett Quique Sá
dec. 1
18:45
Asztalitenisz: Fejős és Both az ifjúsági top24 győztese (She)
A fővárosi versenyzők örülhettek az ifjúságiak évzáró viadalán, a top24-bajnokságon: a BVSC-s Both Olivér hibátlanul, a Statisztika asztaliteniszezője, Fejős Anna egy vereséggel végzett az élen.
dec. 1
18:51
Fft: visszatérésről álmodik a Blackpool, a Qpr és a Palace korábbi edzője (She)
A FourFourTwo magazin chatszobájában ezúttal Ian Holloway válaszolt az olvasók kérdéseire. Ízelítőként néhány részlet az interjúból:
dec. 1
18:57
Nb Ii: négyig jutott a Csaba, a Vasas a Budaörsöt verte (She)
A labdarúgó NB II 19. játéknapján a Békéscsaba Ajkán nyert fölényesen, 4–1-re, míg a Vasas 3–0-ra legyőzte a Budaörsöt.
dec. 1
19:15
Női kosár Nb I: óriási izgalmak, Csata-siker a rangadón (She)
A Csata hazai pályán 71–66-ra legyőzte a Szekszárdot a női kosárlabda NB I 9. fordulójának vasárnapi rangadóján.
dec. 1
19:21
Ligue 1: megtört a Nantes nyeretlenségi sorozata (She)
Hazai pályán tudott hosszú idő után újra nyerni a Nantes (2–1), ezzel újra ott van a francia élvonal élmezőnyében, legyőzött ellenfele, a Toulouse viszont már utolsó a tabellán. A St.-Étienne szeptember óta tartó veretlenségi szériája megszakadt – nagyot küzdött, és nyert a Rennes (2–1).

Keresés