2019. november 21. csütörtök

nov. 21
12:33
Eb 2020: vizsgálódik az Uefa a román–svéd balhé miatt (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, Svédország Románia legyőzésével kijutott a labdarúgó Európa-bajnokságra. A péntek este azonban nem csak az örömről szólt, mivel rasszista inzultusok érték a svédek támadóját, Alexander Isakot Bukarestben. Az UEFA jelezte, vizsgálatot indít az ügyben.
nov. 21
12:35
Davis-kupa: Nadal kifakadt a hajnali mérkőzések miatt (She)
Élesen bírálta a tenisz Davis-kupa madridi döntőjének lebonyolítását Rafael Nadal, a hazaiak sztárja.
nov. 21
12:39
Curling: Eb-elődöntős a női válogatott a B-divízióban (She)
A magyar női csapat biztosította helyét a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság B-divíziójának elődöntőjében, miután a csütörtöki játéknapon 13:10-re legyőzte Lengyelországot.
nov. 21
12:39
Aki számít, ott van a foci Eb-n (Behaviour)
A kontinens meghatározó labdarúgó-válogatottjai sikeresen zárták a selejtezőket, ezúttal úgy tűnik, a legjobb húsz csapat jutott tovább a csoportküzdelmekből.
nov. 21
12:51
Vogel Soma – Két év biztos kellett, hogy meg merjek szólalni a Fradi öltözőjében (She)
.
nov. 21
12:57
Vízilabda: „Két év után mertem megszólalni a Fradi öltözőjében” (She)
Vogel Soma még csak 22 éves, de már több aranyérmet akasztottak a nyakába, mint amennyiről néhány rutinosabb vízilabdázó csak álmodhat. De vajon ez elég ahhoz, hogy az FTC-Telekom Waterpolo BL-címvédő pólócsapatának benjáminjaként ne ő vigye a labdákat?
nov. 21
12:59
Eb 2020: nem változott a szabály – ez lesz a sorsolás menete (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) csütörtöki tájékoztatójából kiderül, pontosan mely kérdések dőlnek el a pénteki, 12 órakor kezdődő sorsoláson. Úgy tűnik, a magyar válogatott tényleg az A- vagy a C-ágra kerül, nem lesz módosítás.
nov. 21
13:15
Eb 2020: vizsgálat a mezbotrányba keveredő belgáknál (She)
Mint beszámoltunk róla, Belgium Eden Hazard vezérletével 4–1-re nyert Oroszországban az Európa-bajnoki selejtezősorozat 9. fordulójában. A mérkőzés után egy különleges mezcsere miatt Dedryck Boyata került a reflektorfénybe.
nov. 21
13:33
Real Madrid: zseniális reakciók Bale golfos zászlója kapcsán (She)
Egyre népszerűbb a Gareth Bale kapcsán elhíresült „Ebben a sorrendben” jelige. Többek között a spanyol élvonalbeli Real Betis és Valencia is lecsapott a magas labdára, sőt az AS napilap főszerkesztője is reagált.
nov. 21
13:33
Bale a magyarok legyőzése után ünnepelt, kiakadtak rajta a spanyolok (Ripost)
Gareth Bale nem fogta vissza magát az ünneplésben, miután a walesi válogatott 2-0-ra legyőzte Magyarországot a labdarúgó Eb-selejtezőjében.
nov. 21
13:35
Álmában egyik unokáját látja a válogatottban a dinasztia feje (She)
A győri lakótelep San Siro Pub nevű kiskocsmája sportolók, sportbarátok kedvelt törzshelye. A falakon emlékezetes pillanatok fotói, neves játékosok, sportolók mezei. Minden belépő egy-egy jó szóval, barátságos hátba veregetéssel üdvözli beszélgetőtársamat, a július óta 60 éves kézilabda-legendát, Iváncsik Mihályt, aki két fiával együtt több mint öt
nov. 21
13:37
Eb 2020: lapunknál Dzsudzsák és Orbán a selejtezősorozat legjobb magyarja (She)
Az Európa-bajnoki csoportselejtezőket követően összesítettük a válogatott játékosainak lapunk tudósítói által adott osztályzatait. Március óta a nyolc mérkőzésen 25 labdarúgó lépett pályára, összesített rangsorunkra azonban csak az a 12 futballista kerülhetett fel, aki a csoportmérkőzések legalább felén, vagyis négy találkozón értékelhető telj
nov. 21
13:39
Új helyen bukkant fel Shane Tusup Magyarországon (Infostart)
Nem Derecskén, és nem is Hajdúszoboszlón, hanem Egerben készíti fel a versenyzőit Shane Tusup, de csak három hétig.
nov. 21
13:57
Női kézi-vb: a közösségi oldalra feltett fotók buktatták le a román játékosokat (She)
Kizárólag a női válogatott világbajnoki szereplésére kívánnak koncentrálni a következő napokban a Román Kézilabda-szövetség (FRH) vezetői, a doppingügybe keveredett Corona Brasov-val pedig a Nemzeti Doppingellenes Ügynökség vizsgálatának lezárása után foglalkoznak.
nov. 21
14:03
Légiósok: Ez a legsúlyosabb sérülésem, szerencse, hogy nem kellett műteni – Kalmár (She)
Győrben gyógyul Kalmár Zsolt, akinek a magyar válogatott pénteki, Uruguay elleni felkészülési mérkőzésén eltört a bokája. A DAC 24 esztendős labdarúgója legalább három hónapig nem játszhat.
nov. 21
14:18
Tarpa – kapu Kárpátaljára (Azenpenzem)
Tarpa, a Sándor István Sportakadémia az a köldökzsinór, amely az embertelen körülmények között vegetáló kárpátaljai futballszerető ifjúságot Európához, a világhoz köti, talán az sem túlzás, hogy életben tartja.
nov. 21
14:21
Úszás: Milák gyorsúszásban is indulhat az olimpián (She)
Edzője, Selmeci Attila szerint elképzelhető, hogy a 200 méter pillangón világbajnok Milák Kristóf gyorsúszásban is elindul a tokiói olimpián.
nov. 21
14:27
Federer könnyekig hatódott Maradona üzenetétől (She)
A dél-amerikai bemutatókörútja második állomása után megható üzenetet kapott a legendás argentin labdarúgótól, Diego Maradonától a 20-szoros Grand Slam-torna-győztes svájci teniszező, Roger Federer.
nov. 21
14:36
Vad gruppenszex lett a Tinder-randiból, aztán jött a keserű meglepetés (Ripost)
Kemény büntetést kapott a négy focista, miután alkalmi partnerük megbánta a hotelszobában történteket.
nov. 21
14:39
Atlétika: Budapest három díszpolgára is kiállt az atlétikai vb mellett (She)
Budapest három díszpolgára, Miklósa Erika, Kemény Dénes és Merkely Béla közös nyilatkozatban álltak ki a budapesti atlétikai vb megrendezése és a dél-pesti terület rehabilitációja mellett:
nov. 21
14:41
Könyvajánló: Kammerer Zoltán pályafutásáról jelent meg könyv (She)
Kamera címmel könyv jelent meg a háromszoros olimpiai bajnok, 41 évesen is még aktív kajakozó, Kammerer Zoltán eddigi pályafutásáról.
nov. 21
15:12
"Tiszteletlen, helytelen, hálátlan" - Nekimentek a Real Madrid sztárjának (ATV)
A spanyol sportsajtó Gareth Bale azonnali távozását sürgeti a Real Madridból, miután a walesi labdarúgó a Magyarország elleni, győztes hazai Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést követően tiszteletlenül viselkedett a spanyol klubbal szemben.
nov. 21
15:15
Férfi kézi: „Dögölj meg!” – üvöltötte az időkérés alatt az edző (She)
Miha Zvizej, az Esbjerg szlovén kézilabdázója a Twitter-oldalán osztott meg egy videót arról, hogy a szlovén válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a jelenleg a horvát PPD Zagreb edzőjeként dolgozó Veszelin Vujovics milyen stílusban beszél a játékosaival egy időkérés alatt.
nov. 21
15:21
Légiósok: Bogdán Ádám a korábbi klubjához szerződött (She)
A skót élvonalban szereplő Hibernian FC bejelentette, hogy visszatért a klubhoz Bogdán Ádám.
nov. 21
15:39
Ronaldo ultimátumot adott, leléphet a Juventustól (Ripost)
Könnyen lehet, hogy két szezon után távozik a Juventustól Cristiano Ronaldo.
nov. 21
15:57
Atlético Madrid: sikeres műtéten esett át Diego Costa (She)
Sikeres porckorongsérv-műtéten esett át csütörtökön Diego Costa, az Atlético Madrid labdarúgója.
nov. 21
15:57
Spanyolország forrong, keményen támadják Bale-t (Infostart)
A spanyol sportsajtó Gareth Bale azonnali távozását sürgeti a Real Madridból, miután a walesi labdarúgó a Magyarország elleni, győztes hazai Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést követően tiszteletlenül viselkedett a spanyol klubbal szemben.
nov. 21
16:15
Tottenham: Mourinho elcsábítaná Madridból Bale-t – sajtóhír (She)
Spanyol és walesi sajtóhírek szerint visszacsábítaná korábbi csapatához, a Tottenhamhez Gareth Bale-t, a Real Madrid támadóját a londoni gárda új menedzsere, José Mourinho.
nov. 21
16:21
Nfl: „Most próbálok utánanézni, egyáltalán ki ez a srác” (She)
Számos amerikai sportpályafutásra rásütjük, hogy valódi hollywoodi történet, az Oakland Raiders NFL-játékosáé, Erik Harrisé viszont nem az. Ilyesmit a legelvetemültebb forgatókönyvírók sem tudnának kitalálni.
nov. 21
16:33
Kiderült, mennyire súlyos Kalmár Zsolt állapota (Infostart)
A Dunaszerdahelyen futballozó középpályásnak a Puskás Aréna múlt pénteki avatóján, a Magyarország-Uruguay barátságos labdarúgó-mérkőzésen tört el a bokája.
nov. 21
16:39
Kenderesi Tamás megszólalt a botrányáról (Infostart)
A 22 éves olimpiai bronzérmest a júliusi kvangdzsui világbajnokság idején a helyi hatóságok szexuális zaklatással vádolták meg.
nov. 21
16:39
Bundesliga: hosszabbított az Eto-nevelés az éllovassal (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Mönchengladbach a hivatalos honlapján tudatta, hogy meghosszabbította László Bénes szerződését.
nov. 21
16:42
Kenderesi elárulta, miért csapott a 18 éves táncoslány fenekére (Ripost)
Végre kiderült, mi történt a dél-koreai szórakozóhelyen. Exkluzív interjú készült a magyar úszósztárral a nagy vihart kavart zaklatási botrányáról.
nov. 21
16:57
Real: súlyzót ejtett a lábára, megsérült a támadó (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata a hivatalos honlapján tudatta, hogy megsérült Lucas Vázquez.
nov. 21
17:00
„Egy gyerekes fogadásból történő fenékre csapás volt”- Kenderesi nyilatkozott a dél-koreai botrányról (SzMo)
Az úszó azt is elmondta: egy hétig gyakorlatilag aludni sem tudott a történtek után.
nov. 21
17:09
Budapest több díszpolgára is kiáll az atlétika-vb mellett (Infostart)
Miklósa Erika operaénekes, Kemény Dénes, a magyar férfi vízilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya és Merkely Béla professzor levelet írt Karácsony Gergely főpolgármesternek, amelyben arra kérik, hogy támogassa a 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezést.
nov. 21
17:21
Milan: a klub megkezdte a tárgyalásokat Ibrahimoviccsal (She)
Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan fél évre szeretné szerződtetni korábbi labdarúgóját, Zlatan Ibrahimovicot.
nov. 21
17:23
F1: zéró gravitációs kerékcsere? A Red Bull megcsinálta! (She)
Új szintre emelte a Red Bull F1-es csapata a kerékcserét. Az osztrák istálló szerelői zéró gravitációban hajtották végre az amúgy 1.82 másodperc alatt is elvégezhető műveletet, amellyel a múlt hétvégén rekordot döntöttek Brazíliában.
nov. 21
17:27
Pl: Nem követem el a régi hibáimat. Elkövetek inkább újakat! – Mourinho visszatért (She)
Nincs szüksége új játékosokra, és Tottenham-edzőként sem tagadja meg a Chelsea-hez fűződő kötelékeit – többek között erről beszélt José Mourinho, az első, immáron Spurs-menedzserként megtartott sajtótájékoztatóján. A portugál tréner, aki tavaly december óta várt arra, hogy újra kispadot kapjon, kijelentette, egy év alatt sok mindenen gondolkodott,
nov. 21
17:33
Férfi kosár Bl: kulcsemberei nélkül sem okozott csalódást a Falco (She)
A Falco a kulcsemberei nélkül sem okozott csalódást az olasz Brindisi otthonában a Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában, igaz, valós győzelmi esélye nem volt.
nov. 21
17:36
Már több mint ötven sportolónk jutott ki a tokiói olimpiára (888.hu)
Ötvennégyre nőtt a magyar kvóták száma a jövő évi tokiói olimpiára azzal, hogy szerdán kiderült, Magyarország egy kerékpárost indíthat a férfiak mezőnyversenyében.
nov. 21
18:03
Csapatot talált Bogdán Ádám (Infostart)
Bogdán Ádám a januári átigazolási időszak kezdetéig aláírt a skót élvonalban szereplő Hibernian labdarúgócsapatához.
nov. 21
18:03
Davis-kupa: Djokovics döntött, kialakult a legjobb 8 mezőnye (She)
A szerb válogatott a franciák elleni páros mérkőzés eredményétől függetlenül továbbjutott a tenisz Davis-kupa madridi döntőjének csoportköréből, és a német csapat is biztosította negyeddöntős helyét.
nov. 21
18:09
Mefs: a legeredményesebb egyetemi sportolókat díjazták (She)
Több mint száz, felsőoktatásban tanuló fiatal érdemelte ki idén az Év egyetemi sportolója díjat.
nov. 21
18:11
Formula E: a 6. idényben „bőgnek fel” a motorok a hétvégén (She)
A hétvégén immár a hatodik alkalommal rajtol az elektronikus motorral hajtott formulaautók számára kiírt bajnokság, a Formula E. A sorozat hatodik idénye előtt összeszedtünk néhány hasznos információt az előttünk álló hónapokról.
nov. 21
18:48
Milák edzője Japánból üzent: úszósztárunk meglepő húzást tervez (Ripost)
Kiderült, miért vannak Tokióban. Váratlan ötlettel készül a jövő nyári olimpiára a magyar világrekorder.
nov. 21
18:50
14 éves gyerek doppingbotránya, itt az ítélet (Ripost)
Még az év elején derült ki, hogy doppingszert találtak egy fiatalkorú magyar sportoló szervezetében.
nov. 21
18:51
Brescia: újabb balhé, Balotellit az öltözőbe küldte edzője (She)
Öltözőbe küldte edzés közben Mario Balotellit Fabio Grosso, az olasz élvonalban szereplő Brescia labdarúgócsapatának vezetőedzője.
nov. 21
18:53
Csupasport: Visszafelé az egy új pálya – Blaskó a Spartathlonról (She)
Blaskó Mihály a napokban Athénból Spártáig futott, majd vissza. Az összesen 490 kilométeres távot első magyarként teljesítette, s miután hazaért – és azonnal munkába is állt –, a csupasport.hu arra kérte, összegezze a különleges élményt.
nov. 21
19:09
Úszás: zaklatási ügye óta először szólalt meg Kenderesi (She)
Először szólalt meg Kenderesi Tamás, akit a kvangdzsui világbajnokság utolsó estéjén egy helyi szórakozóhelyen elkövetett mozdulat miatt a dél-koreai hatóságok szexuális zaklatással vádolták meg – az olimpiai bronzérmes úszó a TV2 Tények Plusz című műsorának nyilatkozott.

Keresés