2019. november 9. szombat

nov. 9
15:18
Sancho, Rodrygo, Torres avagy tinédzserek az európai topfutballban (She)
A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) októberben tette közzé azt a tanulmányát, amely a 2000-ben vagy azt követően született labdarúgókat a felnőttek között szerzett rutinjuk alapján rangsorolta. Mint ismeretes, Szoboszlai Dominikot a 23. helyre sorolták. A 100-as listát október 1-gyel bezárólag készítették, de az elmúlt he
nov. 9
15:21
Visszavágna itthon az FTC a Vipersnek (Azenpenzem)
A hét végén a férfi Bajnokok Ligájában a Veszprém és a Szeged, a női BL-ben a Győr és a FTC is pályára lép, a női EHF-kupa selejtezőjében pedig a Vác, a DVSC, az Érd és a Siófok is érdekelt lesz.
nov. 9
15:30
Liga 2: ezúttal Temesváron kapott ki 1–0-ra a Csíkszereda (She)
Zsinórban harmadik idegenbeli mérkőzését vesztette el 1–0-ra az FK Csíkszereda a román másodosztályban, a székelyföldi együttes ezúttal Temesváron maradt alul az ASU Politehnica csapatával szemben.
nov. 9
15:32
Pl: a második félidőben lőtt gólokkal nyert a Chelsea a Palace ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szombati első mérkőzésén a Chelsea hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Crystal Palace-t, így immár legutóbbi hat bajnokiján győzött sorozatban, míg a Palace nyeretlen szériája immár négy bajnokira nőtt.
nov. 9
15:33
2022-től MotoGP-futamot rendezhet Magyarország, ehhez új stadiont építenek (Behaviour)
Palkovics László, Kósa Lajos és Talmácsi Gábor közösen jelentette be a hírt a rali Európa-bajnoki futamon, Nyíregyházán.
nov. 9
15:45
MotoGP-futamot rendezhet 2022-től Magyarország (SzMo)
Új stratégia készül a magyar autó- és motorsport, a sportinfrastruktúra fejlesztésére, és újabb nemzetközi sportrendezvények hazai megrendezésében is gondolkodik a kormány.
nov. 9
15:48
Korábban már pedzegették, most itt a hatalmas bejelentés Palkovics Lászlótól (Infostart)
Ezt Palkovics László jelentette be a Nyíregyházán és környékén zajló rali Európa-bajnoki futam szombati napján, ahol a részletekről is beszélt.
nov. 9
15:57
Óriási elismerés, MotoGP-futamot rendezhet Magyarország (Ripost)
A tervek szerint Magyarország 2022-től gyorsaságimotoros-világbajnoki (MotoGP) futamot rendezhet.
nov. 9
16:00
Rekordot döntött és menetel a Chelsea (Infostart)
A csapat hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Crystal Palace-t az angol labdarúgó-bajnokságban 12. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 9
16:03
Ma este jön a német el Clásico (Azenpenzem)
A világfutball három, legizgalmasabb klubpárharca között mindenképpen ott van a Der Klassiker, a két legeredményesebb német csapat, a Bayern München és a Borussia Dortmund összecsapása.
nov. 9
16:15
Palkovics László: 2022-től MotoGp-futamot rendezhet Magyarország (HírTV)
A következő lépés az, hogy a kormánynak február 28-ig végleges döntést kell hoznia többek között a helyszínről és a rendezéshez kapcsolódó intézkedésekről.
nov. 9
16:36
Ki akart rabolni két sztárfutballistát – tíz évet kapott (Infostart)
Egy londoni bíróság tízéves börtönbüntetésre ítélte a Mesut Özilt és Sead Kolasinacot megtámadó elkövetőt, Ashley Smith-t.
nov. 9
16:39
Női kézi BL: kilenc góllal nyert a Győr Svédországban (Behaviour)
Az együttes jövő vasárnap hazai pályán a cseh bajnok DHK Baník Most csapata ellen zárja a csoportkört.
nov. 9
16:48
Férfi vízi Bl: az Ftc az első negyedben döntött Grúziában (She)
A férfi vízilabda Bajnokok Ligájában címvédő Ferencváros hozta a kötelezőt Grúziában a Dinamo Tbiliszi ellen az idei évad 4. fordulójában.
nov. 9
16:54
Nb I: Zalaegerszeg–Mezőkövesd – élőben az Nso-n! (She)
ZTE–Mezőkövesd találkozó az NB I 12. fordulójából percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 9
16:56
Feczesin duplázott, az Újpest magabiztos győzelmet aratott a Puskás Akadémia otthonában (She)
Az Újpest idegenbeli 3–1-es győzelmet ért el a Puskás Akadémia ellen a labdarúgó NB I 12. fordulójában. A vendégeknél a csapatkapitány Feczesin Róbert ismét duplázott, így hazatérése óta nyolc bajnokin már hat találatnál jár.
nov. 9
16:58
Nb I: Kaposvár–Mol Fehérvár Fc – élőben az Nso-n! (She)
Kaposvár–Mol Fehérvár FC találkozó az NB I 12. fordulójából percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 9
17:00
Real: Nem tetszik a Psg-nek? Azt mondok, amit akarok! – Zidane (She)
Néhány héttel ezelőtt volt egy kisebb balhé abból, hogy Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője azt mondta: amikor Kylian Mbappéval beszélt, a PSG támadója azt mondta neki, az az álma, hogy egy nap a Realban futballozzon.
nov. 9
17:00
Túltolta a gumicukrot a kosaras, elájult a repülőn - még a meccsről is lemaradt (Ripost)
Igazán érdekes ok miatt kellett kihagynia a mérkőzést az NBA-játékosnak.
nov. 9
17:02
Serie A: két duplával nyert a Torino a Brescia otthonában (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szombati első mérkőzésén a Torino könnyedén győzött a Brescia otthonában, köszönhetően annak, hogy Andrea Belotti két büntetőt is értékesített az első félidőben, ráadásul a Brescia a 42. perctől emberhátrányban játszott Ales Mateju kiállítása miatt, majd a második félidőben Álex Berenguer is
nov. 9
17:03
Hamarosan MotoGP-futamok lehetnek Magyarországon (444.hu)
Ehhez új versenypályát is építünk. Az nem derült ki, hogy mennyiért.
nov. 9
17:04
Paks–Kisvárda: nem hirdettek esőmenőt (She)
A labdarúgó NB I 12. fordulójában a Paks emberhátrányban egyenlített odahaza a Kisvárda ellen, méghozzá a 91. percben.
nov. 9
17:09
Az év lúzere: saját kocsijának szélvédőjét törte be a focista egy mellélőtt labdával (SzMo)
Ennél nagyobb pechet nehéz elképzelni... :D
nov. 9
17:12
Nb I: Kassai rekordot döntött – immár övé a legtöbb meccs (She)
Kassai Viktor rekordot döntött, a Zalaegerszeg–Mezőkövesd NB I-es mérkőzés a 322. élvonalbeli találkozó, amin ő fújja a sípot, immár az ő nevéhez fűződik a legtöbb első osztályú meccs.
nov. 9
17:18
Nem tudta befogni a török bajnokot a Vác (Infostart)
A Váci NKSE hét góllal kikapott a török bajnok Kastamonu Belediyesi GSK otthonában a női kézilabda EHF Kupa selejtezőjének harmadik fordulójában, a párharc szombati, első mérkőzésén.
nov. 9
17:24
Gólgazdag meccsen, nagy különbséggel nyert a Veszprém (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 7. fordulójában a Telekom Veszprém idegenben lépett pályára a Meskov Breszt ellen, és szoros első félidő után biztos győzelmet aratott.
nov. 9
17:26
Női kézilabda Ehf-kupa: 11 gólos előnyben a Debrecen (She)
A Debrecen hazai pályán 11 góllal legyőzte a szerb bajnok ZSORK Jagodina csapatát a női kézilabda EHF-kupa selejtezőjének harmadik fordulójában, a párharc szombati, első mérkőzésén.
nov. 9
17:30
Fft: Kitüntetés volt, hogy Puskással játszhattam – Denis Law (She)
A FourFourTwo magazin Kérdezd meg pacekba! rovatában ezúttal Denis Law válaszolt az olvasók kérdéseire.
nov. 9
17:36
Bundesliga: hátrányból diadalmaskodott a Leipzig Berlinben (She)
Az élvonalbeli német labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának szombat délutáni mérkőzésein az RB Leipzig Gulácsi Péterrel a kapujában hátrányból fordítva győzött az immár egy hónapja nyeretlen Hertha BSC berlini otthonában – a vendégek a sérült Willi Orbánt nem nevezték a mérkőzésre. Mainz Szalai Ádámmal a soraiban nagyot hajrázott ugyan, de kikapott a
nov. 9
18:06
óriási öngól, a kapus saját kapujába ütötte a labdát (She)
Egészen elképesztő öngólt hozott össze Roberto Jiménez, a West Ham United kapusa a Burnley elleni angol élvonalbeli bajnokin. A spanyol kapus egy szögletet nézett el nagyon csúnyán, aminek az lett a vége, hogy saját kapujába paskolta a labdát öklözés helyett!
nov. 9
18:12
Pl: Szon Hung Min és a Var sem törte meg a Sheffield Unitedet (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 12. fordulójában a Tottenham csupán 1–1-es döntetlent ért el a Sheffield United ellen. Roberto Jiménez pocsék napjának a Burnley örült, az Everton begyűjtötte a három pontot, a Newcastle fordítani tudott.
nov. 9
18:18
La Liga: két góllal verte meg a Granadát a Valencia (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a Valencia 2–0-ra legyőzte a Granadát, és így pontszámban beérte riválisát.
nov. 9
18:18
Sétagalopp volt a Ferencvárosnak (Infostart)
A címvédő Ferencváros könnyedén nyert a Dinamo Tbiliszi vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének szombati, 4. fordulójában.
nov. 9
18:18
Vízilabda BL – Megtartotta veretlenségét a Ferencváros (Behaviour)
Az együttes könnyedén nyert a Dinamo Tbiliszi vendégeként a Bajnokok Ligája csoportkörének szombati, 4. fordulójában.
nov. 9
18:30
Premier League: Leicester City–Arsenal élőben az Nso-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 12. fordulójában a Leicester City az Arsenalt fogadja. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 9
18:32
Bundesliga: Bayern München–Borussia Dortmund élőben az Nso-n! (She)
Csúcsrangadó a német labdarúgó Bundesligában: az Allianz Arenában méri össze erejét a 11. forduló legnagyobb mérkőzésén a Bayern München és a Borussia Dortmund. Tartsanak velünk, kövessék a találkozót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
nov. 9
18:34
La Liga: Eibar–Real Madrid élőben az Nso-n! (She)
Folytatódnak a spanyol labdarúgó-bajnokság küzdelmei: a 13. fordulóban a Real Madrid az Eibarhoz látogat. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 9
19:00
Nb I: a 91. percben egyenlített a Paks a Kisvárda ellen (She)
A Paks emberhátrányban egyenlített odahaza a Kisvárda ellen (ráadásul a 91. percben) a labdarúgó NB I 12. fordulójában és szakadó esőben rendezett találkozón.
nov. 9
19:02
Nb I: Feczesin duplázott, az Újpest legyőzte a Puskás Akadémiát (She)
Az Újpest FC idegenben 3–1-legyőzte Puskás Akadémiát a labdarúgó NB I 12. fordulójában. A vendégeknél Feczesin Róbert ismét duplázott, így hazatérése óta nyolc bajnokin már hat találatnál jár.
nov. 9
19:06
Dac: mindhárom magyar légiós gyönyörű gólt lőtt! (She)
Kalmár Zsolt, Vida Kristopher és Vida Máté egyaránt gyönyörű gólt szerzett, csapatuk, a dunaszerdahelyi DAC 3–1-re győzött vendége, a trencséni csapat ellen a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 15. fordulójának szombati játéknapján, és a zsolnaiak vereségét kihasználva feljött a tabella második helyére.
nov. 9
19:08
Nb I: győzött a Fehérvár a tíz emberrel játszó Kaposvár ellen (She)
Két góllal nyert a Mol Fehérvár FC a Kaposvár FC otthonában az NB I 12. fordulójában, miután előbb Milanov tizenegyesből megszerezte a vezetést, majd a folytatásban az emberhátrányban játszó hazaiak ellen Futács bebiztosította a győzelmet. Marad a tabella élén a Fehérvár.
nov. 9
19:10
Férfi kézi Bl: biztos veszprémi győzelem Bresztben (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 7. fordulójában a Telekom Veszprém idegenben lépett pályára a Meskov Breszt ellen, és szoros első félidő után biztos győzelmet aratott.
nov. 9
19:12
Van, aki idén Hosszú Katinkánál is jobb összetettben (Infostart)
Nem lesz idén aranyérmes az úszók világkupaévadában az Iron Lady, az ausztrál Cate Campbell ugyanis még számára is legyőzhetetlen volt 2019-ben.
nov. 9
19:12
Nb I: Kassai rekordot döntött, ikszelt a Kövesd Egerszegen (She)
A labdarúgó NB I 12. fordulójában a Mezőkövesd 1–1-es döntetlent ért el Zalaegerszegen. A meccs hőse, a vendégek kapusa, Szappanos Péter volt, aki két büntetőt hárított. Kassai Viktor a 322. NB I-es mérkőzését vezette, így már egyedüliként áll az örökranglista élén.
nov. 9
19:24
Női kézi Bl: Ferencváros–Vipers – élőben az Nso-n! (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 5. fordulójában a Ferencváros a norvég Vipers Kristiansandot fogadja. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!
nov. 9
19:30
Nb I: Budapest Honvéd–Diósgyőr – élőben az Nso-n! (She)
Bp. Honvéd–DVTK találkozó az NB I 12. fordulójából percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 9
19:36
Férfi kézi Bl: a címvédő otthon nem bírt a 2016-os győztessel (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 7. fordulójában a Vardar Szkopje otthon 28–28-as döntetlent játszott a Kielcével.
nov. 9
19:48
Kassai Viktor történelmi rekordot döntött a ZTE-Mezőkövesden (Infostart)
Négy mérkőzésre került sor szombat délután a labdarúgó NB I 12. fordulójában, az Újpest Felcsúton nyert rangadót.
nov. 9
20:00
Női kézi Nb I: ikszelt a Csaba a sereghajtó Szent Istvánnal (She)
A női kézilabda NB I 9. fordulójában a Békéscsaba hazai pályán 34–34-es döntetlent játszott a sereghajtó Szent Istvánnal. A házigazdában Alekszandra Vukaljovics, a vendégeknél Szerző Regina lőtt hét gólt.
nov. 9
20:02
Férfi kézi Nb I: szoros hazai győzelem Komlón és Csurgón (She)
A Komló egy, a Csurgó két góllal győzött hazai pályán a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

Keresés