2019. november 18. hétfő

nov. 18
11:36
Milánó 2026: korábbi gyalogló a koordinációs testület élén (She)
A finn Sari Essayahot nevezte ki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a 2026-os milánói téli játékok előkészületeit felügyelő testület vezetőjévé.
nov. 18
11:38
U21: több mint tízezren lesznek este a Puskás Arénában (She)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott hétfő este Ausztriával játszik felkészülési mérkőzést a Puskás Arénában. Az MLSZ legfrissebb Facebook-bejegyzése szerint várhatóan 12 ezer ember látogat ki az új létesítménybe.
nov. 18
11:39
Eb-selejtezők: Magyarország 34 év után juthat ki egyenes ágon (HírTV)
Ehhez arra van szükség, hogy kedden győzzön Walesben.
nov. 18
12:00
Argentína: nagyon furcsa kérésre mondtak igent Messiék (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott pénteken Brazíliával játszott Szaúd-Arábiában felkészülési mérkőzést, amelyet meg is nyert 1–0-ra. A találkozó után azonban nem hagyták el rögtön az országot Lionel Messiék…
nov. 18
12:03
Ma újra nyit a Puskás Aréna, két sör áráért bemehetsz (Ripost)
Péntek után hétfőn is Gera Zoltán lesz a főszereplő az új stadionban.
nov. 18
12:12
Női kézi-vb: gyorsabbak és erősebbek lettünk, az első hétbe kerülés a cél (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) sajtótájékoztatóval vezette fel a női válogatott közvetlen világbajnoki felkészülését. Kim Rasmussen szövetségi kapitány nem aggódik amiatt, hogy fiatal átlagéletkorú csapattal vágunk neki a tornának, míg Pálinger Katalin alelnök megerősítette, hogy az olimpiai kvalifikációt érő helyek egyikének az elérése a cél.
nov. 18
12:51
A pótselejtező már biztos (Azenpenzem)
Ha számunkra kedvezőtlenül alakul az utolsó forduló, akkor a Nemzetek Ligája rájátszása újabb esélyt kínál. Persze jó lenne már Cardiffban elvarrni a szálakat.
nov. 18
12:54
Pl: a Chelsea Agüerót akarta, de Terry közbelépett – pechjére (She)
John Terry miatt nem igazolta át a Chelsea Sergio Agüerót – állítja a The Athletic. A sportlap beszámolója szerint a londoni klub 2009-ben közel állt ahhoz, hogy megszerezze az Atlético Madrid csatártehetségét, csakhogy a csapatkapitány közbelépett és meggyőzte a klubvezetést, hogy egy másik játékost próbáljanak meg szerződtetni – a csapat végül ké
nov. 18
13:06
Didier Deschamps százados lett – duplán is (Infostart)
Didier Deschamps újabb fejezettel írta be magát a futballtörténelembe. Ő a harmadik Mario Zagallo és Franz Beckenbauer után, aki játékosként és szövetségi kapitányként is a futball világbajnoka lett, ezt tudjuk róla tavaly nyár óta. Most újabb mérföldkőhöz érkezett.
nov. 18
13:30
Bundesliga: megvan Szalai Ádámék új edzője – hivatalos (She)
Nem sokáig volt munka nélküli Achim Beierlorzer, akit november 9-én menesztett a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Köln. Az 51 éves szakember a továbbiakban a Mainzot irányítja – adta hírül a klub a hivatalos oldalán.
nov. 18
13:42
Válogatott: „Walesnek is vannak gyenge pontjai, ezeket kell kihasználni” (She)
A magyar labdarúgó-válogatott hétfő délelőtt tartott sajtótájékoztatót, mielőtt elutazott volna Walesbe, az utolsó Eb-selejtezős mérkőzésére. A sajtóeseményen a magyar csapat szövetségi kapitánya, Marco Rossi és középpályása, Pátkai Máté vett részt.
nov. 18
14:09
Shane Tusup és csapata ebben a magyar városban készül tovább (Ripost)
Az amerikai úszótréner a négy sportolójával elég távol került a fővárostól.
nov. 18
14:12
Curling Eb: a női csapat simán legyőzte a litvánokat (She)
A magyar női csapat 10:3-ra legyőzte Litvánia legjobbjait a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság hétfői játéknapján.
nov. 18
14:18
Nem tanulnak a román drukkerek, iszonyú büntetésre számíthatnak a huhogás miatt (Infostart)
A spanyolok elleni Eb-selejtező után a Svédországgal szembeni, kulcsfontosságú mérkőzés is rasszista őrjöngésbe torkollott, ezúttal egy színes bőrű svéd csatárt találtak meg.
nov. 18
14:36
Heti program: Európa-bajnoki selejtezők, hétvégén újra topligák és Nb I (She)
A héten sorsdöntő mérkőzés vár a magyar labdarúgó-válogatottra: ha Marco Rossi csapata győz Walesben, biztosan kijut a 2020-as Európa-bajnokságra. Az Eb-selejtezők keddig tartanak, a mieink mellett láthatjuk például a holland, a német, az olasz és a spanyol válogatottat is. Hétvégén ismét a klubfutballé a főszerep: NB I-es és topligás meccseket is
nov. 18
14:39
Még kaphatóak a jegyek az U21-es válogatott hétfői mérkőzésére a Puskás Arénába (HírTV)
Az Mlsz honlapjának beszámolója szerint a találkozóra eddig 12 ezer belépőt adtak el.
nov. 18
14:42
Teqball: fontos megállapodást írt alá a Fiteq Ázsiában (She)
A teqball nemzetközi szövetségének (Fiteq) vezetői Japánban aláírták a Brighton plusz Helsinki nyilatkozatot.
nov. 18
14:44
Futóarcok: a példaképek könyve (She)
Megjelent a csupasport.hu oldal Futóarcok című könyve: a kemény táblás, nagy méretű, 236 oldalas kiadványban bemutatjuk a legismertebb, legkedveltebb magyar szabadidős futókat.
nov. 18
15:06
Walesi–magyar: Kemény lesz, de muszáj nyernünk – Giggs (She)
Ryan Giggs, a walesi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nagy meccsre számít kedden a mieink ellen az Európa-bajnoki selejtező utolsó fordulójában, melyben mindkét válogatott számára az Eb-részvétel a tét.
nov. 18
15:12
Puskás Aréna: csaknem kétmillióan nézték a nyitó mérkőzést (She)
Csaknem kétmillióan kapcsoltak a Puskás Aréna megnyitójára, azaz a Magyarország–Uruguay mérkőzésre az M4 Sporton – közölte az MTVA sajtóosztálya. A közszolgálati sportcsatorna piacvezetőként zárt.
nov. 18
15:48
Amerikai futball: a Budapest Wolves a juniorbajnok (She)
Vasárnap Debrecenben rendezték az utánpótlás-bajnokságok idei utolsó mérkőzését: az U19-esek között a Debrecen Gladiators fogadta a Budapest Wolves együttesét, és ahogyan az U15-ösök és az U17-esek között, itt is fővárosi siker született
nov. 18
15:54
Kalmár: A Dac az első háromban lenne az Nb I-ben (She)
Kalmár Zsolt szerint a DAC az első háromban végezne a magyar NB I-ben. A dunaszerdahelyi csapat középpályása a Nemzeti Sport Online új sorozata, a Fifázunk és pofázunk harmadik részében beszél arról, hogy milyen érzés a Nélküledet és a Himnuszt is hallgatni egy-egy mérkőzés előtt. De könnyedebb témák is előkerülnek: többek közt, hogy milyen gy
nov. 18
16:06
Miniszterelnök, művészember és hírlapíró – különleges válogatottjaink (She)
A napokban jelent meg a Meggypiros mezben című, a magyar válogatott labdarúgókat, a nemzeti csapat mérkőzésstatisztikáit és az együttes történetét bemutató vaskos kötet. Az alábbiakban a Dénes Tamás és Dlusztus Imre könyvében szereplő játékosportrékból gyűjtöttünk szemelvényeket, válogatásunkban jobbára kevéssé ismert, ám valamiért különleges
nov. 18
16:08
Nba: Dirk Nowitzki magas állami kitüntetést kap (She)
Magas német állami kitüntetést kap Dirk Nowitzki, aki 21 szezon után az idén vonult vissza az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Dallas Mavericksből.
nov. 18
16:12
Csupasport: Blaskó a cél közelében a dupla Spartathlonon! (She)
Pénteken indult, és kedden célba is érhet Görögországban Blaskó Mihály, aki azt vállalta, hogy első magyarként oda-vissza lefutja az Athén–Spárta távot.
nov. 18
16:45
Vitorlázás: Berecz Zsombor kölcsönhajóval nyert Athénban (She)
Vérre menő játékban, kemény küzdelemben nyerte a hétvégén Berecz Zsombor a finnesek első pénzdíjas versenyét Athénban. A tapasztalatait, az érzéseit mondta el a hunsail.hu-nak.
nov. 18
16:51
Férfi kézi: Császár Gábor újra válogatott lehet – Nagy László (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség alelnökeként dolgozó Nagy László nem tartja elképzelhetetlennek, hogy Császár Gábor helyettesítse a sérült Lékai Mátét a januári Európa-bajnokságon.
nov. 18
17:09
Férfi kézi: súlyos sérülést szenvedett a Csurgó szélsője (She)
A férfi kézilabda NB I-ben és az EHF-kupában szereplő Csurgói KK pénteki edzésén egy szerencsétlen ütközést követően súlyos vállsérülést szenvedett Gebhardt Ádám.
nov. 18
17:11
F1: dupla öngól a szánalmas délutánt átélő Ferrarinál – sajtóvisszhang (She)
A nemzetközi sajtó a holland Max Verstappen (Red Bull) győzelmének taglalása mellett leginkább a két Ferrari-versenyző egymással történt ütközéséről írt a vasárnapi Formula–1-es Brazil Nagydíj másnapján.
nov. 18
17:13
Légiósok: Csak azt mondom, szeretem Olaszországot – Szoboszlai (She)
Szoboszlai Dominik, a Red Bull Salzburg magyar labdarúgó-válogatott tehetsége elmondta: szereti Olaszországot, ám ez nem jelenti azt, hogy a Serie A-ba szerződik.
nov. 18
17:15
Psg: ezért a nőért hagyta ott gyerekkori szerelmét Draxler (She)
Egy profi táncosért hagyta el gyerekkori kedvesét a PSG labdarúgócsapatának középpályása, Julian Draxler, írja a Bild.
nov. 18
17:17
Ftc: az ukrán légiós arról beszélt, megkeresték a magyar válogatottól (She)
Ihor Haratin, a Ferencváros ukrán labdarúgója hazája egyik televízió-műsorában arról beszélt, megkeresést kapott azzal kapcsolatban, hogy szeretne-e a magyar válogatottban játszani. Ha szeretne is, a FIFA vonatkozó szabályai alapján erre nem lenne lehetősége.
nov. 18
17:18
Elsírta magát a walesi meccs bírója, ez volt az oka (Ripost)
Sorsdöntő Eb-selejtezőnk játékvezetője egy éve került a figyelem középpontjába. A játékosok vigasztalták.
nov. 18
17:33
Katarina Bulatovics – Már nem attól vagyok boldog, hogy dobok tíz gólt (She)
.
nov. 18
17:35
Női kézi: Már nem attól vagyok boldog, hogy dobok tíz gólt – Bulatovics (She)
Hibátlan mérleggel zárta a női kézilabda Bajnokok Ligája első csoportkörét a Győri Audi ETO KC. Az utolsó meccsén 35–29-re győzte le a cseh Baník Most együttesét, ami után Danyi Gábor vezetőedző és Katarina Bulatovics értékelt az NSO Tv-nek.
nov. 18
17:37
F1: Tom tett rendet a Ferrarinál, Sainz sörrel ünnepelt (She)
Ez igen! Kifejezetten izgalmas, eseménydús Brazil Nagydíjat láthattak a nézők vasárnap este az F1-ben. Végül az ezúttal higgadt Max Verstappen nyert, ám a dobogón és a pályán is rengeteg meglepetés akadt. Van mire visszatekinteni tehát, jöjjenek az F1-legek!
nov. 18
17:39
Máris kivételes a magyar futballválogatott szereplése (Infostart)
A 2020-as Európa-bajnokság selejtezőiben húsz hely kel el a torna huszonnégy helyéből – tizenhétnek már vasárnap estig gazdája lett. A magyar válogatott továbbjutása jelentené a szenzációt.
nov. 18
17:39
Walesi–magyar: Nem lesz döntetlen a holnapi meccs – Rossi (She)
Kedden este a jövő évi, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokság selejtezősorozatának E-csoportjában utolsó mérkőzését Cardiffban, Wales ellen vívja a magyar labdarúgó-válogatott, amely győzelmével bebiztosíthatja helyét a tornán. Kövesse nyomon a nagy meccs előtt csapatunk utolsó napját folyamatosan frissülő, szöveges felvezetésünk segítségéve
nov. 18
17:45
Női kézi Ehf-kupa: a 2. kalapból várja az Érd és a Siófok a sorsolást (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) csütörtökön Bécsben elkészíti a női kézilabda EHF-kupa csoportjainak beosztását – az Érd és a címvédő Siófok a második, a DVSC pedig a negyedik kalapba került.
nov. 18
17:57
Rossi már tudja a kezdőt, de vannak még kérdések (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a hozzáállás és az akarat dönt majd kedden a Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
nov. 18
18:09
Nehéz meccset vár a walesi kapitány a magyarok ellen (Infostart)
Ryan Giggs, a walesi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya "nagy meccsre" számít kedden a magyarok ellen az Európa-bajnoki selejtező utolsó fordulójában, melyben mindkét válogatott számára az Eb-részvétel a tét.
nov. 18
18:09
Kézilabda: a 2022-es Eb-re elkészül az új szegedi csarnok (She)
A 2022-es, magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságra megépül Szegeden az új, 8000 néző befogadására alkalmas multifunkcionális csarnok, amelynek megépítését 35 milliárd 813 millió forinttal támogatja a kormány.
nov. 18
18:11
Bundesliga: nem Dárdai lett a Köln új vezetőedzője – hivatalos (She)
Markus Gisdolt nevezték ki a német labdarúgó-bajnokságban szereplő 1. FC Köln vezetőedzőjének.
nov. 18
18:21
Ez vár ránk Walesben, Marco Rossi tudja, mire számíthat (Ripost)
A magyar labdarúgó-válogatott kedden Walesben lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn.
nov. 18
18:39
Női kézi: műtét vár a Csm Bucuresti kulcsjátékosára (She)
Kedden műtik meg Belgrádban a Rosztov Don–CSM Bucuresti női kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzésen dobhártyaszakadást szenvedő Andrea Lekicset.
nov. 18
18:41
Eb 2020: „Reménykedünk, hogy Cardiffban egyik csapat sem nyer” (She)
Kedden Azerbajdzsánt fogadja Nagyszombatban a szlovák válogatott, amely már csak úgy juthat ki a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságra, ha megveri riválisát, miközben döntetlen születik a walesi–magyar találkozón Cardiffban.
nov. 18
18:45
A magyar válogatott kudarcot vallott Wales ellen (Infostart)
A magyar férfi csapat 7-5-ös vereséget szenvedett Wales együttesétől a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokságon.
nov. 18
18:45
Dvsc: korábbi edzőjüket gyászolják a debreceniek (She)
Életének 83. évében elhunyt a DVSC korábbi edzője, Csende Sándor – adta hírül hivatalos honlapján a debreceni labdarúgócsapat.
nov. 18
18:47
A Fradi nemzetközi összefogásra szólít – jöhet a Gondoskodás Európai Napja (She)
Ami az átlagember számára természetes, az a sportolónak nagy nehézségeket okozhat: sok bajnokunknak nem sikerül a zökkenőmentes átmenet a civil életbe a sportolói karrier befejezése után. A Ferencvárosi Torna Club összefogást szorgalmaz a sportolók tudatosabb felkészítéséért, és bevezetné a Gondoskodás Európai Napját. A projekthez már több neves ne
nov. 18
18:51
MotoGp: Álex Márquez világbajnok testvére csapattársa lesz (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában (MotoGP) szereplő Honda bejelentette, hogy a visszavonuló Jorge Lorenzo helyét a Moto2-es világbajnok Álex Márquez veszi át – aki így bátyja, Marc Márquez csapattársa lesz.

Keresés