2019. október 15. kedd

okt. 15
12:54
Nb I: fiatal szerb-amerikai középpályást igazolt az Újpest (She)
Mateja Milasinovic Instagram-profilján osztotta meg, hogy aláírta szerződését az Újpesthez, ám további részleteket egyelőre nem árult el. Az egy hónap múlva 18 éves, középső középpályásként bevethető Milasinovic már a nyáron is járt az Újpestnél, több felkészülési mérkőzésen is pályára lépett, ám akkor nem kapott szerződést a klubtól.
okt. 15
12:54
Többször félbeszakadt a bolgár-angol EB-selejtező huhogás és náci karlengetés miatt, hatalmas a botrány Bulgáriában (444.hu)
Bojko Boriszov futballőrült miniszterelnök a szövetség elnökének lemondását követeli.
okt. 15
13:00
Cr700: 128-szor fejjel; magentában egyszer; 30. születésnapja után 44 meccsen 43-szor (She)
Ha egy labdarúgó profi pályafutása során húsz éven át idényenként harminc gólt szerez, elismerésre méltó hatszáz találattal zár. Cristiano Ronaldo hétfőn karrierje 700. gólját lőtte…
okt. 15
13:06
Történelmi meccs: Észak-Korea–Dél-Korea (Infostart)
Ez egy olyan mérkőzés volt, amellyel kapcsolatban az eredmény érdekelte legkevésbé a futballvilágot. Ma világbajnoki selejtezőt játszott egymással az ázsiai zóna második fordulójában, a H csoportban a két Korea válogatottja. Egymás ellen.
okt. 15
13:21
Légiósok: A legjobb csapattárs – a Fire elbúcsúzott Nikolicstól (She)
Az MLS-ben szereplő Chicago Fire elnöke, valamint a gárda csapatkapitánya is megható üzenettel búcsúzott el Nikolics Nemanjától.
okt. 15
13:27
Részben kalkulált veszteség (Azenpenzem)
Elegáns, minden ízében tűpontos kritikát fogalmazott meg Kökény Beatrix, az FTC női kézilabdacsapatának utánpótlás-vezetője, a klub elnökségi tagja.
okt. 15
13:33
Vb 2022: se nézők, se média – a legfurcsább selejtezőn a Fifa-elnök ott volt (She)
Gól nélküli döntetlent játszott a házigazda Észak-Korea és Dél-Korea labdarúgó-válogatottja ázsiai vb-selejtezőn. A mérkőzés több okból is különleges volt.
okt. 15
13:51
Férfi kézi Ehf-kupa: ellenfeleket kaptak a magyar csapatok (She)
Spanyol, ukrán és francia csapatokat kaptak ellenfélnek a magyar együttesek a férfi kézilabda EHF-kupa harmadik selejtezőkörében.
okt. 15
14:15
Golden Boy: 20 főre szűkült a lista – íme, a jelöltek! (She)
Néhány héttel ezelőtt nyilvánosságra hozták a Tuttosport által alapított Golden Boy-díj 2019-es jelöltjeit. Az eredetileg 40 fős listát most leszűkítették 20 főre. Íme!
okt. 15
14:21
Nagy bajban Marco Rossi két válogatott játékosa (Infostart)
Baráth Botond és Németh Krisztián egyetlen csapattal sem készülhet a sorsdöntő Wales elleni Eb-selejtezőre.
okt. 15
14:21
Rasszista szurkolók miatt kétszer is megszakították a Bulgária-Anglia meccset, le akartak vonulni az angolok (Behaviour)
A szünetben a biztonságiak több nézőt kivezettek.
okt. 15
14:45
Testépítés: a hegyvidéki versenyről a Mr. Olympiára (She)
A hétvégi, 17. Hegyvidéki Fitparádé profi GP-versenyének két győztese kvalifikált a Mr. Olympiára.
okt. 15
14:51
Fucsovics Márton Bécsbe megy (Infostart)
Szombaton a bécsi keménypályás férfi tenisztorna selejtezőjében tér vissza több hetes kihagyás után.
okt. 15
15:21
Atlétika: tíz világbajnok az év női atlétája díj jelöltjei között (She)
Tíz világbajnok és a maratonfutás új világcsúcstartója közül kerül ki idén az év női atlétája.
okt. 15
15:23
Tour de France: bemutatták a 2020-as verseny útvonalát (She)
Nizzából indul június 27-én a jövő évi Tour de France országúti kerékpáros körverseny, amelynek útvonalát kedden mutatták be.
okt. 15
15:27
F1: marad a háromnapos versenyhétvége jövőre is (She)
Az elmúlt hétvégén megrendezett Formula–1-es Japán Nagydíjat a Hagibisz tájfun miatt a szokásos három helyett két nap alatt rendezték meg, miután az időjárás miatt a teljes szombati programot törölték. A F1-et irányító Liberty Media ügyvezető igazgatója, Ross Brawn a futamot követően sietett leszögezni: nem terveznek változást a jövőben a versenyhé
okt. 15
15:29
Inter: hivatalos közlemény, még nem döntöttek A. Sánchezről (She)
Alexis Sánchez klubja, az Inter hivatalos közleményt adott ki a támadó sérülésével kapcsolatosan. Még mindig nem tudni, hogy meg kell-e műteni a chileit.
okt. 15
15:31
Curling: ismét nyert a magyar válogatott a vegyescsapat-vb-n (She)
A magyar curlingválogatott ötödik meccsén negyedik győzelmét aratta a skóciai Aberdeenben zajló vegyescsapat-világbajnokságon.
okt. 15
15:33
Kajak-kenu: Bodonyi Dóra is az örökös bajnokok falán (She)
Az idén negyedik és ötödik világbajnoki címét nyerő, és ezzel örökös bajnoki címet szerző 25 éves szolnoki kajakos, Bodonyi Dóra hivatalosan is bekerült a sportág halhatatlanjai közé.
okt. 15
16:03
Meghalt egy szurkoló miközben a rendőrségre vitték (Ripost)
Tragédia történt Szófiában, ahol a bolgár labdarúgó-válogatott Angliát fogadta.
okt. 15
16:09
Négyesélyes lesz a hajrá (Azenpenzem)
„Másfél fordulóval” a zárás előtt roppant éles a helyzet a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők E csoportjában. Még négy csapat is reménykedhet.
okt. 15
16:15
Kép: ilyen, amikor Vida Vidával cserél mezt (She)
Vida Máté három év után léphetett pályára ismét a magyar labdarúgó-válogatottban múlt hét csütörtökön Horvátország ellen. A 23 éves játékos a spliti Európa-bajnoki selejtező után névrokonával, a vb-ezüstérmes védővel, Domagoj Vidával cserélt mezt.
okt. 15
16:51
Bundesliga: az e-sport gárdában (is) folytatja a Leipzig játékosa (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság jelenlegi idényének mind a hét fordulójában pályára lépő Diego Demme lesz az RB Leipzig FIFA-csapatának negyedik tagja a VBL, azaz a Virtuális Bundesliga 2019–2020-as évadában – hívja fel a figyelmet a Bundesliga hivatalos honlapja.
okt. 15
17:09
Szerdai sportműsor (10.16.) (She)
Szerda este 19 órától élőben láthatják, ahogyan a magyar válogatott a kispályásfutball-világbajnokságon Románia ellen játszik. A kézilabda rajongói sem lehetnek csalódottak – a férfi kézi NB I-ben Mol-Pick Szeged–Balatonfüred, a női élvonalban pedig Győri Audi ETO KC–Érd HC mérkőzést rendeznek. Íme, a szerdai sportműsor!
okt. 15
17:11
Csütörtöki sportműsor (10.17.) (She)
Csütörtök délután 15 órától ismét pályán a magyar válogatott a kispályásfutball-vb-n Görögországban – Pakisztán–Magyarország. Érdemes lesz csütörtök éjszaka sokáig fent lenni: hajnal 2.20-tól Denver Broncos–Kansas City Chiefs az NFL 7. fordulójának nyitó meccsén, 1.55-től pedig MotoGP Japán Nagydíj, szabadedzés. Délelőtt és délután WTA-tornák Moszk
okt. 15
17:13
Pénteki sportműsor (10.18.) (She)
Péntek 13 órakor Szlovénia–Magyarország a kispályásfutball-vb-n! Este három topligás meccset követhetnek élőben a televíziók előtt: Nice–PSG (Ligue1), Frankfurt–Leverkusen (Bundesliga), Granada–Osasuna (La Liga). A jégkorongrajongók is ki lesznek elégítve estére – Erste Liga-, EBEL-, valamint Tipsport Liga-találkozókat rendeznek. WTA- és ATP-tenisz
okt. 15
17:21
Szombati sportműsor (10.19.) (She)
Szombaton ismét visszatér a televízió képernyőire a labdarúgó NB I: 17.00 órától ZTE–Budapest Honvéd, 19.30-tól Ferencváros–Újpest rangadó. Az angol Premier League-ben pályán a Chelsea, a Tottenham és a Manchester City, a La Ligában a Real, az Atlético és a Barca, a Bundesligában a Bayern München és a Borussia Dortmund. A női és a férfi kézi BL-ben
okt. 15
17:23
Vasárnapi sportműsor (10.20.) (She)
Vasárnap az angol Premier League-ben csupán egy meccset játszanak, mégis a ligán a világ szeme: Manchester United–Liverpool rangadó az Old Traffordon. Német, olasz és spanyol bajnoki meccseket is láthatunk, Magyarországon pedig az NB II-é és az NB III-é a főszerep. Jégkorong- és kézilabda-mérkőzéseket is rendeznek, de nem marad el a heti NFL-fordul
okt. 15
17:45
Csupasport: Bmx-paradicsom Győrújbarátban (She)
Jó hír a szakág szerelmeseinek, hogy Győrtől tíz kilométerre a hegyoldalban hamarosan hivatalosan átadják az ország első pumpapályáját, amelyet a közeljövőben továbbiak is követhetnek.
okt. 15
17:45
Gyereknap (Azenpenzem)
Kilencven percen át szóltak a vuvuzelák, a Ria, ria, Hungária! csatakiáltás, a stadiont csaknem teljesen megtöltő tizenötezer gyermek békebeli miliőt varázsolt az Üllői úti katlanba.
okt. 15
17:57
Curling: negyedszer nyertek a magyarok a vegyescsapat-vb-n (She)
A magyar curlingválogatott ötödik meccsén negyedik győzelmét aratta a skóciai Aberdeenben zajló vegyescsapat-világbajnokságon.
okt. 15
18:09
Visszatér az NB I-be a magyar válogatott egyik Eb-hőse (Ripost)
A 32 esztendős Guzmics Richárd a szlovák bajnok Slovan Bratislavától igazol vissza Magyarországra.
okt. 15
18:27
Vb 2022: egy–hétig tartott az ausztrálok vendégjátéka Tajvanon (She)
Kiütéses, 7–1-es győzelmet aratott Tajvanon az Ausztrál labdarúgó-válogatott a 2022-es világbajnokság ázsiai selejtezősorozatában, az ausziknál hárman is duplázni tudtak. Japán szintén magabiztos idegenbeli sikert ért el, a Red Bull Salzburgban futballozó Minamino Takumi két perc alatt duplázott Tardzsikisztán ellen, így a japánok három forduló utá
okt. 15
18:29
Vb 2022: egy-hétig tartott az ausztrálok vendégjátéka Tajvanon (She)
Kiütéses, 7–1-es győzelmet aratott Tajvanon az Ausztrál labdarúgó-válogatott a 2022-es világbajnokság ázsiai selejtezősorozatában, az ausziknál hárman is duplázni tudtak. Japán szintén magabiztos idegenbeli sikert ért el, a Red Bull Salzburgban futballozó Minamino Takumi két perc alatt duplázott Tardzsikisztán ellen, így a japánok három forduló utá
okt. 15
18:33
Uefa: Ceferin háborút indít a lelátói rasszizmus ellen (She)
Dagad a botrány Bulgáriában a hétfői, Anglia elleni Eb-selejtező után: a 6–0-ra nyerő angolok színes bőrű játékosait folyamatosan rasszista bekiabálásokkal inzultálta bolgár szurkolók egy csoportja, a játékot emiatt kétszer is félbe kellett szakítani. A mérkőzés másnapján a bolgár kormány lemondásra szólította fel a helyi labdarúgó-szövetség elnöké
okt. 15
18:39
Fft: a Ferencváros és a láthatatlan légió (She)
A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Ezúttal egy örkényi „ötpercesről” olvashatnak.
okt. 15
19:09
Kerékpár: Vas Blanka három szakágban is a legjobbak között (She)
Ha mostanában a sportberkekben szóba kerül Vas Kata Blanka neve, az a mondat úgy kezdődik: a magyar női kerékpársport történetének legjobb… Nos, ez már nem annyira meglepő, hiszen a tizennyolcadik életévét szeptemberben betöltő kiskunlacházi lány idén is sokat tett azért, hogy továbbra is három szakág világélvonalában maradjon.
okt. 15
19:12
Fucsovics újabb tornától lépett vissza, elárulta az okát (Ripost)
Az első számú magyar férfi teniszező, Fucsovics Márton rövid időn belül a második tornától lép vissza. A világranglista 69. helyén álló sportoló szeptember végén a pekingi viadalt mondta le, izomgyulladás és részleges izomsérülés miatt.
okt. 15
19:18
A rasszista botrány miatt lemondott a bolgár futballszövetség elnöke, rögtön házkutatást rendeltek el (Behaviour)
A bolgár kormány nyomására kedden lemondott posztjáról Boriszlav Mihajlov, a helyi labdarúgó-szövetség
okt. 15
19:21
Wladár Sándor: Shane Tusup segíthet nekünk (Infostart)
A Magyar Úszó Szövetség elnöke szerint ha Shane Tusup csapatot épít Magyarországon, azzal a hazai úszósport segítségére lehet, ugyanakkor nem zavarhatja a válogatott úszóit. Az InfoRádiónak nyilatkozva továbbra sem zárta ki, hogy Hosszú Katinka korábbi edző-férje hazánkban dolgozzon.
okt. 15
19:45
Férfi kézi Nb I: a Veszprém legyőzte nyolcadik ellenfelét is (She)
A Veszprém hazai pályán 34–27-re legyőzte az idényt jól kezdő, ezúttal is tisztességgel helytálló Gyöngyöst a férfi kézilabda NB I 7. fordulójának kedd esti mérkőzésén.
okt. 15
19:51
Női kézi Nb I: először jutott negyven gól fölé az Ftc (She)
A Ferencváros 45–26-ra nyert Monoron a sereghajtó Szent István SE ellen a női kézilabda NB I 6. fordulójának keddi mérkőzésén.
okt. 15
19:57
A magyar válogatott ötgólos győzelemmel zárta az Eb-selejtezőt (She)
Az U19-es magyar labdarúgó-válogatott 5–0-ra legyőzte Kazahsztánt a hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtezőtorna utolsó fordulójában, így a csoport harmadik helyén zárt. Az már a mérkőzés előtt eldőlt, hogy Bene Ferenc csapata nem juthat be az elitkörbe, ahova Grúzia és Horvátország lépett tovább a csoportunkból.
okt. 15
20:03
Eb 2020, J-csoport: potya, majd Pukki-gólok – egyre közelebb a finn álom (She)
Teemu Pukki vezérletével 3–0-s győzelmet aratott a finn labdarúgó-válogatott az örmények ellen a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének J-csoportjában. Finnország ezzel öt pontra leszakította magáról a fordulót megelőzően közvetlen mögötte álló Örményországot.
okt. 15
20:09
Tenisz: fáradtság miatt visszalépett az első kiemelt (She)
A férfiaknál első helyen kiemelt orosz Danyiil Medvegyev lemondta a részvételt a moszkvai kemény pályás tenisztornán.
okt. 15
20:21
U21-es válogatott: tizenegyes döntött Szlovéniában (She)
Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott 1–0-s vereséggel zárta celjei felkészülési mérkőzését a házigazda Szlovénia ellen.
okt. 15
20:21
Nincs új a nap alatt: megint magyarellenes rigmusokat skandáltak a román szurkolók (888.hu)
Bocskoros tempó.
okt. 15
20:27
Kézilabda NB I: Hengerelt a Fradi, hét góllal nyert a Veszprém (Azenpenzem)
.
okt. 15
20:33
Női röpi Bl: egyetlen párharc választja el a Vasast a főtáblától (She)
Könnyed sikerrel jutott a női röplabda Bajnokok Ligája-selejtező utolsó fordulójába a Vasas Óbuda, amelynek egy párharcot kell nyernie a főtáblás szereplésért.
okt. 15
20:39
Erste Liga: a Dunaújváros a Hokiklub ellen talált vissza a győztes útra (She)
A Dunaújvárosi Acélbikák 4–2-re legyőzték a Hokiklub Budapestet az Erste Ligában, ezzel zsinórban három vereség után tudott újra győzni.

Keresés