2019. november 1. péntek

nov. 1
13:57
Nfl: balhé Washingtonban, félrediagnosztizálták a sztárt? (She)
Trent Williams, az NFL-ben szereplő Washington Redskins sztárja meghökkentő történettel állt elő a csapatával kapcsolatban.
nov. 1
14:03
Rögbi-vb: Új-Zélandé – és Ben Smith gyerekeié a bronzérem (She)
A háromszoros világbajnok Új-Zélandé lett a bronzérem a Japánban zajló rögbi-vb-n, mivel a helyosztón 40–17-re legyőzte Wales legjobbjait. Az All Blacks három arany és egy ezüst mellett a harmadik bronzérmét szerezte meg.
nov. 1
14:09
Juventus: 2024-ig hosszabbítanának Szczesnyvel (She)
Ugyan a 2019–2020-as bajnoki idényben csupán hat mérkőzésen lépett pályára és csak egy találkozót hozott le kapott gól nélkül, a Juventus vezetősége rendkívül elégedett Wojciech Szczesny teljesítményével. A lengyel kapus a La Gazzetta dello Sport értesülései szerint új szerződést kaphat Torinóban.
nov. 1
14:15
Haladás: Még nem vonultam vissza, ha kellek, itt vagyok és segítek – Halmosi Péter (She)
A közelmúltban felgyorsultak az események a labdarúgó NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladás körül. Mint beszámoltunk róla, távozott a szakmai stábból a vezetőedző, Supka Attila, illetve a másodedző, Híres Gábor – ideiglenesen Desits Szilárd irányítja a csapatot –, míg a klub bejelentette Tóth Miklós ügyvezető (november 30-i hatályú) távozását. Já
nov. 1
14:39
Szapporóban futják az olimpiai maratont (Infostart)
Eldőlt, hogy Szapporóban rendezik meg a maratoni futást és a gyaloglószámokat a 2020-as tokiói olimpián, miután a japán főváros kormányzója vonakodva ugyan, de pénteken belenyugodott a módosításba.
nov. 1
14:39
Wta-vb: a címvédő hibátlanul zárta a csoportkört (She)
A címvédő Elina Szvitolina harmadik mérkőzését is megnyerte a női tenisz-világbajnokságon, így százszázalékos teljesítménnyel zárta a csoportkört a kínai Sencsenben.
nov. 1
14:51
El: hogyan végződik a Ferencváros–Cszka meccs? (She)
Jövő csütörtökön már a negyedik fordulót rendezik meg a labdarúgó Európa-liga csoportkörében, a Ferencváros ezúttal a CSZKA Moszkvát fogadja. A magyar bajnok Oroszországban Varga Roland kései góljával nyerni tudott, ön szerint most jön az újabb bravúr?
nov. 1
14:53
Nba: leütötte az edzőt, börtönbe mehet – a barátnője is (She)
Akár egyéves börtönbüntetést is kaphat a 38 esztendős Manuel García, aki megtámadta a New Orleans Pelicans másodedzőjét – számolt be a tmz.com. A huligán ráadásul barátnőjét is magával ránthatja, mivel az megpróbálta megakadályozni a letartóztatást. Előbbi egy-, utóbbi féléves börtönbüntetést kaphat a lap információi szerint.
nov. 1
15:15
Serie A: az Udinese menesztette Igor Tudort – hivatalos (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Udinese menesztette vezetőedzőjét, Igor Tudort.
nov. 1
15:27
Bayern: jövő nyáron 90 millióért jöhet a Man. City szélsője (She)
A Bild beszámolója szerint a Bayern München újabb, ezúttal 90 millió eurós ajánlatot készít elő, annak érdekében, hogy megszerezze Sanét a Manchester Citytől. A német válogatott futballista jelenlegi szerződése 2021 nyaráig szól jelenlegi klubjával, ha sérüléséből felépülve nem dönt a szerződéshosszabbítás mellett, úgy az utolsó évét kezdi majd
nov. 1
15:29
szokatlan gyakorlat, nagy esések a Leganés edzésén (She)
Különleges videót osztott meg Twitter-oldalán a spanyol élvonalbeli Leganés labdarúgócsapata. A tabella utolsó helyén szerénykedő gárdánál nem mindennapi gyakorlatot vettek be a repertoárba az edzésen: úgy tűnik, a rózsaszín megkülönböztető mezek összegyűjtése mellett a játékostársak által küldött gigantikus labdákat is ki kell kerülni. Ez persze n
nov. 1
15:39
Atlétika: dopping miatt eltiltottak egy fehérorosz magasugrót (She)
Pozitív doppingtesztje miatt pénteken előzetesen egy hónapra eltiltották Dmitrij Nabokov fehérorosz magasugrót.
nov. 1
15:41
Férfi röpi Nb I: játszmavesztés nélkül nyert a Sümeg (She)
A Sümeg három játszmában legyőzte a magyar utánpótlás-válogatottat a férfi röplabda NB I A-csoportjának pénteki mérkőzésén.
nov. 1
15:57
Arsenal: Emery nem nevezte a balhézó csapatkapitányt (She)
Nem nevezte az Arsenal labdarúgócsapatának vezetőedzője, Unai Emery a gárda csapatkapitányát, Granit Xhakát a Wolverhampton elleni bajnoki mérkőzésre.
nov. 1
16:15
Női Nb I: az újonc elleni vereség után lemondott a szombathelyi edző (She)
Lemondott posztjáról Simon Attila, a Haladás Viktória női labdarúgócsapatának vezetőedzője – számolt be róla a szombathelyi klub a Facebook-oldalán.
nov. 1
16:21
F1: Számomra egyértelmű, ő az egyik legjobb – Vettel Hamiltonról (She)
Lewis Hamilton nagy valószínűséggel már a hét végi F1-es Amerikai Nagydíjon megszerzi a 6. vb-címét, amivel minden idők második legsikeresebb versenyzőjévé válik. A brit eredményeit a négyszeres bajnok, Sebastian Vettel sem vitatja, szerinte Hamilton minden idők egyik legjobbja.
nov. 1
16:27
Világrekord: a Puskás Stadion minden székéből látni lehet a pályát (444.hu)
Az épület tervezője szerint.
nov. 1
16:33
Csupasport: nem csak a gyönyörű lányok sportja (She)
Egyre népszerűbb Magyarországon a cheerleading, ami ma már sokkal több, mint a pomponlányos szurkolás a pálya szélén.
nov. 1
16:39
Jól kezdett a Red Bull Austinban, Verstappen nyitott az élen (She)
Max Verstappen volt a leggyorsabb az Amerikai Nagydíj első szabadedzésén. A holland mögött Sebastian Vettel (Ferrari) zárta a tréninget, a harmadik pozícióban pedig Alexander Albon végzett a másik Red Bull-lal. A Mercedes nem fedett fel mindent a nyitó tréningen – Lewis Hamilton a nyolcadik, Valtteri Bottas pedig a 17. helyen kezdett Aust
nov. 1
17:03
Nb I: Pintér Csaba vezeti az Ftc–Mezőkövesd rangadót (She)
Kiderült, mely játékvezetők fújják a sípot a labdarúgó NB I 11. fordulójában. A legnagyobb rangadókon Pintér Csaba (Ferencváros–Mezőkövesd) és Solymosi Péter (Puskás Akadémia–Bp. Honvéd) tevékenykedik majd.
nov. 1
17:15
Tenisz: Djokovics nagyon megverte Cicipaszt a nyolc között (She)
Novak Djokovics két sima játszmában, 6:1, 6:2-re legyőzte Sztefanosz Cicipaszt a párizsi ATP 1000-es tenisztorna negyeddöntőjében. A szerb klasszis a szombati elődöntőben a bolgár Grigor Dimitrovval csap össze.
nov. 1
17:27
Tenisz: Djokovics nagyon megverte Cicipaszt Párizsban (She)
Novak Djokovics két sima játszmában, 6:1, 6:2-re legyőzte Sztefanosz Cicipaszt a párizsi ATP 1000-es tenisztorna negyeddöntőjében. A szerb klasszis a szombati elődöntőben a bolgár Grigor Dimitrovval csap össze.
nov. 1
17:29
Wta-vb: Karolína Plísková a negyedik elődöntős (She)
A címvédő ukrán Elina Szvitolina után csoportmásodikként Karolína Plísková csatlakozott az elődöntősökhöz a 14 millió dollár (4.1 milliárd forint) összdíjazású női tenisz-világbajnokságon, a kínai Sencsenben.
nov. 1
17:39
Tokió 2020: Budapesten a 3x3-as kosár kvalifikációs tornája (She)
Jövő áprilisban Budapest ad otthont a 3x3-as kosárlabda utolsó olimpiai selejtezőtornájának.
nov. 1
17:51
Budapest újabb sportsikere: áprilisban itt rendezik a kosárlabda utolsó olimpiai selejtezőtornáját (444.hu)
Már le sem veszi a világ a szemét a magyar fővárosról, annyi a világverseny.
nov. 1
18:03
Cselgáncs: Kovács Kitti ötödik az U23-as Eb-n (She)
Az 57 kilogrammos Kovács Kitti ötödik helyezésével indult az oroszországi Izsevszkben zajló U23-as Európa-bajnokság, amelyen a magyar válogatott 14 (köztük 11 juniorkorú) versenyzővel igyekszik minél eredményesebben helytállni. A nyitónapon négy magyarért szoríthattunk, közülük egyedül a Budapesti Honvéd SE dzsúdósa léphetett tatamira éremért, Varg
nov. 1
18:09
Fft: Kicsit bánt, hogy nem szereztem gólt a hazámnak – Tony Cottee (She)
A FourFourTwo magazin Kérdezd meg pacekba! című rovatában ezúttal Tony Cottee válaszolt az olvasók kérdéseire.
nov. 1
18:09
Babos Timiék menetelnek, újabb nagy sikert arattak (Ripost)
Pazar teljesítményt nyújt a Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros a sencseni tenisztornán.
nov. 1
18:11
Úszó-vk: Hosszú és Jakabos között öt tized döntött (She)
Kiemelkedett a mezőnyből kétszáz pillangón Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna, előbbi első, utóbbi második lett ezen a távon az úszók kazanyi világkupa-viadalán. Háromszoros olimpiai bajnokunk a vk-sorozat 2012-es indulása óta kereken a 300. egyéni aranyérmét gyűjtötte be.
nov. 1
18:39
Djokovic három vesztett játékkal lépett a legjobb négy közé (Infostart)
A világelső Novak Djokovic a legjobb négy közé jutott az 5,8 millió euró (1,8 milliárd forint) összdíjazású, párizsi keménypályás férfi tenisztornán.
nov. 1
18:45
Birkózás: vigaszágas Torba és Rácz a budapesti U23-as vb-n (She)
A Budapesten zajló U23-as birkózó-világbajnokság pénteki versenynapján a magyarok közül öt kötöttfogású volt érdekelt. Közülük az idei Európai Játékokon ezüstérmes Torba Erik (63 kg) hatalmas csatában 7:5-re kikapott az Eb-bronzérmes, U23-as kontinensbajnok grúz Kavdzsaradzétól, ám legyőzője döntőbe jutásával a vigaszágon még szerepelhet, először b
nov. 1
18:47
F1: Verstappen volt a leggyorsabb a nyitó edzésen Austinban (She)
Max Verstappen volt a leggyorsabb az Amerikai Nagydíj első szabadedzésén. A holland mögött Sebastian Vettel (Ferrari) zárta a tréninget, a harmadik pozícióban pedig Alexander Albon végzett a másik Red Bull-lal. A Mercedes nem fedett fel mindent a nyitó tréningen – Lewis Hamilton a nyolcadik, Valtteri Bottas pedig a 17. helyen nyitott Austinban
nov. 1
18:57
F1: Verstappen a leggyorsabb a nyitó edzésen Austinban (She)
Max Verstappen volt a leggyorsabb az Amerikai Nagydíj első szabadedzésén. A holland mögött Sebastian Vettel (Ferrari) zárta a tréninget, a harmadik pozícióban pedig Alexander Albon végzett a másik Red Bull-lal. A Mercedes nem fedett fel mindent a nyitó tréningen – Lewis Hamilton a nyolcadik, Valtteri Bottas pedig a 17. helyen kezdett Austinban
nov. 1
18:57
Hosszú Katinkának megvan a 300. aranya (888.hu)
.
nov. 1
18:59
Sakkcsapat Eb: kettős magyar siker pénteken (She)
Kettős magyar sikert hozott a 22. sakkcsapat Európa-bajnokság pénteki versenynapja a grúziai Batumiban: a férfi és a női válogatott egyaránt győzött.
nov. 1
19:09
Megvan Hosszú Katinka 300. aranya (Infostart)
Hosszú Katinka 200 méter pillangón nyert pénteken az úszók oroszországi világkupa-állomásának első napján, ezzel a vk-sorozat 2012-es indulása óta kereken 300. egyéni aranyérmét gyűjtötte be.
nov. 1
19:09
Hosszú Katinka megszerezte a 300. egyéni aranyérmét (SzMo)
A kazanyi viadalon a 200 méteres pillangón nyert.
nov. 1
19:18
Úszó-vk - Hosszú Katinkának megvan a 300. aranya (HírTV)
Hosszú Katinka 200 méter pillangón nyert pénteken az úszók oroszországi világkupa-állomásának első napján.
nov. 1
19:21
Női kézi Bl: a Buducsnoszt másodszor is megverte a Valceát (She)
A Buducsnoszt Podgorica a 23–19-es hazai siker után 21–20-ra idegenben is legyőzte a román bajnok Valceát a női kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjában.
nov. 1
19:27
300. aranyérmét nyerte Hosszú Katinka (444.hu)
A kazanyi világkupa-futamon 200 méter pillangón nem talált legyőzőre.
nov. 1
19:33
Verstappen az első szabadedzés leggyorsabbja (Infostart)
Red Bull, Ferrari, Red Bull volt a sorrend.
nov. 1
19:33
Tollaslabda: Sárosi Laura a negyeddöntőig jutott Budaörsön (She)
Legjobb hazai játékosként Sárosi Laura a negyeddöntőben búcsúzott a 44. Yonex magyar nyílt tollaslabda-bajnokságon.
nov. 1
19:33
Hosszú Katinka megszerezte a 300. aranyát (Azenpenzem)
Hosszú Katinka 200 méter pillangón nyert pénteken az úszók oroszországi világkupa-állomásának első napján, ezzel a vk-sorozat 2012-es indulása óta kereken 300. egyéni aranyérmét gyűjtötte be.
nov. 1
19:39
Megvan Hosszú Katinka 300. aranya (ATV)
Hosszú Katinka 200 méter pillangón nyert pénteken az úszók oroszországi világkupa-állomásának első napján, ezzel a vk-sorozat 2012-es indulása óta kereken 300. egyéni aranyérmét gyűjtötte be.
nov. 1
19:51
Férfi röpi Nb I: simán nyert a Kaposvár a Szolnok ellen (She)
A Kaposvár vendéglátóként három játszmában legyőzte a Szolnok együttesét a férfi röplabda NB I B-csoportjának pénteki mérkőzésén.
nov. 1
19:57
Fifa 20: az Ea „rendbe hozta” Ribéryt a játékban – kép (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, Franck Ribéry nagyjából két hete közösségi oldalán adott hangot elégedetlenségének, mivel nem sikerült élethűre a FIFA 20 videójátékban. A játék alkotói nem tétlenkedtek, helyrehozták a Fiorentina szélsőjének figuráját.
nov. 1
20:12
Mező Lili „az oroszlán barlangjában” is bizonyítana (HírTV)
Elutazott Japánba Mező Lili, aki egyetlen magyar résztvevője lesz a tokiói Full-Contact Karate világbajnokság női mezőnyének.
nov. 1
20:15
Tipsport Liga: megszakadt a Dvtk jó sorozata (She)
Megszakadt a DVTK jó sorozata a szlovák jégkorongligában – a magyar csapat Poprádon kapott ki 2–1-re. A MAC hosszabbítás után Kosice otthonában szenvedett vereséget.
nov. 1
20:15
Történelmet ír a Fradi, ilyet még senki nem tett Európában (Ripost)
Egyedülálló, amit véghez vittek a Ferencváros BL-győztes pólósai. Ma este újabb kupát nyerhetnek.
nov. 1
20:17
Liga 2: délelőtt elvesztett, este nyert 3 pontot a Csíkszereda (She)
Délelőtt elvesztett, délután viszont szerzett három pontot az FK Csíkszereda a román labdarúgó-másodosztályban.

Keresés