2007. augusztus 15. szerda

aug. 15
0:15
Oláh a lilák veszte (Blikk)
Sporttörténelmet írtak a kaposváriak, hiszen Megyeri úti futballbajnokin először most hétfő este győzték le a házigazda újpestieket.
aug. 15
0:19
Légiósharc a DVTK-ban (Blikk)
Miskolc - Megérkeztek a DVTK-hoz az eredetileg az FTC-nek szánt afrikai légiósok. A három új focistával együtt már nyolc külföldi van a Diósgyőrben, a csapatban viszont egyszerre csak öten szerepelhetnek. A légiósoknak tehát csipkedniük kell magukat, hogy tagjai lehessenek az öt, unión kívüli játékosból álló kontingensnek.
aug. 15
0:23
Visszavásárolná Alonsót Briatore (Blikk)
A kétszeres világbajnok és címvédő pilóta McLaren-Mercedestől történő kivásárlása 30 millió euróba (7,5 milliárd Ft) kerül.
aug. 15
0:27
Talma útra kel Brnóba (Blikk)
Budapest - Talmácsi Gábor (26) már nagyon várja a hét végi versenyt. A gyorsaságimotoros-vébé 125 köbcentis kategóriájának éllovasa ma útnak indul Brnóba, a vasárnapi Cseh Nagydíj helyszínére. Még négy napja van a versenyig, de ő szeretne minél jobban felkészülni, így a szokottnál hamarabb foglalja el helyét lakóbuszával a cseh pályán.
aug. 15
0:31
Fegyvert ragadtak a kézislányok (Blikk)
Fegyvert fogtak vezetőikre a Dunaferr női kézilabdázói. Persze nem kell megijedni, Borbás Ritáék (26) csupán paintballozás közben lőtték főnökeiket.
aug. 15
0:35
Esélyt kap Janics és Kovács (Blikk)
Budapest - Még javában tart a duisburgi kajak-kenu világbajnokság magyar hőseinek ünneplése, de sokakat máris az foglalkoztat, hogy a jövő évi olimpián újra együtt versenyez-e a Kovács Katalin (31) és Janics Natasa (25) alkotta aranypáros, amely az elmúlt években sikert sikerre halmozott, ám idén nem indult együtt. Angyal Zoltán (54) szövetségi kapitány korainak tartja a kérdés felvetését.
aug. 15
0:39
Filkor, vigyázz! (Blikk)
Marco Materazzit (33), az Internazionale futballistáját nem hagyja hidegen, hogy augusztus 22-én a Puskás Ferenc stadionban lép pályára.
aug. 15
0:43
Mátyus az NB II-es meccseken is izgul (Blikk)
Budapest - Hét és fél év után tért vissza Mátyus János (32) a Ferencvároshoz. A labdarúgó 2000 januárjában igazolt Cottbusba, s azóta több csapatot is megjárt, mégis lámpalázasan készült első NB II-es mérkőzésére a BKV Előre ellen.
aug. 15
0:47
Irány Madrid! (Blikk)
A korosztályos válogatott labdarúgó aláírta szerződését a kilencszeres Bajnokcsapatok Európa-kupája-, illetve Bajnokok Ligája-győztes spanyol csapatnál.
aug. 15
0:59
Roy Jones Jr. elmenekült az Erdei Zsolt elleni meccs elől (She)
Roy Jones menedzsere e-mail küldött lapunknak, amelyben közölte, hogy védence novemberben mégsem bokszol Erdei Zsolttal a WBO félnehézsúlyú világbajnokával.
aug. 15
6:29
Több doppingellenőrzés a német futballban (Behaviour)
A Német Labdarúgó Liga (DFL) döntése értelmében jelentősen növelik a doppingellenőrzések számát, nemcsak a két legmagasabb osztályban, a profik között, hanem az amatőröknél is.
aug. 15
6:40
Michael Chang teniszakadémiát nyit Kínában (Behaviour)
Teniszakadémiát nyit Kínában az amerikai Michael Chang, minden idők legfiatalabb Grand Slam-tornagyőztese. Az 1989-es Roland Garroson 17 évesen diadalmaskodó, 2002-ben visszavonult klasszis a sencseni Mission Hills Country Clubban kívánja működteti iskoláját, amely 51 pályával rendelkezik. A kínai származású Chang - akit második hazájában mandarin nevén, Csang Tö-pejként (Zhang Depei) ismernek…
aug. 15
7:42
BL: könnyedén nyert a Valencia (Behaviour)
Az FC Valencia három góllal nyert a Debrecent búcsúztató Elfsborg ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének első felvonásán. FC Valencia (spanyol)-Elfsborg (svéd)
aug. 15
7:53
Bundesliga: több doppingellenőrzés a német futballban (She)
A Német Labdarúgó Liga (DFL) döntése értelmében jelentősen növelik a doppingellenőrzések számát, nemcsak a két legmagasabb osztályban, a profik között, hanem az amatőröknél is.
aug. 15
9:01
Tenisz, Toronto: Kuznyecova már a harmadik fordulóban (She)
A harmadik helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecova két játszmában legyőzte az olasz Roberta Vincit az 1,34 millió dollár összdíjazású torontói női keménypályás tenisztornán, ezzel már a harmadik fordulóba jutott.
aug. 15
9:28
Tenisz, Cincinnati: Andy Roddick a legjobb tizenhat között (She)
Az amerikai Andy Roddick bejutott a harmadik fordulóba a 2,2 millió dollár összdíjazású, Cincinnatiban zajló keménypályás férfi tenisztornán, a Mestersorozat hetedik állomásán.
aug. 15
11:22
Tenisz: a világelső Federer nem kapkodja el az edzőkeresést (She)
A férfi teniszezők világranglistájának éllovasa, Roger Federer kijelentette: nem sürgeti egy új tréner alkalmazását, noha már három hónapja szakított korábbi edzőjével, Tony Roche-csal.
aug. 15
12:41
Kerékpár: ausztrál proficsapat, többtízmillió dolláros befektetés (She)
aug. 15
12:47
Rögbi, Új-Zéland: utolsóként Greg Sommerville került be a vb-keretbe (She)
Graham Henry, az új-zélandi szövetségi kapitány a múlt héten csak 29 játékost nevezett a vb-keretbe. A maradék egy helyet most töltötte be, és nem teljesen váratlanul a Canterbury Crusaders klasszis pillérét, Greg Sommerville-t jelölte a csapatba.
aug. 15
13:29
Egy új csodagyerek rugdossa az AC Milan góljait - nézze meg! (Infostart)
Egy kisebb világbajnoksággal is felér a földkerekség leghíresebb klubjainak ifitornája. Malajziában a résztvevő 16 gárda között olyan neves alakulatok lépnek pályára, mint a Flamengo, a Boca Juniors, a Barcelona, az Arsenal, a Manchester United, a Bayern München, s nem utolsósorban az Inter, a Juventus és az AC Milan 19 éveseinek csapata.
aug. 15
13:45
Zalaegerszeg: Molnár Balázs ma újra a kezdőben kap helyet (She)
Mivel Molnár Balázs szegycsonttörése szépen gyógyul a játékos már pályára lép ? ráadásul kezdőként ? a ZTE szerdai mérkőzésén a Kaposvár elleni Ligakupa-meccsen. A középpályás egyelőre negyvenöt percnyi játékot vállalt.
aug. 15
13:47
Hegyikerékpér, maraton vb: magyarok a középmezőnyben (She)
A belgiumi Verviers-ben került megrendezésre a hegyikerékpárosok maraton világbajknoksága, smelyen a háromfős magyar válogatott Valter Tibor irányítása mellett állt rajthoz. A Blazsó-Bogár-Szalay trió közel ötórás küzdelem után a középmezőnyben végzett.
aug. 15
14:18
UEFA-kupa: a csütörtöki játéknap programja (She)
A Budapest Honvéd-Hamburger SV mérkőzés mellett további 31 találkozót rendeznek csütörtökön a labdarúgó UEFA-kupa selejtezőjének 2. fordulójában.
aug. 15
14:24
UEFA-vizsgálat a Rómában történtek miatt (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) vizsgálatot indít a kedd esti, Lazio-Dinamo Bucuresti Bajnokok Ligája-selejtező előtt és alatt történtek miatt. A legfrissebb hírek szerint a meccset megelőző utcai verekedések során öt román szurkoló szenvedett sérüléseket, egyikük még mindig kórházban van, miután oldalba szúrták.
aug. 15
14:55
A Liverpoolhoz szerződött az MTK kapusa! (Infostart)
Gulácsi Péter, az MTK kapusa a Liverpool labdarúgócsapatához szerződött. A korosztályos válogatott kapus a nyáron a Sándor Károly Akadémia és a Liverpool között fennálló partneri viszonynak köszönhetően már tíz napra kiutazhatott az angol sztárklubhoz, amely most döntött a kölcsönvételéről.
aug. 15
15:07
Megszűnik a svéd profi kerékpárcsapat (Behaviour)
Az idény végén feloszlik az Unibet nevű svéd kerékpárcsapat, mert a névadó szponzor nem támogatja tovább a klubot. "A versenyzőink és a szakmai stáb tagjai már most új munkaadó után nézhetnek" - mondta Kön Terryn igazgató. Az Unibetet idén azért nem engedték indulni a Tour de France-on, mert Franciaországban nem engedélyezett az internetes szerencsejáték.
aug. 15
15:28
Soproni Ligának híjak majd az országos bajnokságot (Behaviour)
Három évig Soproni Liga néven zajlik a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság. Az erről szóló megállapodást szerdán, sajtótájékoztató keretében írta alá Küller András, a Magyar Hivatásos Labdarúgó Liga (MHLL) ügyvezetője, Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke és Michiel Egeler, a Heineken Sörgyárak NyRt. vezérigazgatója.
aug. 15
15:33
Újabb magyar játékos az FC Liverpoolnál (Behaviour)
Németh Krisztián és Simon András után újabb magyar labdarúgót igazolt az FC Liverpool: Gulácsi Péter 1 plusz 2 évre szóló profi szerződést kötött az Anfield Roadon. Az őt képviselő Careers Management Group tájékoztatása szerint az MTK akadémiáján nevelkedett, utánpótlás válogatott kapus és a két klub opciós kontraktust kötött, azaz a végleges megállapodás az egy éves kölcsönszerződés lejártával…
aug. 15
15:52
Universiade, Bangkok: négy között a vízilabda-válogatott (She)
aug. 15
15:53
Újabb magyar játékos az FC Liverpoolnál (Metropol)
Németh Krisztián és Simon András után újabb magyar labdarúgót igazolt az FC Liverpool: Gulácsi Péter 1 plusz 2 évre szóló profi szerződést kötött az Anfield Roadon.
aug. 15
15:54
Egyesült Arab Emírségek: Cocu az al-Dzsazírában folytatja (She)
Az egyesült arab emírségekbeli al-Dzsazíra labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Phillip Cocu (képünkön) volt holland válogatott középpályás.
aug. 15
15:55
Universiade: négy között a vízilabda-válogatott (Metropol)
Elődöntőbe jutott a magyar férfi vízilabda-válogatott a bangkoki Universiadén. A csapat szerdán 11-6-ra nyert Japán ellen és a döntőbe jutásért az olaszokkal találkozik.
aug. 15
15:58
Atlétika, Oszaka 2007: Nogucsi Mizuki nem indul a vb-n (She)
aug. 15
16:03
NHL: Stanley Kupa-győztes játékos visszavonulása (She)
Krónikus nyakfájása miatt visszavonul Mike Ricci, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Phoenix Coyotes klasszis csatára.
aug. 15
16:05
Kerékpár: az idény végén megszűnik a svéd proficsapat (She)
aug. 15
16:08
BL: az UEFA vizsgálódik a Rómában történtek miatt (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) vizsgálatot indít a kedd esti, Lazio-Dinamo Bucuresti Bajnokok Ligája-selejtező előtt és alatt történtek miatt.
aug. 15
16:24
Kemény Dénes a lemondását fontolgatta (Infostart)
Az InfoRádió értesülése szerint két napig fontolgatta lemondását Kemény Dénes, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a Világliga-sorozat berlini döntőjében elszenvedett vereség után. A szakvezető az InfoRádió megkeresésére elmondta, hogy a számára fontos emberekkel történt beszélgetések után végül a folytatás mellett határozott.
aug. 15
16:29
Sportrepülés-Eb: Szabó Péter bronzérme Litvániában (She)
aug. 15
16:40
Anglia: McClaren kapitány számít Beckhamre a németek ellen (She)
Steve McClaren, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elárulta: David Beckhamet (képünkön) is meghívja a Németország elleni, jövő heti barátságos mérkőzésre készülő játékoskeretébe. Mint ismert, Beckham két hónapja bokasérüléssel bajlódik, de már majdnem felépült.
aug. 15
16:41
Magyar bronzérem a vitorlázórepülő Eb-n (Metropol)
Szabó Péter bronzérmes lett a 14. vitorlázórepülő Európa-bajnokságon a standard géposztályban.
aug. 15
17:14
Formula?1: eladná a csapatát a száguldó cirkuszban a Spyker (She)
A Spyker Cars NV nevű hollandiai társaság bejelentette: a cég stratégiájának és pénzügyi tervének újragondolása miatt lehet, hogy eladja a tulajdonában lévő, azonos néven szereplő Formula?1-es csapatot.
aug. 15
17:35
"Csak Talmácsi és én vagyok esélyes a vb-aranyra" - mondja a spanyol vetélytárs (Infostart)
Azt állítja Héctor Faubel, a gyorsasági motoros világbajnokság 125 köbcentis géposztályában jelenleg az összesített pontverseny második helyén álló spanyol a legnagyobb példányszámú madridi sportnapilapban, a Marcában, hogy közte és Talmácsi Gábor között dől majd el a világbajnoki cím. Másnak nincs esélye.
aug. 15
17:41
K-1 Magyar Nagydíj: hat magyar harcos a mezőnyben (She)
Vasárnap, a debreceni Főnix Csarnokban immár ötödik alkalommal rendezik meg a nagyszabású küzdősport gálát, a K-1 Magyar Nagydíjat.
aug. 15
18:08
NBA: bűnösnek vallotta magát a bundagyanúba keveredett bíró (She)
Bűnösnek vallotta magát az a játékvezető, aki fogadási tippeket adott az általa dirigált mérkőzésekre az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
aug. 15
18:13
NBA: bűnösnek vallotta magát a bundagyanúba keveredett bíró (She)
Bűnösnek vallotta magát az a játékvezető, aki fogadási tippeket adott az általa dirigált mérkőzésekre az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
aug. 15
19:07
Kemény: "Hülye azért nem vagyok" (Infostart)
A lemondását fontolgatta Kemény Dénes, az olimpiai bajnoki címet védő magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a Világliga-sorozat berlini döntőjében elszenvedett 9-6-os vereség után. A szakvezető először az InfoRádiónak beszélt az elmúlt napok vívódásairól.
aug. 15
19:34
Bajnokok Ligája: az UEFA-vizsgálat a Lazio?Dinamo meccs miatt (She)
Vizsgálatot indít az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a keddi Lazio?Dinamo Bukarest Bajnokok Ligája-mérkőzésen történt szurkolói zavargások és rasszista megnyilvánulások miatt ? jelentette be a szervezet szóvivője.
aug. 15
19:36
Ligakupa: kiütéssel győzte le a Nyíregyháza a Vasast (She)
A Nyíregyháza 4-0-ra kiütötte a Vasast a honi labdarúgó Ligakupa C csoportjának mai mérkőzésén. A szabolcsiaknál a kameruni Menougong George három góljával és gólpasszával döntő érdemeket szerzett a nagy különbségű győzelem kivívásában.
aug. 15
20:01
Hamburg: Huub Stevens később dönt, játszik-e Van der Vaart (She)
Huub Stevens, a Hamburger SV vezetőedzője győzelmet vár csapatától csütörtökön a Budapest Honvéd elleni labdarúgó UEFA Kupa-mérkőzésen. A német együttes ma késő délután tartott sajtótájékoztatót, amelyen a fő téma Rafael van der Vaart további sorsa és játéka volt.
aug. 15
20:28
Női kosárlabda: győzelem a szlovák válogatott ellen Tatán (She)
Az Európa-bajnoki pótselejtezőre készülő női kosárlabda-válogatott zártkapus edzőmérkőzésen legyőzte Szlovákiát Tatán.

Keresés